KATIE HOPKINS: Ondanks alle clichés van de politici over dapperheid is er een ziekte in onze maatschappij – en ik ben bang dat die terminaal is

Screenshot_58

(Door: Katie Hopkins – Vertaling: “Wachteres” en “Henk V.”)

Ik knielde bij mijn bed toen ik het nieuws hoorde. Men zei dat er op het concert van Ariana Grande achttien doden waren gevallen; nu zijn het er 22. Waaronder een 8-jarige. Een 16-jarige. Anderen worden nog steeds vermist. Weer een terreuraanval in Groot-Brittannië. Een terreuraanval op onze jongste meisjes; opgewonden, enthousiast, vol leven, nadat ze Ariana Grande hadden zien optreden. Weggemaaid door hagel van een zelfgemaakte bom, toen zij naar buiten dromden met hun moeders, hun vrienden, hun toekomst nog voor hen. De ergste soort dood. De meest barbaarse van de aanvallen. Ik wilde overgeven. Terwijl ik aan het einde van mijn bed neerhurkte, wilde ik fysiek ziek zijn, wetend wat die aanval voor vandaag zou betekenen.

Die zou betekenen dat de gecastreerde politici gaan leuren met hun verhaal dat we zullen doorgaan alsof er niets aan de hand is, dat we eensgezind zijn. Zij proberen wat hoop te vinden waar zij zich aan vast kunnen klampen. Het zou betekenen dat Andy Burnham, de nieuwe burgemeester van Greater Manchester, aanwezig is om ons te vertellen dat het ‘business as usual’ in Manchester zal zijn. Ik wil naar hem schreeuwen: Overgaan tot de orde van de dag? OVERGAAN TOT DE ORDE VAN DE DAG? Zeg dat tegen de moeder van de 16-jarige Georgina Callander. Iemand heeft haar meest waardevol bezit afgeslacht, de kleine baby die ze droeg, die ze ter wereld bracht, die ze heeft voorzien van alles wat haar tegen de wereld kon beschermen, en haar lieftalligheid toen ze een jonge vrouw werd, deed haar glimlachen. En u zegt dat we gewoon moeten overgaan tot de orde van de dag? De doden kunnen niet doorgaan zoals ze dat gewend waren. Dit is niet gewoon, Andy. Dit is geen ‘essentieel onderdeel’ van het leven in een grote stad, Sadiq. Dit land is niet gewoon. Het is absurd. Walgelijk. Troosteloos. Kapot.

En wij zullen hier de hele dag mee geconfronteerd worden, met dit standaard antwoord op terrorisme. Een verhaal dat zo in de gedachten van de doodsbange mensen is gehamerd, dat zij zich eraan vastklampen, omdat ze bang zijn dat ze anders in de gruweldaad verdrinken. Net zoals men zich vastklampt aan een paar drijvende wrakstukken in zee, lang nadat de boot is gezonken, en het enige wat men ervaart, is dat men gevoelloos is. ‘We zijn eensgezind. We zijn niet kapot. We zijn sterk.’ ‘We zijn eensgezind. We zijn niet kapot. We zijn sterk.’ Herhaald als een mantra. Het nieuwe ‘Onze Vader’ van een geterroriseerde generatie. Zeg het steeds maar weer, sneller en sneller, terwijl de haaien om u heen cirkelen en het zal duidelijk worden dat de hoop snel verdwijnt. Dat dit het einde zou kunnen zijn. Als het  niet deze keer is, dan de volgende keer. Of de keer daarop. De volgende keer zou het mijn dochter, mijn kind kunnen zijn.

