Ooggetuige Abby: “Er liepen mensen met afgerukte lichaamsdelen rond”

Screenshot_35

(Vertaling: E.J. Bron)

Bij een islamitische aanslag op een popconcert in Manchester werden maandag minstens 22 mensen gedood. Op Facebook beschrijft een ooggetuige de beklemmende taferelen na de explosie.

Freie Zeiten

Abby Mullen (20) werkt door de week in een speelgoedwinkel in de kleine Schotse stad Airdrie. Ze was een van de duizenden jonge vrouwen die naar Manchester gekomen waren om het optreden van hun idool Ariana Grande mee te maken. De 20-jarige verliet de Arena nog voor het laatste liedje, omdat ze een taxi te pakken wilde krijgen om naar huis terug te gaan.

“Toen we naar buiten gingen, hoorde ik enkele meters van me vandaan een explosie. Overal lagen stukken huid, bloed en fecaliën – ze zaten ook in mijn haar en op mijn jurk. Ik vind nog steeds stukjes (van wat dan ook) in mijn haar.”

Ze postte foto´s op Facebook, die menigeen aanstootgevend zou kunnen vinden. “De mensen moeten echter zien hoe gruwelijk de wereld in werkelijkheid is”, schrijft ze.

Abby vertelt ook hoe verwarde mensen met afgerukte lichaamsdelen rondliepen – een beeld, dat ze vermoedelijk nooit meer zal vergeten.

“Men denkt altijd dat zoiets jezelf nooit overkomt, maar dit bewijst dat iedereen het slachtoffer kan worden.”

Ze bleef zelf ongedeerd en kwam met de schrik weg.

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, Terrorisme. Bookmark de permalink .

32 reacties op Ooggetuige Abby: “Er liepen mensen met afgerukte lichaamsdelen rond”

 1. paulzwueste zegt:

  Ongeveer hetzelfde beeld als na de explosies in Brussel.
  Nu, ongeveer een jaar later denkt niemand meer er aan.
  Behalve de slachtoffers en hun naaste familie natuurlijk.
  Nou ja, dàt zet dus óók al geen èchte zoden aan de dijk…
  Wat nu?

  Zelf maar eens wat aanslagen in een aantal moskeeën plegen…
  Of is het daarvoor nog wat te vroeg…?

  Geliked door 3 people

  • Edjan zegt:

   Hoewel dergelijke aanslagen goed uitvoerbaar zijn denk ik dat onze overheid de plegers ervan zal bestrijden op een manier als beschreven in Bordewijk, Blokken. Keihard, cynisch en technocratisch. Dan kunnen ze het opeens wel. De conclusie is duidelijk: onze overheid wenst de islamisering en zal deze met hand en tand verdedigen.

   Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Ik like je niet alléén, ik vul je ook nog even aan:
    “De machthebbers lieten op het plein, waar de revolutie was ontstaan, hun gevangenen executeren.
    Bulldozers kwamen en begroeven de lijken onder puin dat vervolgens werd platgewalst.
    Daarna werd het plein geasfalteerd en de naam gewijzigd in: “Plein van de Vrede.”

    Geliked door 1 persoon

  • Berends zegt:

   Ik stel mij beschikbaar om hun terug te pakken, maar dan ook groots en langdurig.

   Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Wie niet.
    “En op de dag van de vrede zullen diegenen die gestorven zijn voor die vrede vergeten zijn, en zullen de overlevenden, die weggekropen in hun schuilplaatsen de oorlog hadden overleefd, gehuldigd worden…”

    Geliked door 1 persoon

  • oeps48 zegt:

   @ paulzwueste (23 mei 2017 om 21:40)
   Een ander ideetje, op vrijdagmiddag een veewagen vol varkens voor een moskee parkeren.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Fantastisch idee.
    We kunnen daarvoor de hele bende 2e en 1e-Kamer beroepspolitici, plus het voltallig Kabinet, gebruiken, in varkenshuiden verpakt en in de veewagen gestouwd.
    (Muzv. Natuurlijk de 20 afgevaardigden van de PVV, en Wilders zelf.)

    Geliked door 1 persoon

   • Edjan zegt:

    Een beter idee.

    en niet om er vóór te parkeren.

