WELKOM ZOOITJE ARMOE . . .

Screenshot_3

(Door: “Driek”)

Nog bijna dagelijks stromen islamitische goudzoekers ons goede vaderland binnen om hier hun barbaars primitieve levenswijze voort te zetten en te profiteren van onze goedheid des harten. Doch het lijkt zo langzamerhand wel een complete volksverhuizing. Honderdduizenden “asielzoekers” overstromen Europa zogenaamd als “vluchteling”. Doch het Nederlandse volk, altijd bereid menschen in nood den helpende hand te reiken, begint eindelijk genoeg te krijgen van al dien donkere vreemdelingen die zich weigeren aan te passen en idiote eisen stellen.

Den PVV-stemmer, die zich grote zorgen maakt over de toekomst van zijn land, wordt volkomen genegeerd. Mark Rutte begint op Hendrikus Colijn (1869 – 1944) te lijken, die had ook volkomen schijt aan het volk. Onze mieze Mark is een durfal door al die mensen gewoon maar te negeren. Je moet toch maar het lef hebben. Doch ook den koning en zijn aristocratisch gevolg, onze ministers en burgemeesters, staan glunderend en handenwrijvend dat rot schorem te verwelkomen. Ik word er werkelijk niet goed van.

Maar, let wel, spitse lezer van E.J. Bron, pas op, langzaam maar zeker worden wij een islamitische maatschappij ingeloodst. En zoals het ging in de jaren dertig der vorige eeuw, toen het Duitse volk het Nationaal Socialisme bejubelde, zo dient nu den Nederlandse kaaskop de islam te bejubelen. Het gaat stapje voor stapje. Inmiddels bezoeken onze schoolkinderen moskeeën en moeten knielen voor Allah. Klaar zijn we ermee. Die ouders moeten ze opsluiten. Maar ja,  dan kun je gelijk half Nederland wel opsluiten.

Screenshot_2

Ik ben zeer verontrust, lezer, het noodlot zweeft bijna tastbaar donker-dreigend boven onze onschuldige hoofden. Straks leven wij te midden van barbaars oorlogsgeweld, bomkraters, gehavende huizenblokken en hangt de kruitdamp wederom boven den slagvelden van Europa. De islam is een mismaakte en gewelddadige religie welke streeft naar den wereldheerschappij en dient voorgoed te worden uitgebannen.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Koningshuis, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op WELKOM ZOOITJE ARMOE . . .

 1. Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Ook mijn broek zakt af bij dat geteisum
  ook ik geef niet op m’nvriend…en heis ‘m
  al maken zij mij ook doodziek,
  ‘k wens u precies zo’n dag als Driek…
  .

  Liked by 1 persoon

 2. Japio zegt:

  Ja beste Driek de toekomst van ons en onze kinderen ziet er gitzwart uit. Een toekomst zo huiveringwekkend dat is bijna niet voor te stellen. Waar er vroeger nog touwtjes uit de brievenbussen hingen om je kinderen entree te verschaffen heeft dat nu plaatsgemaakt voor dievenklauwen en andersoort preventie tegen het dievengilde. Eens waren de buitenlanders nog in kleine hoeveelheden aanwezig hier in ons ooit zo vredig landje. Maar gaandeweg zijn die aantallen huiveringwekkend gestegen en daarmee de criminaliteit. Het is geen toeval dat deze twee feiten hand in hand gaan. Nu hebben ze het al gemunt op onze kinderen. En toch wilden de mensen toen ze konden, niet op een partij te stemmen die al deze misstanden benoemd en aan wil pakken. Met zulke landgenoten vraag ik me eigen af, waarom heb/neem je kinderen? Waarom neem je geen verantwoordelijkheid wanneer dat kan? Maar goed, vele dingen die vandaag de dag plaatsgrijpen zijn werkelijk onbegrijpelijk. Waar de moslim veel geld, zorg en woonruimte opeist kunnen onze ouwetjes tandhakke naar naar zorg, geld, woonruimte en aandacht. Die Haagse maffia heeft zich radicaal gekeerd tegen zijn eigen burgers en behoren te worden ingesmeerd met pek en bekleed met veren en openbaar ten schande worden gezet. U ook een gezegende dag heer Driek en blijf vooral mooie teksten plaatsen op deze site ook al valt het soms niet mee gezien de misère die ons landje treft. Ondanks de ernst van uw onderwerpen weet u het toch op een speciale Driekiaanse manier te brengen waarvan hulde.

  Liked by 2 people

 3. Boilingpoints zegt:

  Driek is een groot schrijver. Ook hier weer geen speld tussen te krijgen.

  Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Ze bezorgen de hele wereld overlast. Iedereen kotst ze uit. En toch durft, vanwege de politieke correctheid, geen enkel land het voortouw te nemen om hun gedrag tot in de kiem te smoren. Zelfs Rusland en China niet, uit angst om internationaal veroordeelt te worden. Ik verwacht echter wel, dat als een land deze gasten met geweld gaat uitzetten dat de hele wereld dit voorbeeld gaat volgen.
  Ik heb zelfs het idee dat iedereen daar op zit te wachten.

  Liked by 1 persoon

 5. Avidia zegt:

  Ik zie alleen maar mannen, waar zijn hun vrouwen en kinderen??? Mooi achter gelaten soms? En nu achter onze vrouwen aan?

  Like

 6. kampersrene zegt:

  Aan Originele Zwarte Pieten zal Sinterklaas dit jaar niet tekort komen

  Liked by 1 persoon

 7. dendieje zegt:

  En blijven wij denken dat dit nog opgelost wordt met protesteren? Of hopen dat de PVV de grootste wordt of in ieder geval kan gaan regeren? Het enige dat zal werken is vuur met vuur bestrijden. Desnoods ondergronds. Te beginnen om die verdomde moskeen aan te vallen. Het denken van “ik verlaag me niet tot hun niveau” moet voorbij zijn, dat speelt hun alleen in de kaarten. Waar ik het over heb?? Ja, het enigste remedie tegen deze plaag is een volledige burgeroorlog. Wat die risico’s betreft, besef ik terdege. Ben ik nu gewelddadig, extreem? Nee, wel, realistisch, bereidt om risico’s te nemen. En dit alleen om mijn kinderen, gezin en land te beschermen.

  Liked by 2 people

  • Edjan zegt:

   Op democratische wijze is dit niet meer op te lossen. Nu de grenzen sluiten zal de overname door de mohammedanen alleen een tiental jaren uitstellen. En de grenzen worden nog lang niet gesloten.

   Liked by 1 persoon

 8. Zigeuners werden ze toen genoemd. Net na de oorlog. Rondtrekkend gespuis dat alles wat los en vast zat inclusief de kleintjes roofde. Toen er een paar in de buitenbuurten van ons dorpje gesignaleerd werden ging het toenmalige #dobberalert af en zag je overal tantes en nichtjes naar de buren en familie snellen om de mannen en opgeschoten lummels de mobiliseren. Bouwvakkers kwamen van de steigers af, bakkers staakten hun gebak en de dorpssmid rende de toenmalige frontex voorop met heetgestookte voorhamers en andere enge dingen. Over het lot van de zigeuners werd nooit meer gehoord en dat kwam misschien omdat de toenmalige bromsnorren in deze gevallen, en zeker als er ook maar iets dreigends voor de kinderen bijzat, specialist waren in het vaststellen van zelfverminking en zelfmoord. Maar ja, in die tijd vormden de mensen nog Het Volk. En dat was niet zo groot, hooguit je familie, de buurt en eventueel het hele dorp. Dat was ‘t. Maar het hoorde en voelde wel bij elkaar te horen. Tot de veldwachter aan toe.

  Nu hebben ze een volk gemaakt dat elkaar niet meer kent of wil zien, dat helemaal alleen maar wel met zunalluh op een beeldschermpje zitten te leven en met een kaarsje op een viaduct gaan staan zwaaien als er een paar zigeuners langs zijn geweest, onder bescherming van de veldwachters.

  Liked by 4 people

  • Opvallend verschil met vroeger en nu is dat een verdachte vroeger gewoon schuldig was tot het tegendeel werd bewezen en voor alle zekerheid maar werd opgehangen, gespiest en gevierendeel zodat vervolgens zijn lijk in kokende olie kon worden gegaard zodat er door een juridische dwaling beslist geen slachtoffers zouden kunnen vallen en dat vandaag het slachtoffer schuldig is. Vreemde jongens die overheden.

   Liked by 3 people

   • paulzwueste zegt:

    Ik heb aan beide meestersstukjes geen woord toe te voegen.
    Dit zou de harmonie maar verstoren.

    Like

   • @paulzwueste
    Een vingerding is een ding waar je met je vingers aan zit te vingeren. De meeste vingerdingen hebben een glanzend oppervlak en voelen tijdens het vingeren wat harderig aan. Het zal je niet verbazen dat vooral de jeugd knettergek is op vingeren en dat ze daar doorgaans dag en nacht mee bezig zijn. Zelfs tijdens het eten moet je ze met de speklap in de bek slaan om ze een beetje bij de les te houden. Ooit kende ik een meisje dat vingerontsteking had opgelopen en trots haar vingers aan iedereen liet zien die aan haar vroeg hoe het met haar ging. Ik hoor nu buiten het vriendje van het buurmeisje roepen of ze buiten komt om even wat te doen. Stelletje vetzakken. Maar ze roept terug dat ze zo komt want ze is aan het vingeren. Het vingerding is ook populair bij politici. Pijdens de formatiebespreking zaten ze allemaal te vingeren en zelfs mevrouw Schipper was als een razende bezig met die vingertjes.Dat vingeren zal nog wel eens mijn ding worden alleen die dingen zijn zo verdomde klein.

