Wilders: Blijf weg bij herdenking, Rutte!

Screenshot_26

(Door: R. Reedijk)

PVV-leider Geert Wilders is van mening dat demissionair premier Mark Rutte morgen niet hoeft te verschijnen in de Tweede Kamer, waar de verschrikkelijke aanslag in het Britse Manchester herdacht wordt. Volgens het blonde PVV-opperhoofd is de VVD-leider ‘medeverantwoordelijk voor alle ellende, door open grenzen en zalvende woorden over de islam’.

Screenshot_27Bron:
www.powned.tv
(h/t “BertG.”)
PowNed

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, PVV, Rotzakken, Rutte, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op Wilders: Blijf weg bij herdenking, Rutte!

 1. Japio zegt:

  Uitstekend gezegd Geert, ze zijn weer vol afschuw en de vlaggen hangen weer half stok. ZIJ zijn VERANTWOORDELIJK voor die bloedbaden die hypocriete graftakken.

  Geliked door 5 people


  • dat zij poeting over rutten hij had niks met nederland hij wil plaats in brussel

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Wilders is een geweldig vakman.
   Hij zal altijd de juiste woorden vinden om zijn mensen te overtuigen.
   Elk jaar groeit dat aantal….
   En dàt ondanks àlle vervloekte acties van links.
   Ze zullen zichzelf vernietigen, tezamen met die vervloekte islam.
   Hand-hand zullen ze de stap in de afgrond maken.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    De bloemisten zullen weer eens hele goeie zaken doen.
    De kaarsenleveranciers beleven gouden dagen…
    Massa’s speelgoed zal gekocht worden om her en der op allerlei plekken rond te strooien.
    Massaal zullen weer “Selfies” genomen worden met baardige moslims en vetuitpuilende moslima-wijven.

    Het vaste patroon om weg te kunnen kijken.
    Zo lang als ze zelf nog niet bedreigd worden en er nog geld is…
    En dàn hebben we het weer gehad…
    Sommigen zullen ten overvloede nog in de camera mogen brabbelen dat het gewone leven weer verder zal gaan en dat we ons niet zullen laten intimideren.

    Daarmee wordt door deze slappe linkse landverraders bevestigd dat het geweld van de islam zonder verzet is geaccepteerd.
    En dan hoor je niemand meer over de aanslag….

    Als je er over zou beginnen op ’n verjaardag zal je te horen krijgen: “Het is nou net gezellig en nou beginttie dáár weer over…”

    Geliked door 5 people

   • Helemaal met je eens Paul.

    Geliked door 2 people

 2. Tom Hendrix zegt:

  En daar heeft Geert Wilders volkomen gelijk in.

  Geliked door 2 people

 3. Roeland zegt:

  Geert Wilders heeft zoals altijd volkomen gelijk. Laten we hopen , dat er spoedig nieuwe verkiezingen komen en dat de PVV dan tenminste 30 zetels krijgt.

  Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  Als hij (Rutte) en zijn mede eurofielen ook maar enig fatsoen in hun donder zouden hebben bleven ze weg………………………………….maar, dat zullen we morgen zien !!

  Geliked door 1 persoon

 5. Theresa Geissler zegt:

  Ja, laat-ie om Godswil wegblijven:Ik zie hem er voor aan om voor het oog van de camera een geanimeerd praatje te gaan houden/ gearmd te gaan lopen met de eerste de beste foute figuur, mocht die daar verschijnen! (Abbas of zo).

  Geliked door 3 people

 6. Golden Girl zegt:

  Heb je de foto van dat 8 jarige meisje gezien huichelaar Rutte, eigenlijk zouden ze de gruwelijke foto s van mensen die aan stukken gereten op straat liggen in de gang paden van het Binnenhof moeten hangen zodat ze elke dag zien wat ze Europa en ons tzt aandoen
  En dan bij de herdenking een triest gezicht laten zien

  Geliked door 3 people

 7. leefbarbaar zegt:

  Terecht. Rutte is mede verantwoordelijk. Niet voor de grote aanslag hier, die nog moet plaats vinden, maar wel voor al die extra veiligheidsmaatregelen, die nodig zijn, wanneer wij een feestje hebben. Rutte is verantwoordlijk. En al zijn soortgenoten.

