Typerend voor de Nederlandse Mainstream Media

Screenshot_36

(Door: Peter Rissing)

De zichzelf ‘rechts’ noemende De Telegraaf kopt: “Europa dit jaar al zeven keer door geweld geraakt.” Het woord ‘islam’, de verbindende factor bij al deze door ‘Allah’ geïnspireerde moordpartijen op onschuldigen, ontbreekt ook in die kop. Daarom leert ‘the man in the street’ ook niet van de duizenden andere, door Allah’s wetten geïnspireerde verkrachtingen, moorden en verdere misdaden, die alleen al deze eeuw in Europa hebben plaats gevonden. Daarvoor dient u vaker websites als “E.J.Bron” te lezen. Alleen massamoorden trekken nog de aandacht van de MSM.

Conclusie: De MSM, ook in Nederland, lijden aan islammanie waardoor hun realiteitsbesef sterk is verminderd, wat tot gegeven dodelijke en levensbedreigende situaties leidt. Ik kan slechts (samen met alle andere weldenkende Nederlanders die mijn visie delen) mijn medeleven betuigen aan alle familieleden en vrienden van de slachtoffers van het islamitisch geweld binnen Europa, die ongetwijfeld volgende maand weer zullen vallen. Aan die komende islamitische moordpartij (waarbij het woord ‘islam’ ook weer zal worden gecensureerd) zijn al die media die het niet aandurven ‘het beestje bij de naam te noemen’ dus medeschuldig.

Door:
Peter Rissing
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Censuur, Desinformatie, Europa, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, kwaadaardige opzet, lafheid, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, political correctness, Rotzakken, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

44 reacties op Typerend voor de Nederlandse Mainstream Media

 1. kruisridder zegt:

  Als we niet als makke schapen naar de slachtbank geleid willen worden, zullen we zolangzamerhand moeten gaan nadenken, en gauw ook, om verzetsgroepen op te richten en die per rayon onder te brengen voor een goede geoliede organisatie met een goede leiding met de daaraan verbonden rayonhoofden die geregeld overleg met elkaar hebben. Net als in WO2.

  Geliked door 3 people

  • Klopt, anders vinden we ons over een tijdje terug onder een ander soort blok- en rayonhoofden.

   Like

  • Beschouwer zegt:

   De AIVD loert wel mee op deze site. En de AIVD houdt niet van nationalisten.

   Geliked door 1 persoon

   • Perfide Albion zegt:

    Fuck de AIVD. Het wordt tijd dat de AIVD ons gaat vrezen. We zijn in oorlog en grote delen van het Nederlandse volk collaboreert met een buitenlandse Nederland vijandige ideologie. Net als toen..Net als toen. WIJ zijn de goeden. Wij hebben de plicht ons te verdedigen tegen de islam en een ieder die de islam helpt.

    Geliked door 1 persoon

 2. Thoth zegt:

  (..)Het woord ‘islam’, de verbindende factor bij al deze door ‘Allah’ geïnspireerde moordpartijen op onschuldigen, ontbreekt ook in die kop(..)

  Zoals de klootzak uit Libië, hij zong het volgende :

  Dit terwijl zijn ouders in 1980 uit Libië asiel had aangevraagd in GB (= 37 jaar) en die klojo was 23…

  Geliked door 1 persoon

 3. ReaGluurder zegt:

  Hoe zou de EU er over 10 jaar aan toe zijn? Meer Pislam, nog meer ellende, vrees ik. Helemaal als vet-rechts aan de macht komt en de Pislam flink tegengas gaat geven! Bommen en Granaten!

  Like

 4. delamontagne zegt:

  De meeste mensen zijn voor hun info nu eenmaal beperkt tot TV, Radio en de paar overgebleven kranten.
  Die “denken’ wel voor hen, is wel zo makkelijk.

  Geliked door 1 persoon

 5. Gert Jan Reitsma zegt:

  Beste Peter, het wordt de hoogste tijd dat we als BRONlezers ons gaan bezinnen op welke manier we nog meer mensen kunnen laten weten wat hen in de komende tien jaar te wachten staat.

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 7. Guardiacivil zegt:

  Inclusief de regeringsleiders die islam toestaan en aanmoedigen en inclusief de leiders van de MSM die luisteren naar deze regeringsleiders.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Guardiacivil: 00.08. uur. Precies, de verraders van de politiek, dienen meegenomen te worden. Want deze ploerten hebben Europa uitgeleverd aan de islam.

