KRANKZINNIG! – Schäuble: Christenen zouden van de islam tolerantie en gastvrijheid kunnen leren

Screenshot_9

(Vertaling: E.J. Bron)

Het tijdstip had vermoedelijk niet slechter gekozen kunnen worden: nog geen twee dagen na de verschrikkelijke terreuraanslag in Manchester met meer dan 20 doden en talrijke zwaargewonden plaatst de “Deutschlandfunk” (DLF) op zijn website onder de kop “We kunnen van moslims leren” een interview met de Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble (foto), waarin de CDU-politicus de voordelen van de islam prijst. Letterlijk zegt Schäuble daar het volgende over:

ongecensureerd.at

“In de islam worden ook heel veel menselijke waarden zeer krachtig gerealiseerd. Denkt u maar aan gastvrijheid en dergelijke. En ook tolerantie. Ik geloof bijvoorbeeld dat Joden door de eeuwen heen in islamitische landen minder te lijden hadden dan in christelijke landen.”

Indirect geeft hij in ieder geval wel toe dat de Joden onder de moslims “te lijden hadden”, maar minder. Waarom ze dan hun geboortestreken moesten verlaten, komen we echter niet te weten. En ook niet waarom er zoveel van hen vanuit Europa naar Israël vertrekken, bij voorkeur uit gebieden zoals Parijs, waar bijzonder veel tolerante en gastvrije medeburgers wonen.

De islam is een deel van Duitsland en het toenemend aantal moslims een kans

Dat de islam “een deel van Duitsland” zou zijn, is een “omschrijving van feiten”, aldus de CDU-politicus in de DLF, die bovendien in het “toenemende aantal moslims in Duitsland een kans ziet”. Welke kans verraadt hij ons echter niet, wellicht dat vrolijke islamitische boodschappen hier weldra geleefde realiteit worden, zoals dit al het geval is in stadsdelen waar de aanhangers van de religie van de vrede nu al in de meerderheid zijn.

De kans is echter groot dat men over enkele tientallen jaren Europa in haar huidige vorm niet meer zal herkennen. Hier zijn Schäuble en de zogenaamde “diverse” pro-Europeanen het vermoedelijk over eens, want “de afgrenzing is toch hetgeen ons kapot zou maken, wat ons zou laten degenereren in inteelt. Voor ons zijn moslims in Duitsland een verrijking van onze openheid en onze verscheidenheid”, aldus de man van de CDU een jaar geleden in een interview met de “Zeit”.

Wie geen dialoog voert met moslims, leeft de grondwet niet na

Wanneer men de orde van de grondwet zou willen naleven en realiseren, dan zou men een dialoog moeten aangaan hoe men samen zou leven, zei de minister van Financiën eveneens in de DLF. Wellicht zou het beter zijn dat de moslims van de meest verschillende stromingen, die elkaar in hun thuislanden massaal afslachten, hoewel ze vermoedelijk helemaal niet weten waarin precies het verschil van hun verschillende interpretaties van de koran gelegen is, onder elkaar een dialoog voeren. Dan zouden ze namelijk in de eerste plaats helemaal niet “bescherming zoekend” naar ons toe hoeven “vluchten” en zou er ook geen behoefte voor streng-gelovigen onder hen bestaan om hier dan “ongelovigen” de lucht in te jagen.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, christendemocraten, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Geschiedvervalsing, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

40 reacties op KRANKZINNIG! – Schäuble: Christenen zouden van de islam tolerantie en gastvrijheid kunnen leren

  1. Edjan zegt:

    Zo gek als een deur. En dit is een van de machtigste mannen van Europa. Arm Europa.

    Like

  2. kampersrene zegt:

    Straffe uitspraken van Heer Schauble , werd dit intervieuw afgenomen , voor , tijdens , of na zijn opname in een gesloten instelling ?

