CITAAT van de Poolse minister-president Beata Szydło

Screenshot_32

“Waar ga je naartoe, Europa? Sta op, sta op uit je lethargie, anders zul je elke dag om je kinderen huilen.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, gezond realisme, Patriottisme, Polen. Bookmark de permalink .

15 reacties op CITAAT van de Poolse minister-president Beata Szydło

 1. Jean zegt:

  Geachte mevrouw Beata Szydło, de Europeanen worden dagelijks door de barbaarse islamitische troep wakker geschud maar sommigen , vooral domme linkse wegkijkers, vallen terug in slaap of kijken liever naar wielrennen of voetbal maar dat ze wakker zullen blijven moet niet aan getwijfeld worden, zodra ze er zelf of de familie mee geconfronteerd worden zullen ze staan te schreeuwen om steun, dan zal ik ze antwoorden “misschien met alle Chinezen maar niet met den dezen”.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Dat moet ze tegen dat RODE KRAPUUL van de EUSSR, en de vriendjes van deze ploerten zeggen!

  Like

 3. Golden Girl zegt:

  Maakt dat zooitje in Taormina niets uit , ik word misselijk bij het kijken naar die foto van die buitenaardse wezens behalve heer Trump, hoe lang moeten we nog toezien dat ze ons de afgrond in duwen

  Like

 4. BertG. zegt:

  Nou, die kan het verder ook wel vergeten om nog langer twitter berichten door te krijgen in Duitsland.

  Like

 5. Flo zegt:

  Waarom zien die lamstralen in Brussel dit niet ,en blijven we dat tuig maar dulden dat ze de lakens uitdelen ,pek ,veren ,en uit d’r functie zetten,of zijn er nog mensen die denken dat alles instort als ze er niet meer zijn .

  Like

 6. Cleo zegt:

  Rutte moet zijn koffers pakken!
  Nederland heeft een echte leider nodig, zoals Beata Szydlo, geen lafhartige, narcistische volksverlakkers!

  Geliked door 1 persoon

 7. corrie bruin zegt:

  Zij zijn niet allemaal zo wijs en zeker niet in Brussel. Die laten die Europeanen zonder geweten zomaar afslachten.

  Like

 8. Ik begin ook te begrijpen waarom ze de drank in de kroeg zo duur hebben gemaakt. Dat is om te voorkomen dat woedende burgers dronken worden en dan met de hele kroeg – en dat zijn er alleen bij de buren al een kleine 200.000 – uit de Bierkeller kruipen om Nachten met Lange Messen te gaan houden. Maar nu tegen andere doelgroepen dan damals. Drank kan dan meer kapot maken dat ons niet lief is. Maar ja, te duur en op rechtsdraaiende joghurt loopt een revolutie van Het Volk niet. Daar heb je sterk grei voor nosig.

  Geliked door 2 people

 9. Marian zegt:

  Dat moeten wij maar willen, tegen die tijd zullen we ze echt wel van ons af moeten slaan of knallen.

  Like

 10. Mary zegt:

  De EU dictators huilen alleen als hun NWO plannetje niet lukt zoals b.v. Engeland een streep door hun rekening heeft gezet, echter zeer zeker niet om “hun kinderen” die worden bewust overspoeld met vernietiging.

  Like

 11. Hier de toespraak (met ondertiteling)

  Like

 12. Geronimo zegt:

  @Goldengirl
  We zullen zolang moeten toezien als we zelf willen. Recent in Frankrijk, daarvoor in Nederland, had de bevolking wel degelijk de kans om een andere keuze te maken, om het roer 180 graden om te gooien. Massaal kiezen voor Marine Le Pen of voor Geert Wilders had een wereld van verschil kunnen maken. Maar de bevolking heeft uit schrik voor de eigen portemonnaie of uit gewone kortzichtigheid, anders gekozen, en is zodoende al geen haar beter dan haar onbekwame leiders, die hen nu als volslagen blinden naar de afgrond leiden.

  Europese burgers zijn voor het overgrote deel echte lafaards geworden, enkel nog belust op consumptie. De moderne slaven van het grootkapitaal. Ze hebben, net als de hen leidende onbekwame politici, nooit een oorlog van dichtbij of van ver meegemaakt. Doordrenkt als ze daarbij zijn van de links-liberale gedachte van tolerantie jegens jan en alleman, van mensenrechten en het daarmee gepaard gaande door links gepropageerde multiculturalisme, zijn ze verworden tot over gepacificeerde, ruggengraatloze slappelingen, die bij de eerste echte militaire aanval direct onder de voet zullen worden gelopen.