    Geliked door 1 persoon

   • oeps48 zegt:

    @ Edjan (25 mei 2017 om 19:58) ISLAM-APPEASEMENT Geplaatst op 25 mei 2017
    Ik kan me heel goed voorstellen, dat je met het “Alziend Oog” het spoor een beetje bijster raakt. Het is absoluut niet zweverig. Het zijn historische feiten uit een heel ver verleden, die anno 2017 nog steeds opgeld doen. Deze zaken zijn lange tijd voor het gewone publiek verborgen gehouden, maar worden gelukkig langzaamaan toegankelijk.
    Allereerst, het Alziend Oog is geen sekte, maar een symbool. Kort samengevat stelt het de Godheid voor, die alles ziet, weet en bestuurt. Dit symbool is heel erg oud, maar wordt ook heden ten dage nog steeds gebruikt. We komen dit symbool tegen in de Oud-Egyptische mythologie, in de Griekse mythologie en bij de Soemerieërs in het Twee Stromenland (het huidige Irak-Iran). Ook het Christendom, met name de RK kerk, hanteert dit symbool. Ook in het Hindoeïsme wordt het symbool gebruikt. Maar ook de Indianen in Midden- en Zuid-Amerika kenden het al in de tijden vóór Columbus. Het Alziend Oog staat meestal in een driehoek en is omgeven door een stralenkrans (de zon, oftewel het licht).
    De oorsprong vinden we bij de Annunaki en andere zogenaamde goden. Deze zogenaamde goden zijn ruimtewezens (alieëns), die met hun ruimtevaartuigen (ufo’s) heel lang geleden (sommigen beweren wel 450.000 jaar geleden) de aarde hebben gekolonialiseerd. De Annunaki zouden mensachtigen zijn. Daarnaast waren er vele andere soorten ruimtewezens, zoals reptielachtigen, slangenachtigen, vogelachtigen, reuzen, dwergen, demonen, entiteiten en zelfs visachtigen (zeemeerminnen). Ze hebben geprobeerd de mens tot slaaf te maken. Dat is niet echt gelukt. Ze zijn ook met het menselijk DNA gaan knoeien. Ze lieten zich door de mensen aanbidden en als goden verheerlijken en eisten offers. Ze waren nogal egoïstisch, waren niet vriendelijk, noch zachtaardig en kenden geen empathie. Ze waren erg gevoelloos. Er werd ook gekruist tussen Annunaki en mensen. Deze lieden werden belast met de leiding over de mensheid en werden later de koningen. Uit de relaties tussen mensheid en Annunaki ontstonden broederschappen. Deze broederschappen bestaan anno 2017 nog steeds. Dit zijn dus de illuminati. Ruim 7000 jaar geleden hebben de Annunaki een grote ramp veroorzaakt (mogelijk iets met atoombommen). Ze zijn toen hals over kop vertrokken maar later terug gekomen. Ze waren ook anno 2017 nog steeds op aarde rond. Een en ander is ruim 7000 geleden door de Soemerieërs prachtig beschreven in de “Gilgamesh” en in relieëfs afgebeeld. ook in de Egyptische hiërogliefen komen we het tegen.
    De oude goden, de Annunaki, zijn geen echte goden. Het zijn valse goden. Alieëns, die als God wilden zijn, en zich als zodanig lieten vereren. Met andere woorden het zijn duivels. Zij hebben niets van doen met de echte God, de Schepper, het Al, de Almacht.
    Als je de piramide van de illuminati bekijkt (zie USA 1 dollar biljet), dan zie je een piramide van 13 treden zonder top. Er boven zweeft de driehoek met het Alziend Oog. De piramide is 3 dimensionaal, maar de driehoek met het Alziend Oog is 2 dimensionaal. De piramide is de hiërarchie van de illuminatie. Het Alziend Oog is de duivel, die alles ziet, alles weet, en de hiërarchie aanstuurt. De commandostructuur is éénrichtingsverkeer. Opdrachten gaan van boven naar beneden. De illuminati kennen geen empathie. Ook niet onderling. Ze voeren slechts bevelen uit. Onderlinge samenwerking gaat niet verder, dan de opdrachten. De illuminati zijn binnengehaald met grote beloftes (de hemel op aarde) en hebben een eed van geheimhouding afgelegd. Eenmaal lid, gaat het in je leven opeens een heel stuk beter. Aan die hemel op aarde komt een eind en wordt een hel, zodra de illuminati uit de gratie valt. Vandaar, dat ze allemaal graag in het gareel lopen. Leden kennen weinig of geen empathie. List, leugen en bedrog zijn toegestaan, als dat het doel dient. En zelfs voor moord en doodslag geldt hetzelfde. Sexuele uitspattingen en orgieën worden normaal gevonden. Hoe hoger in de piramide, deste gruwelijker zijn de satanische rituelen. De illuminati dienen van tijd tot tijd een werkstuk te leveren, dat satan welgevallig is.
    Persoonlijk ben ik 4 keer benaderd om lid te worden. Er deden zich “toevallig” grote problemen in mijn leven voor. En ik kreeg opeens fantastische aanbiedingen, te mooi om waar te zijn. Ik had gelukkig telkens net op tijd door, waar het om draaide. Ik herkende de overeenkomsten met de verhaaltjes uit de leesboekjes van de lagere school en heb voor de eer bedankt.
    Ik heb getracht hier in het kort een en ander uit te leggen. Maar er is veel meer over te zeggen. Ik adviseer je, om te gaan googelen op ANNUNAKI, ILLUMINATI, ALIËNS, UFO’S, SOEMERIËRS, MYTHOLOGIE, GODEN en DUIVELS. Dan kom je er vanzelf achter en begrijp je opeens heel veel wereldse zaken.