   Like

 8. trebor2110 zegt:

  Een lijst met alle moorden verkrachtingen berovingen overvallen diefstallen enz enz gepleegd door asieleisers/”vluchtelingen, moslims dit jaar zou ook veel te lang worden voor de voorpagina

  Like

 9. kampersrene zegt:

  Dit drama heeft een positief punt.Die laffe dader zal nooit ofte nimmer nog slachtoffers maken,trouwens hij heeft het momenteel te druk met zijn maagd van72 jaar in het pretpark van Allah

  Like

  • Elisah zegt:

   Die 72 jarige maagd mag alle stukjes vlees van hem weer aan elkaar breien…ze zal wel altijd maagd blijven…

   Like

  • BertG. zegt:

   Ik had liever gezien dat ze die schoft er gewoon uitgeknikkerd hadden.
   Dan waren er geen slachtoffers geweest.
   Want wederom was het een bekende van de politie en inlichtingen dienst.
   Dus ik zie geen positieve punten.

   Geliked door 3 people

 10. Sabeltant zegt:

  De kranten, ook de Telegraaf, zijn allemaal in handen van de globalisten.
  Je hebt niets meer aan de krant en de Telegraaf is na overname van de Persgroep op weg naar een Volkskrant met leuterkoek voor Henk en Ingrid.

  Geliked door 1 persoon

  • Edjan zegt:

   Leon de Winter is vandaag de enige die in de Telegraaf het woord “islam” durft te gebruiken.
   Voor alle anderen is het een soort natuurramp. Iets wat nu eenmaal gebeurt en waar je niets aan kan doen.

   Like

 11. H J zegt:

  Het is goed dat de naam De Telegraaf valt. Ik erger mij als Telegraaf lezer enorm aan hun mentaliteit als zogenaamde rechtse krant. Een paar keer heb ik dat ook gemeld aan de redactie, maar natuurlijk geen reactie. Alleen anti Trump meningen worden geschreven en nooit eens iets positiefs over die man. Ja, ook de Telegraaf zit onder de knoet van de globalisten en zeker nadat Juul Paradijs de arena moest verlaten.

  Geliked door 1 persoon

  • H J zegt:

   Oh, en vandaag geen woord over Ariana alleen dat ze zo geschokt is en zo populair is, maar niets over haar extreme linkse gedachtengoed.
   Zo zie je dat popartiesten hun voornamelijk jonge fans kunnen beinvloeden.

   Ze zal nu wel een toontje lager zingen (of helemaal niet meer in Engeland)

   Like

 12. leefbarbaar zegt:

  De Telegraaf is een anti-PVV-krant. En ook dat maakt de redactie corrupt en subjectief.
  Het is een VVD-krant. In praktijk dus voor de motie Halsema, voor kindbruidjes, voor de EU, voor massa-immigratie enz. enz.

  Geliked door 2 people

  • tinekevanschagen zegt:

   Ze zeggen dus eigenlijk helemaal niks
   En deze hele hypocriete teringzooi betalen wij van onze belasting centjes.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @BertG: 07.02. uur. Van de meerderheid van de politieke nitwits, hoeven we GEEN ENKELE OPLOSSING TE VERWACHTEN. Veel gelul in de ruimte. Alleen het sluiten van de grenzen, is een mogelijke oplossing.

   Like

   • Edjan zegt:

    Als de grenzen gesloten worden duurt het tot 2075-2080 voor de meerderheid hier mohammedaan is. Hert is bijlange niet genoeg de grenzen te sluiten er moet actief uitgezet worden.

    Geliked door 1 persoon

  • Thoth zegt:

   Ach kijk, de ‘elite’, die voelen zich thuis in hun extra beveiligde huis, hetzelfde als Timmermans. Maar goed, ik ben het eens met de PVV. Geen moskeeën meer, we sluiten ze, we houden de Nederlandse identiteit en mensen die in het openbaar de islam belijden, gaan eruit, kortom de-islamisatie zoals bv. Saoedi-Arabië, geen christenen, etc. Geen multi-cultuur en diversiteit. Dat gaat nu eenmaal niet. Wij hebben in Europa 40 jaar terreur aanslagen. Dat moet voor een keer ophouden… anders blijven we bezig.

   Geliked door 2 people

  • Edjan zegt:

   – Moeten er mee leren leven
   – Moeten goed kijken hoe het ontstaat en dat keihard aanpakken: te weten de discriminatie van mohammedanen.

   Like

  • H J zegt:

   Alleen kan de diversiteits politie ook niets uithalen tegen incidenten anders dan door witten veroorzaakt.
   In Noord-Afrikaanse landen veegt de politie er behoorlijk onder en dat mag nu eenmaal niet in preuts Nederland. Het maakt dus geen ene moer uit of er diversiteit is bij de politie. Zolang er niet hard wordt opgetreden, laat staan gehandhaafd, dan veranderd er niets aan. En besef dat dat hoofddoekjes gedoe al helemaal k u t is, want een moslim man heeft geen respect voor vrouwen. Waar blijf je nou Aalbesberg?

   Like

 13. jackholland zegt:

  Wat is het toch vreemd ,wie had dat toch kunnen denken dat deze stille lybische jongen waarvan ouders gevlucht zijn uit lybie en zelf in verenigd koninkrijk geboren tot deze daad in staat was .

