NOG MEER WAANZIN!: “Islam is liefde!” . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Naïviteit. Bookmark de permalink .

60 reacties op NOG MEER WAANZIN!: “Islam is liefde!” . . .

 1. BertG. zegt:

  Ach, zo hebben wij hier ene Anne-Fleur Dekker lopen.
  Daar komt dezelfde soort onzin uit.
  Ik hou ’t op gebrek van kennis door de leeftijd, ze weten niet beter.
  Als we elke uit de kluiten gewassen kleuter tegenwoordig serieus moeten gaan nemen, dan hebben we nog wel wat te doen.

  Geliked door 2 people

 2. Golden Girl zegt:

  ga toch weg, in je grijp grage hot pants, althans zo heette dat vroeger, islam brengt veel liefde, nou dat ervaren we elke keer weer, weer 22 families uit elkaar gerukt en veel verdriet

  Like

  • anna zegt:

   deze hotpants is nog groot vergeleken bij een foto eerder deze week, het grijpgrage gedeelte was de helft kleiner …..

   Like

  • BertG. zegt:

   Bespeur ik enige jaloezie in het dragen van een hot pants.
   Hebben de dames dat zelf nooit gedragen vroeger, vanwege mogelijke putjes in je bovenbenen, waardoor het er gewoon niet uit zag om zo iets te kunnen dragen.

   Geliked door 2 people

   • Edjan zegt:

    Foei BertG, hoe durf je. Ben trouwens wel benieuwd naar die nóg kortere en grijpgragere hot pants. Liefst wel met een minder betekenisloos koppetje er boven.

    Like

   • Jaan zegt:

    Hotpants jaja. 40 jaar geleden liepen de meiden in Instaboel met dingen tot boven aan hun billen. Het zag er niet verkeerd uit, vond ik destijds. Nou onder het bewind van Ome Erdo zullen de dochters van diezelfde vrouwen wel met een kopvod op rondlopen. Het kan verkeren!

    Like

   • Elisah zegt:

    Ik heb nooit een hotpants gedragen omdat ik me dat om een andere reden nooit heb kunnen/willen permitteren…..

    Like

   • Nemesis zegt:

    Ik kan zelfs nu nog hot pants dragen. Benen zijn glad, hebben goede vorm en geen enkel putje. E nat op mijn leeftijd.
    Met dit weer lekker buiten zitten in de zon en in hotpants ;p

    Geliked door 1 persoon

 3. Tistochwat zegt:

  We hebben niet alleen te kampen met steeds meer op ons parasiterende en bloeddorstige mohammedanen, maar ook met steeds meer linkse gekken en dat laatste is pas écht levensgevaarlijk!

  Geliked door 2 people

  • Edjan zegt:

   Ik weet het niet, hoor, Tistochwat. Ik zou me niet verbazen als ze over een paar maanden een benefietconcert houdt voor de slachtoffers met als thema: “samen tegen de haat” en dan mohammedaanse liedjes zingen samen met kopvodden.
   In Parijs na de aanslag in Bataclan deed de band Death Metal toch ook iets dergelijks?

   In Europa heerst een tot op het bot geperverteerd christendom en socialisme.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Je was me vóór, Edjan: Ik zat net in de startblokken met een -overigens serieus gemeende- veronderstelling, dat het bij die huppelkut ook wel weer zou uitlopen op herdenkingsconcerten met bloemetjes, beertjes en “Make love, not hate enz., enz., enz.”
    De lommerd geeft er geen duit voor! “Tot inkeer komen” doen ze voor mij pas zodra het machteloze gejammer en het lijdelijke verzet nu eens definitief plaats maken voor gezonde razernij en het streven om die hele godverdomde islam met de grond gelijk te maken!
    Dáár zouden de slachtoffers -voor zover nog in leven- misschien nog wat aan hebben, aan al dat andere gefemel niets, nada niente!

    Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Niet die metal band maar Sting hadden ze daar voor uitgenodigd om samen te zingen.