  Geliked door 1 persoon

 8. Fred zegt:

  We weten toch wel welke gemeenplaatsen hij zal bezigen.
  -Hij is geschokt. (hoeveel keren ben je nog geschokt Markje voor je oogjes opengaan.)
  -Het heeft niets met de islam te maken.(natùùrlijk niet.)
  -We moeten het terrorisme bestrijden. (ja, liefst zo ver mogelijk weg maar niet in Europa,)
  -Het is de schuld van het rechts extremisme. (wat dacht je van het liberalisme?)
  -De grenzen moeten openblijven.(Ja, haal alle ellendelingen hier maar naar toe.)
  En nog veel meer gebeuzel van de lachende leugenaar.
  Waar blijft het tribunaal voor deze man?

  Geliked door 1 persoon

  • Japio zegt:

   En het in en in trieste is Fred, onze eigen landgenoten hebben hem weer in het zadel geholpen. Die laffe en niet op de PVV durven stemmende lamzakken zijn ook mede schuldig aan de misère genaamd; islam. Met zulke vrienden heb je geen vijanden nodig.

   Geliked door 4 people

 9. tinekevanschagen zegt:

  Nou,wat mij betreft is daar op de PVV fractie na helemaal niemand welkom.
  Wat een stelletje schijnheilige, hypocriete(weg met eigen volk) landverraders zijn dat.
  (inclusief alle christelijke partijen) Als je dan zo christelijk bent, zou je niet eens op die plek willen zitten.

  Geliked door 3 people

 10. Petra DeBoer zegt:

  Niet alleen Rutte is verantwoordelijk maar alle politieke partijen behalve de PVV, FvD en de SGP.

  Like

 11. Harry zegt:

  Stevige uitspraken van Geert !
  Maar wel weer de hele waarheid .

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Tistochwat: 21.58. uur, op 23/5. Dat lied is uitstekend van toepassing; op onze “lachende Pinokkio”, Rutte. En het is over en uit met de hele VVD, tenminste als men bij de VVD niet tot inkeer komt.

   Like

 12. Flo zegt:

  Wilders heeft een punt, die zak hooi moet weg blijven…… voor goed!

  Like

 13. Guardiacivil zegt:

  Mijn reactie op Nieuwsblogg geplaatst:
  De krankzinnige ideologie die islam wordt genoemd…….
  Willen we het nu nog niet weten en blijven we ervan wegkijken?
  Alweer een aanslag, totdat we zelf apathisch geworden zijn, zoals bij de vele autobommen in Irak, we kijken er niet meer van op……..totdat het in ons straatje gebeurt……
  England heeft duizenden van dit soort lui toegelaten en hier in ons land gaan we met de idiote goedkeuring van regeringen dezelfde kant op. Hier zijn een tiental jihadisten die in de kijker lopen bij de veiligheidsdiensten, maar de burgers willen niet weten dat er honderden zo niet een paar duizend zijn ondergedoken, meegereisd met de grote exodus en na de verovering van Mosul en de val van Ragga zijn er nog een paar duizend naar Europa gekomen onder andere identiteit, want Malta doet goede zaken met de verkoop van het Europees paspoort. Daarnaast zijn er de vele vervalsingen in omloop, dus het zal geen verrassing zijn als in Nederland ook de eerste aanslagen zullen plaatsvinden. Op de militaire vliegbasis Volkel kon notabene een jihadist ongestoord fotos nemen van F16 straaljagers, die paar die nog kunnen vliegen, want de rest is voor onderdelen onder de noemer pluktoestellen. De man was misschien heel wat van plan als uitzendkracht. Inmiddels is hij door het OM op vrije voeten. Kunt u het nog volgen? Dat is ons huidige Nederland, ondermijnd, geïnfiltreerd, ondersteund door partijen als GroenLinks waar Turken deel uitmaken van de partij. De activisten als mensenrechten org. en andere clubs die met NGO´s de gelukzoekers helpt oversteken en Frontex gebruiken als watertaxi, de geheime handelingen die verricht worden om zo veel mogelijk lui uit het MO over te brengen naar Europa met maar één doel………….EURABIA. Afgelopen maand meer dan 5000 geland op stranden en havens van Italië.
  We zijn goed op weg om dit doel te halen………..nog een grote BOEM bij ons…….en het moraal is gebroken……..ze zullen ook hypocriet juichen in Brussel, en de elite orde wrijft stiekem in hun handen.
  De ogen gaan pas open als het al veel te laat is!
  Nogmaals dank aan al die foute stemmers die Nederland verkloten.
  http://www.msn.com/nl-nl/nieuws/buitenland/is-aanhangers-vieren-aanslag-manchester-online/ar-BBBrb8j?li=AAazPsO&ocid=spartanntp

