’Woningnood niet míjn probleem’

Screenshot_20

(Door: Jan-Willem Navis)

“Asielzoekers” eisen eigen huis, mede vanwege hogere uitkering

Veertig Haagse “asielzoekers” zijn boos. De gemeente heeft ze ondergebracht in gloednieuwe woningen in de Vinex-wijk Ypenburg. Met een grote woonkamer, luxe badkamers en een fikse achtertuin. Eritreeër Samuel vindt zijn kamer echter ’net een cel’ en ook Syriër Khaled wil verhuizen. „De woningnood is toch niet mijn probleem?” De wethouder moet de boel nu sussen.

De Telegraaf

Stratenmakers zijn druk bezig om de klinkers weer in de stoep van de Koolwitjelaan te leggen. De stenen moesten eruit omdat er internet wordt aangelegd in de vijftien huizen die woningcorporatie Staedion er in februari heeft opgeleverd. Het huizenblok is het eerste van een nieuwbouwwijk die wordt ontwikkeld.

De Syrische statushouder Khaled heeft geen aandacht voor de vaklieden. Wel voor de rekening van Ziggo die bij het internetabonnement hoort. „Waarom moeten wij voor tv betalen, we hebben niet eens een televisie hier! Ik ga nu in het weekend bij een vriendin langs om daar te kijken, het is een goede manier om de taal te leren.”

Geen tv. Het is een van de vele klachten die de “vluchteling” opwerpt over het gloednieuwe huizenblok naast het zwembad in Ypenburg. Ook zijn Eritrese huisgenoot Samuel is verre van tevreden, ook al is hij nog maar net begonnen aan zijn inburgeringscursus. „Ik heb een piepklein kamertje. En niet eens een eigen toilet of douche, die moeten we op mijn verdieping met z’n vieren delen.”

De huizen, die men met z’n achten moet delen, tellen drie etages. Elke verdieping heeft een doucheruimte en iedere woning heeft een gemeenschappelijke ruimte en een keuken.

Het tweetal gaat ons voor de trap op naar de eerste verdieping, die veel ruimer blijkt dan hij van buiten oogt. Samuel toont zijn kamer, ongeveer drie bij vier en keurig gestoffeerd. Het is een kamer waar een student dolblij mee zou zijn. Zeker gezien de lage huur: 145 euro per maand, plus 60 euro voor gas, water, licht, internet en de huismeester en woonbegeleider. Samuel ziet dit heel anders. „Het is net een gevangeniscel. En het is gehorig”, zegt hij terwijl hij op de dubbelwandige muur klopt.

„Is het in Nederland niet verboden om mensen van boven de dertig die elkaar niet kennen zó bij elkaar te laten wonen?”, briest Khaled. Als we opmerken dat Hagenezen vele jaren moeten wachten voor een sociale huurwoning vrijkomt, en dat in de grote steden veel werkende jongeren een huis delen, bindt Khaled niet in. „Ik heb niet gevraagd om te wonen in een stad waar te weinig huizen zijn. Had me dan naar het noorden of oosten gestuurd, waar wel grotere huizen zijn.”

De Syriër wil dat niet in de laatste plaats omdat hij dan een hogere uitkering krijgt. Nu valt hij onder de kostendelersnorm, die het kabinet een paar jaar geleden introduceerde. In gezinnen waar meerdere mensen een uitkering krijgen, worden alle bewoners gekort. Zo krijgen de statushouders op Ypenburg 533 euro per maand, tegen 1333 euro voor een alleenstaande bijstandstrekker.

De bedoeling is dat mensen gestimuleerd worden om werk te zoeken. Maar Samuel en Khaled vinden dat er vooral uit blijkt dat zij ’tweederangs burgers’ zijn.

Hoewel niet alle bewoners ontevreden zijn, staan de twee niet alleen in hun protest: een kleine veertig van de 120 buren togen afgelopen vrijdag naar het stadhuis om een eigen huis te eisen. Khaled was al eerder geweest, om een petitie in te dienen. „Maar ze luisteren niet naar ons”, merkte hij. Het protest van de veertig maakt meer los: vrijdag komt verantwoordelijk wethouder Wijsmuller (Wonen) langs om met de statushouders te praten.

Hij zal echter de wensen van de statushouders niet kunnen inwilligen, waarschuwt zijn woordvoerder vast. „De kostendelersnorm is een landelijke wet.”

Het stadsbestuur heeft desondanks begrip voor de klachten. „Het is lastig om te starten in een nieuw land, en dat je dan ook nog eens minder bijstand krijgt.”

Toch is dit precies wat minister Blok (Wonen) beoogde met speciale bouwsubsidies voor nieuwbouw voor statushouders. Die zijn hier ook gebruikt. Dit geld is beschikbaar voor onzelfstandige woonruimtes met lage huren. Dat kost de overheid eerst geld, maar bespaart na de oplevering niet alleen bijstand, maar ook huurtoeslag.

„Het is een plek om een start te maken”, verduidelijkt de woordvoerder van wethouder Wijsmuller, „gebouwd in een periode dat Den Haag net als andere gemeenten ineens grote hoeveelheden statushouders moest plaatsen.”

De gemeenteraad is verdeeld. De PvdA, die samen met de VVD in het college zit, begrijpt de klachten wel. „Het is een kwetsbare groep, als die klaagt over gebrek aan privacy moet je dat serieus nemen”, vindt PvdA-fractievoorzitter Martijn Balster. Hij maakt zich ook druk over de korting op de bijstand. „Mensen moeten niet in de schulden belanden.”

De VVD liet vrijdag direct na het protest op de lokale omroep een heel ander geluid horen. „Bizar en zeer ongepast”, noemde fractievoorzitter Frans de Graaf de actie. Syriër Khaled is van die woorden niet onder de indruk. „Een woningtekort is niet mijn probleem.”

Bron:
www.telegraaf.nl (premium artikel)
h/t Ron V.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

83 reacties op ’Woningnood niet míjn probleem’

 1. Cathja zegt:

  Wat een brutaliteit!!
  Van mij zouden ze een caravannetje kunnen krijgen. Mieter op jullie met je eisen! En € 533,– voor een alleenstaande bijstandstrekker? Dat is meer dan voldoende. Zo leer je zuinig te leven. Er zijn genoeg Nederlanders dit dit ook moeten doen. Wat mij betreft is het bedrag nog aan de royale kant. Kijk eens naar de uitkeringen voor migranten in Bulgarije.

