Geen dag werken en € 33.000,- vangen

Screenshot_41

(Door: Marcel van den Eng)

VVD is sinterklaasgedrag PvdA zat

DEN HAAG – Een bijstandstrekker is in de gemeente Den Haag beter af dan iemand die maandelijks moet zwoegen om een gemiddeld inkomen bij elkaar te sprokkelen. Dat blijkt uit een rekensommetje van de lokale VVD in de hofstad. De partij heeft uitgerekend wat een getrouwd stel met twee tienerkinderen en een hond van de gemeente kan krijgen, zonder daarvoor de handen uit de mouwen hoeven te steken.

Alleen al via het Rijk krijgen zij per jaar ruim € 27.000,- aan bijstand en allerlei toeslagen. Daarnaast vergoedt de gemeente bijna € 6000,-, variërend van schoolspullen tot een collectieve zorgverzekering en een kerstpakket.

Lees verder>>>
De Telegraaf

h/t “koddebeier”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Hypocrisie, propaganda, PvdA, Rotzakken, VVD. Bookmark de permalink .

9 reacties op Geen dag werken en € 33.000,- vangen

 1. koddebeier zegt:

  Een opvallende draai van de VVD….De bijstandsgerechtigde wordt nu ineens weer De bijstandstrekker, nu ze niet meer samen regeren !

  Geliked door 2 people

 2. Cathja zegt:

  Als ik de naam van die wethouder lees, dan gaat bij mij een lampje branden. Nog maar kort geleden kwam deze naam ook al voorbij in het nieuws, Het is bekend dat hij ‘zeer ruimhartig’ is voor vreemdelingen, en alles wat niet wil werken de hand boven het hoofd houdt.

  Echt PvdA weer. Het is niet voor niets dat deze partij steeds meer zetels verliest. Kijk ook maar eens naar het slappe beleid van Asscher, en hoe tijdens zijn politieke ‘carrière’ vele tonnen aan geld zomaar ‘zijn verdwenen’. Hoe Marokkanen en Turken een prachtig leven leiden in hun eigen land met dank aan de riante uitkeringen uit Holland…..!

  Zeg je PvdA, dan weet je genoeg, Het geld vloeit rijkelijk in de verkeerde richting!

  Geliked door 2 people

 3. H J zegt:

  Jaja, en nu….wat krijgt een asielzoeker of een statushouder.
  Belachelijk woord trouwens, lijkt wel op stadhouder, maar ja, dat zal ook wel niet lang meer duren.

  Mensen…vertrek en laat je niet naaien.

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   En waar gaan we dan met z’n allen naar toe ?
   Een volksverhuizing optuigen , met z’n allen in een vreemd land neerstrijken , waar ze ook niet op ons zitten te wachten ?
   Dan doen we toch ongeveer hetzelfde als wat die negers en kut-moslims ons nu aandoen ?

   Velen hier zijn , naar ik schat , al ouderen .
   Velen zijn ook niet bemiddeld , proef ik uit de reacties .
   Op een of andere manier heb ik ook niet de indruk dat er veel mensen tussen zitten die ergens in gespecialiseerd zijn .
   Wat gaan die dan doen ?

   Nee , het lijkt me wijzer om DIT LAND te redden , dan te vluchten .
   Heb vroeger over de halve wereld gewerkt ,
   ik wil niet weg , ik wil gewoon hier blijven !
   Hier in Holland , MIJN land .

   Donder al die moslims en zwarten er maar uit , die horen hier niet !

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Harry, ik ben het met je eens. Ook wij denken wel eens over vertrekken, maar net wat jij zegt, waarheen? Wij hebben bijna de AOW-gerechtigde leeftijd bereikt, en daardoor is het vrijwel onmogelijk om elders nog een nieuw leven op te bouwen, en een nieuwe (moeilijke) taal te leren.
    Ook wij willen eigenlijk hier blijven, maar we zouden, net als jij, willen dat ons land gezuiverd zou worden van mensen die onze waarden en normen niet wensen te delen, zich niet wensen aan te passen, en uiteindelijk het plan willen uitvoeren om ONS LAND in te pikken.
    Inderdaad, HOLLAND is ONS LAND! Werd er maar eens meer op deze manier gedacht en gesproken over dit mooie land, waar het leven altijd goed was, maar wat nu wordt aangetast, aangevreten door vreemdelingen die ons ook nog eens de les willen lezen!

    Nee, wij gaan niet weg. Wij blijven. Tot het ‘bittere eind’!

    Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  De PvdA, ofwel de Partij van de Afbraak. Deze club, is sinds 1972 volkomen losgezongen van de realiteit. Compleet overgenomen door marxisten en leninisten, het kon niet links genoeg. Laat de PvdA maar compleet naar de kloten gaan. Vuile landén volksverraders. En wat mij betreft geldt dat ook voor de VVD, het CDA, en D66,en GL.

  Geliked door 1 persoon

 5. kruisridder zegt:

  Heb het altijd al gezegd. Iemand in de bijstand heeft overal de voordelen van zoals kwijtscheldingen en allerlei potjes en subsidies. Iemand die zich kapot werkt, betaalt zich bont en blauw overal voor en heeft alleen maar de nadelen van het hele bestaan.

  Geliked door 1 persoon

 6. leefbarbaar zegt:

  Dit de beruchte armoedeval: alleen in de bijstand kun je rondkomen. Ga je werken, dan kom je tekort.
  Voor verkiezingen gaat altijd een ploeg van de PvdA met tolk en ambtenaren langs de deuren van de bewoners / moslims om te vragen of ze wel goed gebruik maken van de toeslagen en ondersteuningsregelingen. Schandalig, maar dat doen ze iedere keer. Vandaar dus M&F PvdA stemden.
  De VVD heeft natuurlijk geen recht van spreken, want ze gedogen dit gedrag en gaan zelfs in één regering zitten met het rode tuig. En dit geldt alle andere partijen, behalve de PVV.
  En dit gaat nog veel meer doen met alle dobbernegerts. Zelfs als er 1 echt zou willen werken, dan loopt ook hij tegen de beperkingen van de armoedeval aan en is dus gedoemd (alsof hij dat erg vinden) om eeuwig op de bank te blijven zitten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s