“Migranten” in Calais beginnen opnieuw Britse vrachtwagens aan te vallen

Screenshot_4

(Door: Peter Allen – Vertaling: E.J. Bron)

Britse vrachtwagenchauffeurs werden ertoe opgeroepen om in Calais extra op hun veiligheid te letten, nadat het weer tot de eerste zware overvallen door “migranten” kwam sinds het afbreken van de “Jungle van Calais”.

Inselpresse

Ongeveer zes maanden geleden werd het enorme kamp met de aardbodem gelijkgemaakt en werden de ongeveer 8000 “asielzoekers”, die naar Groot-Brittannië wilden, over heel Frankrijk verdeeld. Officieel mogen ze nu het gebied rondom Calais niet betreden. Een serie “extreem gewelddadige” incidenten van afgelopen zondag laat echter zien dat ze langzamerhand weer terugkomen. Een lokale politiebron zei:

“Ze richten met vuilnisemmers geïmproviseerde straatblokkades op en proberen de naar Engeland rijdende vrachtwagens tegen te houden om aan boord te klimmen. Tot nu toe werden er twee ramen ingeslagen en bij een andere vrachtwagen werden de banden lek gestoken. Eén vrachtwagenchauffeur moest met verwondingen in het gezicht naar het ziekenhuis worden gebracht.”

Pauline Bastidon van de vereniging van goederentransport zei:

“Er bestaat een dringende noodzaak voor de Franse regering om in te grijpen en om te garanderen dat de omgeving bewaakt wordt om de chauffeurs te beschermen, zodat de handel tussen Frankrijk en Groot-Brittannië weer vrij kan doorstromen.”

De woorden van mevrouw Bastidon werden door David Sagnard, de president van Frankrijk´s nationale bond voor wegtransporteurs, bevestigd. Hij zei:

“De staat moet alles doen wat hij kan om de migranten er van af te houden in Calais een nieuw kamp en deze straatblokkades op te richten.”

De politiebron zei dat de aanvallen zondagnacht om 04.00 uur plaatsvonden en “extreem goed gecoördineerd” waren:

“Ze hebben geprobeerd om de vrachtwagens met straatblokkades en stenen en planken, die ze in hun richting gooiden, te stoppen, om zodoende een opstopping te veroorzaken die het hen mogelijk maakt op de vrachtwagens te klimmen. Het lukte de meeste deelnemers om weg te rennen toen de politie kwam, zodat we hun identiteiten en nationaliteiten niet kennen.”

Naar de plaats delict, die zich bevond op de kruising van de autosnelweg A16 en de ringweg van Calais, werd de mobiele eenheid gestuurd.

Toen de “Jungle” nog vol zat met jonge mannen uit landen zoals Afghanistan en Eritrea, die probeerden naar Groot-Brittannië te komen, waren zulke taferelen normaal.

Vrachtwagenchauffeurs en andere reizigers raakten regelmatig gewond, terwijl het ook onder de “migranten” tot bendegevechten kwam.

Een woordvoerder van de prefectuur Pas de Calais bevestigde dat het “de eerste keer” sinds de afbraak van de “Jungle” in oktober was dat “migranten” geïmproviseerde barricades midden op straat opbouwden. Hij zei dat een Tsjechische vrachtwagenchauffeur vanwege een verwonding aan de neus behandeld moest worden en maandag weer uit het ziekenhuis kon worden ontslagen. De prefectuur schat dat zich in het gebied rondom Calais nu weer ongeveer 300 “migranten” ophouden, terwijl lokale hulpgroepen hun aantal op eerder 600 becijferen.

Er wordt gevreesd dat er met het begin van de zomer nog heel veel meer zullen aankomen.

De maatregelen waarmee de “migranten” weggehouden moeten worden van de toegang tot de haven en de Kanaaltunnel omvatten een 1,9 miljoen Britse Pond dure, door Britse belastingbetalers, gefinancierde muur.

Update: http://michelspekkers.nl/in-calais-is-de-vluchteling-nooit-weggeweest/

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.dailymail.co.uk
Auteur: Peter Allen

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Frankrijk, Groot-Brittannië, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op “Migranten” in Calais beginnen opnieuw Britse vrachtwagens aan te vallen

 1. Drs.P. zegt:

  Deze bruine ratten zijn in hun kloterige thuislanden gewend dat als ze daar dit soort dingen doen, dat ze dan meteen afgeknald worden, maar in Europa mag alles want ze zijn zielig toch.
  Ik zou het niet weten als ik vrachtwagen chauffeur was, maar zodra mijj ruit ingegooid werd zou ik zoveel mogelijk van die hondsbrutale ratten afknallen als zelfverdediging. Voor Tsjechen moet het niet zo moeilijk zijn om aan wapens te komen toch??