  Ik stel voor: ga terug naar je land van herkomst, en maak er wat van. Welvaart ontstaat niet doordat mensen op hun luie reet zitten, maar door gezamenlijk iets op te bouwen.
  Maar kom niet ons mooie land verzieken met jullie ongemanierde en ongepaste eisen en brutaliteit!

  Gatver…!!

  Like

 2. Wachteres zegt:

  Kijk, dit soort ‘dankbare vluchtelingen’ krijgen wij binnen. Ze moeten toch geld over houden om van de zomer met vakantie naar Eritrea te kunnen gaan? Of, net als in Noorwegen, in groten getale gebeurt: Als een vorst leven in het land van herkomst met het geld uit het Westen.

  En vanzelfsprekend moet met hen gesproken worden als ze ontevreden zijn. De PVDA heeft daar alle begrip voor, het zijn kwetsbare mensen. En dat er een tekort aan woningen is, is toch niet hun probleem? Wat mij betreft zou eruit trappen naar land van herkomst een verstandiger en logischer optie zijn.

  Geliked door 1 persoon

 3. Tistochwat zegt:

  Syriër Khaled wil verhuizen. „De woningnood is toch niet mijn probleem?”

  Is jouw ‘probleem’ soms MIJN probleem, Syriër?!
  Jullie, ‘vluchtelingen’, met jullie grote bek vormen het probleem!
  En WIJ maar betalen!

  Deze stakkers hadden pas reden tot klagen, ondankbare Syrische smeerlap!

  😦

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Tistochwat zegt:
   23 mei 2017 om 12:52
   ———————————————————————————————————————-
   Helemaal mee eens.

   En, hoezo is de woningnood niet zijn probleem?!
   Hij komt hier zomaar binnen vallen. Wie denkt dat stuk vreten te zijn! Dat wij duizenden huizen op voorraad leeg hebben staan voor het geval meneer ‘en zijn soortgenoten” hier willen komen wonen?
   Wij hebben hem niet gedwongen om naar hier te komen, dus hij kan niet van ons verwachten/eisen dat wij hem een huis schuldig zijn.
   De woningnood het wel degelijk zijn probleem.

   Like

 4. Drs.P. zegt:

  Stelletje smerige ranzige ondankbare teringratten zijn het, niets is hun probleem blijkbaar, maar wel het onze!!!! Dus kop dichthouden en blij zijn met wat je gratizzzzzzzzzzzz krijgt in dit land!!!

  Zo gaat men met christenen om die echt gevlucht zijn:

  April 2017 – Thailand
  Mijn collega ontmoette Esther Merab, een meisje van 19 maanden oud met een complexe hartziekte. Haar vader, die haar bij acute problemen naar het ziekenhuis bracht, is onlangs opgepakt door de Thaise autoriteiten. Het reisverslag dat mijn hart brak

  Het was niet de bedoeling dat ik dit stukje zou schrijven. Als communicatiemedewerker bij Jubilee Campaign heb ik een ‘onzichtbare’ baan. Ik redigeer de informatie en verhalen die mijn collega’s aanleveren zonder er mijn eigen naam bij te zetten, en daar voel ik me prima bij. Maar toen ik van mijn collega het reisverslag over Thailand onder ogen kreeg, lukte dat opeens niet meer. Ik wilde u persoonlijk vertellen waarom door dit verslag de tranen in mijn ogen sprongen.

  Waarschijnlijk kent u inmiddels het verhaal van de Pakistaanse christenen in Thailand. Zij vluchtten voor vervolging, maar zijn in Thailand bijna nog slechter af. Om de één of andere duistere reden wijst het UNHCR in Bangkok bijna alle asielaanvragen van de christen-Pakistani’s af. Tegelijkertijd trekken de Thaise autoriteiten massaal de borgtocht van de vluchtelingen in en gooien honderden vaders, moeders en kinderen in de gevangenis. Ze verblijven in overbevolkte, vieze en donkere cellen, waar besmettelijke ziektes vrij spel hebben. Mijn collega schreef: ‘Het lijkt erop dat de autoriteiten zoveel mogelijk mensen achter de tralies willen zetten, zodat ze uit eigen beweging terugkeren naar Pakistan.’

  In Bangkok ontmoette hij Esther Merab en haar ouders. Esther is negentien maanden oud en lijdt aan een complexe hartziekte. Ze heeft vier operaties nodig om een kans op overleven te hebben. Vanwege haar fragiele gezondheid moet het meisje regelmatig met spoed naar het ziekenhuis. Haar vader Emmanuel bracht haar daar naartoe, totdat ook hij werd opgepakt.

  ‘Zouden degenen die hun grenzen hebben geopend voor Syrische vluchtelingen, na het zien van het dode lichaampje van een tweejarig jongetje, zich ook willen bekommeren om lijdende Pakistaanse kinderen zoals Esther Merab?’ vroeg mijn collega zich vertwijfeld af.

  De vluchtelingen die niet zijn opgepakt, leven nauwelijks in betere omstandigheden. Vrouwen en kinderen blijven binnen uit angst voor nieuwe razzia’s. Kinderen mogen niet buiten spelen en mogen geen lawaai maken, om klachten van buren te vermijden. De mannen nemen onderbetaalde, illegale baantjes aan om hun gezin te kunnen onderhouden. Wie wordt gesnapt, krijgt een torenhoge boete.

  Hulporganisaties in Bangkok doen wat ze kunnen. Maar de meeste vluchtelingen zijn op zichzelf aangewezen, omdat er simpelweg niet genoeg geld en mankracht is om iedereen te helpen.

  Mijn collega is zelf een Pakistaanse christen. Hij woont al jaren met zijn gezin veilig in Nederland. Maar in zijn verslag klonk de pijn door die hij voelt voor zijn lijdende broeders en zusters. ‘In Bangkok kwam ik bij mijn mensen een armoede en hulpeloosheid tegen die ik zelfs in Pakistan niet heb gezien’, schreef hij.

  Ik wil u uitnodigen om zelf zijn reisverslag te lezen. Het is geschreven in het Engels, maar het is niet moeilijk te begrijpen. Ik denk dat u net zo geraakt zult zijn als ik. Het is niet mijn bedoeling om fondsen te werven, maar ik wil u vragen om biddend te overwegen wat u kunt doen voor deze mensen in nood.

