VIDEO Paul Weston: Islamitische terreur in Manchester (+ Nederlandse vertaling!)

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Hier zijn we dan weer. Opnieuw een islamitische terreuraanval, gevolgd door de gebruikelijke onzinnige platitudes van onze verradersklasse. De Britse minister van Binnenlandse Zaken, Amber Rudd, zegt tegen ons dat we niet gescheiden zullen worden door terreur en dat terreur geen succes zal hebben en we zullen de komende dagen nog veel meer van deze leugens te horen krijgen. Wat zouden deze mensen gezegd en gedaan hebben in de jaren-40 als we het zouden hebben toegestaan dat Britse steden door de Duitse Luftwaffe gebombardeerd werden, terwijl wij resoluut verklaarden dat we niet in oorlog zouden zijn. Dat de kapotte, brandende en onverdedigde Britse steden alleen maar sterker zouden worden. Dat de Luftwaffe een organisatie van vrede zou zijn. Het antwoord is duidelijk. We zouden niet sterker zijn geworden, we zouden niet meer eensgezind geworden zijn, we zouden verloren hebben, we zouden afgeslacht zijn, we zouden weggevaagd zijn. Terreur en geweld werken.

Toen de islamitische profeet Mohammed claimde dat hij overwon door middel van terreur, sprak hij uit ervaring. En toen hij zei: “Ik kreeg de opdracht om tegen alle mensen te vechten totdat zij getuigen dat er geen andere god is dan Allah en dat Mohammed zijn boodschapper is”, verkondigde hij een simpele wet, namelijk dat de islam moet vechten, vechten en vechten totdat de islam de dominante, heersende ideologie wordt. Minister-president Theresa May en minister van Binnenlandse Zaken Amber Rudd mogen dan wel net doen alsof islamitische terreuraanvallen ons alleen maar sterker maken, maar de diepte van hun ontkenning en hun schaamteloze leugens worden alleen maar aangedreven door hun angst voor de islam.

De enige reden dat zij claimen dat de islam een “religie van vrede”is, is omdat ze bang zijn voor de islam. De enige reden dat islamitische groepsverkrachtingen decennia lang in de doofpot werden gestopt, is omdat onze verradersklasse bang is voor de islam. De enige reden waarom Britse schoolkinderen moskeeën bezoeken, maar bijna nooit Hindoetempels, is omdat onze verradersklasse bang is voor de islam. De enige reden waarom er “halal”-vlees zonder label in onze supermarkten word verkocht, is omdat onze verradersklasse bang is voor de islam. De enige reden waarom de gewelddadige en overheersende tirades in de koran en de Hadith nooit onderzocht worden, nooit aan een openbaar nauwkeurig onderzoek onderworpen worden, nooit verantwoordelijk worden gehouden voor de acties van islamitische terroristen, is omdat onze verradersklasse bang is voor de islam. De enige reden dat onze moskeeën en koran-scholen nooit worden vervolgd voor het aanzetten tot racistische en religieuze haat, is omdat onze verradersklasse bang is voor de islam. De enige reden dat honderden getrainde Jihadisten, wellicht ook de terrorist van Manchester, krijgen toestemming om terug te komen vanuit Syrië naar Groot-Brittannië, zonder tegenwerking en ongecontroleerd, is omdat onze verradersklasse bang is voor de islam. De enige reden waarom onze gevangenissen worden overgenomen door de overheersende islam, is omdat onze verradersklasse bang is voor de islam. De enige reden dat bekende overheersers uit het buitenland toestemming krijgen om Groot-Brittannië te bezoeken, terwijl het aan mensenrechtenactivisten zoals Robert Spencer en Pamela Geller verboden wordt om naar Groot-Brittannië te komen, is omdat onze verradersklasse bang is voor de islam. De enige reden dat de massale verkiezingsfraude door Britse moslims nauwelijks onderzocht wordt, is omdat onze verradersklasse bang is voor de islam. De enige reden waarom fatsoenlijke, morele mensen zoals ik bestempeld worden als racisten en islamofoben door onze verradersklasse, is omdat onze verradersklasse bang is voor de islam. De enige reden waarom ik weggehouden wordt van alle mainstream media, is omdat onze verradersklasse net zo bang is voor de waarheid over de islam als voor de islam zelf. De enige reden dat de enorme islamitische demografische toename nooit is onderzocht, nooit is berekend om te zien hoe dichtbij in de toekomst jonge moslims het aantal jonge autochtonen in aantal zullen overtreffen, is omdat onze verradersklasse bang is voor de islam. En de enige reden waarom Groot-Brittannië langzaam zal veranderen in een islamitische staat onder de sharia-wet ruim voor het jaar 2050, is omdat onze verradersklasse bang is voor de islam.

