Vat zonder bodem: In Wenen kosten “vluchtelingen” de belastingbetaler iedere dag € 500.000,-

Screenshot_78

(Vertaling: E.J. Bron)

Opnieuw een interessant cijfer over de financiële belasting als gevolg van de massa-immigratie: in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen explodeerden de kosten voor de verzorging en onderbrenging van “vluchtelingen” in het jaar 2016 tegenover 2014 met wel € 270 miljoen. Statistisch gezien betekent dit een belasting van de begroting van ongeveer € 500.000,- per dag. Dat blijkt uit een eerste overzichtsrapport van de resultaten van het afsluitende rekenrapport voor Wenen 2016.

Duits - Zuerst

De verantwoordelijke wethouder van Financiën Renate Brauner (SPÖ) probeert het diplomatiek uit te drukken: “Het jaar 2016 was een jaar met grote uitdagingen. Behalve de voortdurende sterke groei van Wenen, die we financieren”, zouden dat niet in de laatste plaats de effecten van de “vluchtelingen”crisis zijn geweest.

Het afsluitende rekenrapport van Wenen 2016 moet op 26 en 27 juni in de gemeenteraad van Wenen besproken en daarna besloten worden.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Eurabië, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Vat zonder bodem: In Wenen kosten “vluchtelingen” de belastingbetaler iedere dag € 500.000,-

 1. Roeland zegt:

  Van der Bellen, de groene nitwit werd als president gekozen. Dus Oostenrijk moet niet zeuren.

  Geliked door 2 people

 2. kampersrene zegt:

  Ik ben als Belgische Vlaming een beetje jaloers op E.J.bron. Voor zover ik weet is dat in Vlaanderen onbestaande , een online berichtgeving waar ge met reactie’s wat stoom kunt aflaten.Wij hebben wel “Golfbrekers” maar dat is een prive initiatief en die zijn ook voorzichtiger met plaatsen van reacties.Want kritiek uiten op moslims en hun wrede sprookjeswereld staat gelijk met racisme , opzetten van de ene tegen de andere enz. Ik ben een Antwerpse politieinspecteur op rust en woon al een tiental jaartjes in Thailand . Ik ben racist en ben er fier op Ik slingerde ooit een Marokkaan op den bon en hij schold me uit voor racist, vandaar ! Ik heb het allemaal weten groeien en de bepampering kan blijkbaar niet gestopt worden met dramatische gevolgen en ik vrees dat we nog enkel in een beginfase zijn .Al die zogezegde vluchtelingen zijn en waren niet in staat iets in hun thuisland op te bouwen, onze voorvaderen deden dat wel en het leven in Europa WAS goed .Nu komen die niksnutten parasiteren , aanslagen plegen en hun wil opdringen . Ze hebben ook niets om fier over te zijn , ze hebben totaal niets bijgedragen wat het leven aangenamer maakt .Leve Wilders , Leve VB , Leve E.J.bron

  Geliked door 7 people

 3. De migranten crisis is m.i. een bodemloos vat en ik denk dat in het najaar het omslagpunt bereikt wordt aangaande de financiering van dit gedrocht. Zowel in Oostenrijk en andere verschillende EU-lidstaten. Elk weldenkend mens heeft een weerzin ontwikkeld tegen dit Europese krankzinnige experiment van Merkel en Juncker en voelt dit op z’n klompen aankomen. Bedenk wel dat de overheid ons allemaal in de tang heeft en in het z.g.n. landsbelang heel wat impopulaire maatregelen kunnen treffen om de Europese endlösung, etnocide door umvolkung doorgang te laten vinden.

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Adriaan.
   Je hebt volkomen gelijk.
   Of het dit najaar zal zal zijn weet ik persoonlijk niet, maar dat het financiële eindpunt bereikt zal worden, en dat dit gebeuren niet al te lang meer op zich zal laten wachten, dat ben ik helemaal met je eens.
   Ik ga er tevens van uit dat op het moment dat het geld voor de EU-immigratiehobby op zal zijn, we ook een drastisch keerpunt in de gang van zaken zullen bereiken.
   In de eerste plaats zal Europa zonder geld geen aantrekkelijk vooruitzicht voor nieuwe immigranten zijn. Dus zal de immigratie vanzelf opdrogen.
   In de tweede plaats zal de situatie in heel Europa zodanig verslechterd zijn dat de overheid niet in staat zal blijken te zijn de gewelddadige uitwassen, die het normale leven zullen vernietigen en die het gevolg zijn van de toegenomen armoede, te kunnen beteugelen.

   Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s