  Hartelijke groet,
  Ariënne Monster
  Communicatiemedewerker Jubilee Campaign

  Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Deze klagende ‘vluchtelingen’ dienen bovenaan de lijst van uit te zetten ongewenste vreemdelingen geplaatst te worden. Het lijkt me zinnig om uit te zoeken hoe ze woonden in hun land van herkomst. In dat onderzoek kan tevens meegenomen worden waar ze nu ‘ECHT’ voor gevlucht zijn.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 6. koddebeier zegt:

  *&^%$#@!@ We zijn hier in dat land toch volslagen achterlijk, tieft dat stel ondankbare asielparasieten toch het land uit !!!!!!!

  Like

 7. Terex zegt:

  Je bek valt toch steeds verder open als je het leest ? Niet te bevatten dat het allemaal geaccepteerd wordt en het einde is jammer genoeg nog lang niet in zicht. Ondankbaarder volk is er volgens mij niet en ze komen alleen maar om de staatsruif leeg te vreten.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Terex: 13.17. uur. Er zal geen einde komen, aan de invasie van deze personen. Want de roden/PvdA,SP, GL,VVD,CDA,D66, zullen de instroom NIET STOPPEN. Deze landverraders helpen zelfs mee, om er nog meer binnen te laten.

   Like

 8. Golden Girl zegt:

  een woning tekort is die eiser niet zijn probleem, man wees blij met wat je krijgt, arrogante uitvreter
  had je niet moeten vluchten…. als in je kloteland alles veel beter is, ik had hier eerst 3 maanden geen tv internet niets om dat de huurders voor mij van de Heer geen tv mochten kijken, neem digitenne kan je vanavond nog tv kijken, o nee dat moet je betalen, nou ik ook !!

  Like

 9. louis portugal zegt:

  Ik heb wel begrip voor die lui.
  Ze worden door Merkel en anderen uitgenodigd on van hun golfplaten “villa” of “Plaggenhut” naar Europa te komen en worden ze zo ontvangen .
  En er staan nog milioenen te wachten.
  In Engeland gaat dat veel beter.
  Luister maar naar een “brandnew leather jacket”..

  Like

 10. Harry zegt:

  Ondankbare rothonden zijn het !
  Weet niet hoe de huizen in Syrië zijn , maar in Afrika komen ze uit een hut van takken en stokken , dichtgesmeerd met een mengsel van klei en dierenstront , vermengd met stro of hooi .
  Als het twee dagen regent lost het huis op en lopen ze op “straat” zó weer door die modderige stront te baggeren .
  Als het droog wordt kunnen ze weer gaan restaureren .

  En dan hier een grote bek hebben ?
  Wie had er internet in zo’n lemen hut ?
  Wie had daar televisie ?
  Wie had daar een eigen douche ?
  Was dat niet gehorig , die lemen wanden ?

  Even voor wie niet in Afrika geweest is , een Afrikaanse douche is een verzameling verticale takken of planken , soms een paar stukken golfplaat , een grote emmer water en een steelpan of een plastic bekertje om wat water over hun kop te gieten .
  Een ruimte zó smerig , dat je je hond er niet in zou laten snuffelen .

  De “heren” wensen een groter huis .
  Ze eisen een hogere uitkering .
  Wat is het volgende , een Aston Martin of een Rolls Royce voor de deur om de hele dag een beetje rondjes mee te gaan rijden ?

  OPDONDEREN MET DAT ONDANKBARE TUIG !

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Zo’n dak uit bananenbladeren moet elk jaar vernieuwd worden omdat alles door de termieten wordt opgevreten…
   Die zg. “vluchtelingen” horen hier helemaal niet.
   Ze hebben veel geld betaald om voor de rest van hun leven in luxe en welvaart te leven zonder dat ze er voor zouden moeten werken.
   Ik zou ook razend zijn als ze me dan in zo’n slecht gebouwde woning samen met ’n stel idioten zouden stoppen. en nog geld durven vragen voor zo’n woning…
   Wie zou dat niet…
   Die jongens hebben natuurlijk gelijk.
   Wij niet. Wij nemen dat soort idioten op, betalen er voor en vinden dat ze ons dan óók nog dankbaar zouden moeten zijn.

   Wie is hier nu eigenlijk ECHT waanzinnig?
   Weet je wat… Kijk met z’n allen eens in de spiegel en vertel je zelf eens wat je werkelijk ziet.
   Ik wil het niet weten.

   Ik weet het namelijk al…

   Like

   • Harry zegt:

    Voel jij je ook zo machteloos , Paul , dat je zo verrekt weinig aan die situatie kunt veranderen ?
    En als Pechtold in de regering mocht komen , dan wordt het nóg veel gekker !

    Like

   • delamontagne zegt:

    Wat die termieten betreft vergis je je.
    Die zitten n.l. in Hardhout, niet in bananen-bladeren.
    Als je hier bij “ons” in Fr een huis koopt moet er een certificaate bij zijn van “Termieten-vrij”, anders gaat de koop niet door.
    Die termieten vreten alles, maar dan ook alles op.
    Van familie in Brazilië hoorde ik dat ze tot verdiepingen hoog in flats/apartementen voorkomen.
    Komen OOK uit de tropen, die termieten, net als die andere z.g.n. vluchtelingen.
    Maar wat Harry schrijft !. Hoeveel NL-ers zullen er zijn die enig idee hebben van de behuizing van die klaplopers in hun land van oorspromg………..!


    ( p.s in de troebele poel rechtsonder wordt 1) de spaarzame afwas gedaan.
    2 ) de was gedaan…….
    3 ) de kindertjes afgepoedeld
    4 ) de dagelijkse “behoefte” gedaan.

    Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Dank voor de ondersteuning Delamontagne .
   Zo zie je links onder op de foto waarschijnlijk de gecombineerde douche-toiletgelegenheid . Een meter in het vierkant .
   Groot gat in de vloer .
   Wat ze afscheiden ligt meteen in de rivier tussen het plastic .

   Heb het in Nigeria gezien dat er één zich stond te wassen in de rivier en drie meter verder zat er een op een omgevallen boom die in de rivier gemieterd was te schijten !
   Toen die ene z’n tanden ging poetsen moest ie eerst de drollen van die ander een beetje wegpushen door met zijn hand golfjes te maken !
   Wát nou hygiène ?

   We hebben het er al eens eerder over gehad , bij zulke berichten gelóven de mensen in ons soort landen je niet eens meer .
   Misschien helpen de foto’s een beetje .

