PVV: geen speciale voorzieningen in ziekenhuizen tijdens de ramadan

PVV nieuw

Vragen van de leden Gerbrands (PVV), de Graaf (PVV) en Wilders (PVV) aan de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport over speciale voorzieningen in ziekenhuizen tijdens de ramadan.

 1. Bent u bekend met het feit dat het Haaglanden Medisch Centrum speciale voorzieningen treft voor de ramadan en het Suikerfeest? (*)
 2. Vindt u het de taak van ziekenhuizen om zich bezig te houden met islamitische feestdagen en eetgewoontes?
 3. Deelt u onze mening dat de ramadan juist extra risico’s met zich meebrengt voor patiënten en het HMC zich beter kan bezighouden met patiënten hierop te wijzen dan ze zoete hapjes voor te houden?
 4. Wat zijn de kosten voor deze speciale voorzieningen en wie gaat die kosten ophoesten?
 5. Deelt u de mening dat deze inbreuk op de eed van Hippocrates een volgende buiging is voor de islam? Zo nee, waarom niet?
 6. Bent u bereid het ziekenhuis te wijzen op zijn plicht en daarmee deze voorzieningen af te schaffen? Zo nee, waarom niet?
 7. Kunt u deze vragen nog voor aanvang van de ramadan beantwoorden?

(*) HMC, folder Ramadan 2017

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Ton van Kesteren

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, onwetendheid, political correctness, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

27 reacties op PVV: geen speciale voorzieningen in ziekenhuizen tijdens de ramadan

 1. BertG. zegt:

  De folder over die poppenkast kan ik helaas niet vinden.
  Ook niet op de site van het ziekenhuis zelf.

  Dit is toch echt iets waar een ziekenhuis zich niet mee moet bezig houden.
  En in hoeveel ziekenhuizen gebeurt dit nog meer?
  En hoelang al?
  Wij weten nog niet de helft in hoeverre wij al geïslamiseerd zijn hier.

  Geliked door 1 persoon

 2. Tistochwat zegt:

  Briljante vragen, maar ze zullen wel weer niets opleveren.

  Satans islam mag geen strobreed in de weg worden gelegd en moet juist op alle mogelijke manieren worden gefaciliteerd. Ik hoop dat de hele wereld nu snel zal zijn geïslamiseerd. Dat is nu eenmaal het grote plan dat is voorspeld in een heel oud boek dat ergens in het Vaticaan rondslingert en dat zijne zaligheid eigenlijk eens heel goed zou moeten gaan bestuderen. ‘Zijn’ God duldt geen andere goden (‘allah’), maar dat heeft hij kennelijk nog steeds niet gelezen.
  Als dat oude boek gelijk heeft, zal er eindelijk een oplossing komen na jaren van onvoorstelbare ellende die nog moeten komen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Heer M zegt:

  Ze willen zo graag Islamitisch zijn, dus halal opereren graag!

  Like

 4. Cathja zegt:

  Waarom tijd, geld en aandacht schenken, plus eventueel bedden beschikbaar stellen voor moslims die hun gezondheid opzettelijk in gevaar brengen tijdens de ramadan?
  Vooral mensen die medicijnen gebruiken, maar die ze tijdens deze periode laten staan omdat ze zelfs geen slokje water mogen drinken, zouden dit voor eigen verantwoording moeten doen.
  Het is lastig uit te leggen aan mensen die hier part noch deel aan hebben, die maandelijks een hoge premie voor de zorg moeten betalen, inclusief een eigen risico, en die daardoor dus ook bijdragen aan deze moslim-idioterie!
  Als je willens en wetens jezelf schade toebrengt, dan zul je daarvan ook zelf de gevolgen moeten dragen. Iedereen is van tevoren op de hoogte van wat er met je kan gebeuren als je je medicijnen weigert in te nemen, en wat er gebeurt als je bloedsuikerspiegel ontregelt raakt omdat je weigert te eten!

  Geliked door 1 persoon

 5. Aegolius cs zegt:

  Ik had de folder graag willen lezen alvorens te reageren doch de vragen daarover geven te denken.

  (*) HMC, folder Ramadan 2017

  Like

 6. ReaGluurder zegt:

  Als mohammedanen Rammeldan willen vieren, nemen ze maar mooi vrije dagen op, als ze werken! Wel eens gehoord dat collega’s rekening met een mosseldame moesten houden omdat ze aan rammeldan deed. Bekijk het even, nemen ze maar mooi vrije dagen op! Ya’Allah, helemaal van Mo besnuffeld!

  Like

 7. anna zegt:

  kunt U tevens wat regelen 9 maanden na de Ramadan bij de plaatselijke verloskundigen

  Like

 8. koddebeier zegt:

  PVV de enige waakhond tegen de voortschrijdende islamitisering van de Nederlandse samenleving ! De rest staat erbij en kijkt erna en doet niets !!