Na de terreuraanval van Westminster op 26 maart zei ik dat we geïntimideerd waren. Dat we ons gedroegen als mieren; gewoon doorgaan, wachtend op de volgende voetstap die op ons neerkomt. En vandaag zie ik dat dit waar is. Mieren, platgewalst door een auto, gehalveerd door een vrachtwagen, af gestuiterd van de motorkap van een 4×4, doorboord door hagel en bomscherfjes van een ijzerhandel. En het enige wat wij mieren kunnen doen, is doen alsof we druk bezig zijn. Onszelf opzwepen tot een waanzinnige activiteit. Hier en daar wat dingen verplaatsen. Rondscharrelen terwijl we dingen dragen. Een selfie maken, terwijl we naar ons werk lopen. Posters maken wanneer we ‘een kopje thee drinken’ en boos worden over wat er op Twitter wordt gezegd.

We vereren degenen die als eerste te hulp schoten, zoals het behoort. De dapperheid van de mensen die daar waren om ons te redden. En iedereen die zich bij de strijd heeft aangesloten om onze zielen te redden. De vriendelijkheid van de taxichauffeurs. Van het personeel van de Arena. De mensen van Manchester, die hun deuren openden om datgene wat ze hadden ter beschikking te stellen. Deze mensen zijn engelen onder ons. Zij namen ons in de armen, hielpen en genazen ons. Een dakloze heer knuffelde een vrouw toen ze in zijn armen stierf, zodat ze daar dus niet alleen stierf. Maar nee, Andy Burnham, jij hebt niet het recht om hen te ge(mis)bruiken. Zij zullen geen onderdeel vormen van jouw schijnvertoning van verzet. Gebruik deze daden niet om jouw bedrieglijk verhaal, dat dit onze manier is om ons tegen terreur te verzetten, te ondersteunen.

De mensen die helpen, reageren instinctief. Zij vochten tegen dood en verderf. Ze staan niet op tegen terreur. Ze laten niet zien dat we sterk zijn. Ze proberen het handjevol vlees dat zwak is op te scheppen en het bloeden te stoppen. Door dit te doen zijn zij fatsoenlijke mensen. Ze zouden moeten worden toegejuicht. Moeten worden beloond. Niet worden gemanipuleerd door impotente politici, die hen als een pervers symbool model willen laten staan voor hun boodschap dat terreur ons nooit zal verslaan. Omdat die ons wel verslaat. Ons vermorzelt. We zijn er geestelijk door uitgemergeld Sommigen vinden dat mijn verdeeldheid brengend gepraat bij wet verboden zou moeten worden, dus illegaal zou moeten zijn, want ‘dat is wat de terroristen willen’. Mensen hebben mijn bazen via de radio opgebeld en eisten dat ik vanwege mijn tweets ontslagen moet worden, omdat de verdeeldheid die ik breng precies is wat ISIS wil. Deze mensen hebben dat verhaal voor zoete koek geslikt. Zij richten hun onmacht en woede op mij.

In feite geven de terroristen geen moer om wat ik tweet, schrijf of zeg. Het interesseert hen niets of we nu verdeeld zijn ​​of dat we doen alsof we eensgezind zijn. Wellicht zijn we, als we op één plaats bij elkaar zijn, een gemakkelijker doel. De terroristen willen ons dood. Zij willen dat de ongelovige wordt afgeslacht. En ze verspreiden hun boodschap het meest effectief door onze kinderen, onze kleine meisjes, tot doelwit te maken. Zeg eens dat u geen verandering in de stemming van ons land voelt. Probeer te ontkennen dat u niet ervaart dat we ons wat minder voelen. Zeg tegen me dat u niet voelt alsof u een pak slaag heeft gekregen, dat er tot twaalf werd geteld en dat  iemand u toen recht in de maag heeft gestompt, wat uw lucht  met een lange oeoef deed ontsnappen.

Ontdekt u dat u op zoek bent naar troost die in de kleine dingen ligt – De Chelsea-bloemen, foto’s van schattige katten, een telefoontje naar je moeder, een extra grote knuffel voor je dochter, nog een e-mail naar je zoon om te controleren of hij veilig is? Ik heb vandaag twee keer mijn man gebeld om alleen maar zijn stem te horen. Ik hoorde een dame op de radio die iets wilde delen, omdat ze even naar houvast zocht, om zich vast te klampen aan het stuk wrakhout, dat ons allemaal boven water houdt. Ze zei dat haar 16-jarige dochter haar tegenhield om haar te vragen waar ze vandaag werkte. Ze wilde weten of ze veilig zou zijn.

