SELECTIEVE HERSENDEFICIËNTIE

Screenshot_82.png

(Door: “Frans Brassens”)

Een epidemie die snel om zich heen grijpt. Hersendeficiëntie is het tekortschieten van de hersenfunctie. Een en ander kan bijvoorbeeld leiden tot dementie en de ziekte van Alzheimer. Een gevaarlijke variant hiervan is die waarbij in de hersenen vooral neuronen en neurotransmitters die het logisch denken aansturen hun functie verliezen. De gevolgen hiervan kunnen uiterst schadelijk zijn. Niet slechts voor de patiënt, maar juist ook voor zijn of haar omgeving.

Er is geconstateerd dat er op dit gebied een wereldepidemie gaande is die zich snel uitbreidt, met name onder politici, juristen, journalisten en medewerkers aan televisieprogramma’s. Mocht U onverklaarbare of anderszins merkwaardige zaken tegenkomen bij de genoemde groepen, dan kon dat dus heel wel te maken hebben met het feit dat zo velen van hen – gelukkig niet allen – aan de genoemde hersenziekte lijden.

U kunt hun mededelingen en/of beweringen dan met een gerust hart naast u neerleggen als zijnde pure onzin. En mocht U er schade van ondervinden, dan staat de weg naar het eisen van een gedwongen opname van de veroorzaker voor U open. Gaat U echter mee in de genoemde uitingen, gelooft U hun woorden en hun voorstelling van zaken, dan adviseer ik U ten spoedigste een arts te bezoeken die een diagnose kan stellen.

Door:
“Frans Brassens”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Satire. Bookmark de permalink .

8 reacties op SELECTIEVE HERSENDEFICIËNTIE

 1. Drs.P. zegt:

  Wel vreemd dat mensen met deze enorm zware hersenbeschadiging/ziekte zich altijd ter linker zijde van het spectrum bevinden. Zo raar, het zijn altijd mensen die hun eigen land willen opgeven (nsb-ers) om de hele wereld in huis te halen!! Daarnaast altijd pvda-ers die over de hele fucking wereld met ons belasting geld lopen te strooien/smijten, die zijn absoluut het meest debiel met de grootste alzheimer symptonen van allemaal!!! Opnemen helpt niet meer, alleen levenslange opsluiting in een zweaar bewaakte gesloten inrichting geeft misschien de bevolking nog wat lucht.

  Like

 2. Steven zegt:

  De simpelste oplossing hanteren….gewoon een SPUITJE geven.
  Dat doen ze immers ook met beesten die niet meer functioneren zoals de mens dat voor ogen heeft. Dus, de hele media en politiek kan zich VRIJWILLIG aanmelden voor zo’n lekker spuitje!

  Geliked door 1 persoon

 3. Beschouwer zegt:

  Met name bij groen linksers en d55 ers zijn velen die en sprookjes geloven. Bijvoorbeeld het klimaatsprookje en het sprookje dat islam vrede is en massa-immigratie goed is om een soort multiculti Joepiejoepieland te maken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s