Na verkrachting: FPÖ Tulln biedt cursussen zelfverdediging aan!

Screenshot_27

(Vertaling: E.J. Bron)

Na de schokkende, meervoudige groepsverkrachting van een 15-jarig meisje door een 35-jarige Afghaan (hij gaf zichzelf uit als 18-jarige) en een 21-jarige Somaliër in het Oostenrijkse Tulln reageert de FPÖ nu en biedt cursussen zelfverdediging aan.

Blick

Verkrachting maakt cursus noodzakelijk

De FPÖ zegt: In Tulln waart de angst rond. Veel meisjes en vrouwen zouden ´s avonds en ´s nachts niet meer alleen de straat op durven. “Daarom begint op zondag 11 juni onze eerste cursus zelfverdediging waarbij aan vrouwen en meisjes de belangrijkste en meest effectieve verdedigingstechnieken door een professionele trainer worden bijgebracht”, benadrukt het gemeenteraadslid Kerstin Stoiber van de FPÖ.

Daarvoor ook al veel overvallen

Zoals de districtschef van de FPÖ, Andreas Bors, in gesprek met “Wochenblick” benadrukt, was de gruwelijke verkrachting slechts het treurige hoogtepunt van geweldscriminaliteit in de Neder-Oostenrijkse stad. Ook in de afgelopen maanden kwam het steeds meer tot geweldsexcessen en bijvoorbeeld seksuele overvallen in het gebied rondom het station van Tulln.

Kerstin Stoiber benadrukt daarom: “Het subjectieve gevoel van veiligheid van veel jonge meisjes en vrouwen is door gewelddadige overvallen in de afgelopen maanden aangeslagen. Wij vrouwen mogen niet langer slachtoffers zijn, maar zeker en zelfbewust door het leven moeten kunnen gaan!”

Burgemeester moet handelen

Bors benadrukt: “Het is treurig dat we überhaupt zo´n cursus moeten aanbieden. Helaas dwingt ons de realiteit in Tulln ertoe om desbetreffende preventieve maatregelen aan te bieden.” Hij roept bovendien de burgemeester van Tulln, Peter Eisenschenk, op om tot handelen over te gaan. “De stedelijke gemeente Tulln moeten desbetreffende cursussen voor vrouwen van alle leeftijden aanbieden.”

Screenshot_26

Eisenschenk verkondigde na het bekend worden van de verkrachting geen “vluchtelingen” meer op te willen nemen. Bij nader inzien bleek dit voor buitenstaanders echter een slimme “PR-actie” te zijn, omdat de burgemeester in Tulln zich doelgericht voor de vrijwillige onderbrenging van “vluchtelingen” inzette en ook tijdens de presidentsverkiezingen in de personencommissie van Alexander Van der Bellen vertegenwoordigd was. Enkele “asielzoekers” werden overigens gratis naar een privéschool gestuurd, waarvan Eisenschenk “toevallig” directeur is.

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, FPÖ, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Seks, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Na verkrachting: FPÖ Tulln biedt cursussen zelfverdediging aan!

 1. Beschouwer zegt:

  Mosterd na de maaltijd.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   De FPÖ biedt cursussen zelfverdediging aan…
   Dat maakt helemaal duidelijk dat de zg.: “overheid” haar burgers niet meer kan beschermen…! en een politieke partij doet wat maar mogelijk is!
   Waarom mogen wij ons dan niet bewapenen?
   Wat moet EEN meisje van 15 tegen ’n groep hondsbrutale sterke volwassen wilden…?
   Voorzie de burgers van vuurwapens, en biedt ze wapencursussen aan.

   Zelfverdedigen… Waarmee? Juist met vuurwapens!
   Zodat ze het gespuis kunnen ombrengen.

   De situatie eist het…!

   Geliked door 1 persoon

 2. Jean zegt:

  In elk Oostenrijks gezin een wapen is veel effectiever, liefst in elk Europees gezin een wapen is nog veel veel veel effectiever.

  Like

 3. Claudia M. zegt:

  Het enige wat helpt als je door meerdere van die nageboortes wordt aangevallen, is ze alle vier doodschieten. Zelfverdediging tegen een troep van die omnipotente apen, is natuurlijk een lachertje, wat denkt die idioot dat een vrouw hiertegen moet beginnen?

  De oorzaak aanpakken, ho maar! Daders bijvoorbeeld met de eerstvolgende gelegenheid een retourtje thuisland… Nee, laat de meisjes/vrouwen maar een cursus zelfverdediging doen; zucht!

