Salman Abedi was weer een product van open grenzen

Screenshot_12

(Door: Joost Niemöller)

Het was precies als bij Anis Amri die met een truck ploegde door een kerstmarkt in Berlijn. Kwam uit Tunesië als ‘asielzoeker’ met een bootje. De truck kwam uit Polen. Amri werd uiteraard bij de grens niet gecontroleerd. Na zijn aanslag stapte hij op een bus, ging, met een wapen, probleemloos door Nederland en Frankrijk en werd tenslotte door puur toeval aangehouden en doodgeschoten door politie in Milaan. Hij had veertien nationaliteiten, en stond weliswaar op lijsten van de politie (hij verkeerde in salafistische kringen) maar hij werd nooit vast gezet. Ondanks het stempel ‘gevaarlijk.’ Informatie die binnen de politie overigens niet breed werd gedeeld. Amri werd verklaard tot ‘lone wolf’.

Salman Abedi was geen lone wolf. Hij maakt onderdeel uit van een netwerk. Hij reisde enkele dagen voor zijn aanslag in Manchester zonder probleem via Düsseldorf, want hij stond niet op een lijst.

Lees verder>>>
(h/t Rob Kern)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Islam, islamappeasement, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Salman Abedi was weer een product van open grenzen

 1. de overheid maakt dit dus mogelijk, net als Vluchtelingenwerk.

  Like

 2. Marian zegt:

  De overheid draagt de schuld dat er op ons gejaagd kan worden. Ik voel niets als ik naar die o zo zielige jankerige moslims kijk, ik walg van ze. Wat ze na onze gastvrijheid ons aandoen. Hoeveel van ons eigen volk moet nog opgeofferd worden voor ze voorgoed die grenzen sluiten. Ik heb diep respect voor Hongarije.

  Geliked door 1 persoon

 3. Alex Delarge zegt:

  Het was ook een muSSlim inteelt product.

  Like

 4. bigljohn zegt:

  En ik zeg het nogmaals; de veiligheidsdiensten zeggen na iedere aanslag dat ze zo’n persoon al langer op het oog hadden…..En zijn gang lieten gaan. En ook frappant; Na iedere aanslag worden de ID papieren van de dader gevonden. Die veiligheidsdiensten maken volgens mij ook deel uit van die internationale linkse kliek. Deze zomer zou de Jihad uitbreken in Europa werd ons beloofd. En voor 2020 zou ISIS Spanje weer heroverd hebben. Maar zien wat er van uitkomt. Maar dat wij met zijn allen geweldig de klos gaan worden is in ieder geval een voldongen feit !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s