Paul Cliteur: Trump benoemt de islamistische ideologie achter het terrorisme

Screenshot_8

Donald en Melania Trump met in het midden de Saoedische koning Salman en daarnaast de Egyptische president Al-Sisi.

(Door: Paul Cliteur)

In zijn speech in Saoedi-Arabië heeft de Amerikaanse president Donald Trump iets gedaan wat zijn voorganger Obama steeds naliet, namelijk de ideologie achter het terrorisme benoemen: ‘Islamic extremism’ en ‘Islamism’.

In de media hier in de Verenigde Staten wordt al dagenlang druk gespeculeerd wat hun president nu weer voor fratsen zal uithalen tijdens zijn toespraak in Riyad. Tot de verbazing van velen heeft de Amerikaanse president Saoedi-Arabië uitgekozen, het land van de heilige plaatsen van de islam, van de godsdienst die de president naar het oordeel van velen zo zou hebben geschoffeerd met zijn uitspraken over ‘radical Islamic terrorism’, maar ook met het inreisverbod uit sommige moslimlanden (overigens niet Saoedi-Arabië).

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Volkskrant

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, Islam, Saoedi-Arabië, Terrorisme. Bookmark de permalink .

14 reacties op Paul Cliteur: Trump benoemt de islamistische ideologie achter het terrorisme

  1. dutchdl zegt:

    Dit is op dutchdl herblogd.

    Like

  2. tippelaar zegt:

    Saoedi-arabie, bron van het islamkwaad. Machtig met veel geld vanwege de olie uit hun zandbak. Westerlingen maken een kniebuiging voor deze godsdienstterroristen. Val ze aan en roei ze uit deze saoedis. Daarna Iran met een atoombom uitroeien en het gevaar is geweken. De andere brandhaarden in de wereld kunnen dan simpel weg opgerold worden. Deze terroristen, zoals hierboven genoemd, hebben op dit moment geen angst voor het westen , want ze kunnen doen wat ze willen zonder dat er tegen hen tegenmaatregelen worden genomen. Ze moeten doodsbang zijn voor het westen en op hun knieën smeken om genade. Doen ze dat niet dan moeten ze middels een atoombom van de aardbodem verwijderd worden. Zelfs hun stof moet worden vernietigd.

    Geliked door 2 people

  3. Hendrik M. zegt:

    Mooi!
    Trump noemt het beest bij de naam.

    Like

  4. Klippie 72 zegt:

    Geert zei dat al veel eerder.

    Like

  5. Henk der Niederlànder zegt:

    Noemt inderdaad het beestje gedeeltelijk bij naam want echt bij naam noemen zou niet zo slim zijn als hij in SA voor 110 miljard wapens wil verkopen.
    Je kunt de klant natuurlijk niet tegen de haren instrijken.

    Geliked door 1 persoon

  6. Edjan zegt:

    De Volkskrant komt klaar.
    Altijd mee uitkijken: als het parochieblaadje van de PvdA klaar komt.
    Als je het Volkskrant artikel leest, struikel je over de nuances.
    Eén ding is zeker: de islam in zijn geheel is niet gewelddadig maar er schijnen gewelddadige mohammedanen te zijn.

    Spuug het maar uit, het is gelul. Wapens verkopen, beetje mee lullen en weer vertrekken.
    Dit was Trump, goedenavond. Droom fijn verder.

    Like

  7. Ron Soeverein Mens zegt:

    En gezien. Melanie Trump staat naast haar man ZONDER hoofddoek. Bea en / of maxima hadden een hoofddoekje of zoiets gedragen uit scheinheiligheid.

    Like

  8. tjonge zegt:

    tjee volkskrant, kritisch op die ex negert vande usa ?
    waar waren dit soort kritische artikelen toen die moslim nog aan de macht was ?????

    Like

  9. Cleo zegt:

    Melania heeft gewoon sch*t aan die onderdrukkende vrouw-hatende islamitische figuren: Melania loopt ZONDER TENT/GORDIJN/KOPVOD. Laat die figuren zelf maar voor gek lopen.

    Dit is een leermoment voor politiek-correcte kruiperige islam-hielenlikkers zoals Beatrix, Maxima, Hillary Clinton, Michelle Obama, Merkel, etc.!

    Leve Trump en Melania!

    Like

  10. Taljaard zegt:

    Boodschap van Trump vertaald;

    ”OK listen up, you bunch of ragheads; wij zullen jullie steunen en in het zadel houden wanneer jullie ons helpen om die k…zakken van ISIS en Al Qaeda, etc. in de pan te hakken. Hell, daar willen wij jullie zelfs nog wel voor $350 miljard aan wapentuig voor verkopen.
    Lucratief zowel voor ons als voor jullie.
    En daarmee begrijpen jullie nu ook wel dat het wat ons betreft afgelopen is met het gestook van Obama/Clinton c.s. om revoluties en machtswisselingen in jullie zandbakken te bewerken.
    Wij begrijpen verder ook best wel dat jullie smakken geld nodig hebben om de islamisten in jullie eigen landen geen kans te geven, door het volk met dat geld rustig te houden. Vinden wij helemaal niet erg, want stabiliteit in jullie regio is alleen maar goed voor zowel onze als jullie zaken.

    Maar…….als jullie je niet houden aan deze nieuwe deal dan laten we jullie vallen als een baksteen en knappen we het zelf wel op, zonder verder ook maar enigszins rekening te houden met jullie.
    En blijf met je fikken van Israel af!
    Wanneer jullie toch zo graag oorlog willen dan zijn die sjiitische bastards in Iran een veel beter doelwit. En ook daar willen wij jullie desnoods nog wel mee helpen.
    Salem aleikum en de groetjes van the Donald.”.

    Like

Plaats een reactie