Waarom kleine kinderen aanvallen?

Screenshot_75.png

(Door: H. Numan)

Zoals u weet zijn we aardig op weg naar een sharia samenleving. Mark doet hard z’n best om een zo links mogelijk kabinet te vormen. Zijn progressieve vriendjes en vriendinnetjes islamiseren zo snel mogelijk verder. Zolang het nog kan. Er is weer een aanslag geweest. Deze keer in Manchester. De gebruikelijke procedure wordt gevolgd: de aanslag verwerpen, zeggen dat het niets met het mohammedanisme te doen heeft, bloemen, kaarsen, beertjes. Stille tocht. Tommy Robinson arresteren wegens haat zaaien. Wachten op de volgende aanslag.

Er zijn nogal wat mensen die denken dat we het dieptepunt bereikt hebben. Die vreselijke terroristen vallen nu ook kinderen aan. Erger kan het niet. Dat is terrorisme, zeggen NSB´ers. Heeft niets met het mohammedanisme te maken. Helaas. De NSB´ers hebben het compleet mis. Dat heeft namelijk alles met het mohammedanisme te maken. Hoe zit dat in elkaar?

Om te beginnen moet u zich realiseren dat u, als niet-mohammedaan, op z’n allerbest een slaaf bent. Zeg maar een soort van Untermensch. U bent enkel en alleen een slaaf als u zich heeft onderworpen aan het gezag van het mohammedanisme. Die overgave heeft nog niet plaatsgevonden, dus bent u minder dan een Untermensch. Namelijk een beest. Apen en varkens, volgens alle mohammedanen. Niet een paar. Niet de hele strenge. Volgens allemaal. Niet gelovigen zijn volgens het mohammedanisme geen mensen, maar dieren.

Dat maakt het plegen van aanslagen een stuk gemakkelijker, nietwaar? Als je geen rekening hoeft te houden met mensen, en enkel arrogante apen of vervelende varkens van kant maakt, heb je weinig last van gewetenswroeging. Of het varkens of biggetjes zijn doet dan weinig ter zake.

Maar het gaat een stukje verder. Volgens de koran mogen mohammedanen elkaar ook gerust van kant maken. Dan doen ze dan ook vol enthousiasme. Maar er is een beperking. Je mag enkel mohammedanen van kant maken die het geloof niet strikt naleven. Dus een mohammedaan die opgeblazen wordt in een café waar hij een biertje zit te drinken, is geen enkel probleem. Dat is een hypocriet, en die mag je gerust van kant maken. Echte mohammedanen® drinken geen bier.

Binnen de diverse kamikaze clubs verschilt men een beetje van mening. De strenge groep vind het totaal geen probleem als bij een aanslag echte mohammedanen® omgebracht worden. Ze staan toevallig in de weg, en worden niet opzettelijk uitgekozen als doelwit. Allah weet dat, en geeft ze wel een paar maagden extra of zo. De moordenaars van het World Trade Centre hoeven zich geen zorgen te maken. Ze wisten dat er echte mohammedanen® in het gebouw waren, maar die vielen ze niet opzettelijk aan. Jammer, maar helaas.

De gematigde stroming opblaasmensen denkt daar iets anders over. Die vinden dat je natuurlijk mensen mag opblazen, maar liever geen echte mohammedanen®. Ook niet per ongeluk. Dat hoort niet. Echte mohammedanen® blazen (liever) geen echte mohammedanen® op. Is totaal geen probleem, dan zoek je gewoon doelwitten waar echte mohammedanen® nooit komen. En dat doen ze al een hele tijd.

Echte mohammedanen® komen nooit in een gay club. Dus als je je kalasjnikov leegt in een homotent zoals in Orlando, Florida, geen centje pijn. Echte mohammedanen® mijden dat soort gelegenheden als de pest, dus je kunt je heerlijk uitleven. Als er toch mohammedanen sneuvelen? “Dat zijn geen echte mohammedanen®” 

Bataclan, precies hetzelfde verhaal. Mohammed had maar één hobby: copuleren, met name kleuters. Verder had hij zo ongeveer een hekel aan alles. Ook, en vooral, aan muziek. Of heavy metal muziek is, is een persoonlijke mening. Ik vind het afgrijselijke herrie, maar moet – helaas – toegeven dat het onder de categorie muziek valt. Onze kamikazevriendjes doen minder moeilijk dan ik. Voor hen is alle muziek zondig en zedeloos. Echte mohammedanen® gaan daar nooit naar toe. Mag niet. محظور (verboden). Dus door jezelf lekker van kant te maken tussen en met de heidenen loop je geen enkel theologisch risico.

Manchester is helaas een fenomeen waar u wel degelijk rekening mee moet gaan houden. Mohammedanen vermoorden absoluut geen mensen. Alleen is hun definitie van wat een mens is heel anders dan die van u. Mohammedanen die concerten bezoeken, zijn simpelweg geen mens. Net zo als u dat niet bent. U bent ook geen mens, want u bent geen echte mohammedaan®.

