Ik ben geen nazi of fascist, maar ik ben wel woedend!

Screenshot_67

(Door: Theodor Holman)

Islamitische Staat heeft laten weten dat een soldaat uit zijn wereldwijde leger de aanslag in Manchester heeft gepleegd. Het was een vergelding voor de kinderen die gedood waren door westerse bommen.

Vergelding.

En, Islamitische Staat, is het nu vergolden? Staan we nu weer gelijk? Is het nu vrede?

Ik denk het niet. De honger en de dorst van de wolf zijn onverzadigbaar, verslaafd als hij is aan bloed en dood. Vergelding als rechtvaardiging. Vergelding is het Bijbelse oog om oog, tand om tand. Vergelding is ook een machtsstrijd.

Lees verder>>>
(h/t Rob Kern)
Het Parool

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Terrorisme. Bookmark de permalink .

18 reacties op Ik ben geen nazi of fascist, maar ik ben wel woedend!

 1. Harry zegt:

  Zag op CNN dat de Amerikanen , althans een aantal er van , zich verwonderen waarom de navo zo weinig tegen die isis en verwante terreurvriendjes onderneemt .
  Ze hebben wel heel erg gelijk !

  Er zal toch flink huisgehouden moeten worden , anders blijft dat eeuwig dooretteren .
  Totdat het laatste niet-moslim bolwerk gevallen is .

  Wat ze WEL doen , is Rusland blijven treiteren .
  Keffen langs het hek en een ander de kolen uit het vuur laten halen .

  Geliked door 1 persoon

 2. Drs.P. zegt:

  ISIS = CIA = Alquida = NAVO = NATO = deep state = trekpoppen in denHaag/Brussel/Parijs = bankers = vaticaan = jezuieten.
  Ken uw vijand en dat zijn de smerige trekpoppen van de deep state in Brussel, de roverheid die alle ellende faciliteerd.
  Ga op onderzoek uit naar de waarheid, want niets is wat het lijkt en alles is anders dan men denkt.
  Maak de mensen bang met aanslagen en je hebt macht over ze!!!!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  De ISLAM is al 1400 jaar in OORLOG met ONS. De islam heeft 275 miljoen doden opgeleverd, tijdens deze 1400 jaar. Het is een wrede, perverse oorlogsideologie!

  Like

  • Marian zegt:

   Als dat zo is Tom, waarom laten wij de vijand dan zelf binnen? Dan zouden wij strijdt moeten voeren omdat kleren zootje eruit te rammen.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Marian: 15.23. uur. Beste Marian, WIJ van de blog van E.J. Bron, en vele andere vaderlandslievende mensen en kiezers, laten deze bezetenen niet binnen, maar de JUDASSEN van de politiek; met voorop: VVD,CDA,D66 en de PvdA. DIE vuile politieke smeerlappen, die ondersteuners van de rode draak, de EUSSR, zijn HOOFDELIJK AANSPRAKELIJK voor de ellende met de islam. En zeker niet U of ik, en de reageerders op dit blog. Mijn woede tegen politici wordt met de dag groter!

    Like

   • Edjan zegt:

    Klopt Marian. 85% van ons volk staat feitelijk achter de islamisering. Van de Duitsers 92%, van de Fransen 65%.

    Like

 4. hendrikush zegt:

  Het begint te komen. Ook de media gaan zich (eindelijk) roeren tegen de mohammedanen.
  Wie nog zwijgt is medeplichtig aan de islambarbarij.

  Like

 5. ReaGluurder zegt:

  Iedereen die zijn bekhoudt / wegkijkt over de ellende van de Pislam en criticasters wegzet als fascist / nazi, is medeschuldig aan Manchester, Parijs, Brussel, Berlijn etc etc etc etc etc..

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  “En al zo lang. Want wie zijn tegenwoordig de echte fascisten……enz., enz.?”
  Doen ze niet. Zegt men. Dat doen een paar lone wolves. Zegt men. Heeft niets met de islam te maken. Zegt men. Islam is lievvvv…. Zegt men.
  En in Manchester zal men weer komen opdraven met bloemetjes en beertjes, waarna men wederom welgemoed verder kan.
  De realiteit is te confronterend. Daarom doet men het zó.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geissler: 10.12. uur. Zo is dat Theresa. De linksen, en de politiek correcte elite, verdommen het zelfs om de werkelijkheid- het wezen van de islam- onder ogen te zien. Nog erger, ze beliegen ONS, samen met de laffe pers en media, door te blijven ontkennen dat het aan de islam ligt.

   Like

 7. Thomasson zegt:

  Goh! Wat is toch met Het Parool aan de hand? Wat gebeurde met de politiek-correcte raslinksen zoals Theodore Holman? En de redactie van zijn krant? Heeft Het Parool de oude stoffige en wat beschimmelde ballen uit de Tweede-Wereldoorlog teruggevonden in een vergeten la op zolder? Hoe dan ook, ik juich het artikel van Theodor Holman toe. Eindelijk een frisse wind in de tientallen jaren dorre woestenij van politiek-correctheid en zelfs verraad op eigen volk. Nee! Wij allemaal hebben het recht woedend te zijn op de laffe moord op Britse kinderen. Het is niet onbegrijpelijk dat de moordenaar denkt dat hij na zo’n moord in het paradijs zou landen. Allah, de viezerikgod van de islam, heeft de mentaliteit van een Chapo van een Zuid Amerikaanse drugskartel. Moord is voor hem geen issue; integendeel! Hij propageert moord onder zijn bendeleden. Ze moeten iedereen vermoorden die hun leider niet mag. De enige manier om deze viezerik een kopje kleiner te maken, is te zorgen dat zijn bendeleden zich niet meer op onze territorium bevinden. Opgeruimd staat netjes!.

  Like

 8. Edjan zegt:

  Vergelding? Klets! Verovering is het. Vergelding is het excuus. Geen seconde aandacht aan geven.

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Zolang wij het idee hebben in ons land te moeten zeggen “ik ben geen nazi of een fascist” alvorens een statement te maken zolang deugt er iets niet in ons land.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Guusvelraeds De tijd waarin wij ons moeten excuseren loopt nu ter einde. Mensen pikken het niet meer en de titel nazi of fascist maakt geen enkele indruk keer.

   Like

 10. Jules Vismale zegt:

  Veel oud-nazi’s werden namelijk ook nóóit veroordeeld en in de processen die in de jaren ’80 van de 20ste eeuw in Hagen werden gevoerd tegen SS’ers daar zij in het vernietigingskamp Sobibor werkten zoals Karl Frenzel, Hubert Gomerski, Johann Klier, Werner Dubois, Kurt Bolander en Erich Fuchs werden velen van hen tot levenslang veroordeeld al ontkwam Gustav Wagner, één van de ergste SS’ers. Frenzel en Gomerski (die beiden even erg waren als Wagner) werden later vrijgesproken door handige advocaten daar hun overlevenden slachtoffers al aardig dement werden. Maar zowel in Duitsland als in Rusland waren processen door de eeuwen heen toch niet altijd even rechtvaardig, laat staan fotogeniek!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s