DE LAATSTE NEDERLANDERS…

Screenshot_45
Een paar overgebleven Nederlanders.

(Door: “Driek”)

Dat den Nederlandsche burger zich zo grenzeloos laat belazeren door een stel corrupte nitwits in Den Haag, waarvan toch wordt verwacht dat zij ons beschermen tegen dien Afrikaanse vloedgolf van islamitische barbarij, blijft voor mij een raadsel. Den Nederlander moet blijkbaar kapot, want, spitse lezer van “E.J. Bron”, straks zijn wij nergens meer veilig. Het Misdaad Syndicaat in Den Haag verpatst Nederland gewetenloos aan dien sadistische volgelingen van Beëlzebub, welke met hun aangeboren ziektekiemen van haat en inteelt Joden, christenen en andersdenkenden  te vuur en te zwaard zullen uitroeien.

Als onze bewindslieden zo doorgaan, leven wij straks op de rand van het bestaan. Maar ondertussen krakelen ze in Den Haag over wie niet met wie wil regeren. Volksverraders zijn het, die macht belangrijker vinden dan het welzijn en de veiligheid van eigen volk. Egotrippers en schaamteloze nep-democraten die ons allen vogelvrij hebben verklaard. Die misdadige sujetten hebben nog wat uit te leggen als plotsklaps in Nederland een bom afgaat.

Met stijgende verbittering zie ik hoe onze zieken en bejaarde medeburgers wegens geldgebrek gedoemd zijn onder erbarmelijke omstandigheden hun laatste levensjaren te verkommeren in armoedige verpleeginrichtingen. Zij zijn niet langer gewenst. Edoch, lezer, meer dan genoeg geld is er voor dien miljarden verkwistende maffia in Brussel die zonder enig mededogen zijn proletarische uitspattingen en luxueuze vreetpartijen bekostigt van ons zuur verdiende belastinggeld. Ik spreek er hier schande van.

Lezer, toen in 1945 Nederland werd bevrijd van het Duitsche juk kon niemand bevroeden dat wij in dien vreselijk islamitische hel terecht zouden komen. Wij waren eindelijk verlost van Duitsche wreedheden, onderdrukking en Jodenvervolging. Wij waren weer vrije burgers. Doch vandaag den dag leven wij onder de druk der islam. Infantiele lieden verzinnen een politieagent met hoofddoek en een hotel in een opvangkamp voor asielzoekers. Stapelgek zijn ze hier. Ik heb er schoon genoeg van. Doch vluchten kan niet meer. Ik ben oud. Jammer.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op DE LAATSTE NEDERLANDERS…

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  Driek,

  ik ben zo vrij geweest je artikel door te sturen naar de Capo di Tutti Capi van het Misdaad Syndicaat in Den Haag, Mark Rutte.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 3 people

 2. koddebeier zegt:

  De arrogante Haagse klootzakjes/regenten vergeten één ding als Den laatste Nederlander kapot is of vertrokken, wie betaald dan gelach ?????
  De uitkering trekken asielparasiet ?????

  Geliked door 1 persoon

  • Asgard zegt:

   Dat betalen de Saudische pedofiele transgender olie kliek wel, koddebeier,..wat die financieren zeker 95% aan alles wat Islam is in Europa!

   Like

 3. Wateenpuinzooi zegt:

  Vluchten kan altijd nog, ook al ben je oud. Vele gepensioneerden zijn u al voorgegaan.
  Hier in Thailand leven heel wat Nederlanders zeer comfortabel van hun kleine pensioentje.
  Ook ik ben op mijn 40ste uit Nederlandistan gevlucht, omdat ik daar geen toekomst meer zag. Hoop ooit nog iets terug te zien van mijn gespaarde AOW en pensioen, maar reken daar al lang niet meer op.
  Nederland is niet meer. Dat is onderhand al Nederlandistan, een paradijs voor parasieten die eigen land uit geschopt zijn omdat crimineel of ‘gevlucht’ omdat ze in eigen land moeten WERKEN voor hun geld, en in Noord-West EU niet.
  Helaas slaapt nog een veel te groot deel van het volk, waardoor er niets gaat veranderen, het alleen maar erger gaat worden.

  Ik wens een ieder die daar blijft heel veel sterkte de aankomende jaren.

  Geliked door 3 people

  • H J zegt:

   Maar Thailand komt ook aan de beurt. Indonesie en Maleisie zijn dichtbij.
   En komen er echt verkiezingen in Thailand?? Op weg naar de NWO.
   (woon ook in Thailand)

   Like

  • delamontagne zegt:

   Ik weet niet hoe oud U nu bent. Maar voor elk jaar dat men niet in NL verblijft, wordt 2% van de volle AoW-uitkering gekort.
   Van je 40e tot 65 jaar is 25 jaren maal 2%, dan krijgt U uiteindelijk de helft.
   Wij werden hier in Fr ook gekort. Ik voor de jaren in buitenland, mijn vrouw voor de laatste jaren voor 65 weg uit NL.
   We kennen hier mensen die ook voor hun 65e uit NL weg zijn gegaan en dan een z.g.n. “Postadres” in NL erop na hielden om dus een adres in NL te hebben.
   Maar de ambtenary vlooit alles precies na en je ontkomt er niet aan.
   Als je bovendien in een ander EU-land verblijft, moet je ook jaarlijks je z.g.n. “WERELD-INKOMEN” opgeven.
   Een GROOTS woord voor soms middelmatige inkomens.
   Ook als je in een ander land belasting-plichtig bent ben je verplcht dit optegeven.
   Anders volgen er……………SANCTIES EN BOETES.