  Trump heeft de voorbije dagen duidelijk de vinger op de stinkende Europese wonde gelegd: het (decadente) westen doet veel te weinig voor zijn eigen veiligheid, en parasiteert in het kader van de NAVO liever als een laffe hond op de middelen van de Amerikaanse bondgenoot, die voor het merendeel van de kosten mag opdraaien. Het geld dat ze op die manier kunnen besparen op defensie, besteden ze veel liever aan het massaal binnenhalen van al die honderdduizenden islamitische klaplopers, die ons de oorlog komen verklaren, geen gewone moordenaars of gekken, zoals de media hardnekkig blijven schrijven, maar wel degelijk islamitische ideologen. Het is meer dan laf vanwege de media om te blijven zwijgen over wat onze tegenstanders tot dit soort gruwel aanzet, het is misdadig. Want zij kunnen en zouden de ogen van de bevolking moeten openen voor het dreigende gevaar dat op ons afkomt. Waarom zij dit niet doen, ligt al in bovenstaande vervat.

  Welnu, een oorlog win je niet met schone woorden en verzoenende taal, maar wel met een heus leger, dat hard terug slaat, want deze crisis is niet meer op te lossen binnen het kader van de democratische rechtsstaat en de mensenrechten. Anders gaat het westen onherroepelijk ten onder, en zal het gebukt gaan onder de knoet van de sharia onder het gejengel van de islamitische roeptoeters. Binnen enkele decennia is het zover.

  Like

 13. Gwnmezelf zegt:

  Enige oplossing voor ons Nederlanders is massale bijeenkomsten organiseren. En dit aanpakken met goeie tactische bewegingen. politiek zal dit zo goed als bijna niet lukken. Wel als heel Nederland bij elkaar komt uit liefde en respect voor onze cultuur, land, kinderen en toekomst.
  Praten en politiek heeft geen zin, niemand die luistert naar dit zoals bijvoorbeeld onze Geert Wilders heeft zelf niet altijd goeie punten maar betreft de islam heeft hij groot gelijk.

  Islam leert uit de Qoran om mensen te vermoorden of en het land over te nemen.
  De dood staat hier tegenover mochten mensen ook niet willen bekeren zoals het onthoofden van onze Nederlanders bijvoorbeeld. Steeds meer wijken zoals in zweden, Engeland en Frankrijk worden no go zones dit betreft omdat de politie daar ook gewoon niet durft te komen en hebben niks te zeggen in deze wijken dit betekent dat je dus gewoon vermoord kunt worden dmv deze lui.

  Dit zal ook gebeuren der zijnde tijd alles wat de moslims doen op dit moment is veel kinderen produceren en zodoende hun de les stoffen leren uit de Qoran wat voor ons niet gunstig is.
  Reken maar uit hoe dit over de aantal jaren zal zijn voor ons met kwa getallen zwaar in de minderheid te zijn en hier totaal niet opgewassen tegen te zijn. De actie moet nu gebeuren en z.s.m oftewel ook bijeenkomsten organiseren. Via het internet en andere gangbare middelen die er zijn om dit tot een goed project te kunnen leiden zijn er mensen nodig met ballen.

  Ik zou mijn leven geven om jullie en ons nederlanders te redden van deze onheil. Maar we kunnen dit niet alleen net zoals de moslims dit niet alleen doen maar met z’n allen zo moeten wij ook opereren dit is helaas de enige oplossing aangezien de politieke macht geen ruk doet dan maar koppen die rollen..

  Ik weet ook niet anders meer wat we hier tegen kunnen doen zou willen dat je met dat rot volk kon praten maar dit willen ze niet en mocht dit wel zo zijn zullen ze wel weer met een leugen komen want ook dit volgens de Qoran mag, liegen tegen ongelovigen zoals wij varkens in hun ogen die afgeslacht moeten worden. Waarom zouden we hierop wachten op dit moment die zeker ter zijnde tijd zal komen. Ik ben zelf geboren in Nederland en half bloed maar ik wordt misselijk van de manier hoe moslims met mensen omgaat die geen moslim is. Ook hoe er in syrie elke dag mensen dood gaan en kinderen ook dmv USA coalitie bv die dit allemaal gesteunt heeft en maar niet wilt samen werken met Putin et. Helaas de waarheid is hard maar dan maar een burger oorlog maar dan beter goed voorbereid met z’n allen tegen hun vind je niet?

  mvg het beste

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s