“Vluchtelingen”: Duitse deelstaten kregen in 2016 € 9,3 miljard van de staat

Screenshot_57

(Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse staat heeft het afgelopen jaar met ongeveer € 9,3 miljard deelgenomen aan de “vluchtelingen”kosten van de deelstaten en gemeentes. Dat blijkt uit een rapport van de Duitse regering over de ondersteunende maatregelen van de staat voor de deelstaten en hun gebruik van financiële middelen, waarmee het Duitse kabinet vandaag moet instemmen. Het rapport is in het bezit van de krant “Rheinische Post”. Hieruit blijkt dat de staat alleen al € 5,5 miljard voor nog niet erkende “asielzoekers” betaalde, die op hun asielbeslissing wachten.

Contra magazine

Daarbovenop kregen de deelstaten een algemeen integratiebedrag van € 2 miljard van de staat. De staat stelde o.a. € 400 miljoen voor onderkomens van “asielzoekers” beschikbaar, en € 350 miljoen als algemeen ontlastend bedrag voor “onbegeleide minderjarigen”.

De deelstaat Nordrhein-Westfalen kreeg met € 1,2 miljard het grootste deel van het geld voor “vluchtelingen” zonder asielbeslissing. De deelstaat moest ook de meesten van hen verzorgen. Op de tweede en de derde plaats volgen de deelstaten Beieren (€ 860 miljoen) en Baden-Württemberg (€ 728 miljoen).

De staat zelf komt volgens het rapport over 2016 op goed € 20 miljard aan “vluchtelingen”uitgaven. Want de staat zou “meer uitgaven van meer dan € 11 miljard  hebben gedragen, in het bijzonder voor maatregelen ter bestrijding van de vluchtoorzaken, waaraan de deelstaten niet deelnemen”, schrijft het Duitse ministerie van Financiën.

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Graaien, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op “Vluchtelingen”: Duitse deelstaten kregen in 2016 € 9,3 miljard van de staat

 1. Edjan zegt:

  Duitsland 20 – 22 miljard.
  Nederland bijna 3 miljard.

  Like

 2. T.Troubadour zegt:

  En dan een wegenbeladting invoeren voor de buitenlanders wat 500 miljoen moet opbrengen.!!

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Dat zijn bedragen waarbij de Duitse verpleeginrichtingen voor lichamelijk en verstandelijk gehandicapten en de verpleeg instellingen in algemeen zich de vingers bij zouden likken. Je zult maar een man of vrouw zijn van 73 jaar en overvallen zijn door ouderdom dementie (Alzheimer). Of iemand met een aangeboren verstandelijk handicap. Voor je het weet kom je op een slaapzaaltje met nog 5 andere mede gehandicapten. Je krijgt een bed een nachtkastje en een garderobekast van pakweg 50 cm breed. Wordt je incontinent doordat je gedesoriënteerd raakt van plaats en ruimte krijg je een 24 uur luier om. Er is immers geen personeel om je geregeld naar het toilet te begeleiden. Want bezuinigd moet er worden. Wat dacht je waarvan de “multiculturele samenleving” en die andere linksige zottigheid de “energie wende” betaald wordt? Precies daarvan.

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @guusvelraeds:19.42. uur, op 24/5. Uw reactie klopt voor 100% Guus. Ongelooflijk; dat de domme kiezers in Duitsland, maar ook in Nederland dát juist niet wensen in te zien. Men blijft kiezen voor partijen; die de Duitsers en Nederlanders dít aandoen. Dus op Merkel en Rutte.

   Like

 4. replay zegt:

  10 milJARD aan de gelukszoekers die een beter leven willen, en als de hardwerkende duitser 4% hoger loon wil dan moet hij zeuren !

  Like

 5. Kraftavilqa zegt:

  Zonde van al dat geld zeg dat had beter besteed kunnen worden aan grensbeveiliging/-afsluiting maar maak dat merkul maar ’s wijs.

  Like

 6. Japio zegt:

  Ooohhh daar blijven de belastingcenten ik was al bang dat het aan onzinnige dingen werd uitgegeven. Jaren lang achterelkaar moeten regeringen zgn bezuinigen en zijn de burgers daar de dupe van en nu is er wel geld? Geld om die moorddadige en achterlijke islam te financieren? We worden al jaaaaaaren in de maling genomen door dat politieke schorriemorrie met hun zalvende praatjes.

  Geliked door 1 persoon

 7. Tom Hendrix zegt:

  Het WEG-MET-ONS, is heel groot geworden. Behalve voor de politieke elite, en de partijbonzen. Neen, WIJ worden compleet beroofd, ten behoeve van de islam, en de invasie van de hele bevolking van Afrika naar Europa. En het volk snurkt lekker verder.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s