  Like

  • Marian zegt:

   Ja, daarom moet een chauffeur van zo’n vrachtwagen ze ook mogen neerknallen. Gewoon voorbeeld stellen om het af te leren.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Op den uur moeten we alles bewapend doen.
    Ga je even naar de supermarkt…kijk na of je je Smith and Wesson bij je hebt zo ja, genoeg ammunitie…?
    Op de vrachtwagens moet bewapend personeel aanwezig zijn, net als op de vrachtschepen die overvallen werden door “piraten” .
    Sinds die bewapende manschappen de piraten afknallen als konijnen is het afgelopen met de piraterij!

    Like

 2. Roeland zegt:

  Macron moest zonodig als president gekozen worden, dus Frankrijk moet niet zeuren. Je krijgt de regering , die je verdient.

  Like

  • Steven zegt:

   Klopt helemaal, maar er zal vast wel FRAUDE zijn gepleegd om die LINKSE HOND aan de macht te helpen. (daar was volgens mij ook al sprake van)
   Punt 2 is dat al die asielratten na Frankrijk ook hierheen komen…dus een ander land krijgt er ook last van.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Roeland: 23.26. uur, op 25/5. Juist gezien. Deze COCOSMACRON; is door “list en bedrog”, zogenaamd gekozen. Het is wachten op de opstand van de burgers, in Frankrijk; en de rest van de Ellende Unie. Want vreedzaam gaat er helaas geen oplossing komen, voor de problemen met de islam, en de invasie uit Afrika.

   Geliked door 1 persoon

 3. bigljohn zegt:

  Allemaal politieke onwil daar in Calais. Slappe hap ! Schiet het tuig af, en opeens zal er angst ontstaan bij die criminele gelukszoekers om zich daar nog langer te laten zien in Calais. Hoe eenvoudig kan het zijn ! Als er ook in heel Europa niet keihard opgetreden gaat worden tegen de Islam, is Europa gedoemd te verdwijnen. Gelijk Atlantis. Nog steeds weten we zo goed als niets van deze beschaving, en nog minder van de hoogstaande techniek die men daar mogelijk ontwikkelde. En ook Europa zal waarschijnlijk, net als Atlantis, geruisloos van het toneel verdwijnen !

  Geliked door 1 persoon

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Voordat de chauffeurs het gebied inrijden waar zich dat genetisch afval ophoud, is het verstandig om even te stoppen. Draai aan elke kant van de voorwielen een wielbout los. Vervang deze met vooraf geprepareerde, dikke massieve vierkante staven ijzer waar aan een kant schroefdraad op gedraaid is. Die zijn op een snelle manier goed vast en los te maken met een Bahco. Circa 80 cm uitsteken aan elke kant is voldoende. Nu alleen maar gas geven en voor niets en niemand stoppen. Nadat men de arena verlaten heeft, staven eraf en bouten er weer op. Is niet meer dan 1 minuut werk.
  Succes verzekerd.

  Geliked door 5 people

  • paulzwueste zegt:

   Joannes.
   Je zult wel iets meer tijd moeten incalculeren en wat stromend water in de buurt moeten hebben om de bossen ingewanden te verwijderen die als spaghetti om de staven gewikkeld zullen zijn.
   Héérlijk werk overigens.
   Zal veel voldoening geven…

   Like

 5. een muur bouwen is veel goedkoper dan de lange termijn immigratiekosten

  Like

 6. Chauffeurs waarschuwen. Raampjes dicht. En dan zo’n sproeivliegtuig met Agent Orange. Dat is een toegelaten ontsmettingsmiddel dacht ik want de Yanken gebruikten het ook. Misschien een crowdfunding actie optuigen en als er dan poen genoeg is de vliegtuigen door laten vliegen naar niet met name genoemde continenten. Als hobbymierenverdelger heb ik geleerd dat je ’t beste de nesten aan kunt pakken. Maar ja, als je te laat bent of je denkt dat ’t mijn tijd wel zal duren of och die paar mietjes, bouwen ze d’r nest in je hut en kan een volksvriendelijke veldwachter hooguit nog vaststellen dat we met zunnalluh zelfmoord hebben gepleegd omdat die miertjes zo zielig waren.

  Geliked door 1 persoon

  • Peter zegt:

   🤔🤔🤔 een Sproei-systeem aan de wagens monteren met PEPPERSPRAY als vulling !
   Zodra je ze ziet direct dat systeem activeren onder zeer hogedruk 😏😏😏
   Succes verzekerd dat je doorrijd zonder stukken 😊

   Geliked door 1 persoon

 7. GT zegt:

  Sproei installatie met chemisch goedje dat flink in de ogen prikt, eens kijken of ze het vol houden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s