Stop die weke praatjes na aanslag

Screenshot_11

(Door: Nausicaa Marbe)

In de verslaggeving rond de Manchester-terrorist Salman Abedi kwam de Didsbury-moskee die hij bezocht ter sprake. Een gematigde moskee, zeggen ze. We zien beelden van het opperhoofd van dit ’Manchester Islamic Centre’, terwijl hij de pers verzekert dat zijn vreedzame moskee vreedzaam mensen bij elkaar brengt.

Bij het woord ’gematigd’ rijzen inmiddels mijn stekels. Berichtgeving over de islam is vaak onnozel en slecht gedocumenteerd. Wat betekent gematigd en hoe valt dat te meten? De term is een stoplap geworden; over de Didsbury-moskee zegt die niks.

Lees verder>>>
(h/t Rob Kern)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, burgermoed, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Stop die weke praatjes na aanslag

 1. de massamedia houden van vele onwaarheden

  Like

 2. Flo zegt:

  Zenders zoals RTL daar zitten een paar “n Nederlanders d’r mening te verkondigen ,en er zijn nog heel veel onnozele die dit voor zoete koek slikken ,Peter BRR de vries bijv ,is voor mij niet meer dan een vreemdganger ,die natuurlijk mag doen en laten wat hij wil ,maar niet de wijze mijnheer uit moet gaan hangen ,op TV ,en zich als voorbeeld moet gaan uitdragen van hoe de bevolking moet omgaan met Moslims en ze maar moet accepteren zoals ze zijn .
  Ze moeten zich aanpassen ,geen grote smoelen,en zich als gast gedragen .,en niet naar binnen sluipen en dan zich voor doen als de heer des huize,,,zoiets deed de Vries namelijk ook ,op het filmpje toen hij betrapt werd na zijn vreemdgaanavontuurtje.
  Zal RTL allemaal om het even zijn ,die gaan voor de kijkcijfers,de realiteit ontgaat ze totaal ,en dde klunzen mogen elke week d’r zakgeld verdienen met het gebazel .

  Like

 3. Marian zegt:

  Ik geloof niet in matig en vind de hele islam een verrotte bende is. Die alleen keihard bestreden moet worden tot aan de wortels uitgeroeid is.

  Geliked door 1 persoon

 4. Tom Hendrix zegt:

  Jawel hoor, blijf maar buigen en bukken, voor de perverse islam. De volgers van de islam, lachen zich te barsten, over de slappe en verradersmentaliteit van de; “deugmensen”, de roverheid, en de socialistische pers en media. De islamisering gaat gewoon door!

  Geliked door 1 persoon

 5. savio zegt:

  Moslims zelf hebben ook niet zoveel op met de term ‘gematigde moslim’.

  https://wijblijvenhier.nl/26562/ben-geen-gematigde-moslim/

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Nausicaa, jij hanteert de juiste toon en dat deed je al toen je nog bij de Volkskrant zat, het moet gezegd,máár……Kun j i j dan misschien afdoende verklaren, waarom je huidige werkgever, de Telegraaf, zich op grond van al het bovenstaande nóg niet ondubbelzinnig achter Wilders en de PVV opstelt?
  Of vermoedt de Telegraaf misschien te weinig “koningsgezindheid” bij hen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s