Terreur werkt. We worden niet sterker of eensgezinder door het aan terreur toe te staan om in dit land langzaam in toenemende mate de macht over te nemen van opponenten en des te meer moslims er zijn, hoe meer ze zullen eisen en hoe meer terreur ze zullen gebruiken. Groot-Brittannië is als een steeds harder rijdende locomotief die naar de rand van de afgrond dendert. De machinist is een moslim, de mensen die het vuur opstoken, de mensen die de stoom verzorgen, de mensen die liegen tegen de slapende passagiers en dat het allemaal wel goed zal komen met ze, zijn onze gezamenlijke leden van onze verradersklasse. Zij zijn onze politici, onze journalisten, onze ambtenaren, onze hoge politiemensen, onze rechters, onze leraren. En hun gecombineerde macht, die zij benutten om mensen zoals ik, die de waarheid vertellen, neer te schieten, zorgt ervoor dat de locomotief in de afgrond en de absolute onvermijdelijkheid duikt. De passagiers in de trein moeten wakker worden. Ze moeten begrijpen dat de zaken sneller gaan, dat beschavingen inderdaad in elkaar storten onder geweld en slachting. Dat oorlogen en burgeroorlogen niet voorbij gaan, omdat de ene partij kiest voor pacifisme en appeasement. Ze moeten begrijpen dat in de jaren-60, toen 100.000 moslims er 200.000 werden, het gevaar gering was. Maar wanneer de 4 miljoen moslims van nu er 8 miljoen, 16 miljoen en 32 miljoen worden voor het jaar 2050, dan is het gedaan met onze beschaving. Dan is het gedaan met onze cultuur en onze manier van leven. En onze heerschappij is voorbij en er zal een nieuwe heerschappij beginnen.

Ze moeten al deze dingen begrijpen, maar de meerderheid van hen zal het niet begrijpen, omdat onze verradersklasse het niet zal toestaan dat ze het weten. We zijn in gevecht, niet alleen voor onze westerse beschaving, maar een gevecht voor ons leven. En nog belangrijker: een gevecht voor onze onschuldige kinderen en kleinkinderen. En als u aan het gevecht wilt deelnemen, dan moet u lid worden van mijn partij, Liberty GB. En ik zeg hier één ding, en dat zult u van geen enkele andere politieke partij te horen krijgen, en dat is dit: de islam bedreigt ons dodelijk en de islam zal niet hervormen. Dus als wij willen overleven, moet de islam uit Groot-Brittannië verwijderd worden. Er is geen andere optie. Als u het hiermee eens bent, word dan lid van Liberty GB alstublieft. En laten we een verzetsbeweging opbouwen. Laten we allemaal beginnen een revolutie op te bouwen. Laten we de aantallen bij elkaar brengen om de verradersklasse te vernietigen. Laten we de aantallen bij elkaar brengen en het de straat opdragen om ervoor te zorgen dat onze verradersklasse net zo bang wordt voor ons als voor de gewelddadige en onliberale islam. Wij willen alleen maar leven zoals onze voorouders leefden, namelijk in vrede en harmonie. En we moeten de verradersklasse vernietigen. Of via verkiezingen of via revolutie, want zonder een culturele revolutie, een denkrevolutie of zelfs een lichamelijke revolutie hebben we niets in onze toekomst. Niets anders om door te geven aan onze kinderen dan leugens, onderwerping, burgeroorlog en vernietiging. Dus alstublieft, word vandaag nog lid van Liberty GB, want zonder uw aantallen hebben we geen macht, met uw aantallen worden we machtig. Laten we ons verzetten, laten we de grootste veldslag van de 21e eeuw winnen waar we nu tegenover staan. Dank u.