   Like

 11. Thomasson zegt:

  Onlangs kreeg ik een antwoord op een commentaar “Wij denken dat het niet zozeer een kwestie van geld, maar van linkse gekkigheid”.
  Er bestaat geen linkse gekkigheid die niet gepaard gaat met geld…Veel geld!. EU, islam en linksheid zijn onlosmakelijk van elkaar gebonden. GELD is een onmisbare substantie dat verbindt alle hier benoemde elementen in een chemische formule. Bij de PC leiders zijn geldbegeerte plus haat tegenover het eigen volk pathologische en dwangmatige neigingen. De reactie van de nep-vluchtelingen in Ypenburg is een symptoom voor de zieke mentaliteit die in onze politiek heerst. In andere landen zijn politieke leiders zelfs bereid KINDEREN OP TE OFFEREN VOOR ISLAMITISCH TERREUR. Kijk maar naar de terreuraanslag gisteravond in de Arena van Manchester. ISLAM HEEFT DAAR voornamelijk schoolgaande kinderen en tieners getroffen. 19 van deze kinderen zouden NOOIT MEER NAAR HUIS GAAN. Ze zouden nooit meer hun ouders, broertjes en zusjes zien en ze zouden nooit meer naar school gaan. Ze zouden ook geen zomervakantie hebben. ZE ZIJN DOOD! …De PC politici (de meeste politieke partijen) HEBBEN ZE NAMENS DE ISLAM laten VERMOORDEN!!!!! De leden van de linksige en liberale politieke partijen en organisaties zouden nu met de rest van het publiek emmers volle krokodillentranen gieten over de dodelijke slachtoffers en de tientallen gewonden. Maar ze menen er niets van. Hun gedachten gaan toch naar de bankrekeningen in mooie tropische eilanden, de Punch Rum en de Jack Daniel op het strand… La Vitte e Belle.
  Ik vraag mijzelf af hoe lang zal het duren totdat de mensen zouden eindelijk wakker worden? Dat ze zouden begrijpen dat hun leiders (behalve die van de Visėgrad landen) ze beschouwen als schapen en koeien die hier in de weilanden grazen. Vee die toch tegen het eind van de dag naar het slachthuis wordt gebracht. Zouden de Europese leiders hun eigen volkeren met meer respect behandelen, dan hadden ze : a) Geen enkele Syrië-ganger laten terugkeren. Oorlogsmisdadigers hebben in West Europees landen niets te zoeken. b) ze hadden al met deportaties moeten beginnen van mensen die hier rottigheden uitvreten en sympathie tonen voor terreur , c) ze zouden weigeren zwermen monsters uit islamitische en Afrikaanse landen op te vangen ..Niet meer ISIS in eigen nest!. De veiligheid van het land en eigen volk moeten voorop staan.
  Echter er wordt geen rekening gehouden met het aantal Europese slachtoffers van de ISLAM in Europa. En het aantal groeit explosief. Niemand denkt over de Bataclan-families die hun dierbaren hadden verloren, niemand neemt in rekening de families van de slachtoffers in Zaventhem en Molenbeek, van de diverse aanslagen in Duitsland, de aanslagen van Charlie Hebdo Parijs, de aanslagen in Londen en ga zo maar door. In ieder van deze getroffen gezinnen of families met persoonlijk verlies, kan of kunnen zich desperado’s bevinden die totaal immuun zijn voor de lege Gutmenschen geouwehoer over saamhorigheid en “wij laten onze samenleving niet in wij en zij delen” enz. Tegenover de honderden of zelfs duizenden directe en indirecte slachtoffers, is niemand van de Gutmenschen persoonlijk getroffen. Voor de huidige toestand is de Engelse slagzin van toepassing: TIME IS RUNNING OUT.

  Like

 12. rightie zegt:

  Lazerstraal ze er allemaal uit!! Toen ik een paar jaar geleden mijn Nederlanderschap terug wilde krijgen omdat ik met een westerse buitenlander getrouwd was en het kwijtgeraakt was, moest ik tig documenten inclusief mijn laatste belastingopgave (!!!!) tonen om de Nederlandse overheid te laten zien dat ik bij eventuele terugkeer niet uit de staatsruif zou komen eten. Ik mocht geen cent kosten!! Zou ik ook niet, ik kan mezelf prima financieel bedruipen maar het laat maar weer eens zien waar eigen Nederlands volk naar beneden getrapt wordt ten faveure van dit islamitisch kudtvolk!!

  Like

 13. Republikein zegt:

  Zo, de calculerende burger, welkom in het land van List&Bedrog.

  Like

 14. J. C. Th. Köhler zegt:

  „Ik heb niet gevraagd om te wonen in een stad waar te weinig huizen zijn.”
  En wij hebben niet gevraagd of jij hier wilde komen.

  “Had me dan naar het noorden of oosten gestuurd…”
  Waar bedoel je precies? Groenland? Siberië? Alaska? Zeg het maar, dan kunnen we dat misschien regelen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 15. topsporter zegt:

  Pas maar op, het zou zo maar kunnen zijn dat ze allemaal Mohammed heten en zo’n 1400 jaar oud zijn.

  Like

 16. Cleo zegt:

  Deze islamitische invasie-eenheden zullen altijd pretenderen dat ze door ons tekort gedaan, gediscrimineerd of achtergesteld worden, terwijl ze als onderkomen in hun thuisland slechts een hol in de grond of iets dergelijks prehistorisch gewend zijn…

  Like

 17. Williaan zegt:

  is duidelijk een economisch vluchteling (zo al de meesten) krijgt alles voor niks en nog niet tevreden. Gek he, dat de nederlanders een hekel aan “vluchtelingen” krijgen ?

  Like

 18. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 19. Wim zegt:

  Graag zou ik van Dhr. Jan Willem Navis willen weten waar ik € 1333,00 uitkering kan krijgen.
  Ik ga meteen mijn koffers pakken.
  Hierdoor komen mensen met een uitkering weer negatief in het nieuws.
  Lekker op de bank hangen voor redelijk geld.
  De uitkering voor een alleenstaande is € 400,00 lager.
  Met zorgtoeslag en huurtoeslag kom je nog niet aan dat bedrag.
  Graag even vermelden in de krant morgen.

  Like

 20. Aegolius cs zegt:

  Sussen?! Ik zou wat onaardigs schrijven.

  Like

 21. TJI zegt:

  En u bent niet mijn probleem meneer Khaled.

  Like

 22. C.Onsequent zegt:

  O.P.R.O.T.T.E.N ondankbaar gajes…..Ik word kotsmisselijk van dit 10e rangsvolk

  Like

 23. GT zegt:

  Die lui terug trappen naar die zandbak waar deze vandaan komen!