    Like

 2. replay zegt:

  met het naar binnen halen van barbaarse culturen die 500 jaar achter lopen op onze moderne verzorgings- staat , is de ellende niet te overzien de komende 10 jaar. en maar naar binnen harken tot onze hele maatschappy naar de klote is.

  Geliked door 1 persoon

  • ReaGluurder zegt:

   Er lopen 1000en potentiele terroristen rond in de EU! Nog even en we hebben het gevoel dat we in het Midden-Oosten wonen! (eigenlijk heb ik dat nu ook al)

   Geliked door 1 persoon

 3. Beschouwer zegt:

  Het was alweer een grote ellende. Deze aanslag

  Like

 4. Mary Margaret Ossevoort de Carrera. zegt:

  Misschien moet hier ook eens iemand zich opofferen en een bom af laten gaan in een hele grote Moskee (in Amsterdam of Den Haag… Waar duizenden van die moslim mannen zitten op dat moment????? Het is voor een goed doel, Rutte, voel je geroepen! Doe eens iets goeds voor je land!

  Geliked door 1 persoon

 5. hslot4 zegt:

  Ik heb m vast al eerder geplaatst maar wat bezielt die regering ?
  Even een vraagje voor de politici in de UK waarom hebben jullie 450 isis strijders weer terug in het land gelaten ? bron ? hoofd Bedfordshire politie UK minuut 8 kijkt u even mee ? : https://www.youtube.com/watch?v=fpJKqkvVKg8&feature=youtu.be&t=480
  Wat bezielt die overheid dit is gewoon pure opzet .

  Geliked door 2 people

 6. delamontagne zegt:

  De verdachte van de aanslag “Salman Albedi” heeft in 2013 [mee]gewerkt aan de mosque in Manchester.
  Dit was eerst de “Didsbury Methodist Church”, maar werd omgevormd naar een Moskee.
  De verdachte heeft er gewerkt, in de moskeet wel-te-verstaan.
  Zou de aanslag toch iets met islam van doen hebben. ? ?

  Like

 7. texel zegt:

  Toen Vlad Tepes ( de Turkenspietser ofterwel Dracula Zoon van de draak) de overheersing met de bijbehorende islam wreedheden zat was sloeg hij terug, met grof geweld, meer geweld zelfs dan de Turken voor mogelijk hadden gehouden. Eens zullen gaan inzien dat we, net als deze in het westen zo vergruisde veldheer, kei hard moeten terug slaan willen we nog hoop houden voor ons nageslacht. Vlad Tepes sloeg terug , hard, bijzonder wreed en gruwelijk maar effectief ,om de Ottomanen voorgoed een lesje te leren.

  Geliked door 3 people

  • Edjan zegt:

   klopt. Voor de Roemenen is hij nog steeds een held. Toen het ijzeren gordijn viel, waren ze zeer verbaasd dat wij in het Westen een griezelige schertsfiguur van hem gemaakt hadden.