Weet u, het gaat er niet om of wij over een brug lopen of in een trein stappen of met de ondergrondse naar ons werk gaan, die handelingen bepalen niet hoe we ons voelen. Het is de angst in de marge, de dubbele controle, het angstige wachten dat iemand thuis komt. Het moment tussen dat je hoort dat er een bom is ontploft, en weten dat je kind veilig is in een andere stad, op een andere plek. Als onze enige optie is om normaal door te gaan, wat zullen we in ’s hemelsnaam dan anders nog doen? Doorgaan met wat we normaal doen is geen daad van verzet. Of van kracht. Het is standaardgedrag.

Als iemand in onze familie sterft, gaan we door zoals we gewend zijn, omdat het alternatief is dat we onder ons dekbed gaan liggen en hopen dat de wereld verdwijnt. En soms proberen we dat zelfs ook enigszins. Maar uiteindelijk keren we schoorvoetend terug naar het normale leven. Dit maakt ons niet sterk. Het verenigt ons niet. Het maakt dat we er wanhopig naar verlangen om ons beter te voelen.

Dit land is ziek. Het schreeuwt om een dokter. We moeten weten wat ons zal genezen. Welke maatregelen nemen we? Wat doen we? Hoe kunnen we de pijn stoppen? Ik kijk terug naar de vermiste personen en zie kleine Saffie Roussos, een glimlachend kind van acht jaar, dat nu officieel dood is verklaard. En ik vraag me af of we te ziek zijn om nog gered te worden.

Bron:
www.dailymail.co.uk
Door: Katie Hopkins

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres” en “Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

36 reacties op KATIE HOPKINS: Ondanks alle clichés van de politici over dapperheid is er een ziekte in onze maatschappij – en ik ben bang dat die terminaal is

 1. delamontagne zegt:

  Toch een heel ander verhaal dan van een andere Katie, Katy Perry;
  ***********
  Katy Perry on Manchester Bombing: ‘No Barriers, No Borders, We All Just Need to Co-Exist’

  Pop megastar Katy Perry made an impassioned plea for people to “co-exist” and said that “barriers” or “borders” could detract from that goal in an interview following the terrorist bombing at an Ariana Grande concert in Manchester, U.K. on Monday night that claimed the lives of at least 22 people and injured dozens of others.
  http://www.breitbart.com/big-hollywood/2017/05/23/katie-perry-on-manchester-bombing-no-barriers-no-borders-we-all-just-need-to-co-exist/

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Het is overal in Europa van hetzelfde laken een pak. Eerst komt er een aanslag. Vervolgens gaan de overlevenden van de slachtoffers bloemen leggen, kaarsjes branden, en zalvende toespraken houden, zeg maar slap gelul, omdat dit alles DE oplossing voor het probleem zou zijn. Het is al decennia lang aan de gang, dat wegkijken en bagataliseren van het Moslim probleem, en het monddood maken van critici door links gespuis. Ik zie daar heus geen verandering in komen. Er zijn nog steeds veel en veel te weinig mensen die werkelijk beseffen wat voor een gevaar de Islam inhoudt. Zelfs – populistische – politieke partijen zoals de PVV alhier, worden in het verdomhoekje gedrukt. Europa is ziek, zeg maar terminaal ziek. Het sterven van Europa kan nooit lang meer op zich laten wachten. U en ik zullen de Hel op aarde nog eens gaan meemaken. Het is niet anders !

