Statushouder wil niet met zijn vader wonen

Screenshot_47

Een statushouder uit Urk is dinsdag naar de rechter gestapt, omdat hij niet met zijn vader in één huis kan samenwonen. De Syriër wil met spoed een nieuw onderkomen, het liefst in de stad Utrecht.

Toch bij ouders ingetrokken
De student tandheelkunde werd onlangs tegen zijn zin door de gemeente Urk bij zijn ouders in het aan hen toegewezen huis geplaatst. Vader en zoon konden in Syrië al niet door één deur. Hij weigerde aanvankelijk bij zijn ouders in te trekken, maar in april koos hij eieren voor zijn geld toen het COA dreigde dat hij anders uit de opvanglocatie in Utrecht zou worden gezet en zijn verzekering stop zou worden gezet.

Tekort aan woningen
Volgens de gemeente is de man echter bij haar aan het verkeerde adres en moet hij bezwaar maken bij het COA. Dat besliste dat de man naar Urk moest. Dat de man problemen heeft met zijn vader was bij de gemeente niet bekend. Bovendien kampt Urk met een tekort aan beschikbare woningen.

Uitspraak
De rechter doet binnen twee weken uitspraak. Ze benadrukte wel dat ze de man niet aan een woning in Utrecht kan helpen. Hij wil daar gaan studeren, maar volgens de rechter komt hij alleen in aanmerking voor een andere woning in Urk als ze hem in de procedure tegen de gemeente in het gelijk stelt.

Bron:
www.omroepflevoland.nl
(h/t Ron V.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Justitie, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Statushouder wil niet met zijn vader wonen

 1. Terex zegt:

  Nog even en de rechters en advocaten zijn alleen nog maar druk met zielige vluchtelingen die het ergens niet mee eens zijn. Het echte werk blijf liggen. Wat zijn ze toch gek in Nederland.

  Like

 2. Drs.P. zegt:

  Neeeeeeeeee toch, we gaan toch niet iedere tering parasiet een eigen huis geven, oppleuren met al die debiele zogenaamde tandartsen en raket geleerden,
  NL-kids moeten tot hun 30e thuis blijven wonen omdat er geen huizen zijn!!!
  Stelletje hondsbrutale smerige immigrantratten zijn het en dienen zo snel mogelijk retour eigen klote land gestuurd te worden met al hun eisen en verschrikkelijk gezuigggggggggg.

  Like

 3. anna zegt:

  student tandheelkunde … wordt zijn studie soms ook betaald … de studie tandheelkunde stelt niets voor uit Syrië, wil hij afstuderen zal hij vooraan moeten beginnen of in ieder geval nog jaren voor de boeg hebben …..

  Like

 4. H J zegt:

  Kijk, en zo zielig zijn die vluchtelingen. Ons komen ringelingen. FF kontgat. Nu ben ik echt boos.

  Like

 5. Thomasson zegt:

  Hij wil gaan studeren …in Utrecht …waar zoveel NL jongens en meisjes willen gaan studeren ..maar voor hen zijn de plaatsen in de faculteit beperkt ..Hij wil in Utrecht wonen ..waar bijna geen kamers voor eigen studenten zijn en als ze beschikbaar zijn, zijn ze onbetaalbaar. Kan iemand s.v.p. op de volgende vragen antwoord geven? a) WIE BETAALT DAT? Ik bedoel wie betaald de studie? Tandheelkunde is een dure studie. Gewone Student die aan deze studie begint, heeft geen tijd om er tussendoor bij te klussen. Dus de NL student moet rijke ouders hebben of een schuld opbouwen die hij tot zijn 50ste levensjaar zal moeten betalen. b) Als de Staat der Nederlanden de studie voor de Syrische student (of liever gezegd de Syrische parasiet) betaalt, waarom krijgt een Nederlandse student niet dezelfde faciliteiten? Is dat niet een kwestie van discriminatie? Eigen volk = tweede rang? c) Welke recht heeft de Syrische student op huisvesting? d) waarom heeft de Nederlandse student geen recht op huisvesting; gelijke monniken gelijke kappen. e) waarom ging de Syrische student niet in Saudi Arabië of Jordanië studeren? Waarom kiezen hij en zijn ouders een land waar zij natuurlijke hekel koesteren aan de ongelovige bewoners en ondersteunen religieuze wil hun gastheren op een dag te vermoorden? f) waarom laat onze regering parasiterende moordenaars het land binnenkomen. Is er niemand bang dat er ook hier zouden kinderen net als in Manchester en Rotherham de dupe zijn? Hebben wij zo veel kinderen dat wij sommigen van hen tijdens een aanslag kunnen opofferen? Sorry jongens maar na de kindermoord in Manchester is er geen plaats meer voor zijde handschoenen en politiek-correcte praatjes. .