  Like

 24. Steven zegt:

  Het is een van de vele klachten die de “vluchteling” opwerpt over het gloednieuwe huizenblok naast het zwembad in Ypenburg.
  – Misschien had hij een beter uitzicht willen hebben op die kleine meisjes in het zwembad..

  En het is gehorig”, zegt hij terwijl hij op de dubbelwandige muur klopt.
  – Tja..als je dan zo’n meisje uit het zwembad te pakken krijgt…dan moet het mag het natuurlijk niet gehorig zijn…slecht geregeld hoor…

  Syriër Khaled is van die woorden niet onder de indruk. „Een woningtekort is niet mijn probleem.”
  Dat jij GEEN woning hebt, is ook ONS probleem niet. Wij hebben toch niet gevraagd of je hier wilt komen wonen.
  – Ik vind het al erg genoeg dat hij ook nog een uitkering krijgt.

  Martijn Balster. Hij maakt zich ook druk over de korting op de bijstand. „Mensen moeten niet in de schulden belanden.”
  – Neeejjj…mensen moeten niet in de schulden belanden. Maar hij spreekt hier waarschijnlijk alleen voor asieleisers.
  Want Nederlanders in de schuld, hun huis uitgezet en nergens meer heen kunnen…dat geeft dan weer niet. Juist die mensen schoppen we nog verder de problemen in door ze op te zadelen met verhoging op verhoging omdat men vaak al geen geld meer heeft.
  Als ik zo naar die uitspraak kijk, dan heeft hij liever veel hogere uitkeringen speciaal voor vluchtelingen!

  Daarom hebben die KUT asieleisers ook zo’n GROTE bek..omdat het makke lammetjes zijn in Nederland.
  Niet tevreden? huis uitzetten en zoek het maar uit…daagggg

  Like

 25. N.E. Derlander zegt:

  Misschien moet iemand deze ontevreden asielzoekers voorhouden wat Aboutaleb (PvdA) en Mark Rutte eerdere zeiden: als het je hier in Nederland niet bevalt, dan pleur je toch op………………….

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Aboutaleb is een wolf in schaapskleren…
   Ik snap niet dat iedereen alles zo geweldig vind van hem/
   Omdat ie 1 keer heb gezegd,als het je hier niet bevalt rot dan op is de Nederlandse bevolking
   om. Net als na het intervieuw met onze Bolle Royal.
   Nederland was ineens weer zo trots.Het was een ECHT mens, GADVERDAMME!
   En met deze lui moeten we de oorlog gaan winnen

   Like

 26. Bezorgde Burger zegt:

  Wat geeft “vluchtelingen” het recht op huisvesting en sociale voorzieningen? Dat vluchtelingen een veilig heenkomen kunnen zoeken snap ik, dat vluchtelingen hun (gelogen) rampspoed mogen gebruiken om een land uit te kiezen met de beste sociale voorzieningen vind ik onbegrijpelijk! Recht op een woon- of verblijfsvergunning geldt alleen voor EU burgers en mensen die de immigratieprocedure hebben doorlopen. De overige immigranten horen in een vluchtelingenkamp een veilige terugkeer af te wachten en hebben hier verder niets te zoeken! Wellicht ligt het aan mijn beperkte kennis van zaken maar ik heb nog nergens kunnen ontdekken welk verdrag of welke wet een vluchteling recht geeft op een verblijfsvergunning.

  Like

 27. BertG. zegt:

  Als je door hebt dat eisen stellen werkt, dan kan je steeds de grens opnieuw hiervan gaan opzoeken.
  Uiteindelijk krijg je toch wel je zin, mits je een autochtoon bent, dan kan je de tyfus krijgen.

  Geliked door 1 persoon

 28. R.Kroonenberg zegt:

  ja dat zeg ik: niet integreerbaar….! retour afzender !

  Like

 29. laura van der storm zegt:

  Ik ben “uit geluld”.

  Like

 30. Theresa Geissler zegt:

  Die Khaled zegt mog net niet: “” Het is de plicht van de ongelovigen om ons te onderhouden.”-Is-ie misschien no net weer iets te sluw voor. Jammer,want als er nu eens zó iets letterlijk uitkwam, konden de goedmenschen er tenminste niet meer omheen.

  Like

 31. ildiko zegt:

  Gelukkig dat Hongarije of Polen piekert over deze monsters niet, ze nemen geen enkele op, ook geen minderjarigen. En ze hebben GROOT GELIJK OOK !

  Geliked door 1 persoon

 32. Jean zegt:

  Gewoon zonder poespas dat zootje terugsturen naar Afrika, is een win-win situatie nl. minder onkosten en veel minder geweld, barbaars geweld.
  Afrika blij dat het werkkrachten heeft en wij blij dat we het tuig kwijt zijn.

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Hoe bedoel je: “werkkrachten”???????
   Dit zijn de meest luie tering flikkers van het zuiidelijk continent, ze komen hier alleen om de rest van hun leven vakantie te vieren op onze kosten

   Like

 33. texel zegt:

  En als je dan weet ( zoals ik) hoe de gemiddelde Syriër in zijn thuisland woont, dan durven deze heren heel wat te eisen. En dan wat een gemiddelde jongeman van zeg 25 jaar in Syrië per maand verdient en hier krijgt per maand, 400 euro( hard voor werken) tegen 1300 euro ( gratis) . Geen wonder dat ze hier niet meer weg te krijgen zijn.

  Like

 34. yvonne zegt:

  wees blij dat je in een veilig land mag wonen
  bevalt het niet,niemand dwingt je te blijven

  Like

 35. boorzalf zegt:

  Gelijk het land uit sodemieteren, dat tuig.

  Like

 36. Jade zegt:

  Laat ze maar verhuizen…
  Linea recta terug naar waar ze vandaan komen.
  Ik ben helemaal klaar met dat kutvolk.

  Like

 37. jawohl zegt:

  Dag Khaled, veel plezier in Syrie. We hopen jou of je landgenoten nooit meer hier terug te zien doei doei.

  Like

 38. ieznogoedh zegt:

  Nee, een woningtekort is niet zijn probleem. Maar … “zijn” oorlog is niet een probleem van de Nederlandse belastingbetaler. Vooropgesteld dat het daarvoor is dat hij heeeelemaal naar Nederland gevlucht is.
  Tweederangs burgers? Nou echt niet. Tot de tweede rang is hij nog lang, maar dan ook nog echt heel lang niet opgestegen. Tenzij ik te positief ben, is hij nog niet meer dan een vijfderangs burger.
  En de linkse gemeente begrijpt het wel, starten in een vreemd land en dan nog korting op je uitkering. Tsja, dan had hij in Syrie moeten blijven, dan had hij vast en zeker een volledige uitkering ontvangen.
  Gewoon lekker terugsturen, dan zijn zijn problemen hier opgelost.

