Na Schäuble bewierookt nu De Maizière de islam

Screenshot_1

Nuttige idioten: Wolfgang Schäuble en Thomas de Maizière.

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Nadat de Duitse minister van Financiën zijn onzalige wijsheden over tolerantie en gastvrijheid in de islam verkondigde, neemt nu de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière, het woord:

politikstube

[…] In het kader van de Duitse Kerkendag discussieert minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Maizière met een hoge islamitische geestelijke uit Egypte. Hij zou heel blij zijn dat de sjeik deze discussie wil aangaan, zei De Maizière vrijdag op “rbb-inforadio”.

Volgens de woorden van de minister kan de islam, evenals het christendom, bijdragen aan de maatschappelijke verbondenheid: “De islam, als hij een Verlichte, Europese en een op democratie gerichte islam is, is eveneens kit van de samenleving.”

De Maizière bevestigde zijn afwijzende houding tegenover de boerka, die niet bij Duitsland zou horen: “Anonimiteit mag er zijn, bij wijze van uitzondering. Ook bescherming tegen het in het nauw brengen. Maar wij zijn trots op onze naam en laten ons gezicht zien. Dat maakt deel uit van onze democratische cultuur.” […] Bron: “Focus Online”.

Beide politici leven ver weg van de realiteit in hun eigen wereld en ze hebben vermoedelijk nog geen enkele keren in de koran gekeken. De koran is Allah´s woord en is niet veranderbaar, de islam laat zich niet democratiseren. Eén op de drie soera´s in de koran roept tot geweld tegen ongelovigen op. Zie daarvoor de video van Nicolaus Fest of de video “De koran – soera´s van het geweld” van Hagen Grell.

Als deze komische hoge voorzetten van politici uit de gelederen van de regering zo doorgaan, dan zou de AfD in september gemakkelijk 50% van de stemmen kunnen halen, op voorwaarde dat het tellen van de stemmen correct geschiedt.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, christendemocraten, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op Na Schäuble bewierookt nu De Maizière de islam

 1. Edjan zegt:

  Daar zou ik toch maar niet op rekenen, op die 50%.

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @Edjan: 21.36. uur, op 25/5. Ik denk ook van niet. Ze zullen ook in Duitsland, gewoon de verkiezingen manipuleren.

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Dat denk ik ook.
   ik denk daarbij ook eerder dat het Duitse volk veel te gedisciplineerd is om op de AFD te stemmen.
   Zoiets doe je eenvoudig niet.
   Vooral niet als je niet uit oost-Duitsland komt.
   Duitsland gaat nog ’n hele lange, hele tragische toekomst tegemoet…

   Geliked door 1 persoon

  • abouneenee zegt:

   De schijndemocratie die we in Nederland kennen mag van mij ook wel weg en natuurlijk willen moslims daarvoor in de plaats de sharia. Ik wil echter een democratie naar Zwitsers voorbeeld, zodat de autochtone meerderheid zich weer serieus genomen ziet.

   Geliked door 1 persoon

 2. Gert Jan Reitsma zegt:

  En nu is het Duitse wezenloze gewauwel weer een bewijs van het drama waar onze Duitse buren op af stevenen. Wees gewaarschuwd.

  Geliked door 1 persoon

  • abouneenee zegt:

   De Duitsers anno 2017 lijken in meerderheid in een nog diepere slaap dan de Nederlandse zombies en zo constateer ik dat er sinds begin 20ste eeuw niet veel veranderd is. De geschiedenis herhaalt zichzelf. De islam was er ook al debet aan dat de Endlösung der Judenfrage voor vele Joden eindigde in vernietigingskampen in plaats van in Israel. Hitler zelf had op dat moment niet voor de eerste optie gekozen, maar de groot-mufti van Jeruzalem deed dat voor hem.

   Like

 3. ReaGluurder zegt:

  AfD 50% in september? Nein! Die Dumme Deutcher marcheren nog in grote getale achter Die Angela aan. Ben vaak in DE geweest, maar wil er niet meer naar toe. Geen zin om tegen al dat overal loslopend/rondhangend tuig aan te kijken. Een verkloot land, maar het volk wil niet anders.