  Geliked door 4 people

  • ReaGluurder zegt:

   Dit gaat heel groot worden, vrees ik Met meer en meer Pislam, zal de tegenbeweging groter worden. De mohammedanen deinzen nergens voor terug. Er gaan aanslagen komen op Patriotten, of gewoon om maar paniek te zaaien. Mocht de economie hierdoor ook nog instorten, dan raakt gratis geld op. Dan zijn de rapen gaar! 100.000en gefrustreerden (pislam en sympathisanten) gaan de straat op, plunderingen etc. Bij de Lullo’s in Den Haag zullen dit soort hersenspinsels ook wel eens door het hoofd gaan, dunk me. Zo niet, dan ben je wel heel erg wereldvreemd!

   Geliked door 4 people

   • Thomasson zegt:

    @ReaGluurder Een ding is zeker: Dit gaat heel groot worden. Maar niet enkel met Pislam, maar ook de – en vooral – de tegenbeweging. Er zullen inderdaad islamitische aanslagen op patriotten en politiek-correcte dombo’s komen. Maar wie zegt? Dat patriotten zouden niet terugslaan? In iedere teamsport gaat de bal over en weet aan beide kanten van het veld. Zelfs FC Barcelona of Real Madrid met sterrenspelers Messie en Christiano Ronaldi kunnen niet voorkomen dat tegenspelers zoals: Red Boys Luxemburg of FC Den Haag de bal niet zouden trappen in de richting van hun veldhelft en de keeper. DE BAL IS ROND en zo ook de reacties van de tegenspelers. Het Nederlandse ondergrondse elftal moest in de Tweede Wereld spelen tegen een sterrenclub genaamd Nazi Duitsland. Heel veel spelers hebben hun leven in de wedstrijd verloren. Maar ze gingen tot het einde van de wedstrijd door. Onze elftal heeft niets meer te verliezen. De economie stort al in ..al wordt in de Pravda media beweerd dat de crisis is over…De tegenspelers gaan nu een spelfase verder en vermoorden onze kleine kinderen en jongeren in popconcerten. Moord op kinderen is de rode lijn bij mens en dier. Niemand zal het proberen moeder beer,.een hond of een wolf met welpjes aan te vallen. Net zo goed dat dieren vallen aan wanneer hun kroost is in gevaar, zo zouden mensen hun natuurlijke instincten gebruiken om hun kinderen te beschermen. Daar zal geen politiek-correcte credo bij helpen. Het zou beter zijn als de politiek de realiteit onder ogen zal zien, voordat er een totale chaos zal heersen.

    Like

  • Alex Delarge zegt:

   U bent de stille tocht vergeten.

   Like

 3. Edjan zegt:

  De linksgekkies maken er gewoon een gezellig dagje van. Na elke aanslag een optocht met kaarsjes, arm in arm lopen, bloemen leggen en weeïge redevoeringen over samen verder en samen sterk en tegen de haat. Blij en tevreden keren ze huiswaarts. Weer een mooie dag gehad.

  Geliked door 3 people

  • Asgard zegt:

   Edjan,..de Linksegekkies lijden aan het Stockholmsyndroom!!

   Like

   • Edjan zegt:

    Asgard, ik vrees dat het nog erger is.
    Vanaf 1975 tot nu zijn er een stel psychopatische politici zeer rijk geworden met de verkoop van het halve continent. Ons welzijn kon ze geen zak verrekken. Maar het volk ging daar zelf grotendeels (70 – 95%) achter staan onder de vlag van een pervers christendom (liefde, andere wang, begrip) en een pervers socialisme (de zwakkere helpen).
    En omdat psychopaten en perversen de (ruime) meerderheid hebben, hebben zij de financiële middelen, de ambtenarij en de media (=propaganda) en dus het “morele gelijk”.

