G7-top: Trump tegen “vluchtelingen”, “Europa” voor

Screenshot_30

(Vertaling: E.J. Bron)

In de Siciliaanse stad Taormina komen de, officieel, belangrijkste en machtigste staatshoofden bijeen. Er voor het eerst bij: Trump, Macron, May en Gentiloni. Vooral Trump schudt de vergadering op. Als een van de weinigen spreekt hij zich voor de afgrenzing en tegen de ongecontroleerde immigratie uit.

Mitteleuropa

Waar anders alleen maar wederzijdse bevestiging heerste, bestaat nu onenigheid: Trump trekt ten strijde tegen de migratie, zijn collega´s uit Europa niet. De tegenspraak komt vooral uit Duitsland en Italië, twee landen die het meest met “vluchtelingen” geconfronteerd worden. Merkel wil aan haar uitnodigingspolitiek, die ondertussen door de realiteit werd ingehaald, vasthouden.

Ook met betrekking tot de handelspolitiek schijnt Trump geen vrienden te maken in de gelederen van de Europese politici. Terwijl hij een vrijhandelsakkoord afwijst, vindt vooral Merkel dit jammer: “In deze geest zou het me verheugen wanneer we de onderhandelingen tussen de Europese Unie en de Verenigde Staten van Amerika ook weer zouden kunnen oppakken.”

Terwijl Trump dus politiek voor zijn volk bedrijft, bedrijven de Europeanen politiek tegen hun volk, ten gunste van economische gelukzoekers en “vluchtelingen”.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, Elite, Europa, EUSSR, VS. Bookmark de permalink .

42 reacties op G7-top: Trump tegen “vluchtelingen”, “Europa” voor

 1. Steven zegt:

  Schijnbaar is voor die asielwaanzin geld genoeg….en vrouwen pakken ze zelf wel (ook goedgekeurd door de EU)

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Trump heeft volkomen gelijk. Maar de rest van dat boeventuig, de zogenaamde staatshoofden, verkopen hun eigen volk en vaderland, zonder met de ogen te knipperen!

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   Aanvulling: Ik vind niet dat Trump onder dat boeventuig valt.

   Geliked door 2 people

  • Jan zegt:

   Toespraak van Trump waarin hij de Europese staten verwijt dat zij niets voor hun veiligheid over hebben en parasiteren op het Amerikaanse leger.
   Zure gezichten van Ferkel en Turdeau. Wat een groep stumpers, en dat noemt zich wereldleiders.

   Like

 3. koddebeier zegt:

  Trump blijkt als enige van dat zooitje hersens te hebben !!

  Geliked door 1 persoon

  • Asgard zegt:

   Koddebeier,..ik ben daar nog niet overtuigd van van Trump, ik wacht er nog ff mee, sowieso zit ie in het web van multinationals, ik spreek het nog niet uit.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Hè toe nou Asgard.
    Je weet hoeveel er van af hangt.
    Laat ons niet in het onzekere.
    Ik weet zeker dat Trump het héél belangrijk zal vinden of jij ‘m wèl of niet goedkeurt…

    Like

   • Asgard zegt:

    Paul,..Lol:-)) Maar toch wacht ik er ff mee, het is een vreemd mannetje die Trump, ergens mag ik m wel,..maar, kheb nog steeds mn twijfels,..als ie de Paus nou bij zn pussy had gegrepen dan was ik om!! :-))

    Geliked door 1 persoon

   • koddebeier zegt:

    De pest is dat we in de kranten alleen maar Nep nieuws lezen, net als op de tv.

    Like

   • Asgard zegt:

    Koddebeier,…..De pest is dat we in de kranten alleen maar Nep nieuws lezen, net als op de tv.

    Dat doen we toch voor de lol, omdat wij weten hoe het werkelijk in elkaar zit,…tevens bevestigt het steeds meer en meer dat wij op de goede weg zijn wat betreft de waarheden die we zelf onderzoeken!! Steeds meer en meer mensen zien de kranten en de media als een poppenkast vol met leugens,… Het volk kun je maar even voor de gek houden maar nooit lang, en vooral in deze tijd met het internet niet meer.