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar” en “Wachteres”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Moslims, Verzet. Bookmark de permalink .

23 reacties op VIDEO Paul Weston: Islamitische terreur in Manchester (+ Nederlandse vertaling!)

 1. Harry zegt:

  Er is een zorgelijke overeenkomst tussen de islam en de linkse , vrome en liberale politici .
  Ze zijn door hetzelfde virus aangetast en niet zo’n beetje ook !

  STAPELGEK , ALLEMAAL !

  Geliked door 1 persoon

 2. Eric zegt:

  Niemand kan het beter zeggen dan Paul Weston: vandaar dat de media en de verraderskaste ook bang zijn van hem.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Aha. Kijk eens aan: Van Liberty GB kun je dus ook nog LID worden…..
  Het is, dat we hier nu eenmaal in Nederland zijn, dus is en blijft Geert voor ons de enige optie, maar nu zeg ik helemaal: Als ik Britse was geweest, had ik het wel geweten!
  Niets zou mooier geweest zijn -wat mij betreft- dan lid worden van Liberty GB en zó een verbinding te creëren met een man als Mr. Weston en datgene, waarnaar hij streeft!
  Verdorie, die Britten beseffen niet, wat voor mogelijkheid ze hiermee in handen hebben, de sukkels! I k had hem graag gehad.

  Like

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Maar aan een verkiezing zit meer als het praatje voor de vaak.
   Graag zou Ik het financieele plaatje zien.
   Er is meer verkiezingsretoriek nodig als alleen een aanslag in manchester.
   Na Manchester moeten mensen namelijk ook eten.

   Like

  • Mirjam zegt:

   Wij hebben die mogelijkheden ook, Theresa, het is de publieke opinie en het is de regering die deze mogelijkheid tegenhoudt. Net zoals in Engeland, precies hetzelfde. Paul Weston is te vergelijken met Geert Wilders, hij leeft alleen in een ander land. Hij zegt ook precies wat hij denkt en vindt en doet ook precies wat hij denkt en vindt, net zoals Geert en net zoals Geert verketteren ze hem en net zoals Geert, geeft deze man niet op. En weet je waarom? Omdat het de waarheid is wat ze zeggen. The truth will set you free en dat is ook zo. Wie eenmaal de waarheid heeft aangenomen, kan niet anders meer dan deze verdedigen en vertegenwoordigen. Het enige verschil tussen Paul en Geert is de plaats van geboorte en de omstandigheden waar beiden in en tegen moeten vechten om gehoord en geloofd te worden. Voor de rest zijn het mensen van hetzelfde soort en de wereld mag blij zijn dat deze mensen bestaan.

   Het is daarom ook niet voor niets, dat ze op posities zitten, waar ze nu zijn. Het heeft een doel en het doel is de mensen de ogen te openen en te redden van de leugen en van de afgrond waar ze in zullen duikelen en de hele wereld met hen, als ze doorgaan op de weg die ze nu volgen.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Als ik het heb over “mogelijkheid” bedoel ik hier in de eerste plaats natuurlijk de mogelijkheid om partijlid te worden!
    Je kunt argumenten aandragen, wat je wilt, maar dat begin ik steeds meer als een gemis te ervaren, temeer daar de praktijk heeft uitgewezen, dat het voor mensen met de beste intenties zo langzamerhand nagenoeg ondoenlijk is geworden om tot dat selecte PVV-clubje te worden toegelaten. (Lees “Kwaad” er maar op na: Daar komen mensen aan het woord met soortgelijke ervaringen.)
    En al heb jij daar misschien vrede mee en weet je 1000 redenen op te sommen, waarom het niet anders zou kunnen, dat is dan fijn voor jou, maar m i j zit het niet helemaal lekker. Ik blijf er bij: Spek-en-bonen gevoel. Ik zou heel dankbaar zijn als dát eens zou veranderen.