    Geliked door 1 persoon

   • Cees zegt:

    Edjan,
    ik vrees dat je gelijk hebt. Het kwaad zit in de mens zelf en die hoopt ervan te worden bevrijd door geloven, godsdiensten en politiek. Juist de drie die, gesteund door de financiële wereld, aan de basis liggen van nagenoeg alle ellende op de wereld. En toch, hoe jammer ik deze constatering ook vind, het domme of dom gehouden volk, blijft er achteraan hollen. Het is als paarden die de brandende stal weer inlopen en die drie systemen vreten zich er rijk aan. Vele miljoenen zijn eraan gestorven en vele miljoenen zullen nog volgen. Als ik dan toch 2 mag noemen die ik wereldwijd het ergste vind, dan zijn dat de islam die direct of indirect geweld promoot en de linkse of half linkse bedriegertjes kerk. Het is niet zo moeilijk om daar namen aan te kleven.

    Like

 4. tippelaar zegt:

  Onze regeerders zijn te laf om het echte probleem aan te pakken. Kijk naar de moslimlanden. Daar worden doodvonnissen aan de lopende band uitgevoerd in het openbaar. Doe als I.S, zorg dat je tegenstanders angst voor je hebben. Demonstrerende moslims in den Haag. Het moet niet gekker worden. Ik liet er door het leger op schieten en iedere moslim die protesteerde werd door mij geexcuteerd. Te beginnen bij de Imams, daarna de moskeen afbranden zoals in de moslimlanden met christenen en hun kerken wordt gedaan. Maar we zijn te laf, te soft, te schijterig om gewapender hand en meedogenloos tegen de moslims op te treden. WE ZIJN IN OORLOG MET DE ISLAM. Helaas doen regeerders en overige hotemetoten net of hun neus bloed. Dat noem ik het Stockholmsyndroom.

  Geliked door 2 people

 5. Wachteres zegt:

  http://www.mirror.co.uk/3am/celebrity-news/katie-hopkins-reported-police-after-10480810

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/05/denkt_u_mee_over_de_eindoploss.html

  Katie Hopkins is bedreigd door links en men heeft haar zelfs aangegeven bij de politie. Haar bazen zijn gebeld met de boodschap dat ze haar moeten ontslaan.

  Tja, de waarheid mag nog steeds niet gezegd worden.

  Geliked door 1 persoon

 6. Geronimo zegt:

  Ongeveer vanaf minuut 10 komt in onderstaande video een zekere Emma aan het woord. Het begin van haar verhaal is exemplarisch voor zoveel andere mensen waar ook ter wereld: ze begrijpen totaal niet wat, en vooral niet het waarom van wat er gebeurt, gewoon omdat ze in de verste verte geen flauw benul hebben van het perverse van de islamdoctrine. Deels doordat ze van overheidswege, daarbij geholpen door de misdadige MSM, al jarenlang constant worden voorgelogen omtrent datgene waar de islam echt voor staat, deels ook, en niet in het minst, omdat ze zelf nooit eens de minste moeite hebben gedaan om b.v. via het internet zichzelf dienaangaande wat beter te informeren m.b.t. dit ultieme kwaad.

  VIDEO: https://youtu.be/GLWPcyX7fzs

  Verder toch nog even wijzen op een lezenswaardige tekst m.b.t. het islamitisch gif op:
  http://nageltjes.be/wp/

  “De waarheid is dat de mohammedaanse terreur nooit ophoudt. De mohammedaanse moordmachine stopt nooit omdat de onveranderlijke islamitische doctrine onderwerping en geweldpleging voorschrijft. Helaas hebben onze elites de wetenschappelijke studie van de islamitische doctrine zo goed als onmogelijk gemaakt of zelfs verboden. Onze corrupte staatstelevisie en leugenpers doen er bovendien alles aan om overzichtelijke lijstjes niet te moeten publiceren. Van 13 tot 19 mei 2017 werden in 15 landen bij 55 gewone islamitische aanslagen en 12 jihadistische zelfmoordaanslagen 313 mensen vermoord en bijkomend 242 verminkt. De slachtoffers van 20 tot en met 22 mei 2017 in Manchester zijn daar dus nog niet bij geteld.
  Ook in tweemaal in Nigeria, eenmaal in Syrië en tweemaal in Afghanistan vielen er in die bijkomende drie dagen doden en gewonden door de misdaden van aanhangers van de misdadige islam. De mohammedaanse moordzucht is ideologisch stevig en overvloedig verankerd en die ideologie wordt bekleed met een flinterdun hypocriet hesje van gladde religieuze teflon.