  Like

 39. Beschouwer zegt:

  Laat zulke brutale vlegels alsjeblieft vertrekken. Bah bah.

  Like

 40. Charles zegt:

  Enkele reis naar huis, in het land van herkomst.

  Like

 41. milaK9 zegt:

  Goh….helemaal niks over ‘het veilige land’ waarin ze nu wonen?
  Je verwacht het niet hè, van dat soort mensen.
  De spitkeet in het land van herkomst was natuurlijk veel beter.
  Vandaar die vakantietripjes naar hun oh zo gevaarlijke roots.

  Dat volk zouden ze uit het vliegtuig moeten schoppen boven hun eigen land.
  Van de parachute die ze krijgen (zo humaan moet je wel zijn) kunnen ze mooi zo’n éénpersoons-tunneltentje van maken.

  Like

 42. Sgian Dubh zegt:

  Syrier Khaled zijn problemen zijn ook niet mijn probleem, Syrier Kahled zijn aanwezigheid en houding zijn echter wel een probleem voor mij, ik heb niet om zijn bezoek gevraagd, hem niet uitgenodigd en ik ben het er ook absoluut niet mee eens dat hij een huis krijgt of een uitkering. Terug naar Syrie, ga daar maar een grote bek hebben, stuk ondankbaar vreten. Je zou bijna een hekel aan moslims krijgen met dit soort gezeik, hetis dat de marrokanen het beeld van moslims al bepaald hebben, waarvoor dank. Duidelijkheid is ook iets waard.

  Like

 43. Marc zegt:

  Als straf voor deze belediging aan Nederland moet Khalid op voettocht naar Syrië!

  Like

 44. Qvic zegt:

  Het maakt niet uit wat ze krijgen het zal nooit goed zijn in hun belevenis. Ze gedragen zich net als kleine verwende kinderen, van hoe meer jij ze geeft, hoe meer ze zullen eisen. Maar als zij alles zelf moeten bekostigen en alles zelf moeten regelen zoals de autochtonen bevolking. Dan wordt het in eens een heel ander verhaal. Dan vinden zij zich zelf zielig. Maar ja, wat kunnen we verwachten van een stelletje losers die hun gehele leven op de zak van een ander willen teren.

  Like

 45. Gert Jan Reitsma zegt:

  Wie dit bovenstaande met droge ogen kan lezen, is geen vriend van alle zakdoekfabrikanten.
  Wie dit bovenstaande kan lezen zonder heel erg boos te worden, is geen Nederlander.
  Wie nog ruimte in zijn koffer heeft richting Afrika die wordt verzocht er twee van bovenstaande vrienden mee te nemen. tegen een regeringssubsidie van 2000 euro. Bel Rutte zelf even over deze regeling.

  Like

 46. Mirjam zegt:

  Quote: ‘Bizar en zeer ongepast’, einde quote. Kan het nog beleefder? Ondankbaar, onopgevoed egoïstisch tuig. Dát is hoe dat deze ”vluchtelingen’ zich gedragen en hun ‘(on)dankbaarheid’ tonen. Eruit ermee en een voetreis terug naar hun landen, naar ‘die heimat’. Wegwezen en de achterlijkheid van onze regering moet eindelijk een einde krijgen en anders gaan de maar met de klaplopers terug naar hun ‘homelands’.

  Like

 47. Mirjam zegt:

  Quote: ‘Bizar en zeer ongepast’, einde quote. Kan het nog beleefder? Ondankbaar, onopgevoed egoïstisch tuig. Dát is hoe dat deze ”vluchtelingen’ zich gedragen en hun ‘(on)dankbaarheid’ tonen. Eruit ermee en een voetreis terug naar hun landen, naar ‘die heimat’. Wegwezen en de achterlijkheid van onze regering moet eindelijk een einde krijgen en anders gaan ze maar met de klaplopers terug naar hun ‘homelands’.

  Like

 48. Meer, meer en nog meer. En nooit tevreden zijn met wat je geboden en gekregen hebt. Flikker dan op waar je het beter gewend bent.

  Like

 49. Jan zegt:

  Al dat volk laten verzuipen, niet mijn probleem

  Geliked door 1 persoon

 50. Erica dominicus zegt:

  Klagende azielzoeker
  Eisende azielzoekers
  Ondankbaren azielzoekers
  Zijn geen azielzoekers
  Maar economiche parasieten .
  Een echte vluchteling hoor je niet..die is dankbaar .
  Maar tegen al deze klagende gevallen ondankbare gevallen .weg gelopen landveraders
  Ga terug ga vechten voor je land ga vechten voor je vrijheid ga vechten voor je toekomst .
  Ondankbare .geen woorden voor
  Verder .dan alleen we zitten er maar mooi mee .met dit soort ondankbare gevallen .

  Like

 51. Claudia M. zegt:

  GeenStijl had er ook een aardig topic over: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/05/haagse_asielzoekers_maken_er_e.html

  En hier het topic ervoor:
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/05/graties_geld.html

  Bij mij kwam de stoom uit mijn oren en daar laat ik het maar bij.

  Like

 52. Roeland zegt:

  Alleen deze zin al;

  ” Het is een kwetsbare groep, als die klaagt over gebrek aan privacy moet je dat serieus nemen”, vindt PvdA-fractievoorzitter …”

  KWETSBARE GROEP???? Zal ik eens een boek open doen over de Nederlanders , die kwetsbaar zijn? Over een Nederlandse vriend , die zelfmoorde pleegde (hij was 51), omdat hij het getreiter van de “sociale dienst” niet meer aankon? Over die bejaarde buurvrouw van 90, die geen gebruik van haar toilet kon maken waar de “sociale woningbouw” waarvan ze huurde pas na drie dagen iets aan deed? Diezelfde sociale woningbouw, die in 55 + woningen doodleuk “statushouders” van 30 in plaatsten ? Die veel overlast gingen veroorzaken ( Ik houd het netjes) Zo kan ik nog uren doorgaan. Wat een rotland! Weg met die neoliberale Rutte, weg met dat gruwelijke politieke dwaze kartel. Weg met die verschrikkelijke EU . Wij zijn het Volk!
  Leve de PVV!