    Geliked door 1 persoon

   • Mirjam zegt:

    Het is een ‘gegeven’ en een ‘feit’ dat Geert Wilders geen leden binnen zijn partij heeft, behalve hijzelf, maar hij is wél de tweede geweest, ná Pim Fortuyn én Hirshi Ali, in de hele politiek, binnenlands zowel als buitenlands, die de islam en het moslim terrorisme officieel heeft veroordeeld en ertegen in verweer is gegaan en dit doet hij nu al meer dan tien jaar. Hij is altijd consistent geweest in zijn mening en in hoe hij het op tafel legt en heeft nooit de makkelijke weg gekozen. De mensen die nu protesteren en zich laten horen, zijn, mede doordat. Nu zoekt hij raadslieden voor alle provinciën en misschien komt dat ledenbestand er ook nog wel. Ik denk van wel en dit zeg ik niet als argument om een en ander te verzachten. Het gaat om waar zijn partij voor staat en als het niet nu al duidelijk is dat een heleboel Nederlanders achter hem en zijn gedachtegoed staan, dan lost dit het hebben van een ledenbestand ook niet op.

    Het enige wettelijke wat wel voordeel brengt is dat hij dan subsidie van het Rijk kan claimen, want met leden heeft hij de partij er recht op. Maar wat brengt een ledenschap meer dan dat? Alle mensen die op de PVV stemmen weten waar ze voor kiezen en die hoeven geen showtoneel om dat bevestigd te zien. Als men dat wilt is dat meer voor, zoals je aangeeft, het eigen gevoel, maar een meerwaarde heeft het niet als je dit nodig hebt om achter dat te staan waar hij, Geert, voor staat en voor vecht: de waarheid en de de-islamisering van Nederland.

    Als lid ben je niet meer waard dan als niet lid. De waarheid blijft de waarheid.

    Like

   • Mirjam zegt:

    * De mensen die protesteren en nu van zich laten horen zijn, mede doordat hij de voorverkondiger was van dit alles, hierdoor zelf gaan nadenken over de islam en gaan inzien welke vernietigende werking deze ideologie op de mensheid heeft.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Mirjam: Nou, dan zál het een gevoelskwestie zijn. Ik zal dat heus niet gaan ontkennen.
    Maar aangezien we allemaal anders in elkaar zitten, zie ik niet direct in, waarom uitgerekend een gevoelskwestie geen bestaansrecht zou mogen hebben.
    Zoals jij kun je alleen redeneren als je in je leven het juiste evenwicht gevonden hebt en rust ervaart bij je huidige omstandigheden.
    Dat is mij kennelijk niet gegeven en af te dwingen valt dat toch ook niet.
    Ergo is het mij niet goed mogelijk, er net zo tegenaan te kijken als jij en ik ga dat ook niet tegen heug en meug proberen.
    De poging is ongetwijfeld goed bedoeld, maar spaar je verder de moeite.

    Like

 4. delamontagne zegt:

  Een “pluim” voor de vertaling. Een hele klus het Spoken word te vertalen………..

  Like

 5. Willie zegt:

  ”Groot-Brittannië is als een steeds harder rijdende locomotief die naar de rand van de afgrond dendert ”

  Jethro Tull – Locomotive Breath

  In the shuffling madness
  Of the locomotive breath,
  Runs the all, time loser,
  Headlong to his death.

  He feels the piston scraping
  Steam breaking on his brow
  Old Charlie stole the handle and
  The train it won’t stop going
  No way to slow down.

  He sees his children jumping off
  At the stations one by one.
  His woman and his best friend

  In bed and having fun.
  He’s crawling down the corridor
  On his hands and knees
  Old Charlie stole the handle and

  The train it won’t stop going
  No way to slow down.
  He hears the silence howling
  Catches angels as they fall.
  And the all-time winner
  Has got him by the balls.
  He picks up Gideons Bible
  Open at page one

  God He stole the handle and
  The train won’t stop going
  No way to slow down.
  No way to slow down.
  No way to slow down.
  No way to slow down.