    Like

   • Elisah zegt:

    Nee hoor Edjan, die metalband werd geweerd en mocht niet optreden, omdat de zanger het durfde om de waarheid te spreken over de aanslag.
    Hij was niet welkom, hij was ongewenst, maar hij was wel naar Parijs gekomen en liep buiten het Bataclan rond. Gewoon te erg voor woorden, wat ze die man aangedaan hebben nog bovenop de gruwelijke ervaring van die aanslag, maar ja links hè, die hebben alleen gevoel voor de aanslagplegers….
    Het was Sting die minachting had voor de slachtoffers.

    Geliked door 2 people

   • Jaan zegt:

    Het is zoals BertG. zegt Sting die daar stond te kwijlen. De band tijdens de aanslag was “Eagles of Death Metal” niet “Death Metal”.
    Twee bandleden van “Eagles of Death Metal” mochten zelfs niet eens bij het kwijlconcert van Sting zijn, omdat hun uitspraken niet erg pro-islam waren.

    http://www.volkskrant.nl/buitenland/bandleden-van-eagles-of-death-metal-geweigerd-bij-openingsconcert-bataclan~a4414270/

    Like

   • Edjan zegt:

    Asjeblieft. Ik heb het voorspeld. Mijn glazen bol liegt nooit. Grande komt terug voor een benefietconcert. Tegen de haat. Maar ik blijf bescheiden. Overigens wel erg knap dat ik dat allemaal kon voorspellen, hè? Hoe zou dat toch maar komen?
    http://www.telegraaf.nl/prive/28249760/__Ariana_terug_naar_Manchester__.html

    Het popidool zegt dat zij en haar fans niet moeten ‘terugdeinzen’ voor terreur. ”We zullen niet stoppen of in angst leven. We laten ons niet verdelen. We laten haat niet winnen.” Sterker nog: ”ons antwoord moet zijn dat we nog meer samenkomen, elkaar helpen, elkaar meer liefhebben, luider zingen en nog aardiger en onbaatzuchtiger zijn dan voorheen.”

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Edjan 26 mei 2017 om 11:57
    @ Theresa Geissler 26 mei 2017 om 12:45

    Ik zei dat het huppeldoosje ZOGENAAMD tot inkeer zou zijn gekomen, hè? Jullie geloven toch zeker niet dat ik écht denk dat die oppervlakkige muts het licht heeft gezien? Een dergelijk trutje BLIJFT de mening toegedaan dat de islam ‘vrede’ en ‘liefde’ is, daar verander je niets aan. Ze is nu ZOGENAAMD even van de kaart, maar dat komt heel snel weer ‘goed’.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Edjan 26 mei 2017 om 21:19

    ”ons antwoord moet zijn dat we nog meer samenkomen, elkaar helpen, elkaar meer liefhebben, luider zingen en nog aardiger en onbaatzuchtiger zijn dan voorheen.”

    Yep. Typisch een reactie van een linkse huppelsnotpin. Ik zei het al in een reactie onder een ander artikel: we zitten in een cyclus: grote BOEMMM, geschokt en intens verdrietig zijn, nóg liever zijn voor de mohammedanen, nóg meer mohammedanen importeren, grote BOEMMM, geschokt en intens verdrietig zijn, nóg liever zijn voor de mohammedanen, nóg meer mohammedanen importeren, grote BOEMMM, enz.

    Nooit, maar dan ook NOOIT zullen ze de mohammedaan ook maar érgens de schuld van geven en ze BLIJVEN denken en beweren dat het slechts een kwestie is van meer begrip, meer tolerantie, meer liefde jegens de mohammedaan.
    Nou, dat helpt niet. Alleen aanpakken in hun ‘eigen taal’ werkt: onthoofden of anderszins afslachten, zoals de mohammedaan dat zelf doet.

    Like

   • Edjan zegt:

    Tistochwat. Ik geef even mijn eigen, meer commerciële invulling. Na elke BOEMMM maken we er een gezellig dagje uit van. Kraampjes met worst en bier, kaarsjes, bloemen, samen arm in arm en sterk tegen de haat (van de rechtsen). Een paar dagen daarna een benefietconcert waarbij we elkaar nog meer liefhebben. Kopvodden als achtergrondkoortje, grijpgrage hotpants op de voorgrond. Liederen over diversiteit en liefde. We laten ons niet bang maken *
    Op de marktplaats kun je buttons uitwisselen. Een “je suis Charly” tegen een “je suis Nice” + een “je suis Manchester”.
    Na een welbestede dag gaan wij allen in rust en vrede naar huis.