  Geliked door 2 people

 4. Pieter zegt:

  Zolang die stomme duitsers blind cdu en spd stemmen ( en dat DOEN ze ) veranderd er niets… herstel… veranderd alles alleen ten kwade.

  Zo dom dat volk.
  En ik woon er tussen dus weet waar ik over praat.

  Geliked door 2 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Dom zijn ze, naar mijn ervaring, zeer zeker n i e t . Alleen inderdaad erg geneigd, in hun kiesgedrag op ‘zeker’ te spelen, want “die politici, die er al jaren zitten, zullen het toch heus wel weten.”
   Maar is die houding óns dan zo vreemd, of Néderlanders, moet ik hier zeggen? Wie houden Rutte in het zadel? Wie geven er nog behoorlijk wat stemmen aan die zwevers van GL of die burgerlijke onnozelaars van D66?
   Zeg ze ronduit, dat ze daarmee het verborgen marxisme in de kaart spelen en ze weten niet, wat je bedoelt!
   Ik denk dus, dat dit bij de Duitsers niet anders is: Een blinde vlek op politiek gebied. Net als in de rest van West-Europa, trouwens.

   Like

   • BertG. zegt:

    “Wie houden Rutte in het zadel? Wie geven er nog behoorlijk wat stemmen aan die zwevers van GL of die burgerlijke onnozelaars van D66?”

    De gene die de stemmen tellen na afloop.
    Na wederom een poging van het volk om te stemmen, met de ijdele hoop dat het deze keer wel eerlijk zal verlopen als de stemmen geteld worden.

    Like

   • louis-portugal zegt:

    Helemaal mee eens Theresa.

    Like

  • BertG. zegt:

   Waarom denk je dat de verkiezingen + het tellen van de stemmingen, wel eerlijk verloopt in Duitsland, terwijl dit nergens in Europa gebeurt.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @BertG: 09.06. uur. Helemaal mee eens!

    Like

   • BertG. zegt:

    Tom, ik word al tijden doodmoe van, wij hebben het verdient, wij hebben er zelf voor gekozen.
    Daar kan je wat over zeggen wanneer je er ook zeker van ben dat alles eerlijk verloopt.
    En dat is eigenlijk niemand.

    Like

 5. Marian zegt:

  Christenen en islam klikken niet met elkaar.

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @Marian: 22.50. uur, op 26/5. Klopt. En weet U wat het is; die Schaüble en die Maiziëre, zijn net als Merkel verraders van het laagste soort.

   Like

 6. ed zegt:

  Al die sprookjes boeken in de ban,gaat ze alleen om macht dom houden van de massa.bewijs nul komma nul,onzin verhalen.

  Like

 7. biebie zegt:

  Da’s toch duidelijk (eigenbelang): Baantjes reserveren voor het volgende Merkel kabinet !

  Like

 8. Bauernschmaus. zegt:

  Wijsheid komt met de jaren maar dit geldt niet voor deze twee clowns.

  Like

 9. kampersrene zegt:

  E.J.Bron zou verplichte lectuur moeten zijn voor al de groten der aarde

  Like

 10. Wiliaam zegt:

  Die twee ministers weten het al! Het is en blijft onomkeerbaar, bereidt je vast voor, pas je maar aan :/

  Like

 11. Beschouwer zegt:

  Weer zo’n vieze valse retelikker

  Like

 12. Marc zegt:

  Ik heb geen respect voor de Duitsers meer. Na de verkiezingen in Westfalen, afgelopen week, blijkt die Merkel alsnog enkele procentpunten te pakken. De AfD kreeg maar 7,5%. Wat voor volk ben je dan?

  Ditzelfde kan overigens ook voor Nederlanders gezegd worden.

  Alleen de Engelsen hebben met Brexit een magere verdediging kunnen opwerpen. Iets meer hoop is wellicht te vinden in de politiek van de Visegrad-landen.

  Houllebecq gaat gewoon gelijk krijgen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s