  Nee, godverdomme! Ik wil gewoon normaal over straat kunnen!

  Like

  • Claudia M. zegt:

   … is ze allemaal doodschieten. Ik weet even niet waar die vier vandaan kwamen, maar het zou maar zo eens iets met woede te maken kunnen hebben

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Claudia M. : 18.00. uur. En die woede van U is zeer gerechtvaardigd. De grootste schoften zijn de verraders der politiek, die deze islamitische invasie toelaten en toegelaten hebben. En we weten verrekte goed wie dat zijn.

    Like

 4. BertG. zegt:

  Ik ga er dan nu ook van uit dat ze een schiet training krijgen en een wapen van de staat.
  Iets anders gaat echt niet werken.
  Al hadden ze een training gehad van Bruce Lee zelf, tegen 4 compleet gestoorde begin je niks zonder een wapen.
  Of zit ik er weer naast, en krijgen ze nieuwe polsbandjes en de tip voor 1 armlengte afstand.

  Like

 5. Steven zegt:

  Ik snap er NIKS van hoor dat meisjes en vrouwen in de avond niet meer de straat op willen.
  Het zit allemaal tussen de oren die angst….

  Geliked door 1 persoon

 6. Theresa Geissler zegt:

  Cursus zelfverdediging? Dat suggereerden ze 20 jaar geleden ook voor slachtoffers van pesterijen op school: Het slachtoffer weerbaarder maken. Gelukkig won later het inzicht, dat je niet aan die slachtoffers moet gaan sleutelen, maar aan de DADERS.
  En datzelfde geldt hier ook: Probeer niet, die slachtoffers te veranderen, maar pak de daders aan: Reken ze in, straf, vergeld, zet ze uit of breek ze voor mijn part hun poten kapot, maar pak HEN aan!!!! Kom óp voor de westerse vrouw in plaats van je verantwoording af te schuiven men een “cursus”; richt je tegen haar beláger!!!

  Like

  • Elisah zegt:

   Precies! De vrouwen moeten maar veranderen en zelfverdedigingscursussen volgen, ipv het aanpakken van de vuile beestmannen. Wat moet een 15 jarig meisje in hemelsnaam doen tegen meerdere volwassen kerels die gewelddadig op haar l os gaan?

   Like

 7. koddebeier zegt:

  Kan je in plaats van die cursus ook een pistool krijgen ???

  Like

  • Edjan zegt:

   Lieve hemel, Koddebeier!
   De vrouwen krijgen een cursus om op geweldloze wijze en in het arabisch hun aanranders uit te leggen dat wij in Europa een ander stelsel van normen en waarden hebben. Mochten hun belagers dit niet begrijpen, omdat het arabisch van de vrouwen ontoereikend was, dan volgt een gedecideerd stop-gebaar.

   Geliked door 1 persoon

 8. Feniks zegt:

  In Rusland lossen ze dit simpel op.
  Een aanvaller/ of potentiele verkrachter, samenvattend…ieMANd die een vrouw aanvalt.
  Deze ieMANd mag door de vrouw worden gedood. ( uit zelfverdediging , maar dat lijit me evident).
  De situatie waar Europa zo ondertussen is aan beland, speciaal waar het vrouwenrechten betreft lijkt het mij dat een rechter dit principe enkel kan ondersteunen, doet hij dit niet dan zou een dergelijke rechter vervolgd moeten worden.

  Like

 9. jantjeuitnl zegt:

  Een aantal jaar geleden ben ik er op vakantie geweest. Een schattig Oostenrijks dorpje. Inderdaad aan de Donau. Beroemd vanwege de bijzondere ‘kunstenaar’ Egon Schiele. Zelf heb ik daar niet zo veel mee, maar het had misschien wat kunnen worden als hij niet op zijn 28e door de Spaanse griep was geveld.
  Klote mensonterende islam.

  Like

 10. Marian zegt:

  Ik doe het wel op mij eigen manier.

  Like

 11. kampersrene zegt:

  Ik ben het volledig eens met de reactieschrijvers . Wat kan een meisje of vrouw beginnen tegen een heetgelopen creatuur . Ik heb zelf jaren actief geweest in Oosterse gevechtsporten , het kost veel moeite en tijd vooraleer een eventuele aanval te neutraliseren . Onozelaars geef ze wapens en oefening in schieten met echte kogeltjes en mik tussen hun benen In Duitsland kregen vrouwen de raad “een armlengte afstand houden” en het probleem was opgelost

  Like

 12. tjonge zegt:

  krijgen ze nu ook een hoofddoek bij die cursus ???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s