  Like

 6. Johan zegt:

  Volgens mij kan die Syriër meteen terug naar Aleppo. Dat is nameljk sinds kort weer bevrijd.
  Daar staan vast nog wel een hoop appartementjes leeg.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Ik word hier zo ontzettend moe van. 24/7 dat gedonderjaag met de islam, en de invasietroepen uit Afrika. En het gaat maar door!

  Like

 8. Marc zegt:

  Vaderlief probeert zoonlief op het rechte pad te houden.
  Zoonlief leert snel: de rechtstaat, daar verkrijg ik mijn rechten wel.
  Alas, de rechter beschikt: zoonlief integratief woning en bijstand afgefikt.

  Is er dan, na Manchester,
  rechtvaardiger reden opnieuw
  autochtone niet-islamitische en vooral blanke westerse jeugd
  resoluut en definitief,
  te laten behoren tot het verleden?

  Ach … het is maar jihad!

  Like

  • Mirjam zegt:

   Gewoon een verbod op procederen voor asielzoekers invoeren. Zolang iemand hier nog niet, op zijn minst 8 jaar woont, werkt en meebetaald aan de maatschappij door het afdragen van belastingen, zich rechtmatig als een Nederlander gedraagt én daarvoor bewijs op zak heeft, mag hij ook niet rechten laten gelden die een Nederlander heeft. Dus zou hij ook geen rechtszaak mogen aanspannen, om die rechten te claimen.

   Like

 9. anna zegt:

  voor een studie tandheelkunde hebben mijn man en ik dag en nacht moeten werken ….

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  En ik wil (liever) niet samenwonen met de hele bevolking der mossellanden, en ook niet met geheel Afrika. Maar….ik denk, dat de politiek zich geen snars ervan zal aantrekken, buiten de PVV.

  Like

 11. Jean zegt:

  Stuur die Syriër incl. zijn vader heeeeeel snel richting Syrië en liefst alle Syriërs en nog beter alle islamieten, is voor beide partijen een win-win, zij thuis onder eigen volk en wij eindelijk verlost van dat achterlijk volkje.

  Like

 12. Pietersen zegt:

  Al dat gezeik van die gelukszoekers. Allemaal willen ze gaan studeren alsof het professoren kunnen worden. Nooit lees je dat ze een opleiding willen volgen, da’s een tandje te laag voor deze intelligentsia uit de woestijn.
  Neem deze Syrische kwibus, hij gaat nooit afstuderen. Wedden ??
  Wil gewoon naar de grote stad om met z’n vriendjes rond te hangen en een ettertje te worden.
  Honderdduizenden Mocro crimineeltjes gingen hem al voor.

  Like

 13. Republikein zegt:

  Ik gleuf er niks, dat ie tandarts gaat worden, misschien beter dealen, is ook veul lucratiever, en heeft ook goeie voorbeelden.
  http://liefdevoorholland.com/tholen/

  Echter kwam ik via die site ook deze tegen, en da’s wel handig om ff mee te pikken, dus…
  Zo dien je een linksgekkie van repliek.
  http://liefdevoorholland.com/argumenten/

  Like

 14. Marian zegt:

  Ik heb 2 jaar bij mijn schoonouders moeten wonen met mijn baby. Mijn man moest zijn 18 maanden dienstplicht vervullen. Daar zat ik zonder inkomen, ik kreeg met pijn en moeite een kostwinners vergoeding. Te weinig om van te leven en te veel om van dood te gaan.

  Like

 15. berc vangeffen zegt:

  zo gaat het hier tegewoordig bedankt vvd stemmers

  Like

 16. tippelaar zegt:

  Natuurlijk is iedereen hier, boos op deze syrier. Maar men moet eigenlijk boos zijn op de linkse advocatenkliek, die, gesubsidieerd door uw belastinggeld, deze asielzoekers bijstaan in hun zoektocht waar zij de nl.staat het meest financieel kunnen beroven. Daarbij mag ook wel in het oog worden gehouden dat al die regelingen waar die vluchtelingen gebruik van maken, ook gelden voor autochtone Nederlanders, maar de ambtelijke bril van de aanvraagbeoordelaar heeft altijd de kleur roze als de aanvrager een niet nederlandse naam heeft en zijn aanvraag is geparafeerd door iemand van het COA. Dit alles natuurlijk keurig uitgewerkt door een asieladvocaat. Voor de autochtone nederlander ligt het stempel “Aanvraag om ambtelijke redenen afgewezen”, reeds klaar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s