   Like

 8. Guardiacivil zegt:

  Mijn comment geplaatst op MSM met een link van E.J.Bron bij de reactie van de Koning op deze aanslag………
  ISLAMISERING VAN EUROPA IS IN VOLLE GANG….
  ISIS, ook wel bekend als de Islamitische Staat (IS), is één van de machtigste extremistische organisaties aan het worden. Het doel van de organisatie is om een Islamitische staat te stichten in Irak, Syrië andere delen van het MO en Europa. Ze proberen dit te bereiken door onthoofdingen, moorden, ontvoeringen en bomaanvallen. Wij blikken terug op de opkomst van de organisatie.
  De IS is een organisatie van Jihadi en Salafisten, jihadi zijn een alles en niets ontziende militie die een kalifaat en Islamitische Staat hebben gesticht bestaande uit Soenitische Arabieren uit Irak en Sirië.
  Ze controleren Irak, Sirië, Libië, Nigeria, en straks ook Tunesië en Marokko, ze controleren andere delen in de wereld en hebben nauwe contacten met ondergedoken jihadstrijders en sypathisanten in Europa.
  De Arabieren werken nauw samen met deze groep om de islam te verspreiden. Grote delen van de wereld zijn al onder zware invloed van de islam of zijn helemaal geislamiseerd.
  Anders gelovigen zijn verdreven, onderdrukt, of uitgemoord.
  De Arabieren zijn volop bezig te investeren in Europa, ze financieren de bouw van grote moskeeën en zijn bezig om in het centrum van de Balkan een groot moslimcentrum te stichten als uitvluchtbasis naar andere delen van Europa met het uiteindelijke doel één Eurabia.
  Brussel en regeringen werken hier aan mee omdat in het verleden smerige verdragen met Arabië zijn gesloten…….
  Olie voor migratie……..dwz dat Europa van olie verzekerd is als Europa ook onbelemmerd moslims toelaat en laat integreren in bestaande culturen.
  Dit is al met diverse pogingen in het verleden door moslims gedaan door veroveringen op andere Europese landen.
  1400 jaar geleden zijn de moslims tot in Frankrijk opgerukt en in het Oosten tot aan Wenen waar ze werden verslagen.
  IN 1979 BIJNA GEEN MOSLIMS IN EUROPA, NU ZIJN ER 50 MILJOEN!
  EUROPA WORDT VAN BINNENUIT VEROVERD! (bron Don Tessers)
  https://ejbron.wordpress.com/2012/08/16/historie-1400-jaar-islamitische-expansie-islamitisch-imperialisme-en-islamitische-slavenhandel/

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Helemaal waar, we zijn verraden, verkocht en verkwanseld
   Ik riep het hier vanaf dag een dat ik hier kwam.
   Resolutie van Straatsburg;olie in ruil voor immigratie.
   En nee, er is GEEN weg meer terug!!

   Like

 9. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 10. Sabeltant zegt:

  De islam is een ideologie gebaseerd op vergelding.
  Waarom geven we ze geen vergelding waar ze over 500 jaar nog van in hun broek pissen?
  Een beetje in de richting van een totale vernietiging?
  Moeten wij ons alles maar laten welgevallen?

  Geliked door 1 persoon

  • Beschouwer zegt:

   Hee AIVD lees je mee ? De wereld is beter af zonder islam. Iedereen die hier post staat al op jullie anti-islamlijstje. Dat lijstje wordt langer en langer. We zijn het policor gezeik zo zat.

   Like

 11. Jackholland zegt:

  Een islamitische zelfmoordterrorist is er heilig van overtuigd dat hij als dank voor zijn actie een freeticket naar het paradijs van allah ontvangt. Als hij weet dat zijn lichaam onteerd gaat worden zal hem dit weerhouden.Het kadaver van de terrorist dient daarom eerst, te worden overgoten met varkensbloed en vervolgens te worden aangevreten door varkens waarna de resten lichaam op buik kop nr westen worden begraven , graf dichtgooien met varkensdrek . Misschien dat dit andere mossels weerhoudt van nieuwe aanslagen.

  Geliked door 1 persoon

 12. Ik heb hier geen woorden meer voor.

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  Wat mij wel opvalt, bij deze aanslagen van de volgers der islam, is, dat er nooit een aanslag is in de “praathuizen/parlementen”, in Den Haag,Brussel, Parijs, Berlijn, Rome. O….wacht, daar zit juist overal de 5e colonne; van huichelaars die zich noemen: liberalen, socialisten; sociaaldemocraten, en christendemocraten! En het zijn de marionetten van deze partijen; die in 1977 hebben ingestemd, ONS burgers te laten overlopen met moslims!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s