    Like

   • BertG. zegt:

    Asgard, hij heeft het wel geprobeerd.

    Like

   • Asgard zegt:

    Jahahaha,…ik ken het filmpje kreeg hem vorige week op mn app van een kameraad van mij,..Ja Bert ik heb helemaal niets met deze schijnvertoning, genoemd de Paus!

    Like

   • Asgard zegt:

    Dit is het hele filmpje :-))

    Geliked door 1 persoon

  • Jan zegt:

   Hij is de enige die zijn eigen centen verdient, die anderen zijn parasieten, leven van ons geld.

   Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Kijk Jan.
    Zo ken ik je weer.
    En zo is het ook.
    Fijn dat er nog mensen zijn die de realiteit zien.
    Zo van. Hij deugt niet… want zijn vrouw geeft hem ook al geen hand meer….

    En Trump maar lachen!

    Like

   • Jan zegt:

    Het zou mij niets verwonderen als dat filmfragment met haar hand in het filmprogramma van Adobe, Premiere Pro is bewerkt

    Like

 4. 4sjun zegt:

  Trump is niet de enige. In Hongarije, Polen, Tsjechië, Slowakije en Bulgarije en zelfs in Oostenrijk zien we het globalistenklimaat gekeerd worden door de traditionele kinderen van de rekening daarvan. Want is is natuurlijk erg gemakkelijk roepen als je zelf nagenoeg gevrijwaard bent van de nadelen van open grenzen, afnemende kapitaalwaarde, afnemende levensruimte, afnemende aanspreekbaarheid, afnemende veiligheid op straat, afnemende vrijheid van meningsuiting en afnemend vrij besteedbaar inkomen. De hoogste tijd om ook in West-Europa via persoonlijke gesprekken voorbij de mainstream media die mensen eveneens beter voorgelicht te krijgen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Golden Girl zegt:

  Ze blijven volharden in het binnen halen van die lui, keizerin van Europa Merkel, oom juncker, tut May en wat doet die linkse drol Trudeau daar? Hoort die ook bij de G 7 verraders kliek? De enige die het nota bene voor ons continent op neemt is heer Trump, hij durft het te benoemen
  De rest heeft genoeg van de oorspronkelijke bewoners stelletje schoften en dan die duivel Macron gelijk op zijn gelijk gestemde vriendin Merkel af hufter

  Geliked door 1 persoon

  • Drs.P. zegt:

   Smerige drol Trudeau is momenteel bezig om zijn hele mooie Canada naar de kloten te helpen met door het helemaal vol te plempen met honderd duizenden allahratten.
   Hij is ook het “lichtend” voorbeeld voor GL-rat jasser kadaver die er alles aan doet om op hem te lijken. Canadezen zitten aan de geelhonger en de fucking parasieten worden helemaal in de watten gelegd met BBB x BBB (dus BBB in het kwadraat).

   Geliked door 2 people

 6. Edjan zegt:

  Gabriel: hoe durft Trump te eisen dat Europa 2% aan de NAVO gaat betalen? We moeten juist ontwapenen en in gesprek gaan met de mohammedanen.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/28248434/__Gabriel_uit_kritiek_op_Trump__.html

  Tja, met mensen als Rutte kan groot-moffrica tegenwoordig Europa gratis bezetten. Het geld dat ze besparen kan naar hun mohammedaanse lievelingen gaan.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Ach ja Edjan.
   De EU-schurken wentelen zich in de waan dat zij het voor het zeggen hebben en dat het alleen maar beter en beter met ze zal gaan.
   Méér macht voor EU-goden… en minder tot géén macht meer voor de volkeren.
   Dat is het programma dat ze nog steeds kunnen afwerken omdat er momenteel nog te weinig verzet is dat werkelijk hout snijdt.
   Zelfs de Balkan-staten kunnen niet te ver gaan.
   En dit terwijl de EU in werkelijkheid een reus op lemen voeten is…

   Trump speelt zijn spel met ze.