    * (nee, we laten ons gewillig afslachten)

    Geliked door 2 people

   • Elisah zegt:

    Ik weet niet of het klopt, maar ik hoorde dat ariane de begrafenis van de slachtoffers van de aanslag wil betalen.

    Like

  • wachteres zegt:

   Nee hoor, @Tistochwat. Want die slachtoffers hebben niets met de islam uitstaande.

   De islam is vrede.,

   Like

 4. koddebeier zegt:

  Slimme opmerking van die snotneus ! Dat geld niet eens voor de islamieten onderling, want elkaar vermoorden ze ook !!

  Like

 5. ReaGluurder zegt:

  Gatver, weer zo’n ingeneukte “popster”. Geen maagd meer dus. Jammer, komt niet in aanmerking voor het PislamHiernamaals! Als 2ehandse mag ze van mij ook gaan hemelen!

  Like

  • BertG. zegt:

   Nee, jij was zeker dan ook nog maagd op 23ste.
   En trouwens, waar haal jij dat uit, dat ze ingeneukt is.
   Of geldt dat alleen voor de dames, dat ze maagd moeten blijven.

   Like

   • Jaan zegt:

    Goh weer een nieuw woord geleerd. ingeneukt. Ik zeg wel eens : Ik ben ugn.
    Wat is dat vragen ze da”? Het betekent uitgeneukt.

    Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Moedeloos word ik er van. We worden geregeerd door “gekken”, en/of criminelen. Alleen weet ik nog niet, welke groep het grootste is.

  Like

 7. Marian zegt:

  Hoe verzinnen ze het. In ieder geval niet voor een dierenliefhebster als ik. Als je géén respect voor flora en fauna hebt, kan je als moslim géén liefde geven.

  Like

 8. Cathja zegt:

  Het ontbreekt dit schepsel aan feitenkennis, maar mede daardoor helpen dit soort leugenachtige figuren de beschaafde wereld wél naar de ondergang!

  Like

 9. Hendrik zegt:

  net zo als alle moslims: religieus gehandicapt

  Like

 10. Golden Girl zegt:

  trouwens die aanslagpleger in Manchester had ervoor nog zijn mama gebeld, lelijk stuk nageboorte, ze had je nooit op de wereld moeten zetten

  Geliked door 1 persoon

 11. kampersrene zegt:

  Als islam liefde betekend , het afsnijden van hoofden , het te pletter gooien van homo’s , het doden van nietsvermoedende mensen , terrorisme , gaan bedelen in welvarende landen , een grote smoel opzetten ,eisen stellen , moskeeen bouwen enz dan is islam inderdaad “liefde”

  Like

 12. Flo zegt:

  Laat de stupide kut weten, van uit haar beveiligde villaatje van tientallen miljoenen in Amerika, het amerika, waar ze eigenlijk weg wilde, want…. Trump ohhhh.
  Jammer dat dit shit wijf niet het “enige” slachtoffer was.

  Geliked door 1 persoon

 13. Willie zegt:

  Wat maken jullie je hier druk ??? Dit is gewoon de zoveelste satanische Illuminati-trut ,als ze teveel tegen die hun haren zou strijken wordt ze gewoon vermoord., All the world’s a stage ?? (Shakespeare)
  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11879:we-are-manchester&catid=20:het-complot&Itemid=33

  Like

  • Willie zegt:

   @ Bert Ff vergeten : heb je nu al die fotos, videos van die zg lijken gevonden ???
   Graag hier posten dan , anders heb je geen poot om op te staan en is mijn idee hierover even goed als t jouwe

   Like

 14. Taljaard zegt:

  Ze zou eens moeten praten met vrouwen, die de ”liefde en de vrede” van de islam aan den lijve hebben ondervonden. Maar ja, dat zijn feiten en die doen er nu eenmaal niet toe in de linkse droomwereld. En het valt daarnaast te betwijfelen of zo’n leeghoofdig schepsel wel eens beseft wat zij eigenlijk uitkraamt.