  De dader van de aanslag in Manchester is geïdentificeerd als ene Salman Abedi, een 22-jarige vrome moslim die de koran van buiten leerde. Hij had Libische ouders en was geboren in Manchester. Zonder enige twijfel mohammedaan en erg bruin getaand dus, of mogen we dat niet schrijven? De plaatselijke mohammedanen wentelen zich nu al proactief in hun geliefkoosde en geveinsde slachtofferrol. Kitman en Murana zoals gebruikelijk….”

  Voor de geïnteresseerden: het vervolg van dit artikel met al zijn doorverwijzingen valt te lezen via bovenstaande link.

  Like

 7. Thomasson zegt:

  Het artikel van Katie Hopkins in de Daily Mail is, gelukkig, niet nog een schrijfsel in de “kwaliteit” Pravda media. Haar boosheid en de wil van de Daily Mail redactie dit artikel überhaupt te publiceren, tonen aan dat de PC dijk begint scheuren te vertonen. ISLAM heeft bij de brute moord op de kinderen een rode lijn gepasseerd. Hoe men keert of draait, de moord op de kinderen is het WERK van de ISLAM, gevoerd door moslims en namens de islam. Met veel walging zag ik gisteren het grote aantal moslims die zgn. deelnamen aan de diverse herdenkingen in Manchester. Ze deden dat niet zozeer omdat ze de moord erg vinden; eerder uit angst dat de domme zombie Dhimmies zouden wakker worden. Dat geldt zeker voor de Imam van de moskee waar de Lybische moordenaar vaak kwam. Was deze schijnheilige man werkelijk betrokken, dan had hij dat moeten doen toen hij zag hoe de boel in zijn moskee radicaliseert.
  Theresa May en het politieke echelon proberen de boel te sussen. Na het gebruik van afgezaagde clichés willen ze zo snel mogelijk overgaan tot de orde van de dag. De arrogantie van Britse politici heeft al eerder geleid tot onnodige langdurige bloedvergieten. Een jaar nadat Enoch Powell zijn beroemde speech “Rivers of Blood” voerde (20 april 1968), heeft de Ierse lid van het Lagerhuis, Bernadette Devlin, de penibele situatie in Ulster (Noord Ierland) geschetst. Ze waarschuwde dat er sociale veranderingen moeten komen; anders is het hek van de dam. Beide politici werden uitgelachen en minacht. Korte tijd na de waarschuwing van MP Devlin braken in Ulster onlusten uit. Deze werden gevolgd door decennialange bloedige oorlog in Noord Ierland en IRA terreuraanslagen. De profetieën van Enoch Powell beginnen steeds meer gedaante te krijgen. Wij kunnen niet in de toekomst kijken, maar de moord op de kinderen kan tot WIJ TEGEN ZIJ gedachtegoed en leiden tot gruwelijkheden waar niemand op zit te wachten.
  Zachte Heelmeesters Maken Stinkende Wonden!.

  Like

  • Pietersen zegt:

   Een moslim kent geen empathie in zijn grenzeloze grootheidswaan.

   Like

  • kampersrene zegt:

   Ik durf er voor wedden dat dit geen fotomontage is maar werkelijkheid . De burgermeester van London die poseert bij slachtoffers en ons verteld dat er in feite niets aan de hand is . We moeten er gewoon aan wennen

   Like

   • Cees zegt:

    Die weddenschap zou ik maar snel terugtrekken, Kampersrene, die verlies je en het is al erg genoeg.

    Like

   • Elisah zegt:

    Deze foto is van een terreur-training, dus het zijn geen echte slachtoffers.