   Geliked door 1 persoon

 7. delamontagne zegt:

  DE EUROPESE LEIDERS BESCHERMEN ZICHZELF VOOR DE WERKELIJKHEID.
  …………………
  Toen de Staatshoofden van G7 aankwamen in Taormina, Sicilië voor de vergadering op 26 Mei, leek het wel op een fraaie prentbriefkaart, de foto die van hen werd genomen tegen een schitterende achtergrond.
  Italië, de gastheer van de vergadering had aangekondigd dat zij alle havens van het eiland voor de duur van de twee-daagse Conferentie, gesloten zouden houden.
  DIT OM DE G7-BIJEENKOMST TE BESCHERMEN TEGEN EVENTUELE TERRORISTEN, die mee zouden kunnen reizen met de migranten uit Libië.
  Volgens rapporten is het Italiaanse Ministerie van Openbare Veiligheid van mening dat onder de illegale immigranten er zouden kunnen zijn die een islamitische dreiging betekenen.
  Een verbazingwekkend vorm van hypocrisie.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Bovendien hebben ze 2 special helikopterlandingsplaatsen moeten aanleggen in Sicilië omdat men de stoet auto’s niet door de het centrum van de stad Taormina durfde te laten rijden uit angst voor aanslagen.
   Kosten meer dan 10.000.000 Euro.
   Over hypocrisie gesproken.

   Nog nimmer in de geschiedenis heeft een criminele organisatie van Europese staatshoofden meer valse informatie verspreid…

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Het kan best wel een paar centjes hebben gekost, maar je vergeet dat die landingsplekken later voor de ‘rescue-helicoptres” kunnen worden gebruikt.
    De 2 “Franco-fiele” regeringsleiders, Fr & Can hadden een gezellig 2-talig
    tête à tête……………….
    Een idyllisch onder-onsje tussen twee “Bilingual” wereld-leiders.
    https://eurocalifat.files.wordpress.com/2017/05/trud.jpg?w=552&h=367

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Delamontagne.
    Ik vergeet helemaal niks, want ik weet helemaal niks.
    Zal mij worst zijn (zeggen ze in Oostenrijk…) wat ze later met die landingsplekken doen.
    Dàt was niet het onderwerp van onzer beider reacties.
    Dat onderwerp was “de hypocrisie van de machthebbers” die “Vrede op aarde, en Hebt elkander lief zoals het in de Koran staat” preken, en tegelijk als de dood zijn voor aanslagen van diezelfde islam…

    Like

 8. Mary zegt:

  Ach misschien waarschuwt Trump ze wel want als zowel Amerika als Rusland (met vriendje China) te veel overlast krijgen van die smerige EU club met hun dreigementen, spelletjes en Islamisering, kunnen ze wel eens gezamenlijk gaan uithalen naar Europa!!!!.

  Like

 9. Roeland zegt:

  Een prachtige lokatie in het door maffia gesteisterde Sicilie. Had men geen andere lokatie kunnen bedenken? Deze beelden gaan de hele wereld over. Hoe mooi Europa wel niet is. Welke geweldige menukaart met kostelijke wijn er vanavond is geconsumeerd. Alles betaalt met Uw belastinggeld.
  Mooi hoor , die vliegtuigen met die Italiaanse kleuren, die overvlogen.
  Op het zelfde moment scheepte zich weer enkele duizenden “immigranten” zich vanuit Afrika in voor de overtocht. Kan ze geen ongelijk geven als ze deze beelden van europese overvloed zien.
  Jammer , dat Trump hier naar toe gegaan is. Wellicht komt ook hij tot inkeer. In ieder geval , zal hij niet mee gedaan hebben met de after party. Hij drinkt immers niet.

  Like

 10. Beschouwer zegt:

  In nogal wat media blijft Trump gedemoniseerd worden. Errug krampachtig en heel errug zielig
  Drammerig en zielig dit onaflatende gedemoniseer van de Trump regering …..