  Like

  • Willie zegt:

   Taljaard, zo leeghoofdig zou ik hen niet noemen, ze weten drommels goed waar ze mee bezig zijn lees hier eens verder
   http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11884:laat-je-kinderen-niet-naar-de-rituele-offerfeesten-gaan&catid=69:occult&Itemid=81

   Like

   • Edjan zegt:

    Wat een bagger.

    Like

   • Asgard zegt:

    Niburu,..is leuk als het over bankiers gaat en andere bankzaken,..voor de rest is het 1 grote flop aan nieuwsfeiten en berichtgeving,..gewoon echt bagger!

    Like

   • Willie zegt:

    aan deze 2 ”baggeraars : NOGMAALS : WAAR ZIJN DE LIJKEN GEBLEVEN??? FOTOS ? VIDEOS GRAAG ! Anders bek houden en gewoon verder dom schaap spelen zoals gewoonlijk

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Willie: Oh, en dat verordonneer jij hier weer even? Gemoedelijk!
    Je kunt je er toch maar beter op instellen, dat niet iedereen even esprit is van het fenomeen ‘complottheorie’ en zich liever op de nuchtere feiten concentreert.
    Misschien is het klakkeloos aanrennen achter degelijke theorieën wel de overtreffende trap van “dom schaap spelen”: Verder kom je er tenminste evenmin mee.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Theresa, Oeps is al dagen hier bezig met dat zelfde verhaal waar Willie het over heeft.
    In ieder geval heeft het ongetwijfeld weer iets met de duivel te maken, dat kan niet uitblijven.
    Niemand weet het precies, maar zij hebben gelijk, omdat ze dat gelezen hebben.
    Als dat niet makkelijk lullen is, dan weet ik niet meer.
    Want zeg maar dat het niet waar is, en zo blijf je aan de gang.

    Geliked door 1 persoon

   • Willie zegt:

    @ Theresa en Bert :Dromen jullie maar rustig verder en laat je ”brains” verder washen
    Wat baten kaarsen en brillen als de uilen niet zien willen
    Trouwens , jullie ” nuchtere ” dialektiek doet me aan erg links(commies) denken
    Is dit niet eerder wat voor jullie 2

    Like

   • Harry zegt:

    Ik heb een aantal van die niburu verhalen gelezen .
    Wat een feitenwaterval voor complotdenkers !
    Het is echt een site voor verknipte religieuzen .
    Waarom worden we overspoeld door satans en demonen , waar we er nog nooit één van hebben kunnen vangen ?
    Gewoon omdat het verzinsels zijn , net zo vluchtig als aceton .
    En net zo bedwelmend !

    Wat bezielt iemand om met dat soort onzin op de proppen te komen ?

    En over : “het kind niet weggooien met het badwater” ,
    wat een waanzinnige opmerking !
    Wat niburu doet , is uit de achtergebleven vetlaag in de badkuip van een zojuist gewassen , voorheen totaal verwaarloosd kind een nieuw soort schimmel kweken die dan weer een eigen leven moet gaan leiden .
    Daar worden dan weer hele theorieën op gebaseerd .
    Je moet toch wel een raar soort labiliteit bezitten om daar in te geloven .
    Zoals in ieder geloof .

    En als iemand mij ooit nog eens beticht van communistische sympathieën , vanwege het feit dat ik NIET in een god geloof , EN DUS WEL COMMUNIST MOET WEZEN ,
    die trakteer ik als ie me dat persoonlijk zegt op een enorme stomp voor z’n zaagselharses !
    Zijn jullie nou te stom om te snappen dat dat totaal los staat van elkaar ?
    55 Jaar geleden kreeg ik dat verwijt ook al op de HBS , als je niet christelijk bent , dan ben je een communist !
    Zijn jullie in die 55 jaar dus nog geen bliksem wijzer geworden ?

    Geloof me maar : religie tast de hersenen aan !
    Er is ook een rangorde in , de ergste verdwazing is de islam .
    Dan de gereformeerden .
    Vul zelf de rest maar in naar eigen inzicht .

    Maar wat ik niet begrijp , is , waarom men ons haast iedere dag met die religieuze waanzin meent te moeten bestoken .
    Ga maar zieltjes proberen te winnen bij de moslims .
    Kijken hoe die op jullie avances reageren !
    En laat ons GVD met rust !

