Islamitische aanslagen en geen antwoord?

Screenshot_60

(Door: Thomas Heck – Vertaling: E.J. Bron)

De aanslag van Manchester laat ons woedend achter. Er worden bewust kinderen aangevallen en terwijl men hier nog aan het gissen is of het om een “lone wolf” ging of om een netwerk, weet het gros van de bevolking al instinctief het antwoord: het gaat om een islamitische “lone wolf” met achter zich een netwerk, de oemma, de religieus gefundeerde gemeenschap van de moslims.

De dader, Salman Abedi, was al bij de autoriteiten bekend. Zijn ouders zijn afkomstig uit Libië. Ze zouden gevlucht zijn voor het regime van Gaddafi en zo naar Groot-Brittannië zijn gekomen. Hier kwam Abedi in 1994 ter wereld en groeide op in Manchester. Hij heeft twee broers en een zus. Het gezin woonde minstens tien jaar in de Noord-Engelse stad. De ouders, een broer en een zus zouden na de dood van dictator Muammar al-Gaddafi weer naar Libië zijn teruggekeerd.

Abedi bezocht volgens informatie van het Britse persbureau PA cursussen economie aan de Salford University in Manchester, maar brak zijn studie af. Zijn familie zou zeer religieus zijn, politiek echter gematigd. De vader en een van zijn broers zouden sterk betrokken zijn geweest bij het werk van de Didsbury-moskee, bericht een imam. Vermoedelijk zou ook Salman Abedi de moskee bezocht hebben.

Wie nu niet woedend is, maar naar redenen zoekt waarom moslims tot zulke daden in staat zijn, die is niet meer te helpen. Het wordt erg wanneer zich onder de begripvolle personen politici of journalisten bevinden, omdat zodoende de publieke opinie beïnvloed wordt. Want voor de moord op kinderen kan geen rechtvaardiging bestaan. Wie schroeven, moeren en spijkers in bommen stopt om kinderen af te slachten, heeft ieder recht op een respectvolle omgang verloren.

Ik dacht altijd dat wanneer er kinderen worden aangevallen zich toch een consensus in de samenleving zou moeten vormen, in ieder geval het besef dat men met zulke daders niet kan onderhandelen. Maar nog steeds zullen er kerkvertegenwoordigers zijn die de daders willen omarmen. Wat moet er eigenlijk nóg gebeuren?

Bron:
http://heckticker.blogspot.nl
Auteur: Thomas Heck

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Europa, gezond realisme, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Islamitische aanslagen en geen antwoord?

 1. Sabeltant zegt:

  Een kanker van het erste soort. De ontspoorde idioten zijn de uitzaaiingen.

  Liked by 2 people

 2. koddebeier zegt:

  Kerkvertegenwoordigers zijn die de daders willen omarmen ??? Wacht maar tot zij of hun familie aan de beurt zijn !!! Het klinkt misschien hard, maar ik gun het ze van harte !!

  Liked by 4 people

 3. tegen algehele domheid (door de overheid gestimuleerd) is niet veel te doen

  Like

 4. hendrikush zegt:

  Als je het smoel van de zelfontploffer bekijkt zie je dat het niet een van de slimstens is.
  Te stom om een eigen mening te vormen loop je achter andermans mening aan en laat je je misbruiken voor een zelfmoordaanslag.
  Bestrijd terreur bij de wortel: bestrijd de religie van de haat en terreur.

  Like

  • anna zegt:

   duidelijk incest … kijk maar naar die ogen ….

   Like

  • Ekster zegt:

   Inderdaad, Hendrik, dat is de enige oplossing. We moeten de islam bestrijden. Niet zo zeer de moslims zelf, maar vooral hun verderfelijke cultus. Dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Blijf gewoon voortdurend wijzen op de geweldverheerlijkende teksten en de bloeddorstige geschiedenis van het mohammedanisme. Leer onze kinderen dát in school i.p.v. de huidige politiekcorrecte onzin.

   Like

 5. ReaGluurder zegt:

  Een Religek-met-kruis in Manchester verwoordde het zo; ‘Love in the end is always stronger than hate’!! Er klonk applaus van de toehoorders. Ondertussen werd het dreigingsnivo verder opgeschaald! Op naar de volgende BOEM!!

  Like

 6. De Verenigde Naties verheerlijken het terrorisme door landen die het terrorisme ondersteunen hoge posities van gezag toe te kennen en die openhartig de terroristen verwelkomen. Wat de bestuurlijke elite u óók niet verteld is dat ze met een uitgestreken smoel voor de camera’s, zalvende woorden en medeleven voor de nabestaanden vertellen is dat terrorisme blijft betaan omdat het werkt.

