REALITEIT!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Geert Wilders, gezond realisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, PVV, Terrorisme. Bookmark de permalink .

8 reacties op REALITEIT!

 1. Tom Hendrix zegt:

  Dat is de huidige werkelijkheid. Daar valt niets aan toe te voegen, maar de wegkijkpolitici, zullen wel weer schande spreken over Wilders, dat hij deze werkelijkheid boven water brengt.

  Geliked door 1 persoon

 2. Mary zegt:

  Juist zo is het Geert en dat bewijst zich keer op keer en je kunt het niet vaak genoeg herhalen.

  Geliked door 2 people

 3. guusvelraeds zegt:

  Zo is het en niet anders.

  Ooit de behoefte gehad te spreken over het radicale Christendom of Jodendom?

  Ooit de behoefte gehad te spreken over gematigd Christendom of Jodendom?

  Ooit de behoefte gehad te spreken over radicale Christenen of Joden?

  Ooit de behoefte gehad te spreken over gematigde Christenen of Joden?

  Ter geruststelling van “genuanceerde” links.

  Natuurlijk er zijn orthodoxe Christenen en orthodoxe Joden maar wordt bij hun de behoefte gezien zich een bomgordel om te doen?

  Dat alles heeft ook geldigheid voor het Boeddhisme, Hindoeïsme of wat ook.

  Alleen in de islam discussie is er bij het goedvolk een onweerstaanbare behoefte een tweedeling aan te brengen. Een tweedeling met voornaamste doel een verwarrende “nuance” te scheppen in het gehoor van de argeloze toehoorder.

  Een behoefte als het de “zonder toestemming” geïmporteerde islam betreft de medemens zand in de ogen te strooien.

  Zand in de ogen strooien voor politiek gewin en zand in de ogen strooien voor het in stand houden van de linkse ideologie.

  Dat zegt de links mens niet letterlijk zo. Hij spreekt liever van de boel bij elkaar houden, diversiteit is vooruitgang en natuurlijk hoe kan het anders “geen haat zaaien”. Als het onverhoopt niet anders kan wil hij ook de kruistochten erbij halen. Erbij halen, terwijl hij hoopt dat de toehoorder niet weet dat de eerste kruistocht (1096 – 1099) niet eerder plaats had dan na 400 jaar islamitische jihad en het hartland (Midden Oosten – Noord Afrika) van het Christendom/Jodendom reeds grotendeels met geweld geïslamiseerd was.

  Voor het goedvolk is deze tweedeling van levensbelang want zonder deze tweedeling klapt vroegtijdig hun zeepbel over multi culti, maakbare samenleving en een Europese islam die maar niet wil komen.

  Beste goedmensen. Multi culti heeft nog nooit gewerkt, nergens in de geschiedenis en op geen enkele plaats. Samenlevingen streven altijd naar saamhorigheid in gelijkvormigheid. Schijnt allemaal iets met elkaar begrijpen en vertrouwen te maken te hebben. Elkaar begrijpen en vertrouwen is de basis van de verzorgingsstaat. Deze van nature gevormde en organisch gegroeide samenlevingen hebben geen behoefte aan woorden als tolerantie, verdraagzaamheid en wederzijds respect. Waarom niet? Omdat deze drie kwaliteiten als vanzelfsprekend organisch gegroeid aanwezig zijn in gemeenschappen die vanaf hun roots ontwikkeld zijn in tegenstelling tot gemeenschappen die van bovenaf gedwongen worden in niet gewenste richtingen van samenleven.

  Daarom komt de EU niet van de grond en daarom komt ook de multi culti waanwereld niet van de grond.

  Voor de goedmens die het nog niet begrepen heeft.

  De islam is een ideologie die streeft vanuit haar dogmatiek naar monocultuur.
  Om die monocultuur te bereiken is met de koran in de hand praktisch alles geoorloofd en is Manchester vanuit islamitisch oogpunt gewoon een nieuwe stap in de gewenste richting.

  Zolang wij de islam niet benoemen en aanpakken als grondoorzaak van alle terreur zolang zullen nog vele islamitische terreur daden volgen.

  Like

 4. abouneenee zegt:

  Met enige regelmaat tref ik ook moslims die mij ook een onderscheid binnen de islam willen aanpraten. Dan ga ik daar niet in mee, maar het heeft ook weinig zin om moslims wijs te maken dat je immuun bent voor hun Taqiyya, helemaal als zij die dit verkondigen er echt in geloven. De eerste moslim beseft dat het oorlog is tegen het westen en weet dus ook aan welke kant hij of zij staat, terwijl de laatste niet veel handvaten meer nodig heeft om te worden als de eerste. Zelfs de overvloed aan informatie die de antiterreureenheid in Manchester had over diens radicalisering heeft de vermoedelijke aanslagpleger geen stro breed in de weg gelegd.

  Van mij mogen alle religies worden opgedoekt, zonder uitzondering. Wat je gelooft moet je lekker voor jezelf houden, dat is persoonlijk. We moeten niet voor bepaalde groepen uitzonderingen maken omdat we hen niet voor het hoofd willen stoten. Het willen horen bij een bepaalde groep betekend (doorgaans) ook dat je bereid bent een nog grotere groep buiten te sluiten.

  Onder dat opdoeken versta ik dat er op geen enkele manier binnen Nederland onderscheid gemaakt mag worden tussen de religie en zij die het belijden en tussen niet-religieuzen mag worden gemaakt. Nu heeft de eerste groep nog een zekere bescherming van de grondwet die de tweede groep niet heeft, tenzij het gaat om politici en dan nog: alleen binnen het parlement, alwaar de betreffende politicus door de religieuze collega’s te vuur en te zwaard, doch verbaal, bestreden kan en zal worden.

  Geliked door 1 persoon

 5. tippelaar zegt:

  De islam heeft niets met religie te maken. De moslims vormen een terroristische organisatie.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s