CITAAT Ayaan Hirsi Ali

Screenshot_16

“Als de islam hetzelfde is als iedere andere religie, waarom moet ik dan rondlopen met gewapende bodyguards?”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Hypocrisie, Islam, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op CITAAT Ayaan Hirsi Ali

 1. Cathja zegt:

  Juist! Maar waarom ontkennen zovelen deze feiten?

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Een heel goede vraag. De vraag geeft al aan, dat de islam “niet” is, wat men kan verwachten. Het is geen religie, maar een perverse ideologie, met een religieus sausje overgoten.

  Geliked door 1 persoon

 3. Edjan zegt:

  Hirsi Ali: “als de islam hetzelfde is als iedere andere religie, waarom moet ik dan rondlopen met gewapende bodyguards?”

  Omdat de Europese overheden de islam tot staatsgodsdienst willen maken. Daar is voor betaald dus nu moet de overheid daar voor zorgen. Daartoe wordt oa. de islam beschermd. Ook worden tegenstanders van dit beleid op achterbakse wijze vogelvrij verklaard. Ze moeten onderduiken, krijgen feitelijk levenslange gevangenisstraf, of ze moeten het land verlaten.

  Maar de hypocriete overheid kan het zich niet veroorloven dat ze echt worden afgemaakt. Dat kost teveel stemmen. Vandaar die bodyguards, voorlopig.

  Geliked door 1 persoon

 4. guusvelraeds zegt:

  Ja waarom? Als de islam vrede is waarom moet Salman Rushdie om een paar onnozele verzen al bijna 30 jaar beschermd worden. Waarom Geert Wilders, waarom Lars Vilks en Kurt Westergaard. Waarom Theo van Gogh?

  Waarom al die duizenden grote en kleine (wat is klein? 1 dode, 5 doden?) aanslagen door gepleegd door moslims.

  Waarom lopen in alle grote Europese steden nu gewapende militairen rond? Waarom moest in mijn provinciestad de afgelopen carnaval meerdere toegangswegen afgezet worden met grote betonblokken? Waarom, waarom waarom?

  Ik zal je vertellen waarom, omdat de west Europese elite een laf zooitje is. Omdat ze weigeren de islam te benoemen wat het is. Een verderfelijke ideologie die al 1400 jaar miljoenen moslim en niet moslim gezinnen verwoest heeft.

  Ze blijven het monster islam voeden, voeden en nog beter voeden. De meest lekkere hapjes krijgt het monster toegeworpen. Want voor zichzelf zorgen kan het monster niet. Het enige wat het monster kan is verwoesten. Ze hopen dat het monster verzadigd raakt. Maar ik zal je vertellen het monster zal niet verzadigd raken. De dag komt dat we het islamitische monster tegemoet moeten treden, dat is onvermijdelijk en op de avond van die dag kan er maar een winnaar zijn.

  Hetzij de vrije wereld of het monster islam.

  Een tussenweg is er niet.

  Geliked door 3 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Eh, terzijde: De “Duivelsverzen” zijn geen verzen in de letterlijke zin van het woord, Guus’: Het is de titel van een satirische roman. Ik heb het boek al ca. 30 jaar in de kast staan. -krijg het niet uitgelezen, maar daar gaat het hier niet om.

   Like

   • guusvelraeds zegt:

    Inderdaad. De duivelsverzen is inderdaad een roman van de hand van Salman Rushdie. Deze roman echter is geënt op een aantal verzen die in eerste instantie werden toegedicht aan Mohammed. Op latere datum. Aan de Koran is veel geschaafd, weggelaten en opnieuw geschaafd werden deze verzen niet meer toegeschreven aan de engel Gabriël maar aan de duivel. Vandaar dus de duivels verzen. De duivel zou de verzen op de tong van Mohammed gelegd hebben. De verzen zouden gevolgd zijn op vers 19 en 20 van Soera de ster van de koran. In deze duivelsverzen is sprake van 3 godinnen die door de bewoners van Mekka werden vereerd. Mohammed stond toe dat deze 3 godinnen vereerd zouden mogen worden als doorgeefluik naar Allah. Met deze verzen zou de duivel verwarring willen zaaien in het huis islam. Aangezien de drie godinnen ook nog aan het vrouwelijke toegeschreven kunnen worden voel je aan dat de rapen gaar zijn in de islamitische keuken.

    http://www.exmoslim.org/duivelsverzen.html

    Like

 5. Gert Jan Reitsma zegt:

  Als de islfieten zo vreedzaam zijn, hoe kan het dan dat hun geschiedenis een lange reeks van moord en doodslag is? Als de islafieten zo vreedzaam zijn, waarom zie ik honderden foto’s met mensen die mijn bloed wel kunnen drinken? Als de islafieten zo vreedzaam zijn, waarom ik lees ik dan dat de ene richting de andere richting alleen maar wil doden? Vreedzaam? Of vreetsaam?

  Like

 6. tjonge zegt:

  als islam toch zo een vreedzame en fantastische religie is, waarom vluchten al die mossels uit al hun fantastische islam-landen en komen ze het “verderfelijke/walgelijke” westen koloniseren ????
  .
  vragen, vragen….

  Like

 7. wouteenhoorn zegt:

  Ja waarom? Omdat o.a.de elite goedkope arbeiders nodig heeft. Begrepen SP?

  Like

 8. Jan zegt:

  Ayaan Hirsi Ali: Islam–Mecca vs Medina?

  Ayaan Hirsi Ali’s recent paper for the Hoover Institute, The Challenge of Dawa (http://hvr.co/2xLuz6e), her conceptualization of Mecca vs Medina Islam (roughly the distinction between peaceful and militarized/expansionist), and the possibility of rapprochement between Islam and the JudeoChristian world.

  …..
  We also discuss the failure of Western women to stand up and demand that the denial of women’s rights and restrictions of freedoms that characterize those countries come to a halt—…

  Zie voor uitgebreidere info youtube

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s