NOODKREET VADER VOOR ERNSTIG ZIEKE LOTTE . . .

Screenshot_6

Zieke Lotte.

(Door: “Driek”)

Zojuist lees ik in De Telegraaf dat op Facebook een wanhopige oproep circuleert van vader Jos Leijen (35). Het enige medicijn dat zijn half jaar oude baby’tje met taaislijm ziekte een langer en beter leven kan geven, blijkt niet te worden opgenomen in het basispakket. De torenhoge kosten van € 175.000,- per jaar kan hij zelf niet dragen.

Het nieuwe en reeds Europees goedgekeurde medicijn Orkambi voorkomt bij het merendeel van de patiënten dat het taaie slijm wordt aangemaakt. „De ziekte zal nooit helemaal overgaan met het gebruik van dit medicijn, maar maakt het leven van de patiënten wel vele male dragelijker”, zegt Vincent Gulmans – hoofd onderzoek bij NFCS.

Lezer, ik vind dit zo zielig voor vader Jos Leijen dat ik op de site van E.J. Bron hier aandacht aan wil geven. Ik vind het een grote schande dat dit levensreddend medicijn die arme Lotte wordt onthouden.

Dank U wel.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Krankzinnigheid, Nederland, Overheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

33 reacties op NOODKREET VADER VOOR ERNSTIG ZIEKE LOTTE . . .

 1. ReaGluurder zegt:

  Waarschijnlijk hebben hun Voorouders zich flink ingespannen om Nederland overeind te krijgen en zitten deze mensen zelf ook niet stil!! Even heel snel de ziektekosten vergoeden voor dit kind!! Een illegale afrikaan met HIV wordt hier ook behandeld. Levenslange behandeling HIV zo’n 350.000 euro!! En het gaat ms wel om 100en die hier bijna gratis behandeld worden!! En dan al die 1000en allahtonen die verdommen hun premies te betalen, worden “gewoon” geholpen. Even heel snel de medicijnen voor dit kind betalen!!

  Liked by 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Stuur toch gewoon een “vluchteling” terug… het kindje kan gered worden en we houden nog geld over…

   Goed voorbeeld van de ongelofelijke criminele bestuurswaanzin waarin Nederland ondergedompeld is…

   Liked by 2 people

   • delamontagne zegt:

    80 MILJOEN naar de Filistijn.n.., naar donker, zielig Afrika.
    UIT DE TELGRAAF:
    **************
    DEN HAAG – Het budget voor de opvang van vluchtelingen in de regio en noodhulp gaat met in totaal 80 miljoen euro omhoog. Dat heeft minister Lilianne Ploumen (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) vrijdag bekendgemaakt.
    Het kabinet heeft besloten tot de verhoging tijdens het overleg over de voorjaarsnota. Ploumen noemt het ,,erg belangrijk voor de mensen die zwaar te lijden hebben onder conflicten en natuurrampen”.

    Liked by 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Is bij die Ploumen nou nog niet voldoende het kruis uit haar broek genaaid door de sterke swarte mannen!
    Dat wijf krijgt ook nooit genoeg, en wij er maar voor betalen want die negers neuken natuurlijk ook niet voor niks.
    Ook als dàt het enige is wat ze kunnen.

    En die Ploumen maar “Ja, ja, ja, ja,…. Oh….. Nee toch niet, gillen…

    Liked by 1 persoon

 2. Pieter zegt:

  Ja Driek. Hartverscheurend verhaal. Maar u snapt toch wel dat voor dat geld heel veel vluchtelingen onderhouden kunnen worden! Prioriteiten stellen heet dat.
  Doet pijn en zal nooit wennen ( hoop ik)

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Pieter: 23.25. uur, op 25/5. Inderdaad, de invasie van opvreters, en islamaanhangers; worden bekostigd door de verraders in Den Haag- minus de PVV- van het van ONS gestolen Belastinggeld. Eigen volk kan naar de pomp lopen. Dankzij de grote lulhannes Rutte; en zijn Vereniging Van Dieven!