  Like

 53. Pieternella zegt:

  Ja, onuitstaanbare Kalhid en mede demonstranten, er zijn autochtone nederlanders die met vreemde mensen moeten samenwonen, dat zijn mensen zoals mijn gehandicapte broer. Jarenlang hebben mijn moeder, mijn broers, zuster en ik ook voor hem gezorgd. Tot 6 jaar geleden, toen het echt niet meer kon ging hij naar een instelling kreeg daar een oude bergruimte als kamer. Moet de badkamer en toiletruimte delen met 8 à 9 gehandicapten. Hij kan nu net rondkomen omdat hij gewoon zijn zorgverzekering en eigen risicom moet betalen, maar ook een zeer groot deel van zijn aow en pensioen moet inleveren, na meer dan 40 jaar in de sociale werkplaats te hebben gewerkt. Elke dag kwam hij vroeger stinkend, naar de specerijen die hij moest inpakken, thuis. Nu wordt hij 75 jaar en doet nog kleine werkzaamheden. Ik heb zelfs een keer geholpen. Maar wat zijn we gelukkig en dankbaar dat er voor hem gezorgd wordt. Ik moet nog veel voor hem doen, maar het is niet anders. Hier in Nederland is nou eenmaal niets gratiez voor de autochtone belastingbetalende Nederlanders, omdat alles door deze regering gegeven wordt aan jullie ondankbare asieleisers.
  Als u dit hoort, begrijpen jullie dan dat ik helemaal geen medelijden met deze mensen heb en nooit zal krijgen.

  Geliked door 1 persoon

 54. Pietersen zegt:

  Wat een imbeciel en ondankbare hond deze islam Khaled. In Syrie wonen hele families met aanverwanten in een krot, dat is daar gewoon. Blijkbaar is hij ergens toch goed op de hoogte qua voorzieningen en geld, maar ja ze lullen onderling vooral over een huis en hoe geld te bemachtigen dus verwonderlijk is dat niet.
  Schop deze islamitische egoistische rat het land uit, hij gaat nooit een bijdrage leveren aan de ONZE (Nederlandse) samenleving.
  Hij komt alleen om te h-a-l-e-n.

  Like

 55. Sgian Dubh zegt:

  bij woningbouwvereniging Bergopwaarts in Brabant zat een directeur die uit eigen beweging al woningen apart hield voor asieleisers in de hoop ze te kunnen vullen….daarbij sinterklaas spelend met het geld van anderen en voorbijgaand aan de rechten van de eigen burges, ter meerdere eer en glorie van de eigen persoon…… Bij de verantwoording van de verhuur voor toegewezen woningen staat nooit toegewezen aan asieleisers want ze houden die woningen gewoon uit de loting. In een enkele straat zijn in de afgelopen ander half jaar 9 huizen volgepropt binnen een straal van 50 meter…..er word nu gedealt vanuit een woning en op straat…..van woonwijk naar ghetto in anderhalf jaar. Er zaten even in een huis echte vluchtelingen, die zijn gevlucht….

  Elders is het niet anders, collaberatie door lieden die hiermee hopen door te stromen naar hogere posities….laten we hopen dat het een boomtak word. Ik ben er zo klaar mee, het word echt tijd om zaken recht te gaan zetten.

  Gutmenschen moeten worden genoemd en genoteerd, en ter verantwoording worden geroepen…..

  Geliked door 1 persoon

  • Elisah zegt:

   Wat een aanfluiting, dat zelfs vluchtelingen in Nederland moeten wegvluchten uit een wijk. Maar ja, zij konden nog wegvluchten, de gemiddelde burger zit vast en heeft geen keuze.

   Like

 56. Hannie zegt:

  Het zal best zo zijn, maar ik vind het stemmingmakerij om asielzoekers in negatief daglicht te zetten.
  Bovendien, een alleenstaande bijstandsgerechtigde ontvangt geen 1333 euro maar 923, of is dit bedoeld om bijstandstrekkers in een negatief daglicht te zetten? De arbeider is boos, dat snap ik, maar we moeten elkaar in de midden/onderklasse niet bevechten, we moeten het kapitaal met haar exorbitante winsten door uitbuiting van (natuur) en arbeiders bevechten.
  Helaas weet het kapitaal ons nog steeds tegen elkaar uit te spelen. #verdeelenheers

  Like

  • Harry zegt:

   Tjonge tjonge , Hannie , net nieuw hier ?

   Honderden keren is hier al aangetoond dat het geen zielige asielzoekers zijn , maar vooruitgeschoven posten , kwartiermakers zoals ze heten in defensiekringen , die zich hier komen settelen voor een uitkering . Of om de islam te “promoten” .
   Als ze mogen blijven komt de rest van de familie .
   Heb je je nooit afgevraagd waarom het allemaal jonge kerels zijn ,
   die hierheen ” vluchten ” ?
   Die laten al die arme weerloze vrouwen en kindertjes alleen achter in het gevaarlijke land waaruit ze gevlucht zijn ! Terwijl ze normaal niet eens alleen de deur uit mogen !
   Dan moet er toch een belletje gaan rinkelen , zelfs bij de meest onnozelen ?

   Het ideaal voor de halve wereld , een gratis salaris , een gratis huis en binnen een half jaar rijden ze in een middenklasse auto .
   En dat mogen wij betalen !

   Wij , want u leeft van een uitkering wellicht ?

   Heb jaren in Afrika gewerkt , daar hadden ze midden in de bush-bush al vernomen dat je in Holland, als je niet werkt , toch gewoon iedere maand een salaris krijgt !
   Of ze meteen mee konden naar Holland ?
   24 uur in een Landrover rijden , of twintig uur in een speedboot , in de middle of nowhere , maar dát wisten ze .
   Geen idee waar Holland ligt , volgens sommigen was Holland de hoofdstad van Londen !

   Vraag je je nou nooit eens af waarom de meesten hier nog gewoon werken ?
   Waarom zijn wij nog zo gek om dat allemaal te financieren ?
   Ik ken ook een heleboel echte Nederlanders trouwens , die best zouden kunnen werken , maar dat liever niet doen .
   Niet de soort waar je veel respect voor op kunt brengen .
   Mijn eigen buurman is er zo een , om half tien ’s morgens al aan de drank .

   Had een meisje in dienst , die gevallen was met haar scooter , vinger gescheurd , hand in het verband , veel pijn .
   Haar moeder kwam haar de volgende dag brengen onder het motto : dan ga je maar met die éne hand werken !
   De moeder vroeg mij of ik haar met die éne hand wilde hebben , dat kon wel , en ze heeft gewoon gewerkt .
   De volgende dag knipte ze het verband van haar hand , ” want daar heb ik allen maar last van ” , zei ze .
   Kijk , dát zijn de mensen waar pit in zit en waar je wat aan hebt !