  Like

 14. brampater zegt:

  Ik snap al die heisa niet. Het si toch maar een incidentje door slechts één persoon uitgevoerd? Helaas kan je een uur van te voren niet aan het gezicht zien dat het een terrorist zou zijn. Dat is dus het probleem. Of alle terroristen moeten T op het voorhoofd hebben of alle mogelijke terroristen moeten het land uit. Dat is wat Geert steeds zegt. Grenzen dicht. dan krijg je ook geen personen met een T op hun voorhoofd.

  Like

 15. BertG. zegt:

  Zeer eigenaardig dat Geert eerst wil afwachten wat de achtergrond is en wie het precies waren, en dat de SGP daar direct duidelijk over is.
  De islamitische staat, wie anders.

  Geliked door 1 persoon

  • Giny zegt:

   BertG. op 24 mei 2017 om 6:48

   Je kunt toch niet direct een echte beschulding uiten!
   Als hij had gezegd wat de SGP zei, brak
   de hel los, volgens mij was hij nog niet
   helemaal op de hoogte en net uit het
   vliegtuig gestapt

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ BertG. 24 mei 2017 om 06:48

   Dat was mij ook opgevallen.
   Geert, die te boek staat als ‘racist’, ‘nazi’ e.d., wil echter kennelijk aan de ‘politiek correcten’ laten zien hoe voorzichtig hij is in zijn ‘oordeel’. Natuurlijk weet hij donders goed dat dat IS-tuig erachter zit. Als Wilders er met de botte bijl inhakt, heeft hij het weer meteen gedaan. Hij moet er helaas rekening mee houden dat er met twee maten wordt gemeten. Een ander mag alles zeggen, en hij niets.

   Like

 16. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogden reageerde:
  Roverheid

  Like

 17. gea zegt:

  ik vind het heel moeilijk om te oordelen want, je hebt goede en slechte mensen in elk land.maar wie op rutte heeft gestemt is voor mij een raadsel. volgens mij worden er met de stemmen geknoeid.geert wilders is het ook niet helemaal, maar rutte mag voor mij ontslagen worden.waarom geen rechtzaken tegen rutte maar wel tegen geert wilders , nou?mijn stem was voor wilders.ik ben geen racist maar de burgers in nederland wordt er niet beter van waar je ook op stemt.allemaal valse beloftes maar als puntje bij paaltje komt, gebeurt er helemaal niks.de regering houdt hun geld mooi in hun eigen zakken.als ze stoppen met werken krijgen ze miljoenen toe, en wij mogen op houtjes gaan bijten.heel onterecht allemaal.werkgevers doen maar waar ze zin in hebben, heb ik je niet meer nodig gooi maar op straat. ik ben daar helemaal klaar mee, niks geld toe waarom zij dan wel, we moeten maar zien hoe we rond moeten komen.met de regering ben ik wel klaar mee,ze kruipen voor de grootste bedreigingen zoals,amerika en rusland in de kont, bang voor oorlog. ik heb er geen woorden voor hoe ze hun eigen land ten gronde richten, voor mijn gevoel komen alle arme Nederlanders nog op straat te staan waar is de welvaart gebleven,ik wil ook wel vast werk maar waar vind je dat nog?en dan nog mensen met autisme worden ook in het verdomden hoekje gegooid slaat nergens op.en mensen met wer hebben veels te snel hun oordeel over andere mensen klaar, het moet je maar over komen om zonder werk door het leven te gaan,vanwege ziekte of wat dan ook.kijk dan eerst naar jezelf zou ik zeggen,niet iedereen houdt graag hun hand op voor geld.

  Like

 18. Lucie zegt:

  Wilders heeft wel een punt

  Like

 19. Joshua zegt:

  Wilders heeft al jaren gelijk alleen schurft koppen rutte, pechdrol, buma, enz. willen dat niet want dat gaat tegen hun narcistische ego in.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s