   Liked by 1 persoon

   • Marian zegt:

    Ja, Tom zo helpen ze ons naar de verdoemenis. Ben bang dat dit nog veel erger gaat worden. Kijk maar eens naar al die buitenlandse transgenders, hoe wordt dat betaald, ook door ons?

    Like

 3. guusvelraeds zegt:

  In deze moeilijke tijden moeten keuzes gemaakt worden. Lotte behoord tot de bevolkingsgroep die aan vervanging toe is. Dat is heel erg voor Lotte. Maar Nederland heeft behoefte aan ingenieurs uit Syrië, apothekers uit Nigeria en gynaecologen uit Bangladesh. De gratis zorgverzekering voor al deze mensen die straks onze AOW en onze pensioenen gaan betalen moet toch ergens van betaald worden. Gelukkig zijn er nog veel Nederlanders die dat begrijpen en die hebben op 15 maart van dit jaar de juiste keuze gemaakt. Ik hoop dat de vader van Lotte op die dag ook de goede keuze heeft gemaakt.

  https://www.zorgwijzer.nl/zorgverzekering-2016/zorgverzekering-voor-vluchtelingen

  Liked by 1 persoon

 4. delamontagne zegt:

  Ik wil en kan hier niet mee spotten, zo erg vind ik het.
  MAAR, ik moet weer denken aan ene Pechtold die ik eens hoorde zeggen:” Heel Europa loopt uit om te kijken HOE GOED WIJ HET DOEN”.
  Hij bedoelde die geweldige ZORG in NL.
  ******
  In Fr is er een Basis-Ziekenkosten Verzekering. ( nationaal )
  Ik ben op gaan zoeken of ze het hier wel vergoeden.
  Ze vergoeden het hier dus wel, d.w.z. het medicijn wordt verstrekt door Apotheek en wordt onderling geregeld.
  Je betaald dus niet maar je krijgt hier de medicijnen zo mee.
  In NL moet je [ geloof ik ! ]
  eerst bij Apotheek betalen en de rekening indienen bij Verzekering.
  Als je toch leest dat die z.g.n. vluchtelingen gratis verzekert zijn etc en dan lees je zoiets hier.
  Ik vind het allemaal onbegrijpelijk.

  Liked by 3 people

  • koddebeier zegt:

   Vluchtelingen gratis ?????? Dat geloof U zelf toch niet ?? Een verzekering die iets weggeeft ??
   Nee, dat mogen wij met z’n alle betalen, gewoon de premie omhoog !!

   Liked by 2 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Niet helemaal, Delamontagne: Mijn ervaring is, datje medicijnen, die in het basispakket zijn opgenomen, in Nederland óók wel zó meekrijgt.
   Alleen worden dat er al minder.
   En als je bijvoorbeeld met een beroerte of hartstilstand op straat komt te liggen, kun je mooi meebetalen aan het vervoer per ambulance! Gewoon schandalig!
   Het afknijpen is begonnen, toen ze op grotere schaal al die opvreters hier binnen begonnen te halen, zo m en nabij de jaren ’90 van de vorige eeuw.
   Gelukkig is mijn moeder overleden in 2001: Zij is in het verpleeghuis nog goed verzorgd. Nu schijnt dat intussen eveneens erbarmelijk te zijn: Te weinig handen aan het bed.

   Liked by 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Hoe het precies in NL allemaal is weet ik niet. Maar ongeveer 2 weken geleden kreeg ik erge krampen bij m,n hartstreek.
    Ik ben hartpatient. De Urgence 18 gebeld, binnen 15 min hier. Maar dat ambulance-personeel weet ook niet alles en die concludeerden dat met hart te maken had.
    Naar ziekenhuis 40km in de stad. Heel de avond daar op Urgence. Midden in de nacht weer opgehaald door o.a. Familie die op bezoek was.
    Toen we hen vertelden dat we die ambulance en de rest niet hadden hoeven betalen zeiden ze:” Ja de rekening komt natuurlijk later”.
    Er komt dus geen rekening, dat wordt onderling afgehandeld.
    NL-ers willen niet geloven dat ergens anders een heel ander systeem is.
    Als ik wil weten wat een en ander heeft gekost moet ik inloggen met m,n wachtwoord bij:

    https://assure.ameli.fr/PortailAS/appmanager/PortailAS/assure?_somtc=true

    Like

  • paulzwueste zegt:

   criminele propaganda van Pechtholdt waarmee hij zich in het buitenland totaal belachelijk maakt.
   Helaas geloven de meeste Nederlanders deze drogredenen.
   Ook de leugens en het gebral van Rutte voor TV: “Nederland is een prachtig land.” en:
   “Nederland heeft de beste Gezondheidszorg van de hele wereld!”

   Leugens, leugens, leugens…

   Liked by 1 persoon

 5. Steven zegt:

  Voor rapefugees is er geld te over…

  Like

  • abouneenee zegt:

   Culturele verrijking door een religie van liefde??? Met dergelijke leugens zijn wij allemaal op het verkeerde been gezet, maar toen het begon te dagen dat het misschien niet zo was als werd voorgesteld ging het volk dat geacht wordt dit land te besturen gewoon door met hun praatjes, die vanaf dat moment ondubbelzinnig misleidend bedoeld waren omdat de overheid zeker vanaf dat moment geacht werd kennis te dragen van de ware intenties van de dames en heren op zoek naar een beter islamitisch leven in Nederland. Iedere regering zonder dubbele agenda had al lang ieder spoor van islamitische inmenging in het publieke leven met de grond gelijk gemaakt. Nog niet eenmaal heb ik mijn stem uitgebracht op iemand anders dan Geert Wilders en pas toen hij al weg was bij de VVD.

   Als de islam weg is uit Nederland, althans ernstig is teruggebracht in delen van Nederland waar momenteel een concentratie van deze schijnreligie is, zullen we zeker nog de (ideologische nazaten van) figuren met macht (politici, rechters…) die de weg-met-ons-cultuur willens en wetens vrije doorgang hebben gegeven en daarmee hoogverraad hebben gepleegd, vervolgen aan de hand van nieuw in te voeren wetgeving.

   Wilders zal echt eens minister-president worden en dan hadden de politici die nu hun uiterste best doen hem het leven onmogelijk te maken gewild dat zij dat nooit gedaan hadden. Deze politici werken namelijk bijzonder hard aan hun karma en dat zal zich op den duur wreken.

   Als dit proces achter de rug is zullen als donderslag bij heldere hemel miljarden vrijkomen voor de humane behandeling van in dit artikel genoemde slachtoffers en zal de overheid klantvriendelijk moeten worden doordat vaste referenda-data in de wet worden vastgelegd als een soort nationale feestdag zodat iedereen de tijd heeft om aan de eigen vooruitgang door ingediende voorstellen goed, dan wel af, te keuren, die een regering uit te voeren heeft zonder er een eigen interpretatie aan te hangen zoals Rutte maar wat graag doet.

   Like

  • delamontagne zegt:

   Het moest zo nodig geprivatiseerd worden. Alles zou goedkoper worden etc, etc.
   In NL willen ze steeds opnieuw het “wiel” uitvinden.
   NOOIT kijken ze eens hoe een-en-ander in andere landen wordt gedaan.

   Like

   • Elisah zegt:

    Precies, ben daar ook altijd tegenstander van geweest, die smerige privatisering.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Delamontagne.
    Gelijk heb je,
    maar dat wegkijken van de oplossingen die al in het buitenland voor bepaalde problemen worden toegepast, is in de meeste landen van Europa hetzelfde.
    Bovendien geloof ik dat de Nederlander in dat opzicht toch slimmer en commerciëler is ingesteld dan andere volkeren.