    Like

  3. Jan zegt:

    Ik duw hem in zijn rolstoel in een zwembad

    Geliked door 1 persoon

    • Tom Hendrix zegt:

      @Jan: 10.11. uur. Dat lijkt mij een strak plan, Jan. Wat een landverrader is deze man. Maar verwonderen hoeven we ons daar niet meer over. De CDU en de rode kerk, SPD,die Linke, B90/die Grüne, en de FDP, zitten vol met deze “weg – met – ons”, profeten.

      Like

    • Elisah zegt:

      Dan moet je een zwembad bij de hand hebben…onder de trein of tram werkt ook goed.

      Geliked door 1 persoon

    • paulzwueste zegt:

      Schäuble zit niet voor niets in ’n rolstoel.

      Hij werd al eens ’n keer het “slachtoffer” van ’n aanslag.
      Jammer genoeg overleefde hij, maar is invalide en moet de rest van zijn armzalig bestaan in die rolstoel doorbrengen.
      Schäuble was al puur slecht, maar is nu nòg meer verbitterd geraakt.

      Ik vermoed dat hij zijn persoonlijk leed wil afreageren op héél Duitsland, door te werken aan de vernietiging van Duitsland

      Like

  4. Drs.P. zegt:

    Helemaal vebaasd en ik val stil van zoveel debieliteit en blijkbaar kan het iedere dag gekker.
    Dit is een van de grootste lullenmetvingers van Europa.
    Je zou deze debiel toch echt iets afgrijselijke iets toewensen, maarrrrr hij is natuurlijk wel lid van de satanische NWO club, dus zal hem wel niets gebeuren.
    Trouwens een kogel tussen de ogen is ook goed.
    We leven in een open inrichting en heel deze planeet is blijkbaar geestelijk gehandicapt. behalve zo’n 10-20% wakkere mensen.

    Like

  5. Elisah zegt:

    Met al hun zgn gastvrijheid en tolerantie zijn ze demonstratief bezig met een genocide op Christenen en andersgelovigen. Heeft deze man geen enkel gevoel voor de realiteit en totaal geen schaamte meer? Hoe is het mogelijk dat men zo’n achterlijk, gewetenloos gedrocht op zo’n functie laat zitten en daar zo’n schunnige waanzin laat uitslaan?

    Geliked door 1 persoon

    • Elisah zegt:

      Ik hoor zojuist dat er weer een aanslag gepleegd is op Kopten in egypte, een bus opgeblazen toen ze onderweg waren naar een klooster en alweer 24 onschuldige mensen dood! Ze hebben het zeker op een zo gastvrij en tolerant mogelijke manier gedaan die aanslag… hè schauble?

      Like

  6. koddebeier zegt:

    Wanneer stoppen deze dwaas in een zwakzinnige inrichting ???

    Like

    • Jules Vismale zegt:

      @ koddebeier: deze linkse dwaas van een Wolfgang Schäuble is in 1990 totaal invalide geschoten door een gestoord persoon (als dat een radicale moslim was bij wie Schäuble natuurlijk gewoon de andere wang toekeerde), hij moet tot aan zijn dood in een rolstoel blijven zitten en zal het na zijn dood ooit diep betreuren dat hij naar de verkeerde partij overliep, net als Wim Duisenberg (hij zadelde ons op met die kut-euro!) die in 2005 verdronk in zijn eigen zwembad daar hij Dagobert Duck niet kon nadoen!
      En zowel met zowel die twee als met die linkse islam-slijmende misbaksels en mispunten heb ik voor meer dan 100% GEEN enkel medelijden meer en laat ze dus maar gewoon creperen!

      Geliked door 1 persoon

  7. Tistochwat zegt:

    Is die Schäuble nog geen emir?

    Man, man, ik kan geen zinnig commentaar op deze kromspraak leveren. Eerst moet ik herstellen van mijn verbijstering over zó veel krankzinnigheid.