    Like

  • Asgard zegt:

   Ahhh Willy,…excuus van mij is op zn plaats,..ik had ff niet goed gekeken waar het over ging,….ik heb het niet zo op Niburu omdat er ook veel rommel voorbij komt wat je daar zoal aantreft,…maar niet alles is rommel, dat dan weer niet,…er word vaak veel overdreven, net zoals bij Xandernieuws, hetzelfde verhaal,…Bankierszaken zitten ze wel steeds goed mee op Niburu,..kortom niet alles geloven, goed onderzoeken en goed filteren,….kinderoffers is moeilijk te geloven maar het kan zeker wel zo zijn, en ik geloof daar ook wel in, ik heb daar directe ervaring mee gehad lang geleden in het buitenland op vakantie, dus dat geloof ik zeker!

   Like

 15. renske sluiter zegt:

  Dat die kinderen nog naief zijn is te begrijpen. Ze hebben nog geen levenswijsheid Wat niet normaal is dat ze de gelegenheid krijgen en ze ook gegeven worden hun bekje te roeren. Dat is ook wat er mis is met de maatschappij. Ouderen die zich gedragen als tieners, terwijl ze middelbare leeftijd hebben. Voorbeelden als Paay en al die idioten van tv. En kinderen die praten alsof ze al een heel leven achter de rug hebben, maar nog van niks weten.Kinderen behoren te leren van ouderen van hun levenswijsheid, maar ja als je zulke voorbeelden ziet als b.v. Paay dan is er uiteraard geen respect door deze kinderen voor ouderen. En komt er geen enkele realiteitszin meer uit die kinderen. Logisch. Ik kots ook van sommige van mijn leeftijdgenoten. Echt zo sneu om dat spul steeds weer op tv te zien. In de plaats van trots op je leeftijd te zijn en je levenservaring zijn ze als de dood voor oud versleten te worden. Wat een vreselijk leven moet je dan hebben.

  Like

 16. Willie zegt:

  @ die ”baggeraars hierboven : Nog wat gevonden Geen ”complotten” zei U ?? Volg liever maar die leugenaars van de mainstream media en wat de klote overheid hen opdraagt te zeggen(schrijven) Hebben jullie soms last van cognitieve resonantie of zo ???

  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11899:talloze-slachtoffers-uit-manchester-blijken-springlevend&catid=20:het-complot&Itemid=33

  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11892:terroristen-zijn-eigenlijk-heel-attent&catid=20:het-complot&Itemid=33

  En deze feiten zijn GESTAAFD !!!

  Like

 17. Willie zegt:

  @Harry, hoe komt het dat er NIEMAND in dit topic echt CONCREET een antwoord geeft op die fake attack items ????????????? Dus zo blubberig zal Niburu dan wel niet zijn ,hehehe
  Trouwens , ik ben helemaal niet religieus , maar ik ontken ook niet dat er wel degelijk complotten zijn tov de mensheid , iets wat jullie blijkbaar wel doen (zal de overheid dat graag zien !) ?? Kop in t zand houden heeft nog geen enkele struisvogel iets opgebracht : ikzelf denk altijd t slechtste van mensen(??) en dingen dan kan het alleen maar beter uitvallen .

  Like

 18. renske sluiter zegt:

  Het koesteren van islam door EU en de europese regeringen heeft hoogstwaarschijnlijk te maken met de olie in ruil voor het toelaten van islam met behoud van hun eigen cultuur. Onder het motto: voor wat hoort wat. Of het waar is weet ik natuurlijk niet zeker, maar wat ik erover gelezen lijkt het mij niet onrealistisch. De mensen die op dit ogenblik aan de top staan zijn uit op geld en macht. Dat is mij intussen wel duidelijk. Of je dat een complot moet noemen weet ik niet. Het draait gewoon om de centen en de macht die daaruit voortvloeit. Ze snappen niet dat er dingen zijn die met geen geld te koop zijn. En dat zijn nu juist de dingen die heel veel waarde hebben. Ben blij dat ik dat wel snap. Intussen helpen ze Europa wel naar de filistijnen als dit zo doorgaat.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s