    Like

  • hendrikush zegt:

   Dank voor deze lofrede op mijn voorvader de veldwachter en zijn mannen.
   Stadsgrachten, stadsmuren, schavotten, galgen, musketten; het werkte toen prima.

   Liked by 2 people

   • Als kleine jongen speelden wij achter op de deel bij opoe rechtbankje en omdat Treesje niet mee mee wilde spelen omdat ze er genoeg van had om telkens maar weer haar nageltjes te moeten bijvijlen die wij ernstig met tangen beschadigden om haar een bekentenis te ontfutselen namen we de hond maar. Werkte voor geen meter want die hond beet terug als we aan z’n nagels kwamen en we kregen onderling als een stel krijsende VVD-ers ruzie over wie er de baas van de rechters mocht zijn – we wilden zeker niet dat dikke Theo ’t werd – en hoeveel keer de hond moest blaffen om een geldige bekentenis op te leveren.

    Ik meen dat we Rita Verdonk toen als rechtersbazin hebben gekozen want die had de nageltjes weer in het gelid en wilde weer meedoen. Dat gedoe met die bewijsvoeringen en bekentenissen werd voortaan overgeslagen omdat iedereen begon te krijsen of te bijten als je ook maar naar de nagels wees. En dat rechtbankje was eigenlijk ook maar een wassen neus. Voortaan was het gewoon gij zijt schuldig, schavot en galgje en we hebben meen ik Alexandertje doodgraver laten worden en die mocht de laarzen houden, net als in de film. Zelfs de kids verdedigden toen het durp, maar ja, wij hadden geen vingerding.

    Liked by 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Wat is een vingerding?

    Liked by 1 persoon

   • Wow,@paulzwueste kennelijk heb ik mijn vingerboodschap op de verkeerde plek gegooid. Zie hierboven ergens.

    Liked by 1 persoon

 9. ronald en cher zegt:

  Heel goed geschreven , ik ben 50 plus heb een vriendin van 28 en geniet van het leven , maar kids durven we niet te nemen dan moet je wel een hele grote egoist zijn, Er is gewoon geen toekomst in een land waar dalijk 50% barbaarse profiteurs zijn die met een uitkering en beetje foute handel de hele dag lopen te chillen.

  Liked by 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Goh Ronald, en doe Cher de groetjes.
   Je bent een voorbeeld voor allemaal hier…
   Ik zou ook nooit kids nemen want we hebben al egoïsten genoeg.
   Iedereen die vandaag de dag nog kids neemt ziet die dingen gewoon als levend speelgoed waar ze de hele dag mee lopen te jubelen en te gooien.
   Zo van, vangen… Ja dat ging mis Jan.
   En ik zei nog vangen!
   Nou ja, geeft niks, dan nemen we gewoon ’n nieuwe…

   Like

 10. Beschouwer zegt:

  Kijk maar naar Parijs dan weet je hoe het hier gaat worden met die massa-immigratie. Vele toeristen worden overdag op straat aangevallen en beroofd en vele toeristen mijden Parijs wegesn de criminaliteit. Hier in Hoogeveen stelen nogal wat Eritreers fietsen op het station die ze brutaal naar het gelukszoekerscentrum dragen om daar het slot open te knippen. Ik heb de politie er wel eens op af gestuurd en ook van anderen gehoord die hetzelfde deden. In de berichtgeving in lokale krantjes lees je er niks over en wordt dit gejat in de doofpot gestopt. .

  Like

 11. Joske zegt:

  Beste,
  DE idee van de islamisering begon reeds Decenia geleden. Toen alle West-Europese landen na de Italianen ook turken uitnodigden omdat er bij ons teveel werk was, ze kregen trouwens een hongerloon dat bijna op een getolereerde slavernij lijkt.

  En nu gaan klagen en de vluchtelingen allemaal over dezelfde kam scheren is een immense stap te ver!!! In elk ras of religie zit schorem!!!

  Verder nog even de bedenking: Stel dat het tot een oorlog komt, hetgeen de politici willen vermijden door ze meer en meer te geven… maar het schip is al lang aan het zinken … Voor een oorlog is het al te laat, we zijn reeds in de minderheid, maar dat terzijde, als U zou moeten vluchten uit noodzaak tijdens een oorlog die reeds op handen is, om Uzelf en uw gezin te redden en zelfs uw huis dat half in puin ligt, te verlaten om ergens een veilige plaats te vinden???

  Die oorlog komt er aan, maar mss zal U deze niet meer mee maken dan wel uw kinderen, als U er heeft of meeleeft met andere ouders, wiens kids zonder enige kennis de loopgraven zullen in moeten…

  Niet elke vluchtelingen zijn schorem!!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s