  Zonder ideologische strijd tegen islamisme zal terreur blijven bestaan
  Ooit was het ontzaglijk moeilijk om de overheid ertoe te bewegen acties te ondernemen tegen het islamitische terrorisme. Men zag in gewelddadige acties van jihadisten geen groot gevaar voor de mondiale vrede. >>> http://www.elsevier.nl/opinie/opinie/2016/10/zonder-ideologische-strijd-tegen-islamisme-zal-terreur-blijven-bestaan-389449/

  Liked by 1 persoon

 7. fransdewit zegt:

  Ze moeten nu eens een echt instituut oprichten tegen deze kanker vorm in de maatschappij. Een speciaal leger eenheid, die een licentie krijgen om te doden. Het is jammer dat ze zich niet allemaal massaal te gelijk opblazen.

  Liked by 1 persoon

 8. replay zegt:

  de enige oplossing is iedereen weer terug waar die thuis hoort, kijk eens hoe de sloten van huizen er 60 jaar geleden uitzagen en er werd nooit ingebroken !

  Liked by 1 persoon

 9. Pietersen zegt:

  Op Nieuwsuur kon je zien dat alles weer mooi glad gestreken wordt in Manchester. Een imam die de aanslag veroordeelde maar geen afstand kon nemen van de dader (hem niet wilde veroordelen).
  Tja, het blijft een moslim nietwaar.
  Volop weer in beeld dames met hoofddoeken die reclame mogen maken voor de islam ‘dit is geen islam’, ‘heeft er niets mee te maken’. Enfin we kennen die redenaties wel, maar inmiddels prikken wij er zo doorheen !

  Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Er worden toch een nieuw soort BIG GRANNY bommen geplaatst in Nederland?
  Gewoon eentje op die bunker in Brussel dumpen!

  Like

 11. Nemesis zegt:

  Als eerste die kerkelijke gezagsdragers allemaal een spijkerbom in hun gat stoppen, ach ja.natuurlijk ook af laten gaan. Daarna zijn de wereldse aan de beurt, ondertussen hebben we al het o zo zielig tuig terug geschopt naar waar ze vandaan kwamen. De weg hoeven we ze niet te wijzen, dat weten ze zelf best wel.
  Een kleine opmerking tussendoor, ook 60 jaar geleden werd er wel eens ingebroken, maar de sloten waren heel eenvoudig. Men had dan nog twee van die haakje op de deur die ’s nachts werden omgezet.

  Terug naar het heden. We hebben een flink aantal goed opgeleide, speciale legereenheden. Deze goede jongens en meiden gooit de overheid liever in een vreemd land voor de uitgehongerde leeuwen zonder het benodigde materieel.
  Ik zeg, terug halen deze eenheden, ons eigen land verdedigen en helpen het smerige crapuul er uit te gooien. We hebben genoeg te doen met de heropvoeding van ons eigen gespuis.

  Er moeten veel dingen op een keer gedaan worden en dat gaat niet zonder slag of stoot, maar we moeten ermee aan de gang. O.a. de grensbewaking opnieuw instellen. Nog niet zo lang geleden werkte dat ook. Gevangenispersoneel weer opleiden en de gevangenissen weer openen. Daar moeten eerst maar als die zielige lui in die we op het ogenblik, logistiek gezien, nog niet kwijt kunnen. En niks heen asieladvocaatjes en niks geen gezinshereniging helemaal niks van dat alles. Behalve die, die hebben laten zien dat ze door hard te werken, hun kinderen goed op te voeden en meedoen met de maatschappij (zonder hun eigen roots te hoeven vergeten) die kunnen gewoon blijven. Zo’n familie wil ik dan wel als buren hebben.

  O ja, en die nagebouwde toren van Babel in Brussel, moet even met de grond gelijk gemaakt worden. Net zo als het origineel. (alhoewel ik betwijfel of het zo is gegaan, maar klinkt wel leuk) En Voor Franciscus hebben beslist nog een kruis en een paar spijkers.

  Ja beste medemensen, ik ben zo ontzettend woest, dat ik uit mijn vel kon knappen. Sorry!

  Like

 12. Luchtpint zegt:

  “Ik dacht altijd dat wanneer er kinderen worden aangevallen zich toch een consensus in de samenleving zou moeten vormen, in ieder geval het besef dat men met zulke daders niet kan onderhandelen.”