    Like

 8. leefbarbaar zegt:

  De massa en de media gaan er inderdaad aan voorbij dat terreur ook bedoeld is om een hekel te krijgen aan de daders. Volkswoede genereren. Vooral als de daders er ongeveer hetzelfde uitzien, hetzelfde geloof aanhangen en uit hetzelfde land komen. Volkswoede gericht op bepaalde mensen. En terecht. Een normale gang van zaken. Oorzaak / gevolg,
  Vreemd genoeg brengt deze terreur ook een andere beweging op gang: de deugerij. De massa en de media gaan deugen; men plaatst zich boven de gevolgen van terreur en verklaart zich onaantastbaar voor leed, goed en deugend. Wat nou terreur? Hoezo islam?
  Beter opvangen, begeleiden, niet uitsluiten, niet in een hoek zetten, respecteren, de NPO-bingokaart. Propaganda is sterker en kwalijker dan men beseft.
  Engeland heeft op ons voor dat iemand er over kan en mag publiceren in een dode boom, met het risico dat op een dag een moskee af brandt vanwege het gedrag van de gelovigen. Oorzaak / gevolg. Persoonlijk heb ik daar een stukje in de krant niet bij nodig, ben ik van mening, dat iedere moslim het land uit moet. Vanwege hun gedrag, ideologie, terreur, cultuur en haat.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @leefbarbaar Politiek en media zetten alles in dienst van desinformatie en propaganda. Ze hebben voor iedere scenario een gemanicuurde en verzorgde reactie die zorgvuldig bereidt wordt door mediapsychologen en andere experts. De rapportage over het publiek in Manchester wordt op de TV gediend als een kant en klare magnetronmaaltijd. Het bevat alle nodige ingrediënten: huilende mensen, bergen van bloemen, teddyberen en droevige gezichten. In het publiek lopen ook veel moslims rond en de camera is op hen goed gefucussed en gezoomed ..Een moslima legt bloemen, andere moslima steekt ook een kaarsje, weer een andere legt een briefje bij de bloemen. De reporter met zijn fotograaf lopen naar hen toe en interview ze ..De moslima’s zeggen met ogen vol (krokodillen)tranen hoe erg dat zij het vinden en de moslimkerels zeggen hoe verschrikkelijk dat is …en de islamitische bende zegt gezamenlijk, net als in een koor in een Griekse tragedie, dat de dader of daders GEEN MOSLIMS ZIJN ..moslims zijn niet zo! ..Ze zijn barmhartige goede mensen die niet houden van moorden in het algemeen en het vermoorden van kinderen in het bijzonder. De media doet ook haar uiterste best in het publiek mensen uit te pikken die zeggen dat ze moslimburen of moslimvrienden hebben en zijn herkennen in zo’n daad niet de hand van de islam. De moord is een werk van een geschifte individu …enz. De media als de vazal van de politiek moet er alles in het werk zetten om de maatschappelijke multiculturele cohesie te bewaren…Al wil de tegenstander of liever gezegd de vijand er alles aan doen de cohesie naar de bliksem te sturen.

   Like

   • Taljaard zegt:

    @Thomasson
    En zo is het!
    De door de kartelpolitiek aangestuurde MSM doen er alles aan om de massa hun multiculturele droomwereld te blijven opdringen. En beelden zeggen de huidige over het algemeen woordblinde generaties meer dan die (veel te ingewikkelde, saaie en tijdrovende) woorden. Want die kun je niet eens fatsoenlijk tweeten op je smartphone.
    Maar deze luchtbel van leugens en psychologische manipulatie staat op het punt om te barsten.