   Like

   • Guardiacivil zegt:

    Veel expats vergeten dat …….heb je nog steeds Nederlands paspoort ben je dus Nederlander en dien je in Nederland belasting te betalen, wordt ook steeds van je AoW en je Pensioen afgehouden. Ook je vakantiegeld dien je op te geven bij je wereldinkomen en als je een job hebt in het land waar je woont bv in Frankrijk of Spanje dien je dit op te geven aan de Nederlandse belastingdienst. Onderling zijn verdragen gesloten.

    Geliked door 1 persoon

 4. kruisridder zegt:

  Vluchten kan niet meer. Terugvechten en heroveren wel.

  Geliked door 1 persoon

 5. H J zegt:

  Enne Driek…ik snap niet wat jij niet snapt “dien Afrikaanse vloedgolf van islamitische barbarij, blijft voor mij een raadsel”. Lees maar eens wat over agenda 21 (oude versie) en over globalisatie in het algemeen. Gaan je oortjes van kleuren.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Beste Driek, ik ben het volkomen met U eens. Ik vraag me echt af; waarvoor zijn nu de geallieerde soldaten gesneuveld op de “langste dag”, toen zij de Hitler Vesting Europa bestormden. Hoevelen hebben niet hun bloed vergoten, om Europa/ Nederland te bevrijden van de Duitse bezetters. En nu sinds het gore verraad in 1977, door aanname van ” De Resolutie van Straatsburg”, worden we weer bezet! Nu door de islam. En met medewerking van vieze, gore landverraders van VVD,CDA,PvdA,D66. Aan de hoogste bomen zouden deze schoften gehangen dienen te worden. Vies addergebroed!

  Geliked door 1 persoon

 7. Pingback: Reactie op “De laatste Nederlanders” | E.J. Bron

 8. delamontagne zegt:

  Je mag het dan niet vergelijken met Israel, of liever gezegd de Joden uit het jaar ad.70.
  Maar de laatste Joden na de verovering / verwoesting van het toenmalige Israel door de Romeinen, vluchten de enkele overgebleven Joden naar de onherbergzame/ onneembare berg Mezada, bij de Dode Zee.
  Daar pleegden zij zelfmoord, liever dan zich over te geven aan de Romeinen.
  Daar moest ik aan denken bij het zien van de foto…………..

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   2 zielen, één gedachte ! Dat was precies wat me ook te binnen schoot bij het zien van dat plaatje. Overigen heb ik de klim op die berg gemaakt in de dikste middaghitte. Wel vroeg genoeg begonnen, maar ik had mezelf overschat. Pas uit het ziekenhuis na zware operatie en ettelijke chemo’s. Maarrrr, ik heb het gehaald.

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Ik ben daar nooit boven geweest. Heb wel vanuit verte gezien. Maar het hele landschap lijkt wel ,n “maanlandschap”
    Niet erg uitnodigend.
    Vroeger kon ik goed tegen warmte, nu niet meer. Heb temp. van meer dan 40 gr meegemaakt.
    Vanmiddag was hier al over 30gr. Hoeft van mij niet.
    Wat Mezada of Masada betreft. Ik vond het meer van Galilea [Tiberias] interessanter. Maar dat zal wel zijn omdat je er heerlijk kon zwemmen.
    In de verte die heel hoog oprijzend rotswanden van de Golan-hoogten.
    Ik vond het typisch dat dit meer ook heel eind onder zee-niveau ligt. Als je vanuit Haifa er naar toegaat, ga je eerst erg omhoog de heuvels/bergen in.
    Aan ander kant scherpe afdaling.
    Ik dacht ook aan die naam Mezada of Massada, omdat ik vlak na 6-daagse oorlog in Israel op schip van die naam heb gewerk.
    Van ZIM-Lines………
    Schip is in 1981 in Bermuda driehoek gezonken.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Het landschap ziet er nu niet bepaald aanlokkelijk uit. Daar heb je gelijk in. Maat bij de klim naar boven, hebben we heel veel interessante dingen ontdekt, zeker wat betreft de flora en ja ook de fauna. Bij een rustpause, water drinken en wat van de boterhammen gegeten die we meegenomen hadden. Waar ze van daan kwamen, geen idee. Maar ze zaten gewoon overal boven op me en wilde onze boterhammen wel delen. Het waren er heel veel. De Beo’s. Toen de laatstekruimel brood op was, waren ook de beo’s als bij een toverslag verdwenen, horen deed je ze ook niet meer.
    Ik dacht dat berg zelf Masada heet en de citadel helemaal bovenop Massada.
    Daar boven op die berg vochten dus de Zeloten tegen de Romeinen. Toen ze zagen dat ze deze strijd nooit niet hadden winnen kunnen, hebben die, die nog leefden massal zelfmoord gepleegd.
    De Dode Zee, niet ver daar vandaan ligt iets meer dan 400 meter onder de zeespiegel. Het meer van Tiberias of ook Lake of Gallileo genoemd ligt 209 mtr. onder de zeespiegel.
    Normaal kan ik zulke hiite goed verdragen, maar net uit het ziekenhuis, na een zware OP en een heleboel chemo, viel het dus best wel tegen.
    Op onze zwerftochen door de woestijnen van Noordelijk Afrika, liet mijn temperatuurmeter in de auto het afweten bij 60°C. Het ding bezweek aan de hitte.
    Maar wel prettig dat je niet mee gezonken bent met dat schip, anders konen we hier niks van onze belevenissen vertellen met wat geschiedkundige lessen erbij.
    Overigens mijn man voer bij de KSMN.

    Like

 9. Guardiacivil zegt:

  Goed geschreven!
  Gooi maar n BIG GRANNY, zo,n nieuwe bom op Brussel en het Binnenhof

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s