  Geliked door 1 persoon

 6. bigljohn zegt:

  Angst voor de Islam. Het word alom beschreven in het verhaal. Angst is een slechte raadgever. Maar wat wil je met die inwoners van die Europese landen. De meesten zijn allemaal watjes die de Islam niet serieus nemen en trouw op de verkeerde politieke partijen blijven stemmen. En dan die zwevende kiezers, waar zit het verstand nu bij toch hen. Wat moeten wij toch aanvangen met die nitwits. Helden als Annie Schaft en de Soldaat van Oranje komen we alleen nog maar in de geschiedenisboeken tegen. En wat weet de Nederlander van geschiedenis, eventueel wat doet hij ermee ? Juist ja, helemaal niets. Vraag hem bijvoorbeeld iets over het geloof, over wat Hemelvaart betekent, en hij zal u zeggen dat we dan de dag herdenken dat de Amerikanen voor het eerst met een raket naar de maan vlogen. Dit Nederland is zijn moed en zijn trots kwijt, heeft het bij de vuilnisbak gezet. Kletspraat over het milieu, dat we onze wereld niet zo aan onze kinderen kunnen achterlaten. Maar ze laten wel hun kinderen achter in een naderend kalifaat. En dat komt er geheid !

  Like

 7. tippelaar zegt:

  Wij in NL staan er net zo ver als de engelsen. Wij missen een leider die opdracht geeft tot gewapende revolutie en ons aanvoert. Alleen met geweld is Rutte c.s. te verwijderen. Dit soort lieden zullen nooit eigener beweging vertrekken je moet ze dwingen. NL is geen democratie meer
  want meer dan een miljoen kiezers worden met opzet door Rutte c.s. genegeerd alleen om te voorkomen dat Rutte het stokje moet overdragen aan Geert Wilders. Laten er maar snel nieuwe verkiezingen komen die wel recht doen aan de uitslag en dat Rutte met zijn broeders in het kwaad, worden weggevaagd. De kans dat zij desondanks nog blijvebn plakken aan het pluche is echter levensgroot want door list en bedrog kunnen ze nog ver komen. Als dat zo is moet er een staatsgreep komen. van Wie? Ik zou het niet weten.

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @tippelaar: 23.08. uur, op 24/5. We krijgen inderdaad Rutte, en de hele verrotte politieke elite, niet vreedzaam weg. Het hele systeem is corrupt, en geheel vilein.

   Like

 8. ReaGluurder zegt:

  Religek met kruis voor op de borst tijdens de virgil in Manchester; ‘Love in the end is always stronger than hate’!! Met dit soort holle frasen laat het volk zich al decennia in slaap lullen! Bij deze wake strooide de een na de andere Hotemetoot ‘peace and love’ uit over de belangstellenden. Ondertussen werd het dreigingsnivo alweer opgeschroefd!! Op naar de volgende wake!

  Like

 9. kruisridder zegt:

  Daarom is Winston Churchill ook niet herkozen in 1944. Hij heeft het land en het volk wel van een Duitse bezetting afgehouden, maar wel ten koste van miljoenen doden, helaas. Mensen leven liever onder het (nazistisch-islamitische) juk van een andere natie dan dat ze hun land moeten verdedigen.

  Like

 10. kampersrene zegt:

  Toch worden de mensen langzaam maar zeker bewust van het gevaar ,de laksheid en de laffe houding van de “voor het zeggen hebbers” Ik vrees het ergste voor de toekomst. Het woordje “racist” zal een positieve betekenis krijgen , in de zin van “bevrijder” Het grootste drama is dat de “goeden” mee in de prijzen zullen delen , zoals in elke oorlog trouwens.
  Van De Islam bevrijdt ons Heer!!

  Geliked door 1 persoon

 11. koddebeier zegt:

  De grootste landverraders zijn de politici en de zogenaamde gutmenschen. !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s