    Zouden jullie het trouwens een goed idee vinden als zijn mohammedaanse vrienden zijn kop er heel langzaam zouden afzagen? Ik denk dat Herr Schäuble ontzettend vereerd zou zijn als deze schitterende mohammedaanse traditie hem ten deel zou vallen. Met een laatste hemelse blik zou hij zijn koppensneller dankbaar aankijken en reutelend uitroepen dat islam vrede is. Ik vermoed zelfs dat zijn kop nog gewoon doorgaat met het uitslaan van wartaal, nadat die op zijn rug is gelegd.

    Like

    • Golden Girl zegt:

      die Duitser die zo eigenwijs was om naar de Filipijnen te zeilen na eerst in Somalie ontvoerd te zijn geweest, is ook heel langzaam zijn kop afgesneden, zijn vriendin was gelijk doodgeschoten, nou ik heb (helaas) het filmpje bekeken, hij heeft liggen spartelen en kronkelen van de pijn, niet dat ik dit Schauble wens, ahum, kuch
      maar als het eind van die k..t ramadam is worden vele dieren op deze barbaarse wijze gedood, dieren die niets in te brengen hebben, ze staan er bij te kicken als ze dat doen

      Geliked door 1 persoon

  8. kennelijk is hij niet slechts lichamelijk, doch ook geestelijk gehandicapt

    Geliked door 2 people

  9. Tistochwat zegt:

    Heer Bert, u bent per ongeluk een letter vergeten in het woord “steng”. 😉

    (…) en zou er ook geen behoefte voor steng-gelovigen onder hen bestaan om hier dan “ongelovigen” de lucht in te jagen.

    Like

  10. Kees zegt:

    In Duitsland is er al meer dan 100 jaar niets veranderd.

    Like

    • Bas zegt:

      In Duitsland hebben in de afgelopen 100 jaar allerlei idioten het licht gezien, deze meneer Schäuble vormt het toppunt van Duitse idioterie.

      Like

  11. Williaan zegt:

    Minister Wolfgang Schäuble is een levensgevaarlijk persoon voor het westen. Eens als het westen dan nog bestaat zal hij niet best te boek staan in de geschiedenis

    Like

  12. guusvelraeds zegt:

    Zolang wij dit politiek crapuul een mandaat geven zolang zullen zij hun waanzin spuien.

    Geliked door 1 persoon

  13. Hans zegt:

    Ik heb die bewering even gecheckt met mijn onderzoek, en 1 van de tools is dit artikel: http://westerse-beschaving.org/mohammed-vs-jezus/ Mag die gestoorde gek ( of met opzet verkeerd) zelf oordelen.

    Like

  14. Beschouwer zegt:

    Een lage vieze valse satanische omdraaiing. Het kenmerk van het satanisme. Orwelliaans.

    Like

  15. Thoth zegt:

    Die gast is bezopen.

    Like

  16. Die lul draait het gewoon om. De moslims zouden wat kunnen leren qua beschaving en tolerantie van de christenen. Een dergelijke uitspraak kun je verwachten van zo’n angstkop.

    Like

  17. Taljaard zegt:

    Merkel is slechts een boegbeeld die iedere koers die de roergangers uitzetten volgt.
    Een vrouw zonder eigenschappen, die als een volgzaam en voorbeeldig partijlid alles zal uitvoeren en doen wat haar opgedragen wordt; als de verpersoonlijking van de Pruisische SED/DDR kadaverdiscipline waardoor zij is gevormd.

    Schauble is een van de roergangers, die namens het CDU conglomeraat van de Duitse kartelpolitiek en de grote bedrijven en banken, al sinds de ”Wende” bij onze Oosterburen aan de touwtjes trekken. Hij ziet in de immigratiegolf de ”kansen” voor een goedkoop en gelijkgeschakeld en nagenoeg rechteloos reservoir van arbeidskrachten waar de grote bedrijven door ”zijn” hele EU heen van kunnen profiteren. En waardoor de autochtone Europeanen net zo rechteloos, goedkoop en lucratief voor deze bedrijven kunnen worden gemaakt als de allochtone immigranten. Hierdoor zal de concurrentiepositie van de EU, met de lage lonen landen op de wereldmarkt volgens hem verbeteren.

