Wethouder: Problemen Zuiderparkbad Den Haag door verharding maatschappij

Screenshot_63

DEN HAAG – Wethouder Rabin Baldewsingh (PvdA, foto) ziet de problemen in het Zuiderparkbad in Den Haag als een gevolg van de verharding van de samenleving. ‘Helaas komt dat ook de zwembaden binnen terwijl dat plekken moeten zijn waar je graag naartoe gaat. Wangedrag pakken we daarom aan’, zegt hij.

Een groep van twintig medewerkers en oud-medewerkers van het Zuiderparkbad kaartte het probleem aan. Zij schreven in een anonieme brief dat vooral Turkse en Marokkaanse jongeren bezoekers en personeel van het zwembad terroriseren. Er zou sprake zijn van aanrandingen, geweld en bedreigingen.

Lees verder>>>
(h/t L. v.d. S.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

27 reacties op Wethouder: Problemen Zuiderparkbad Den Haag door verharding maatschappij

 1. kennelijk waren de probleemveroorzakers uitsluitend moslims; waarom zei de wethouder dit niet?

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Wat een achterlijke uitspraak, dus door de verharding van de samenleving randen moslimjongeren meisjes aan ????
  En zo’n debiel is wethouder ???

  Like

  • Harry zegt:

   Zo zie je maar , als je maar genoeg lui van een bepaalde soort importeert , dan komen er vanzelf een aantal op te hoge posten te zitten .
   Gezond verstand , vakkennis , inzicht en benul tellen dan niet mee .
   ” Hij is EEN van ” ONS ” , zullen ze gebruiken als argument , ” dus dat is beter voor ONS” .
   Heb die halve zool al vaker in een interview gezien op tv , hij is gewoon chronisch gek .

   Liked by 1 persoon

  • Steven zegt:

   Alleen als het Autochtonen waren geweest die dezelfde dingen deden…dan hadden ze het probleem al lang opgelost.
   In dit geval noemen ze het “verharding van de samenleving” met andere woorden…we doen er NIKS aan en wen er maar vast aan!
   Nog even en héél Nederland heeft wethouders en burgemeesters van allochtone afkomst!!

   Liked by 1 persoon

 3. ReaGluurder zegt:

  Zo’n Wegkijker is een gevaar voor de samenleving, ontslaan!! Er wordt beweerd dat er in ‘de politiek’ nogal eens mislukkelingen zitten, geloof het direct. Ya’Allah, en ze zijn ook nog duur ook voor de belastingbetaler!

  Liked by 1 persoon

 4. ildiko zegt:

  Het probleem is niet de verharding, maar de nieuwe loempia soort directeuren en op weekdier lijkende lullen, die niks kunnen alleen maar slap lullen.

  Liked by 1 persoon

 5. Theresa Geissler zegt:

  “Verharding van de samenleving!” Zou je die vent niet vierkant door de ruiten flikkeren?!
  En aan welke groep valt die “verharding” dan wel toe te schrijven? Aan de ‘racistische’ autochtoon zeker weer?! (Slinger dat die slijmbal persoonlijk in z’n gezicht en hij zal wel reageren van: “Dat heb ik niet gezegd…..”)
  Vies, vuil, wegkijkend ambtenarentuig! ARGH!!!

  Like

 6. Mary zegt:

  Nee miezer die zogenaamde “verharding” hebben jullie PvdAers geïmporteerd, de gelegenheid gegeven om hier crimineel bezig te zijn, te beschermen en dat al sinds decennia en die verharding heet de Islam. En ja, onder dat totale “zieke beleid” van links lijden alle Nederlanders.

  Like

 7. Marian zegt:

  Het gaat hier alleen om Turken en Marokkanen, dit heeft niets met verharding te maken maar met opvoeding en hun achterlijke cultuur.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Zo kennen we de linkse doctrine van de Partij van de Allahtonen weer. Wegkijken en misleiden, dat doen ze nog steeds. En vooral NIET de echte OORZAAK benoemen, de gehersenspoelde moslim jongeren. Nu mag ik dat nog zeggen, maar hoe lang nog… O ja, PvdA op naar de 0 zetels, de volgende verkiezingen.

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Gel*l.
  Jaren geleden ging Tropicana in Rotterdam dicht vanwege dezelfde Marokkanen.
  Het is tuig en hoort hier niet.

  Liked by 1 persoon

 10. Pietersen zegt:

  PvdA lul die nooit de feiten wil zien. De verharding van de maatschappij komt juist door het islamitische tuig dat al sinds de jaren ’80 aan het klieren is en onze zwembaden onveilig heeft gemaakt, zo erg dat zelfs zwembaden gesloten werden.
  Dit is weer een typisch staaltje van z’n moslimknuffelvriendjes uit de wind houden.
  Den Haag stad van huichelarij en nep wethouders met z’n 196 culturen waarmee zo graag wordt opgeschept en nooit de nadelen worden genoemd. Het is zo vals allemaal.

  Like

 11. Stef zegt:

  Het zal ook wel weer en moslim zijn !!

  Like

 12. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Ben ik een Surinaamse wethouder?”

  Het is nog erger. Je bent een Surinaamse PvdA-wethouder. Dat dat heel erg is blijkt wel uit je slappe geleuter.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Liked by 1 persoon

 13. N.E. Derlander zegt:

  “Wethouder Rabin Baldewsingh (PvdA) ziet de problemen in het Zuiderparkbad in Den Haag als een gevolg van de verharding van de samenleving”.