  Like

 11. Beschouwer zegt:

  En het KLIMAATLEUGENVERDRAFG MOET IN DE VUILNISBAK DAT IS GROTE BULLSHIT DAT ZOGEZEGDE KLIMAATVERDRAG !!!!!!! @#$%#@& climatethreathy !!! b

  Like

 12. kampersrene zegt:

  Uit onbetrouwbare bron kon ik lezen dat Mutti Merkel het helemaal niet eens is met Trump over zijn idee nopens “fluchtelingen” Mutti gaat een slogan lanceren die iedereen over de streep moet trekken …”””Zou Men Armoe Lijden Om Een Fluchtelingske Meer”””

  Like

 13. Beschouwer zegt:

  Ik heb wel eens een discsussie met anti-Trump meelopers en dan zeg ik
  ALLES WAT TRUMP DOET IS GOED ! En nu is het Europa is fout en Trump is goed.

  Geliked door 1 persoon

 14. anna zegt:

  op de foto kijkt iedereen de verkeerde kant uit …… behalve Trump

  Like

 15. Mirjam zegt:

  Trump is een ongeslepen ruwe diamant tussen de fake plastic stenen. Hij heeft geen fatsoen, heeft lak aan alles volgens de normale begrippen, maar het opmerkelijke is en dat is tegelijkertijd weer het normale, hij schudt aan de geijkte dubieuze waarden en valse normen die de meeste (s)linkse politici aan het volk proberen te verkopen als de geldende, juiste morele regels en daardoor wordt juist zichtbaar dat dit leugens zijn en staan ze voor schut. Hij houdt zich niet aan de etiquette en heeft lak aan alles wat ze van zijn gedrag vinden en zegt gewoon recht in hun gezicht wat de werkelijkheid is en presenteert hen de rekening van hun achterbakse gedrag en visie.

  Hij heeft hen, de ‘EU-elite top’, goed voor schut gezet tijdens deze ‘summit’ en dat ook nog in groepsverband, over het feit dat ze hun schulden niet betalen, maar goed weer blijven spelen met de gedachte dat ze bescherming van en door Amerika ‘genieten’ en daar niets voor hoeven te doen en niets aan hoeven bij te dragen. Ze pronken daardoor met andermans veren en vragen zich niet af wat het allemaal kost voor Amerika, om dit voor mekaar te krijgen? Bovendien is Trump ‘persona non grata’, iemand die ze liever kwijt dan rijk zijn, en ze zwijmelen in nostalgie over Obama. Deze laatste reist nu, in de nadagen van zijn ambt, de wereld rond om zich al ‘kwebbelend’ voor een ‘gemiddeld’ ‘salaris’ van 400.000 euro per uur rijk te bazelen. En de rijke en corrupte politici plus de gelijkgezinden vinden dit fantastisch, want hij een ‘man van hun hart’ en uit hetzelfde hout gesneden als zijzelf: een meer dan verwerpelijke eer en niet iets om trots op te zijn. Hij, Obama, houdt de mythe in stand dat het allemaal fantastisch is hoe zij als politici het doen en kan niet stoppen met ‘stroop’ smeren, want dan verdient hij niets. Maar ja, soort zoek soort, en dat wordt hier dus dubbelop bewezen en dat zegt genoeg over het beleid dat Obama heeft gevoerd tijdens zijn eigen regeringsperiode.

  Wat de EU niet door schijnt te hebben is dat ze hun eigen ruiten ingooien. Ze zijn tegen Rusland, ze zijn tegen Trump, China ligt ook niet in hun straatje, maar ze voelen zichzelf superieur ten opzichte van de rest van de wereld. De genoemde drie, moeten ze niet vergeten, zijn wel de grootste militaire machtsorganen in de wereld en mocht de EU niet hun verstand gaan gebruiken en denken aan het Europese volk, dan zullen ze nog eens flink op hun neus kunnen gaan kijken als de veroveringstocht van andere bevolkingsgroepen richting Europa zich gaat uitbreiden en ze zelf, met verouderde ‘rotzooi’, hun eigen boontjes moeten gaan doppen, om dit tegen te houden en de burgers van Europa zijn dan wederom de dupe. Natuurlijk zal Amerika dit uiteindelijk niet toestaan en toch hulp bieden, want zij willen ook niet dat dit gebeurd, maar het kwaad is dan allang geschied en niet meer terug te draaien. De debiele EU moet opgeheven worden en Europa moet weer soeverein worden zoals het was.

  Like

 16. Asgard zegt:

  De foto lijkt wel op een scene van “One flew over the cockoo’s nest!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s