  Geliked door 3 people

 9. Marian zegt:

  Goede vragen van de PVV. Een hele dag niet eten stelletje imbecielen. Om 5 uur s ‘morgens beginnen je darmen al te werken. s’ Avonds laat je vol gaan proppen is slecht, zeer slecht, je verbranding staat dan op een laag pitje. Vandaar dar er onder de Marokkanen en Turken zoveel maag/darmlijders zijn. Kan de zorgpremie nog wat omhoog, laten ze dan ook eens voor hun eigen risico wat ze nemen zelf betalen.

  Like

 10. paulzwueste zegt:

  De PVV weet ook wel dat al hun vragen om vragen te beantwoorden, op helemaal niets zullen uitlopen…
  De PVV moet het doen om te bewijzen dat ze trouw aan het Nederland zijn en blijven.
  Het zal allemaal nog véél erger worden in de naaste toekomst.

  En het ergste is dat ze, als dank voor alles wat ze in die ziekenhuizen op onze kosten gratis krijgen, hun “ziekenhuisbacteriën van hun smerige ziektes voor de ongelovigen achter zullen laten…

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Een geval van LEPRA werd geconstateerd bij man van 29 jaar uit Nigeria.
   De [a]sieligert was pas terug-gekeerd van een bezoek aan zijn vader in z,n voormalig vaderland Nigeria.
   De bevestiging komt van het ziekenhuis in Genua waar de jongeman is opgenomen
   Bezorgd over een aantal vreemde blauwe plekken op de handen en voeten, wendde hij zich tot zijn arts en vervolgens naar een dermatoloog en werd uiteindelijk opgenomen in het ziekenhuis.

   Uit de Itliaanse Krant:

   ***********
   http://m.altarimini.it/News98228-lebbra-confermata-la-diagnosi-per-il-nigeriano-residente-in-provincia-di-rimini.php

   Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Gaat ons weer vele duizenden euro’s kosten zodat hij wat later als hij zich weer helemaal fit voelt uit kan leven op meisjes van 14 jaar en wat bommen kan gooien.

    Like

  • ReaGluurder zegt:

   De Kaffers kunnen toch ook massaal verrekken om de ziektekostenpremie te betalen! Vorig jaar was in het nieuws dat vooral jonge allahtonen hun premies niet betaalden! Kunnen wij toch ook doen! Maar het Klootjesvolk is nog te stom om voor Allah te dansen!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Reagluurder: 21.35. uur, op 25/5. En het klootjesvolk blijft dus ook stemmen, op “de rode en gl kerk”, en op CDA,VVD,D66, zodat deze ellende gewoon doorgaat.

    Like

 11. Door op het koekje bij de koffie van de oudjes te bezuinigen kon dit soort dingen mooi worden bekostigd. Logisch want die oudjes vreten toch maar de hele dag door, die hebben dat vastenfeest niet.

  Geliked door 1 persoon

 12. Peter selie zegt:

  Alleen het overwegen van extra maatregelen waar wij de belastingbetalers weer voor moeten opdraaien. De kruiperigheid kent geen grenzen!
  Overdag niet ‘kunnen’ werken omdat je ’s avonds je eigen ranzig hebt gevreten voor deze commedie. Zijn deze kosten voor de werkgever, zo ze al werken, niet te hoog?

  Peter Selie

  Like

 13. kruisridder zegt:

  De ziekenhuizen moeten zich aan de Eed van Hypocrates houden betreft onafhankelijkheid. Niet-moslims mogen niet lijden onder de fratsen van de satansaanbidders.

  Like

 14. Pingback: PVV: geen speciale voorzieningen in ziekenhuizen tijdens de ramadan | reintmeijer49

 15. Tom Hendrix zegt:

  Dat ze mogen stikken in hun rammeldan, deze bezetenen met hun maangod allah!

  Like

 16. jantjeuitnl zegt:

  Suikerfeest? Obesitas- en diabetesfeest zal je bedoelen.

  Like

 17. Je zou bijna gaan geloven dat het waar is wat ik altijd beweer en dat dat hele suikerfeest plus ramadan plus moslimisme is uitgevonden door de suikerindustrie in samenwerking met de gezondheidsindustrie onder auspiciën (heet dat zo) van de zieligheidsindustrie, e.e.a. met de zegen van Het Vaticaan, [dat laatste is speculatief]

  Like

  • Ja, volledig mee eens en die massale transporten van zakken vol ziektekiemen en ander kankerachtig en dodelijk ongerief is weer opgezet door de spuitjesboeren want als heel Europa ziektevrij is valt er natuurlijk geen fluit meer voor ze te verdienen, komen er miljoenen witte jassen, gouden brillen en Ferrari Testosteronnas op Marktplaats en raakt de 2e hands botenhandel verstopt.

   Like

 18. Pingback: Antwoord van de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport op PVV-vragen over speciale voorzieningen in ziekenhuizen tijdens de ramadan | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s