2017 tot zover: elke 9 dagen proberen islamitische terroristen een aanval te plegen in Europa

Screenshot_43

(Door: Michael van der Galien)

Zo serieus is dit probleem.

In 2017 hebben continentaal Europa, het Verenigd Koninkrijk en Rusland maar liefst elke negen dagen te maken gehad met een terreuraanslag of een poging daartoe. Sinds januari van dit jaar zijn er daarbij 45 mensen omgekomen. Verreweg de meeste terroristische aanslagen, of pogingen daartoe, komen op rekening van islamistische extremisten. Slechts in één geval — de aanslag op de spelersbus van Borussia Dortmund — is dat niet zo.

Aanslagen en pogingen daartoe hebben plaatsgevonden in Oostenrijk, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, België, Italië, Rusland, Zweden, Noorwegen en Duitsland. Daar komt bij dat het bekend is dat de Britse autoriteiten 3.500 extremisten in de gaten houden. In België is dat aantal nog hoger: 18.000 potentiële terroristen (op een bevolking van 12 miljoen).

Breitbart.com heeft de details van alle aanslagen (of pogingen):

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Europa, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

12 reacties op 2017 tot zover: elke 9 dagen proberen islamitische terroristen een aanval te plegen in Europa

 1. Edjan zegt:

  Alles verloopt geheel volgens plan.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Wat maakt het uit ??? De EU politici en de lokale politiek is toch niet van plan er iets aan te doen.
  De bevolking zou per petitie moeten eisen dat er is eindelijk actie wordt ondernomen !!
  Maar ja, ook de domme Nederlanders slapen verder, tot de dood hen of hun kinderen/kleinkinderen achterhaald en dan klagen ze ach en wee !!!

  Like

 3. Marian zegt:

  Wij moeten alles maar afwachten zonder regering, die maken zich alleen maar druk over dingen die niet noemenswaardig zijn. Terwijl onze Geert Wilders de juiste man is en er klaar voor is.

  Geliked door 1 persoon

 4. Aegolius cs zegt:

  Dank voor uw artikel.

  Ik wist niet dat in België zo’n 18.000, mogelijk “ontspoorden schapen” zich bevinden onder de hoede van enig moskee.

  Laat ik het voorzichtig extrapoleren dat in Europa minstens, zonder België en ik sla er maar een slag naar: 10.000 werkelijk extreem gevaarlijke cellen zich bevinden, dan hebben we minimaal te rekenen op pak weg succesvolle aanslagen van 10%, zijnde 1.000 x 100 gedode en verminkte= 100.000.

  Op een EU bevolking van vijfhonderd miljoen 500.000.000 is het bestuurlijk nauwelijks als een “probleem” te definiëren voor hun toekomstbeeld.

  Zie:

  Ik heb te vergeefs gezocht naar de Oostenrijkse wetenschapper waarvan me de naam is ontschoten die het cultuurrijk EU voorstond, onder wiens naam tot op de dag geïmplementeerd wordt.

  https://ejbron.wordpress.com/2017/05/23/liveblog-islamitische-terreuraanslag-in-manchester/#comment-617995

  Gaarne uw reactie !

  Like

  • fransdewit zegt:

   Het voordeel van een moskee is dat die uit de lucht goed herkenbaar is, lijkt heel goed op zoiets waar dart pijlen op gegooid kunnen worden.

   Like

  • Republikein zegt:

   Laat me raden dan, had ie 1 oor aan de linkerkant?

   Like

  • Aegolius cs zegt:

   Gevonden:
   Richard Coudenhove-Kalergi
   Bekende uitspaak:
   De toekomstige mens zal van gemengd ras zijn. Hedendaagse rassen en klassen zullen geleidelijk verdwijnen als gevolg van ruimte, tijd en het verdwijnen van vooroordelen. Het Euraziatische-negro ras van de toekomst, dat zal lijken op de oude Egyptenaren, vervangt de verscheidenheid van volkeren met een verscheidenheid aan individuen.

   Like

   • Aegolius cs zegt:

    De ideologie die Europa in haar greep houdt

    Weinig mensen zullen ooit van Richard Coudenhove-Kalergi gehoord hebben. Toch is het gedachtegoed van de Oostenrijker zeer bepalend geweest voor de koers van Europa en beïnvloedt deze tot op de dag van vandaag. Zowel in het kader van Europese integratie, economisch beleid evenals immigratie dient de visie van Coudenhove-Kalergi als een handboek voor de hedendaagse Europese elite. Hoe kan een individu dat dusdanig veel invloed uit heeft geoefend op de ontwikkeling van de Europese Unie (EU) zo onbekend zijn bij het grote publiek?

    Het is een beangstigend idee dat de plannen van Coudenhove-Kalergi één voor één worden gerealiseerd. Hoewel de Oostenrijker zijn ideologie bijna honderd jaar geleden voor het eerst vorm gaf, lijken we tegenwoordig toe te werken naar de voltooiing van zijn wereldbeeld. De douane-unie en de monetaire unie zijn ondertussen al gefuseerd tot een al maar federaliserende EU. Ook Coudenhove-Kalergi’s visie omtrent een Amerikaanse Unie en een Aziatische Unie zijn al in zekere mate verwerkelijkt.

    En wat te denken van de eindeloze legale en illegale migratiestromen waar Europa mee wordt geconfronteerd? Ook dit sluit naadloos aan op Coudenhove-Kalergi’s wereldbeeld. Is dit de werkelijke reden waarom de Europese elite weigert de massa-immigratie een halt toe te roepen?

    En meer:

    http://curiales.nl/2015/10/24/coudenhove-kalergi-eu/

    Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  De regeringen zijn zelf SCHULD aan de aanslagen. En daar de meeste regeringen in Europa, gevormd worden door: socialisten, sociaaldemocraten, liberalen, en christendemocraten, hebben deze partijen en hun leden BLOED AAN HUN HANDEN! ALLEMAAL. Deze vuige partijen hebben zelf ingestemd met : ” De Resolutie van Straatsburg”, en daardoor Europa uitgeleverd aan de islam.

  Geliked door 2 people

 6. Petra DeBoer zegt:

  Vandaag mogen we bidden voor Indonesië waar een aanslag was in Jakarta.

  #prayforJakarta

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s