Maakt het wat uit dat bij het concert in Manchester kinderen van acht jaar om het leven kwamen? Voor u waarschijnlijk wel, maar voor echte mohammedanen® niet. Ze hebben hooguit een heel klein beetje gewetenswroeging, omdat ze die koters niet de gelegenheid konden geven om zich ter plekke te bekeren. Maar helaas. Je kan geen omelet bakken zonder eieren te breken. Nood breekt wet. En … فإنه قد الله (het mag van Allah).

Deze stroming is op dit moment iets groter dan de andere die ongelimiteerd mensen opblaast. De aanval op Zavetem bijvoorbeeld, daar kunnen echte mohammedanen® rondgelopen hebben. Die doden, ook al is het per ongeluk, is geen goed idee. Moeten we met z’n allen niet willen. Vandaar dat er steeds meer gerichte aanvallen komen op doelwitten waar echte mohammedanen® niet komen. Zoals in Keulen, tijdens de Keulse Maagdenroof. Echte vrouwen mogen onbegeleid de deur niet uit. Dus alles wat zich loopt te verhoeren op straat is voor jou om mee te doen wat je wilt.

Op deze pagina staat een lijstje met de meeste mohammedaanse aanslagen in Europa in 2016. Ik had er een paar willen uitpikken, maar het zijn er veel te veel. Links en Ratte proberen u wijs te maken dat we niet in oorlog zijn. Als u deze bekijkt moet het u opvallen er wel degelijk sprake is van een oorlog. En dat de meest menselijke stroming binnen het geloof de overhand heeft. Vrijwel alle aanvallen zijn of doelgericht, zoals met een mes of een machete heidenen kelen, of vinden daar plaats waar geen echte mohammedanen® zijn. Scholen, cafés, kinderdagverblijven, het maakt niets uit. Leeftijden? Als je een 76-jarige priester tijdens een mis de strot doorsnijdt, is het kelen van kinderen geen enkel probleem.

U kunt er beter rekening mee houden dat gedurende de eerstkomende jaren het bezoeken van grote evenementen op eigen risico is. Dat is, volgens de boerkameester van London, Sadiq Khan, de prijs die u moet betalen voor het wonen in een grote stad. Let wel: u. Niet Sadiq zelf. Deels omdat de boerkameester heel goed beschermd wordt, en deels omdat de meeste strenge mohammedanen hem daar liever zien dan een aap of een varken. Als u op het lijstje gekeken heeft, moet het u ook opvallen dat ‘grote steden’ niet een begrip is waar echte mohammedanen® mee zitten. De helft van de steden zou ik eerder vlekken, gehuchten of dorpen noemen. Geen grote steden met miljoenen inwoners.

Die oorlog die niemand (behalve de mohammedanen) wil? Die begon op 11 september 2001. Of u het wilt of niet. Om af te sluiten een vraagje aan VVD 2017 stemmers: dat was een beetje dom, hè schatjes?

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links verleden, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Mohammed, Moslims, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op Waarom kleine kinderen aanvallen?

 1. Golden Girl zegt:

  gezegde van mevrouw Maxima van oranje, hij is een beetje dom over manlief
  nou de personen die dolgraag VVD en hun maatjes willen zijn vreselijk dom, maar ze zijn misschien levensmoe, maar dan heeft dame Pia Dijkstra nog wel een pilletje voor u, maar sleur ons met uw stemgedrag niet mee aan wat ons nog te wachten staat

  Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  Nogmaals het gaat er niet om wat Rutte en kornuiten doen, het gaat er om wat ze nalaten en dat is erkennen dat we in oorlog zijn met de islam en dat er dienovereenkomstig gehandeld moet worden; islam het land uit en de grenzen dicht.

  Liked by 1 persoon

 3. hendrikush zegt:

  Uitstekend verwoord. Zolang de Ulama van de Al Haatzaai universiteit hun Fatwa’s niet intrekken zijn we ons leven niet zeker. Over iets meer dan een maand gaan de mohammedanen weer aan het trainen met hun keelsnij-toernooi. Schapen, geiten en koeien als oefenmateriaal voor het grote kaffir-bloedbad. Wanneer worden de dhimmy’s en kafirs wakker?

  Liked by 1 persoon

 4. Marian zegt:

  Dat was niet een beetje dom “MAAR OERSTOM” !!!!!!!!!Om op de VVD te stemmen.

  Liked by 1 persoon

 5. Zo behandelt een moslim een christen in het Midden Oosten… als hond. De christen moet als hond kruipen en hij zit vast aan een ketting voor een Haathut (moskee). https://plus.google.com/u/0/105792476709984401449/posts/JmhwaxVLnve

  Like

 6. de vraag waarom buitenlandse moslims een paspoort kregen wordt niet gesteld

  Like

 7. rightie zegt:

  Met deze massale kindermoord in Manchester hebben wij inmiddels fase 6 van het wereldkalifaatplan bereikt. Deze fase heet “totale confrontatie” en zal tot 2020 duren waarna fase 7 bereikt wordt, namelijk de islamitische overwinning. Dit plan is in het Engels te vinden op het internet. De mohammedanen (de echte alsmede de gemiddelde) hebben hier nooit een geheim van gemaakt. Het is dus US or THEM. In Europa gaat dat nog wat worden. Hier in Amerika hebben we nog een groot deel van de bevolking die niet van dit gesodemieter gediend is en zich zwaar bewapent.

