VIDEO: “Mohammed was een feminist, milieuactivist en dierenrechten activist”

 

(Vertaling: E.J. Bron)

We zijn in dit land op een kritiek punt aangekomen en de vraag is: Zul jij islam definiëren of zul je het aan de racistische, bekrompen islamofoben overlaten om islam te definiëren? De waarheid is dat onze geliefde profeet Mohammed een mensenrechtenactivist was. Hij was een activist voor rassengelijkheid. Hij was een milieuactivist, die ons bijbracht hoe we met het bestaan van de aarde omgaan, die Allah ons gegeven heeft. Hij vond ook de dieren belangrijk. Hij was een dierenrechten activist. Hij was een feminist, die de vrouwen in zijn gemeenschap steunde.

Inselpresse

Als we het hebben over onze geliefde profeet Mohammed, dan zouden we het er ook over moeten hebben dat hij het eerste slachtoffer van Islamofobie werd. Jullie denken dat jullie het nu slecht hebben? Oh, jullie arme moslims in Amerika. Als jullie willen weten wat Islamofobie is, dan moeten jullie naar het verleden kijken toen onze geliefde profeet een magiër werd genoemd. Een leugenaar. Een duivelskunstenaar. Toen de mensen hem met afval bekogelden.

Als we dus aan onze kinderen de boodschap van de profeet Mohammed leren, dan moeten we zeker stellen dat hij een activist was en is als deel van zijn levensgeschiedenis. Men kan geen moslim zijn wanneer men zich niet voor sociale gerechtigheid inzet.

Het kan niet zo zijn dat er in het land waarin jullie leven zwarten zijn die door de politie vermoord worden en dat jullie daar niets van zeggen. Jullie kunnen niet zwijgen wanneer jonge islamitische mannen in jullie gemeenschappen in de val gelokt worden met gefantaseerde zaken met de politie en op de achtergrond hun families huilen. Wanneer wij als moslims denken dat de enige angst die zij hebben die voor Allah is, waarom zouden wij dan bang voor islamofoben moeten zijn, voor racisten, voor fanatiekelingen of mensen die ons bedreigen? Ik ben niet bang voor hen.

Want onze dag zal komen, dat staat al geschreven.

En heel eerlijk, ik zou ook als martelaar sterven voor de islamitische gemeenschap. Met opgeheven hoofd. Ik sterf liever compromisloos. En als ik dan mijn heer ontmoet, dan kan ik in ieder geval zeggen: weet je Allah, ik heb voor je gevochten en ik ben opgestaan tegen het onrecht, en wel op de manier zoals jij het ons geleerd hebt.

Hoe verheft men zich tegen het onrecht? Wij praten ook over Allah en over Jihad en willen aan niet-moslims uitleggen wat Jihad is. Want de mensen hebben de jihad in iets negatiefs veranderd. Jihad zou iets gewelddadigs zijn als het bij Jihad om een gevecht gaat.

En ik hoop dat jullie erover nadenken, mijn beste broeders en zusters.

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Censuur, demoniseren, Desinformatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

23 reacties op VIDEO: “Mohammed was een feminist, milieuactivist en dierenrechten activist”

 1. tippelaar zegt:

  Ik sterf liever als christen met een geweer in mijn hand in de strijd tegen de moslims dan dat ik op mijn knieën sterf onder een moslimzwaard. Te wapen en in de aanval. Verdedigen is verliezen. Aanval is overwinnen.

  Geliked door 1 persoon

 2. A.J. de Koning zegt:

  Er zijn meer gekken op straat dan er in het gekkenhuis zitten.