  Lieve mensen ,deze stille jongen die iedereen zgn met respect behandelde is vergiftigd door zijn ouders die hem met de paplepel hebben al hebben ingegeven dat het westen verrot is .(ook al werden ze er opgevangen en wonen ze er nu)
  De stille jongen is van kinds af aan geleerd dat niet moslims minder zijn dan apen en varkens .
  Het is hem waarschijnlijk verboden om met joden en christenen om te gaan omdat dat volgens moslims inferieure ongelovige honden zijn die je mag beliegen en bestelen,waarmee je geen vrienden mag worden of relaties aangaan.
  Deze stille lybische jongen hebben ze hoogst waarschijnlijk vanaf kinds af aan het gore misselijkmakende gedachtengoed van een pedofiel genaamd mohammed bijgebracht en waarschijnlijk ook nog met extra koranlessen in de moskee.

  En van deze stille jongens beste mensen hebben we er in nederland al meer dan een miljoen en jaarlijks worden er van deze stille jongens enorme aantallen extra geimporteerddie allen vergiftigd zijn met een islamitisch gedachtengoed .

  En deze stille jongens komen net als niet moslims in de pubertijd en dat gaat iets met hun doen.
  De basis voor dit barbaars gedrag van deze stille jongens is te wijten aan een islamitische opvoeding, waarin 1 de koran schrijft dat er geen woord veranderd mag worden van de koran 2 dat je deze letterlijk moet nemen en 3 er ook nog eens staat dat wanneer jij regelrecht naar het paradijs wil gaan je als martelaar dient te sterven.

  En de politiek zich maar afvragen hoe het toch komt dat alleen moslims deze terreurdaden plegen.

  Er is maar 1 oplossing ISLAM WEG UIT HET WESTEN net zoals scientology church verboden is moet ook islam verboden worden.
  Het geeft alleen maar ellende , het grote probleem van moslims is ooknog het feit dat ze gemiddeld een laag iq hebben waardoor ze niet in staat zijn hun walgelijke gedachtengoed islam eens goed objectief te bestuderen.
  Zoals een zwakbegaafde ook tegen zichzelf beschermd moet worden ,moeten we ook moslims maar tegen zichzelf laten beschermen door islam te verbieden zodat ze er niets van mee krijgen.en ook niet geinspireerd kunnen worden door de walgelijke daden van ene pedofiel mohammed .

  Geliked door 1 persoon

  • H J zegt:

   >>En de politiek zich maar afvragen hoe het toch komt dat alleen moslims deze terreurdaden plegen.<<
   Nee, dat is juist het probleem. Deden ze dat maar en benoemden ze de oorzaak maar hoe die is. FF Koran lezen.

   Like

 14. Kees zegt:

  Islam de wereld uit, te beginnen uit Nederland

  Like

 15. Beschouwer zegt:

  Nee men steekt liever de kop in het zand en ondertussen loeren de “diensten” of er een opvlakkerend verzet komt tegen de islam en de uitwassen van de islam. De diensten maken al lijstjes van mensen die de pest hebben aan de islam. En meelezende AIVDer die lijstjes worden steeds langer.

  Like

 16. D. G. Neree zegt:

  Zij die wegkijken en islam overal buiten proberen te houden…. dat zijn de werkelijke islamofoben. Zij durven op een irrationele manier het probleem niet te benoemen. Dat moet wel voortvloeien uit een diepe angst voor die islam. Die angst zou terecht zijn als ze hun ogen zouden openen en voor de waarheid uitkomen, maar door het weg te drukken en te ontkennen, kan men van een overtrokken, dus irrationele angst spreken. Een fobie dus, waarbij de lijder eraan niet eens beseft dat hij/zij eraan lijdt en het aanziet voor medemenselijkheid in de gedachte dat als men zichzelf wegcijfert en vernedert, de angst wel zal weggaan.

  Dus wat doen ze: ze beschuldigen iedereen die de dingen wel onder ogen zien en uitspreken van islamofobie, dat waaraan ze zelf lijden en wat de maatschappij steeds gevaarlijker en onzekerder maakt.

  Geliked door 1 persoon

 17. Wilma Grunn. zegt:

  Wat een misselijkmakende reacties daar in Den Haag!

  Like

 18. Wilma Grunn. zegt:

  Als ik dít trouwens hoor bedenk ik mij ineens dat duizend doden bij eventuele aanslagen in Nederland helemaal geen van deze criminelen van mening zullen doen veranderen. Die gast van Denk…..die is écht helemaal zichzelf! Beroepsaansteller eerste klas, altijd het slachtoffertje. Ik ben helemaal klaar met dít volk. Trap ze het land uit! En die andere landverraders de bak in!

  Like

 19. tippelaar zegt:

  Een brandbom doet elke mening volledig veranderen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s