  Eerst homo’s, dan vrouwen, dan ouderen, nu kinderen. Wie zullen de volgenden zijn ?

  Ik vermoedt: mensen met een geestelijke / lichamelijke handicap. Mensen in een rolstoel, blinden met een witte stok of blindengeleidehond, mensen met syndroom van Down,…e.d.

  Je ziet: zolang de mythe van de gelukzalige multicul samenleving overeind moet blijven, zal niemand gespaard worden van het verwijt dat ie het zelf zou hebben uitgelokt. Geen enkele categorie van zwakkeren in onze samenleving zal nog om begrip moeten schreeuwen op de duur.

  Liked by 1 persoon

 13. Gert Dalen zegt:

  Goed stuk. Maar u generaliseerd door kerkleiders te noemen. Ik erger mij ook aan de linkse kerkleiders doordat ze nalaten dat geweld niet des evangelies is. Tevens had Jezus het ook over rechtvaardigheid. Wat er gebeurd is is absoluut niet te rechtvaardigen en dient te worden bestreden en veroordeeld te worden. Maar de meesten van hen en hun kerkgangers waarvan ik er 1 van ben verafschuwen deze bomaanslag. Ik ben zeer anti-islam. Het is fascistisch, dood en verderf, haat en geweld, liefdeloosheid. Hun oorlogzuchtig boek dat rammelt omdat verzen zijn weggelaten, veranderd of toegevoegd. Het geheel komt uit 6 verschillende sektarische groepen uit de 7e eeuw. Een krijgsman de lul mohammed een zeer perverse en psychopaaat, die kickte op macht(een kenmerk van psychopathie)door de Jood, Christen en de niet-moslims als minderwaardig zag (daarom wanen islamieten zich superieur) en hen zo kon vernederen,vervolgen en vermoorden. Gebeurt nu al 1400jr. Overal waar de islam komt gaat de cultuur en de mens dood. Trouwens wat zeer ergelijk is zijn de linksen die juist de Jood,Christen en de niet-moslim als 2e rangsburgers willen maken ten faveure van de islamfascsime. U moet uw pijlen hoofdzakelijk richten op de linkse politieke partijen c.s.de media met hun verstikkende politieke correctheid van bagitaliseren en wegkijken. Ook verdraaien van de feiten, zoals moslims dat ook doen om hun straatje schoon te vegen is typisch van de linkse kerk. De politeik is geschokt bij een aanslag. Maar zij zijn indirect verantwoordelijk daarvoor. Omdat zij islamfunda’s, die anti-Westers zijn en oproepen van geweld. Het toelaten van vele geluksmigranten waaronder de meesten sympatiseren met IS enz. toelaten. Maar de kiezers zijn de grootste onbenul die vaak naief en ontwetend van het gevaar van islamfacsisme op linkse partijen stemmen. Daar zou u eens over moeten hebben. Dat is de kern van het probleem. Zorg dat mensen op anti-islampartijen gaan stemmen als hun erfgoed en onze vrijheden hun lief is.

  Like

 14. Harry Kooistra zegt:

  Islamitische aanslagen en geen antwoord?

  Pragmatische argumentatie
  Een maatregel die effectief, efficient, uitvoerbaar en toelaatbaar is.
  Toelaatbaarheid is een dilemma voor de westerse moraal. Mijn antwoord is.
  Iedere jihad-terrorist krijgt als straf dat zijn hoofd op het lichaam van een varken wordt gemonteerd en de varkenskop op zijn lichaam. Samen in een varkensleren lijkzak de grond in. Alles filmen non-stop met twee jihadi-getuigen en uitzenden op internet.
  Effectief, efficient en uitvoerbaar. Toelaatbaar?

  Like

 15. tippelaar zegt:

  De staat is de ergste vijand. De staat die alles wat moslim betreft toelaat en toestaat. Die achter de idioten uit brussel en berlijn aanlopen. De staat die verzuimd datgene te doen dat nodig is om de binnenlandse veilgheid van haar burgers te garanderen. De staat die verzwijgt wat de zogenaamde vluchtelingen ons als belastingbetalers kosten. De staat die ons naar de ondergang voert. De staat die het haar burgers kwalijk neemt dat zij zich verzetten tegen haar destructieve maatregelen.

  Liked by 1 persoon

 16. Ger zegt:

  Hoe meer aanslagen hoe kwader het volk word
  Tot ze het niet meer pikken
  Die rand debielen ruimen zich zelf op

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s