  Hoe heeft deze mooiprater en wegkijker dat vastgesteld? Hoe is het mogelijk dat deze ondermaatse wethouder (van PvdA huize) op z’n wethoudersstoel kan blijven zitten? Komt het nog goed met Den Haag?

  Like

 14. Jade zegt:

  Ik denk eerder dat de oorzaak verslapping
  van de maatschappij is…
  We zijn totaal krankzinnig dat we al die islam-smeerlapperij
  toestaan op ONS grondgebied.
  Sluit alle 500 moskeeën, verbied de koran.
  Trap degenen die zich niet kunnen gedragen het land uit.

  Like

  • Harry zegt:

   Prima begin !
   Maar zolang je moslims in je land hebt zal het gezwel steeds weer de kop opsteken en uitdijen .
   Het beste zou zijn als we er geen één meer hadden .
   Al die lui die radicaliseren zijn ook gematigder begonnen .
   Het verloopt net als een agressieve ziekte .

   Like

 15. Ivan Chapka zegt:

  Hij herkende dit niet in de anonieme brief, hij ontkende het zelfs, die Surinaamse PvdA huichelaar, piest in zijn broek als hij het werkelijke moslim tuig zou moeten benoemen als daders. Wat een slappe bruine drol, en socialistische huichelaar.
  Gelukkig denken de Surinamers die ik ken er heel anders over, want ook zij hebben veel last van het moslimtuig die ongelooflijk racistisch zijn

  Liked by 1 persoon

 16. A Walle zegt:

  Dit is de schuld van de huigelaars in het Binnenhof.Wij moeten dat zootje pakken.en een pak slaag geven.

  Like

 17. Cathja zegt:

  Ja hoor, daar hebben we weer zo’n debiele uitspraak. Alsof de Nederlandse (lees: autochtone) jongeren zich net zo misdragen als de Marokkaanse en Turkse jongeren. Daar is geen sprake van, enkele uitzonderingen daar gelaten. En áls er al sprake zou zijn van verharding in onze samenleving, dan zou ‘meneer’ Baldewsingh zich eens af moeten vragen waaróm er dan verharding is opgetreden.
  Zou dat niet komen doordat onze samenleving op ALLE FRONTEN wordt geteisterd door moslimtuig? Omdat jongeren van Marokkaanse en Turkse komaf geen enkel respect tonen voor onze eigen meisjes en vrouwen, daar die in hun ogen niets waard zijn? En ja, als Surinaamse jongeren zich aan onze meisjes en vrouwen zouden vergrijpen, dan zouden we die ook met name noemen, ‘meneer’ Baldewsingh.
  Stop eens met het wegkijken (en daarmee vergoelijken) van de problemen die met name door allochtonen (moslims) worden veroorzaakt. Vroeger konden we elke dag gemengd zwemmen, zonder noemenswaardige problemen. Tegenwoordig komt het steeds vaker voor dat onze vrouwen en meisjes het zwembad mijden, vanwege bovengenoemde jongeren.

  En, ‘meneer’ Baldewsingh, is het u inmiddels al opgevallen dat Marokkaanse en Turkse jongeren NOOIT hun eigen vrouwen en meisjes aanranden?

  Waarom zou dat niet gebeuren? Enig idee? Hmm…..?

  Like

 18. Nemesis zegt:

  Zeg beste man, je hebt niet de aangelegenheden van Den Haag hoog in je vaandel staan, maar alleen je eigen aangelegeheden en die van je moslimvriendjes.
  Hoe meer je zulke onzin lult en raaskalt, zal de maatschappij zich jullie tegenover steeds meer verharden, dus hou je liever maar eens koest en zoek de problemen bij het moslimtuig dat het plezier in ONZE zwembaden en binnenkort ook weer op ONZE stranden aan het verzieken is. Zeg meneer Baldedinges heeft u ook toevallig kinderen, misschien een paar van die onbeschofte rotjochies en een dochter die u ook niet naar het zwembad laat gaan, zelfs niet vermomd in zo’n karnavalspak als een boerkini.

  Toch typisch, die lui die hier nog niet zo heel lang leefden en een lekker gekleurd velletje hebben, hebben de grootste bek over wat wij zouden moeten en doen.

  Liked by 2 people

 19. Peacepipe zegt:

  Er zijn natuurwetten! Één daarvan is oorzaak en gevolg! Dat is een fenomeen waar politici niets van begrijpen. Daarom blijven ze gewoon dweilen met de kraan open! En ik kan u verzekeren, daar zijn toch óók een flink aantal HOOG opgeleiden bij!

  Like

 20. Mirjam zegt:

  Hij geeft aan dat hij het geen normale reactie vindt van de burgers en de media om te zeggen dat de daders jonge Haagse Turken/Marokkanen zijn. Volgens hem zijn het gewoon Haagse jongeren die zich misdragen en moeten we dit ook zo noemen en niet anders. Plank voor de kop en vooral verslaafd aan het eeuwig durend, nietszeggend quotum van het verwijten van racisme.

  Nee, meneer Baldewsingh, het is zoals het is en het wordt genoemd zoals het is. Dát is de waarheid en zó moet het. Feiten mogen benoemd worden zoals ze zijn en niet zoals u wilt dat ze zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s