Verenigd Koninkrijk zoekt naar handlangers aanslagpleger Salman Abedi

Screenshot_39

(Door: Bauke Schram)

Het dreigingsniveau in het Verenigd Koninkrijk is gisteravond verhoogd. Na de bomexplosie bij de Manchester Arena is een nieuwe aanslag zeer waarschijnlijk, zo meldt de premier Theresa May.

De zelfmoordterrorist die maandagavond 22 concertgangers doodde, werd in eerste instantie beschouwd als “lone wolf”. De Britse autoriteiten achten het nu goed mogelijk dat de dader – de 22-jarige Libiër Salman Abedi – handlangers had, en niet op eigen houtje handelde.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Groot-Brittannië, Islam, islamofascisme, Jihad, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

10 reacties op Verenigd Koninkrijk zoekt naar handlangers aanslagpleger Salman Abedi

  1. oeps48 zegt:

    Als de bobbies handlangers zoeke moet ze een nagaan, welke illuminaties deze grot poster hebben verzorgd.

    Zie ook mijn commentaar @Ooggetuige Abby: “Er liepen mensen met afgerukte lichaamsdelen rond” Geplaatst op 23 mei 2017

    Like

  2. Pietersen zegt:

    De leugen over de zogenaamde islamitische ‘lone wolf’ is voor de zoveelste keer doorgeprikt, maar de politici trekken daaruit geen conclusies mbt deze zogenaamde ‘religie’.

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @Pietersen: 15.01. uur. De politici trekken nergens conclusies uit! Behalve de PVV, is het hele zooitje, een stel marionetten, in handen van de vervloekte Bilderbergkliek, waar “de bolle”- Koning W.A.- onderdeel van uit maakt. Neen, wat deze miesmacher wel doen, huichelachtig meelopen in een stille tocht, met de opperhuichelaar: ” Pinokkio”, Rutte voorop! Zo rolt dat in Nedrigland en Europa.

      Geliked door 1 persoon

  3. Joannes den Hollander zegt:

    Het opsoren van handlangers is toch niet zo moeilijk? Gewoon alles op kleur selecteren en de overgepigmenteerden vervolgens uitzetten. Probleem opgelost.

    Geliked door 1 persoon

  4. Marian zegt:

    Ze kunnen beter de teruggekeerde jihadisten,waren het er niet 744, vast al ophangen. Deze bewegen zich weer vrij in Engeland. Stel EEEEENNNNSSS een voorbeeld!!!!!

    Geliked door 1 persoon

  5. Tegenwoordig hebben ze wel heel snel een beeld van de daders. Knap hoor en zelfs met zonder paspoort dat op de bijrijdersplek werd achtergelaten. Mijn bullshitsensor slaat weer uit. Eigenlijk bij alles dat welke overheid waar ook ter wereld ventileert.

    Geliked door 1 persoon

  6. Japio zegt:

    Handlangers? Zoek maar in Brussel daar zitten ze.

    Geliked door 2 people

  7. ildiko zegt:

    op iedere straat kom je wel zo iemand tegen. Extremisten herken je van 1km afstand.

    Like

  8. Harry zegt:

    Die 5000 gewapende militairen zouden beter de no-go area’s betreden en alles met een snor , een baard een soepjurk en een lorrenkop perforeren met kaliber 30 of zo .
    Als je dat een week lang doet , zul je eens zien hoe rustig het wordt op straat .

    Like

Plaats een reactie