    Like

   • Cees zegt:

    Ja Taljaard en als die bubbel barst komt er zoveel etter en pus uit dat het dan zittende politiek correcte clubje er geen raad mee zal weten. Dan zijn de rapen pas echt gaar en wie mogen daar dan onder lijden? De barbertjes die op het tuig hebben gestemd en daarmee debet zijn aan de eigen ellende waarin de niet stemmers worden meegesleurd. WO 1 en 2 waren daarvan klare voorbeelden en wie streken de lintjes op? Diezelfde politieke onbenullen die op tijd hadden gezorgd weg te wezen en pas weer opdoken toen alle leed geleden was. En wat deden zij? In herhaling vallen. En wat deed het domme volk? Precies hetzelfde want het volk blijft geloven in spookgoden en politieke redders. Hoe de toekomst er uit zal zien? Net zo, tenzij………. het volk wakker wordt en het niet geïndoctrineerde verstand durft te gebruiken.

    Like

 9. koddebeier zegt:

  De veroorzakers zijn de EU en de politici, Zij verdienen de doodstraf !!

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @koddebeier: 07.33. uur. Met respect ook voor de andere reacties, maar wat U zegt, is de volledige waarheid. De oorzaak/de veroorzakers zijn inderdaad de communistische EUSSR, en de hele politieke kongsi, van “links tot rechts”, minus de Patriottische partijen, zoals de PVV,FN, AfD. Er zal niets veranderen, ik hoop alleen- al is dat misschien niet netjes- dat zo’n haatbaard zich eens laat ontploffen in de vergaderhuizen/ parlementen in Den Haag, Berlijn, Londen, Brussel. Want wel heel toevallig gebeurt het daar NIET!! Raar hé?

   Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @koddebeier De EU is al geruime tijd over de houdbaarheidsdatum heen en moet snel in de vuilnisbak van de geschiedenis worden gesmeten. De politiek moet gewoon naar huis worden gestuurd. Wij zijn net zo schuldig als onze politici. Wij leven als zombies meer dan 45 jaar lang. Waar waren wij als de politici VAN BIJNA ALLE PARTIJEN gevaarlijke rottigheden tegen ons hadden uitgevreten? Wij zijn degenen die alles toelaten. Al wetend hoe gevaarlijk de geïmporteerde vijand is. Bezaten wij maar 15% van de dapperheid die de bewoners van de Visegrad landen hebben. De slagzin van hun leiders: Viktor Orban, Beata Szydło, Zdenek Zeman en Robert Fico is: EIGEN VOLK EERST.

   Geliked door 1 persoon

  • Asgard zegt:

   Koddebeier,..klopt precies, helemaal mee eens,..de moslims worden erbij gebruikt en misbruikt door onze politici en oligarchen,..alhoewel de moslims ook wel een agenda hebben komt het hen ontzettend goed uit dat ze gebruikt worden,..willen we dit een halt toe roepen zullen we toch echt eerst schoon schip moeten gaan maken bij de overheden.

   Geliked door 1 persoon

  • Henk.V zegt:

   Mee eens, Koddebeier!

   Like

 10. de totale naiviteit en domheid van al die overbetaalde artiesten is nog het allerergste

  Like

 11. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  één zekerheid doet nog het allermeeste pijn:
  ’t onze eigen schuld hier terminaal te zijn…
  .

  Like

 12. Cees zegt:

  Ik begrijp dat er onder moslims ook vredelievende en goed bedoelende mensen zijn. Wat ik absoluut niet begrijp is, dat die groep niet massaal en oorverdovend afstand neemt van een geloof dat kennelijk moord en doodslag inhoudt. Net zoiets als NSB’ers die landverraad afkeurden maar wel bij de NSB bleven. Of katholieken die katholiek blijven ofschoon iedereen kan weten dat walgelijke pedofilie bij die club schering en inslag is. Of mensen met linkse signatuur die ondanks openbare linkse leugens en manipulatie toch links blijven. Hoe kan een goed bedoelend mens met goed en vrij verstand überhaupt van zo’n soort club deel willen uitmaken? Maar zij zwijgen massaal en stemmen dus kennelijk toe.
  Zolang de mensheid zich niet bevrijd van koker denken via religieuze en politieke systemen zal ellende ons deel blijven en uiteindelijk zal de wal het schip keren. Cees de Bruin

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s