   Begin je het te snappen ?

   Like

   • BertG. zegt:

    Harry, we hebben hier ene Petra deBoer die toch zo blij was dat het gelukt was om iedereen (65.000 “vluchtelingen” ) van een slaap plek te voorzien.
    Daar was ze maar wat trots op.
    Wat is het verschil?

    Like

   • Hannie zegt:

    Beste Harry,

    Zolang de Wereldhandelsorganisatie geen eerlijke verdragen met o.a. Afrika afsluit, en we de welvaart niet eerlijk delen, is het logisch dat o.a. Afrikaanse jongeren massaal naar het Westen komen om welvaart te komen halen.

    Ik ben ook een paar keer in bijv. Ghana geweest, en het viel inderdaad op dat veel jongeren riepen ‘Europa is my dream country’. Ze willen allemaal weg, op zoek naar welvaart (is niet iedereen bezig om welvaart te vegaren en daarmee meer geluk?).

    Het probleem is m.i. niet de vluchtelingen, maar de macht van het grootkapitaal. Hardwerkende burgers en worden uitgeknepen voor winst, winst die niet ten goede komt aan de arbeiders, die overigens door hun arbeid de winst creëren, maar het komt alleen ten goede aan de aandeelhouders. En kleine ondernemers worden kapot geconcurreerd door grote multinationals die amper belasting hoeven te betalen.
    De onder- en middenklasse raakt steeds meer gefrustreerd. En in plaats van de ‘strijd’ aan te gaan met het groot kapitaal, gaan we elkaar bevechten: werkenden t.o. niet-werkenden, Europeanen t.o. vluchtelingen. Alsof zij de uitbuiters zijn, terwijl het groot kapitaal de grote uitbuiter is.
    En het groot kapitaal is al lang blij dat wij onze pijlen op elkaar richten, en niet op hen. Want alleen massaal kunnen we tegenwicht geven. Ze doen er alles aan om dat te voorkomen en om hun macht te behouden.

    Er zijn zelfs geluiden dat de vluchtelingenstroom expres bevorderd wordt, om meer chaos te creëren, waarna meer controlemiddelen ingevoerd kunnen worden, met als doel om de gewone burger nog meer te controleren en klein te houden, want zijn enige taak is consumeren en z’n bek dichthouden. Zie bijvoorbeeld http://www.beyondthematrix.nl/nieuws-analyses/navo-creeert-vluchtelingen-door-proxy-oorlogen-duizenden-bereiken-duitsland/

    De werkdruk is de afgelopen 20 jaar enorm gestegen. En waarom? Voor meer winst, niet voor betere arbeidsvoorwaarden, die worden met de rechtse liberale politiek langzaam maar zeker afgebroken.
    Zeg Harry, begin jij het nu ook een beetje te snappen?
    (sorry voor deze laatste sarcatische opmerking, maar wie de bal kaatst …. )

    Like

  • Sgian Dubh zegt:

   iets van een kennisniveau inzake mens en samenleving voordat stemrecht kan worden gebruikt zou ook fijn zijn…..

   Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Hannie zegt:
   23 mei 2017 om 21:25

   Het zal best zo zijn, maar ik vind het stemmingmakerij om asielzoekers in negatief daglicht te zetten.
   ————————————————————————————————————————

   Wij hoeven ze niet in een kwaad daglicht te zetten, dat doen ze zelf al. Sterker: ze doen er alles aan om zich ongeliefd te maken.
   En hoezo stemmingmakerij? Mag de waarheid niet gezegd worden, dat ze te veel eisen en hondsbrutaal zijn!

   Like

 57. Flo zegt:

  Zet er om te beginnen eerst de helft van al die overbodige ambtenaren op straat,zij zorgen voor al dit soort ongein,nooit met werken een euro verdiend, alles wat ze krijgen is een aanwezigheidspremie ,ze denken dat het geld op ons rug groeit ,en geven dit door aan die gelukszoekers ,die net als zij overal aanspraak op willen maken .

  Like

 58. tippelaar zegt:

  De asielzoekers en hun eisen (hoe onredelijk ook) vind ik niet het probleem waar het echt om gaat. Het echte probleem zijn onze politici (van welke signatuur dan ook), die hebben goed gevonden en nog goed vinden, dat deze moslimvarkens ons land verzieken. Ze hadden hier helemaal niet moeten zijn . Generaal Mladicz uit Servie had de oplossing hij liet ze allemaal doodschieten. Een goeie moslim is een dooie moslim. Misschien een goed voorbeeld?

  Like

 59. Kraftavilqa zegt:

  „Een woningtekort is niet mijn probleem.” Maar je bent er wel mede de oorzaak van, syrisch stuk vreten. En dacht je soms dat wij het als ons probleem beschouwen om jou en je soortgenoten te huisvesten; ons probleem is veeleer hoe we waardeloos tuig zoals jullie weer ons land uit krijgen en hoe we voorkomen dat er nog meer van jullie bijkomen. Het begrip ‘dankbaarheid’ bestaat zeker niet in ’t syrisch net zomin als ’t begrip ‘uitkering’ dat heb je toch ook pas hier opgepikt hè? Hier is nog een nieuw woord voor je: lamlul zo noemen we jou en jouw soort in ’t Nederlamdsch.

  Like

 60. repelsteeltje zegt:

  zo zie je wat een egoisten het zijn die muslims woningnood niet zijn probleem nee en die vluchtelingen zijn NIET MIJN PROBLEEM MAAR ZE WORDEN ME TOCH DOOR DE STROT GEDUWD HE??????Je kan ze gewoon niet meer ontwijken die arabieren!Ps ik wil best vluchtelingen opvangen als ze ook maar weer vertrekken naar eigen landen zo hoort dat een vluchteling die wil blijven is gewoon een asielzoeker!Plus een gelukszoeker maar als je dan opgevangen word wees dan bescheiden en netjes en dankbaar dat mogen de landen die je opvangen wel verwachten maar dat doen die arabieren niet dus krijgen de mensen een hekel aan die lui!vrij normaal hoor!

  Like

 61. repelsteeltje zegt:

  die arabier hoeft helemaal geen nederlands te leren hij is VLUCHTELING dus….terug naar je eigen streek zodra het daar ok is niks nederlands leren want we zitten niet op u te wachten basta!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s