Eeuwige Jihad tegen de Serviërs, de Joden en Europa

Screenshot_1

(Door: “Balkanske priče”)

Door de islam toe te staan hier wortel te schieten en zich hier te ontwikkelen, heeft Europa de grootste fout in haar geschiedenis gemaakt. Europa graaft zo haar eigen graf. De beschaving, die we kennen als Europa, is bezig met het plegen van zelfmoord… West-Europeanen denken: ”Als wij het beste met de anderen voor hebben, dan hebben zij dat ook met ons. Als wij vriendelijk, open en beleefd tegenover hen zijn, dan is de hele wereld zo. Als je hen maar een kans geeft, dan komt alles wel goed. ” Maar zo zit het niet in elkaar. Moslims vinden dat Europa deel moet worden van de islamitische wereld. Het is slechts een kwestie van tijd en Europa verandert in Eurabië en zullen de christenen en Joden een rol vervullen zoals dat nu in het Midden-Oosten het geval is…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Balkan, Barbarisme, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Historie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, New World Order, nieuw fascisme, political correctness, politici, Racisme, Rotzakken, Servië, Socialisten, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op Eeuwige Jihad tegen de Serviërs, de Joden en Europa

 1. Drs.P. zegt:

  Duidelijk verhaal, we worden door de ratten uit de usa een gigantisch oor aangenaaid, Clintonrat, Bushrat, Obamarat en het blijft maar doorgaan. De deep state wil niets liever dan Europa kapot maken en de smerige autistische narcisten in Brussel/denHaag/parijs/berlijn schijnen maar al te gaar mee te willen werken. Zij die dit alles faciliteren zijn de hoofdschuldigen. Wanneer komt er de lang verwachte galgendag op het binnenhof om van alle ratten die ons constant verneuken afscheid te gaan nemen???????

  Geliked door 1 persoon

 2. Johan zegt:

  Nu lees ik weer dat die eikel van Manchester z’n moeder vlak voor de zelfmoord-aanslag om vergeving gevraagd had in een telefoongesprek. Belachelijk ! Wat een lul ! Al de resten die nog van hem gevonden worden, kunnen het beste aan de varkens gevoerd worden. Dan is de wereld in ieder geval van hem verlost.

  Like

 3. Guardiacivil zegt:

  Mijn nieuwsblogg op Facebook>
  GISTEREN SCHREEF IK HIER OVER HET FALEN VAN VEILIGHEIDSDIENSTEN MBT TERREURAANSLAGEN.
  NU EEN SCENNARIO DIE GEMAKKELIJK HAD KUNNEN GEBEUREN OP HET MOMENT VAN OVERVOLLE PERRONS OP AMSTERDAM CENTRAAL EN HET MUSEUMPLEIN.
  EEN ONDERGEDOKEN TERRORIST HAD GEMAKKELIJK VANUIT ZIJN AMSTERDAMSE KAMER MET ZIJN RUGZAKJE TUSSEN DEZE CHAOS KUNNEN BEGEVEN. DEZE ONDERGEDOKEN LUI DIE ZIJN MEEGEREISD MET DE BOOTJES OF MET DE GROTE EXODUS OP WEG NAAR DUITSLAND WAAR ONDERWEG ZO’N 6000 JONGE KNAPEN ONDERDOKEN IN DE BALKAN.
  DE BALKAN IS MET KOSOVO HET GROOTSTE MOSLIMCENTRUM VAN EUROPA TE WORDEN EN GEFINANCIEERD DOOR ARABIEREN. DAT DAAR NOG GEEN GROTE ONDERZOEKEN OP ZIJN GEPLEEGD IS NIET TE BEGRIJPEN, OOK OMDAT HET GEKEND IS OM ZIJN TRAININGSKAMPEN.
  OP AMSTERDAM CENTRAAL IS WEL POLITIE MAAR DIE IS VEEL TE DRUK BEZIG TE VOORKOMEN DAT ER RELLEN UITBREKEN NA VERLIES VAN AJAX EN OM TE ZORGEN DAT ALLES ORDENTELIJK VERLOOPT TIJDENS HET LANGE WACHTEN OP EEN VRIJE TREIN.
  IK SPREEK OVER NATIONALE VEILIGHEID WAAR MANCHESTER ALWEER HET BEWIJS IS VAN STEKEN LATEN VALLEN, TEKORT SCHIETEN, EN MISMANAGEMENT.
  MAAR HIER lijkt ALLES mbt TOT VOETBALFANS ONDER CONTROLE.
  http://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/honderden-ajax-fans-gestrand-op-amsterdam-centraal/ar-BBBvcXH?ocid=spartanntp

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s