    Like

  • BertG. zegt:

   Zomaar, voor de aardigheid een vraagje.
   Is er nog iemand geweest die deze petitie getekend heeft?
   Normaal gesproken hoeft er maar iemand een scheet dwars te zitten als reden om een petitie te beginnen, en ze tekenen hier alles.

   Like

 6. anna zegt:

  ik moet slikken …. hoop dat hier een oplossing voor komt ….

  Like

 7. kampersrene zegt:

  Misschien het proberen waard . Dat de vader zich bekeerd tot de Islam en zich voordoet als hulpbehoevende ” fluchteling”

  Like

 8. Thomasson zegt:

  @Driek Er is geen plaats meer voor menselijkheid in een omgeving waarin de autochtone bevolking niet meer als “MENS” door de autoriteiten wordt gezien. De kritische, progressieve, politiek-correcte, culturele Marxistische linkse heersers zijn van mening dat de autochtone voetvolk is niet de moeite waard om ervoor naar behoren te zorgen. Aan iedere individu hangt een prijskaartje. Wie niet kan betalen, mag creperen!. Mits de individu hoort bij de geïmporteerde Ubermenschen. Zij moeten kost wat het kost worden geholpen, Ja! Anders worden de weigeraars beticht van racisme, discriminatie, fascisme, islamofobie, xenofobie, neo-nazisme, zwarten haters, bruinen haters, asielzoekers haters, vluchtelingen haters, Derde Wereld haters en ga zo maar door.

  Liked by 2 people

  • abouneenee zegt:

   Zelfs een deel v/d politie-agenten zijn met een dergelijke oikofobe instelling vergiftigt omdat zulks hun politiek correcte superieuren behaagt.

   Like

 9. replay zegt:

  Er worden wel miljarden uitgegeven aan gelukszoekers met “zoekgeraakt” paspoort die hier op kosten van de werkende bevolking lekker gaan chillen de rest van hun leven , en het druk hebben zo veel mogelijk “mattie’s” hier ook heen te halen. Dus logisch dat er voor de NL bevolking geen geld is toch ?

  Liked by 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Zoek geraakt paspoort? ik hoor en lees van hele horden “vluchtelingen” die met een stuk of 10 identiteiten door heel Europa sociaal lopen te shoppen. Eruit schoppen allemaal. Stuk voor stuk. Zo dat is eruit. Heerlijk genuanceerd.

   Liked by 1 persoon

 10. Jan zegt:

  Zei Pechtold niet (Doodgraverspartij 666) dat niet meer duur geïnvesteerd kan worden in iemands leven dat het niet meer waard is?

  Kijk, daarom is die psychopaat voor euthanasie en en noemde hij abortus niet moord.
  Voor hem is alleen iemand die op zijn nazipartij stemt interessant.
  Eichman, Pechtold ik zie geen verschil

  Liked by 1 persoon

 11. BM Fidel zegt:

  Zo’n 10 jaar geleden hoorde ik op de radio dat een Nederlandse apotheker de synthese van een krankzinnig duur medicijn gekraakt had, gewoon door alle kennis die hij in huis had los te laten op de structuurformule ervan. Hij zou dat medicijn kunnen maken tegen een honderdste van de prijs die de fabrikant rekende. Later werd hij benaderd door geldschieters die hem zouden “helpen” bij het opzetten van een eigen pruduktiebedrijf. Nooit meer wat van gehoord…
  Ook studenten in Delft hebben een soortgelijk kunstje geflikt. Nooit meer wat van gehoord…
  Dit betekent dat iedereen met voldoende kennis elk medicijn kan maken, maar ook dat de pharmaceutische industrie dat nooit zal laten gebeuren.

  Like

 12. Tien dam zegt:

  Ach verbaasd!!!! Vreselijk kwaad een verslaafde geven ze hier gratis methadon zelfs de amerikanen vinden dit belachelijk dat dit middel hier gratis gegeven word maar lotte die hier nooit om heeft gevraagd kan haar medicijnen niet vergoed krijgen soms heel soms schaam ik mij omdat ik een nederlander ben ja nu ik schaam mij dood

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s