Schandaal rondom onderzoeksfoto´s van de aanslag in Manchester

Screenshot_80

(Vertaling: E.J. Bron)

De Britse antiterreurpolitie vindt dat ze in haar onderzoek naar de aanslag in Manchester gehinderd wordt door media-onthullingen in de VS. Een woordvoerder van de organisatie had scherpe kritiek op de publicatie van vertrouwelijke onderzoeksgegevens.

RT

Dinsdagavond hadden Amerikaanse media de naam van de zelfmoorddader Salman Abedi gepubliceerd, voordat de Britse autoriteiten met deze informatie naar buiten kwamen. Dit was voor de Britse minister van Binnenlandse Zaken, Amber Rudd, aanleiding tot een klacht bij de verantwoordelijke Amerikaanse autoriteiten.

“Ik heb tegenover onze vrienden heel duidelijk gemaakt dat zoiets niet meer mag gebeuren”, zei Rudd woensdag.

Screenshot_78

Uit ergernis over lekken zal de politie van Manchester volgens een BBC-bericht geen informatie over de terreuraanslag meer leveren aan de VS. Men zou er verbolgen over zijn dat beelden van de plaats delict en de naam van de dader nog voor publicatie in Groot-Brittannië door Amerikaanse media zouden zijn gepubliceerd.

Het gaat echter niet alleen om de bekendgemaakte naam. Volgens de minister publiceerde de “New York Times” ook onderzoeksfoto´s van de ontsteker, een verscheurde rugzak en van spijkers en schroeven uit de bom. Ook deze documenten maakten blijkbaar deel uit van het onderzoeksmateriaal dat de Britse geheime diensten aan hun Amerikaanse partnerdiensten onder de kwalificatie vertrouwelijk lieten toekomen.

“De uitwisseling van gevoelige informatie met partnerlanden zou op vertrouwen berusten, zei de woordvoerder. Wanneer dit vertrouwen misbruikt wordt, dan ondergraaft dat onze betrekkingen en het ondergraaft ons onderzoek. De schade is des te groter als het daarbij gaat om de niet geautoriseerde verbreiding van potentiële bewijsmiddelen in een belangrijk anti-terreuronderzoek, bekritiseerde hij.”

Screenshot_79

De Britse minister-president Theresa May wil Donald Trump vandaag met het verwijt van de gelekte informatie confronteren, schrijft de Britse krant “The Guardian”. De beide ontmoeten elkaar vandaag op de NAVO-topontmoeting.

Bron:
https://deutsch.rt.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, mainstream-media, Terrorisme, VS. Bookmark de permalink .

14 reacties op Schandaal rondom onderzoeksfoto´s van de aanslag in Manchester

 1. Aegolius cs zegt:

  Eerst dacht ik na de woede van het VK over het publiceren van de naam van de aanslagpleger dat men het mogelijk onder de pet wilde houden.
  Maar gelet op nieuwe info van het VK is het voor hun uitgebreide wereldonderzoek zeer frustrerend dat ……… je VS partner je zo voor de wielen loopt. Eigenlijk ongelooflijk. IS dit alleen maar dom?!

  Liked by 2 people

 2. hslot4 zegt:

  Tjah vervelend he als je dingen niet onder de pet kunt houden …………….. jammer joh ! 🙂

  Liked by 1 persoon

 3. Jan zegt:

  De gehele top van de FBI is rot als een mispel Comey’s broer werkt voor de Clinton Foundation), wat ook geldt voor de CIA, met als chef de moslim Brennon en dus zullen zij alles doen om Trump voor de voeten te lopen.

  Like

 4. Edjan zegt:

  Het is ook erg vervelend voor de Britse overheid als die naam te vroeg wordt vrijgegeven, want uit de naam blijkt dat het (weer) een mohammedaan was. Het is beter om dat pas na een paar dagen vrij te geven, als er al voetballen op TV is geweest en “boer zoekt vrouw”: als de aanslag niet meer de eerste plaats heeft in het bewustzijn van de mensen.