    Dat is de globalistische agenda van lieden als Schauble en nagenoeg de hele kartelpolitieke, eurofiele klasse in Duitsland en daarbuiten..
    Weliswaar volkomen rationeel, dus zonder dat men hier obscurantistische speculaties en complotten achter hoeft te vermoeden, maar niettemin kwaadaardig en destructief genoeg.
    Dat het uitvoeren van deze agenda kan worden gestimuleerd en bewerkt door zich te beroepen op ”humaniteit”, ”mededogen”, gastvrijheid”, ”tolerantie”, ”wereldburgerschap”, etc. en men hiervoor de nuttige idioten ter linkerzijde kan mobiliseren is mooi meegenomen.

    Geliked door 2 people

    • Tom Hendrix zegt:

      @Taljaard: 14.06. uur. Dat zou er inderdaad achter kunnen zitten, Taljaard. En verwonderen zou het mij dan niet. Verraders uit de eigen bevolking, dat zijn deze politici die zich christendemocraat durven noemen. Een gekochte Judas, dat is hij, net als Merkel Ferkel.

      Like

    • Edjan zegt:

      Helemaal mee eens, Taljaard, met dien uitbreiding dat ik het zich beroepen op ”humaniteit”, ”mededogen”, gastvrijheid”, ”tolerantie”, ”wereldburgerschap”, etc.
      niet alleen bij geperverteerd links zie, maar net zo goed bij geperverteerde christenen.
      De maatschappij is voor een groot deel geïnfecteerd met deze schimmelziekte.

      Like

  18. tippelaar zegt:

    Schauble is niet alleen lichamelijk gehadicapt maar ook zwaar geestelijke gestoord. Tussen 1940-1945 zou hij allang geelimineerd zijn vanwege minderwaardig leven. En dit minderwaardige leven mag nu zelfs op de post zitten van minister van financieën. Geschifte duitsers.

    Like

  19. Jean zegt:

    Wie kan mij uitleg geven?
    Waarom zitten licht psychisch gestoorden in een instelling en waarom zitten zwaar psychisch gestoorden op een politieke stoel?
    Die zwaar psychisch gestoorden zijn een bedreiging voor onze veiligheid en onze westerse samenleving, waarom worden die niet opgesloten?????

    Like

    • Taljaard zegt:

      @tippelaar/@Jean
      Schauble is niet geestelijk gestoord.
      Was hij dat maar!
      Hij heeft (zoals boven beschreven) een volkomen rationele, neo liberale en globalistische agenda. Dat hij bij het uitvoeren van deze agenda talrijke figuren weet te mobiliseren, die overduidelijk aan het linkse koprotsyndroom lijden staat buiten kijf.
      Maar dat is in zijn ogen alleen maar meegenomen.
      Want zo’n beroep op linkse ideologische luchtkastelen van ”alle Menschen werden Bruder” en ”What we need is a great big melting pot” is de lijm die de Grosse Koalition van CDU en SPD, met steun van de Groenen, bij elkaar houdt. En ze tegelijkertijd onschadelijk maakt.

      Like

  20. P.A.Schatteleijn zegt:

    De Islam kent geen enkele tolerantie met christenen, het is en blijft een achter gebleven cultuur en een onverzoenlijke massaal geindoctrineerde religie!

    Geliked door 1 persoon

  21. Pingback: Na Schäuble bewierookt nu De Maizière de islam | E.J. Bron

  22. Pingback: Imad Karim: “Duitsers, jullie kinderen zullen jullie vervloeken!” | E.J. Bron

  23. Bas zegt:

    De kans is groot dat Schäuble nu echt knettergek is geworden!

    Like

Plaats een reactie