  Like

 8. Cleo zegt:

  Luister goed naar Brigitte Gabriel (Libanese) in bijgaande link:

  Gabriel (zelf christelijk) heeft in haar kind-en jeugdjaren aan den lijve de mensonterende ellende meegemaakt door de islamisering van haar eens vrije en welvarende land.
  7 jaren ondergedoken gezeten met haar ouders, gevlucht naar Israel: ze waarschuwt hartstochtelijk de mensen in de USA en in Europa voor de islamisering van onze vrije
  samenlevingen!
  Europeanen worden belaagd door de islam (er is SLECHTS 1 islam en SLECHTS 1 koran)!
  Het is tijd om de haatideologie islam te stoppen! Geen haathutten, islamitisch onderwijs, wandelende gordijnen, islamitische ‘culturele’ centra etc. in Nederland!

  Like

 9. GT zegt:

  Voor mij is het overduidelijk, we kunnen tekeer gaan we schreeuwen het van de daken, het linkse pluche voeren hun agenda uit, Europa voert haar agenda uit, maar de enige optie zal zijn gezien het feit de vele onschuldige mensen die het slachtoffer zijn geworden van deze haat ideologie en je dan ziet het hypocriete gedrag van de overheid de verraders, zal het geweld vroeg of laat tegen hen keren, want dit gaat vroeg of laat gigantisch fouten en zullen ze het slachtoffer worden, en niet door een haat ideologie, maar om het zo te noemen ze vallen in hun eigen zwaard!

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Onze kamikazevriendjes doen minder moeilijk dan ik. Voor hen is alle muziek zondig en zedeloos.

  Ze kunnen van mij de tyfus krijgen en een leuk muziekje:
  Vanaf 39:30

  Vanaf 1:01:09 is ook leuk.

  Maar die krankzinnige mossels horen natuurlijk liever het kattengejank vanaf een minaret.
  Het moet bij die lui altijd janken, zeiken, zeuren, moorden en ‘bidden’ zijn.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Wat een geweldige Dubliners-video! Maar heb je een speciale voorkeur voor de zuiver instrumentale nummers?
   Die mèt zang zijn vaak juist zo veelzeggend, vind ik! Hoe vind je bv. “The fields of Athenrye” omstreeks 1:08: 10?

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 25 mei 2017 om 17:35

    Ik houd meer van hun vlottere nummers, maar The Dubliners zijn hoe dan ook geweldig vanwege de sfeer. Ik heb hen diverse keren achter de schermen gesproken en vooral die Eamon Campbell is een dondersteen. Ik heb een keer leuk gelachen met hem. John Sheahan https://nl.wikipedia.org/wiki/John_Sheahan is een vakman, aardige en bescheiden man ook. Ik zal je een keer wat foto’s mailen.

    Grappige tekst:

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ik wou, dat ik het je kon nazeggen; ik voel alweer een steek van afgunst…..

    Like

 11. ReaGluurder zegt:

  Mohammedanen gooien zonder pardon vaatbommen op ziekenhuizen, scholen. Laten bommen ontploffen op markten tussen moeders met kinderen etc etc. Zal ze een rotzorg zijn. Helemaal als het kinderen van Kaffers zijn. Verdomme, al decennia gaan mijn centjes naar dit Qudtvolk!! En wie doen / faciliteren dit allemaal??? 500 miljard heeft ONS dit al gekost!!

  Like

 12. Aegolius cs zegt:

  Op deze pagina staat een lijstje met de meeste mohammedaanse aanslagen in Europa in 2016.
  Overzicht moet zijn vanaf : 2001.09.23 England Cambridge.
  Ontluisterend overzicht!

  Like

 13. Beschouwer zegt:

  Goed verwoord dit artikel. Helemaal waar.

  Like

 14. Lis zegt:

  Verder had hij zo ongeveer een hekel aan alles. Ook, en vooral, aan muziek. Of heavy metal muziek is, is een persoonlijke mening. Ik vind het afgrijselijke herrie, maar moet – helaas – toegeven dat het onder de categorie muziek valt.

  Zoals u zegt, meneer Numan, persoonlijke mening, en dat is prima. Ik houd wel van heavy metal en weet u wat zo prettig is? Dat het muziek is waar 99,99% blanken op af komen. Mossels zie je niet bij metalconcerten. Dat neemt niet weg dat ik vorig bij een metalfestival uitgebreid gefouilleerd ben, samen met alle andere duizenden bezoekers. Tja, ethnisch profileren durven ze hier in Nederland niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s