  Ook de ontsteker en de spijkers laten zien is uiteraard “not done”. Want dan worden de mensen er mee geconfronteerd dat het echt is en dat er bloedige wonden vooraf zijn gegaan aan het links-christelijke gezelschap spelletje “je suis Manchester”.

  Liked by 1 persoon

 5. Harry zegt:

  Is het wantrouwen en de kritiek van Trump , aangaande die geheime diensten , dan toch op realiteit gestoeld ?
  Lijkt me wel ,

  Like

 6. Petra DeBoer zegt:

  De Amerikaanse veiligheidsdiensten staan achter de “deep state” en dus achter de zogenaamde rebellen van IS, al Qaida enz. Ze lekken continue zaken naar de pers wat meestal ook nog eens zeer leugenachtig is, zeker als het om Trump gaat.

  Like

  • Jan zegt:

   AG Sessions Speaks Out Against Traitorous Leakers in Intel Community: ‘These Leaks Cannot Be Tolerated’

   Statement from Attorney General Jeff Sessions on Leaks Following the Manchester Terror Attack

   WASHINGTON – Attorney General Jeff Sessions today issued the following statement on the recent leaks following the Manchester terror attack:

   “I share the president’s deep concern and talked to Home Secretary Rudd yesterday about this matter. These leaks cannot be tolerated and we will make every effort to put an end to it. We have already initiated appropriate steps to address these rampant leaks that undermine our national security.”
   ……
   http://www.thegatewaypundit.com/2017/05/attorney-general-sessions-leaks-cannot-tolerated/

   Iedereen van Buitenlandse Zaken er uit schoppen is de enige oplossing

   Like

 7. kruisridder zegt:

  Die anti-Trumpkrant, The New York Times kan die foto’s ook hebben gekregen van een Britse mol die daarmee de Deep State regering in de VS een dienst wil bewijzen om Trump te laten hangen.

  Like

 8. oeps48 zegt:

  Was de aanslag in Manchester een valse vlag, of toch niet ???
  Er was een groot pop-concert van Ariana Grande (is erkend illuminati) in de aArena in Manchester. Er waren heel veel bezoekers. Bijna alle bezoekers hebben een telefoontje met camera. Vraagje, waar zijn de foto’s ??? Die zouden normaliter meteen op facbook zijn gedeeld. De MSM hebben slechts enkele foto’s Ëén zelfs gefotoshopt. Bij een aanslag met spijkerbom zou er veel bloed gevloeid moeten hebben. De 3 foto’s van gewonden hebben deze nauwelijks bloedsporen. Er is een video van de hal waar enkele mensen in paniek wegrennen. Daar staat een opvallend geklede vrouw met 2 mannen. Wat gek, ze blijven gewoon staan. Er is een foto van een man, die een kind draagt. De verhouding tussen boven en onderlijf van het kind kloppen niet.Er hangt naast de ingang poster met een hele vreemde tekst: “More hits than ever Key 103”.
  Numerologisch: 103 >> 10+3 = 13 is ongeluksgetal.
  13 >> 1+3 = 4 >> 2+2 = 22 is aantal doden, is is datum van doodslag ???
  Illuminati werkt veel met numerologie.

  http://worldunity.me/veel-aanslagen-op-de-22ste-begint-u-het-patroon-ook-te-zien/

  http://worldunity.me/manchester-explosion-weer-een-false-flag/

  https://angel-wings.nl/maatschappij/2015/11/parijs-en-wat-is-een-false-flag-nu-eigenlijk/

  http://gedachtenvoer.nl/page/15-factoren-om-een-valse-vlag-aanslag-te-herkennen.html

  http://www.ellaster.nl/2017/03/24/10-opmerkelijke-zaken-rond-322-aanslag-londen/

  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11881:de-22-jarige-abedi-vermoordt-op-22-mei-22-mensen&catid=20:het-complot&Itemid=33

  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11879:we-are-manchester&catid=20:het-complot&Itemid=33

  https://pauwnieuws.nl/news/768/overzicht-gebeurtenissen-en-feiten-manchester-city-video-

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s