  Like

  • Elisah zegt:

   Het prototype van godsdienstwaanzin…

   Geliked door 1 persoon

   • hans-e-pans zegt:

    Een oom van mij was voor zijn werk in de oliebranch on heel veel landen over de gehele wereld geweest, dus ook het midden-oosten. Hij zei eens tegen mij, binnenkort draaien ze de hekken van de gekkenhuizen om. Op mijn vraag wat hij daarmee bedoelde, legde hij me uit dat er een tijd zou komen waarin er meer gekken buiten de gekkenhuizen zouden rondlopen dan dat erin gekkenhuizen zouden zitten. Vroeger was men directer en minder gecompliceerd in het omschrijven van dingen. Tegenwoordig moet alles politiekcorrect worden omschreven met een fluwelen pen.

    Like

 3. Peter selie zegt:

  Een paar puntjes die eigenlijk niet waard zijn. Mohammed was ook een kinderverkrachter en een massamoordenaar.

  Peter Selie

  Like

 4. Thoth zegt:

  Héy, dat is dezelfde wie bij Ayaan Hirsi de vagina wil verwijderen.

  Voor mij is dat al genoeg. Ik lees die bagger niet.

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Mohammed was een activist, klopt helemaal!
  Hij trouwde Aisha toen ze 7 was, en mocht gelijk dat besneden ding slobberen, woonde actief Aisha compleet uit toen ze 9 werd.
  Ow ja, hij was ook dieren activist, trachtte actief geiten, ezels en kamelen te bezwangeren.
  Het overmatig zongebruinde Afrikaanse ras wist hij ook raad mee, hij hield ze als slaven, castreerde de mannen en dwong ze te werken, hield de vrouwen als seks-slavin.
  Ook was het scheiden van hoofd en romp een activistische hobby.
  Ja, deze Mohammed was een actief persoon.
  Echt iemand om als voorbeeld te nemen…

  Geliked door 1 persoon

 6. anna zegt:

  die vrouw gelooft ook nog in de sprookjes van Andersen ……

  Like

 7. ildiko zegt:

  Met zo veel kennis lopen ze nog steeds achter de kamelenpoep.

  Like

 8. Micky zegt:

  My sides are splitting with laughter.

  Like

 9. ed zegt:

  Ergste is nog dat die mafketels het zelf nog geloven ook.

  Like

 10. Beschouwer zegt:

  Ene grote onzin.

  Like

 11. Qvic zegt:

  Je moet maar denken van: Inspraak zonder inzicht = Uitspraak zonder uitzicht.

  Like

 12. delamontagne zegt:

  Dit is de vrouw die in Maart 2017 werd gearresteerd tijdens die mars voor vrouwen rechten.
  Zij is ook de vrouw die verklaarde dat de Amerikanen beter af zouden zijn zodra de Sharia ingevoerd zal zijn in de U.S.
  o.a, GRATISS hypotheken, want er hoeft geen rente meer worden betaald.
  Was/is ook bevriend met Obama.
  Heeft heel nare dingen gezegd over Hirsi Ali, maar de manier waarop Hirschi reageert is niet zo fanatiek als de manier waarop zij optreedt.

  Like

 13. Elisah zegt:

  Vannacht meegekregen dat er een aanslag gepleegd is tijdens een concert in de Arena van Manchester. Na het concert van Ariana Grande, is een spijkerbom afgegaan en er blijken tot nu toe 19 doden en 50 gewonden te zijn. IS supporters vieren de aanslag online….

  Like

 14. Marian zegt:

  Die teksten met uitspraken van Mohammed zijn leuk om op toiletrollen te schrijven op de w.c te hangen en je reet er mee af te vegen.

  Like

 15. texel zegt:

  De Soros ingezette Nep Saudische, dat wijf is een Amerikaanse, no way een Saudische. Ze moet eerst maar een de koran en bijbehorende geschiften gaan bestuderen eer ze wat beweerd. Maakt zich volkomen belachelijk, een soort Sylvana S in de US.

  Like

 16. ed zegt:

  geestelijk gestoord lijkt me aardig in de buurt .misschien tijd om de sprookjes boeken op de plank van sneeuwwitje en co te zetten??.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s