Terreuraanslag in Engeland: Wat leert de politiek ervan? Niets!

Screenshot_18

(Vertaling: E.J. Bron)

Het is inmiddels een droevige dagelijkse gang van zaken in Europa geworden. In een land, dat zich gewijd heeft aan “vluchtelingen” en zodoende aan islamisering (Frankrijk, Duitsland, Engeland, Zweden, …), pleegt een moslim een terreuraanslag. Onmiddellijk worden tweets van ooggetuigen en uitvoerende instanties bekendgemaakt. In het begin zijn de massamedia “er nog niet zeker van” of het een terreuraanslag was. Zodra men dat echter moet toegeven, klampen ze zich vast aan de laatste strohalm en hopen ze smekend dat het deze keer geen jonge, mannelijke moslim was.

Mitteleuropa

Verrassing: het was er wel eentje. Wat zou het niet mooi zijn voor de opiniemakers wanneer er toch minimaal één keer een blonde Duitser met blauwe ogen, die op zijn Facebook-profiel een paar AfD-sites een “like” heeft gegeven, met een vrachtwagen op een mensenmenigte in rijdt. Maar zo moet men opnieuw, een uur na de aanslag, een Arabisch klinkende naam publiceren, terwijl ISIS zojuist de verantwoordelijkheid voor de aanslag heeft opgeëist.

In niet weinig gevallen stellen alternatieve media na kort onderzoek vast dat de jonge man als “vluchteling” naar Europa kwam, geobserveerd werd vanwege zijn opvallend radicale instelling, maar er desondanks niet aan gehinderd kon worden een aanslag te plegen.

Patriottische politici in heel Europa geven op sociale netwerk uiting aan hun verdriet en waarschuwen voor het verlies van de eigen identiteit door islamitische volkeren, omdat dit zou kunnen leiden tot meer aanslagen. Ondertussen stellen de politieke linksen vast dat de terreurdaad weliswaar verschrikkelijk zou zijn, maar “dat men zich door de daders niet in de war zou moeten laten brengen” (de president van Oostenrijk, Alexander Van der Bellen), en dat de aanslag opnieuw door de kwade rechtsen misbruikt zou kunnen worden. Het ergste voor linksen is namelijk niet de aanslag, maar het feit dat deze patriottische partijen in de kaart zou kunnen spelen.

Enkele dagen later is de opwinding dan weggeëbd, de Facebook-profielen hebben hun normale kleur weer aangenomen, de immigratie gaat verder, potentiële massamoordenaars worden onverstoorbaar Europa binnengesluisd. Tot de volgende bom ontploft, de volgende vrachtwagen op een mensenmenigte in rijdt. En dan begint alles weer van voren af aan.

Hoe lang wil men nog blijven toekijken? Hoeveel Duitsers, Zweden, Britten en Fransen moeten nog uit hun leven gescheurd worden, hoeveel moeders moeten nog om hun kinderen rouwen? Hoelang moet de CDU nog regeren, totdat het volk inziet dat men het verraden heeft?

Zolang de politiek in Brussel en Berlijn, en niet vanuit het midden van het volk, wordt gemaakt, raken we noch de buitenlandse overheersing, noch de islamitische terreur kwijt.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, Brussel, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, Europa, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op Terreuraanslag in Engeland: Wat leert de politiek ervan? Niets!

 1. wachteres zegt:

  Dit kan alleen maar als olie en geld en afspraken in verband daarmee met het Midden-Oosten belangrijker zijn voor de ‘elite’ dan het leven van gewone mensen.

  Simpelweg: HOOGVERRAAD ten opzichte van het volk.

  Geliked door 2 people

  • koddebeier zegt:

   Rutte heeft ooit zelf gezegd dat we in oorlog zijn met de islam, moeten we hem en zijn mede regenten er dan aan herinneren dat in oorlogstijd op hoogverraad de doodstraf staat ??

   Geliked door 1 persoon

 2. BertG. zegt:

  En dan hebben we ook nog gal bakken (zelfs hier) die alles een valse vlag noemen.
  Hoeveel doden er ook bij zijn gevallen.

  Like

 3. Flo zegt:

  De trieste realiteit…..

  Like

 4. Beschouwer zegt:

  De satanische machthebbers heulen samen met de islam omdat men beiden religies heeft die offers eisen om het kwaad (satan) tevreden te stellen. Vandaar iedere keer dat gekronkel en dat bedrog.

  Like

 5. BertG. zegt:

  Het gesprek verliep zoals altijd. Alles wat ik zei was onzin, want ik wist niks van de Islam en de Koran.
  Daarbij mocht ik er ook helemaal niks van vinden omdat ik geen moslim ben.
  Jodenhaat: joden zijn de vrienden van moslims.
  Vrouwenonderdrukking: islamitische vrouwen hebben het juist beter dan Westerse vrouwen. Uitmoorden van andersgelovigen: bestaat helemaal niet. Homohaat: onder Nederlanders veel erger.

  Toch probeerde ik het nog een keer.
  Hoe zit het dan met al die aanslagen, vroeg ik.
  Dat heeft al helemaal niks met de Islam te maken, was het antwoord.
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/05/column-jan-roos-ons-bloed-zal-blijven-vloeien/

  Geliked door 1 persoon

 6. Perfide Albion zegt:

  Dit kan alleen maar met een stel idioten als medeburgers. Telkens hetzelfde doen maar toch een andere uitkomst verwachten. Dan ben je een idioot.

  Deaud aan de islam en hen die de islam steunen!

  Geliked door 1 persoon

 7. Elisah zegt:

  De bevolking leert er wel van, die zijn het steeds meer zat!

  Geliked door 1 persoon

 8. Golden Girl zegt:

  iedereen denkt geloof ik dat deze ellende en verdriet aan ons voorbij gaan, serieus wij komen ook nog aan de beurt hoor, wie zegt dat er hier geen verwarde mannen lopen, die alles waar het Westen voor staat haten

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Politici leren niets van de aanslagen, je zou bijna denken dat volslagen achterlijk moet zijn om politicus te kunnen worden !!

  Like

 10. kampersrene zegt:

  Mijn vader zaliger heeft me altijd op het hart gedrukt , oordeel nooit iemand op zijn ras, afkomst,status of wat dan ook maar zie naar zijn daden. Het waren en zijn wijze woorden .Als ge dat voor waarheid neemt en dat geld zowel voor bepaalde politiekers als voor bepaalde groeperingen dan ……….

  Like

 11. het is een logisch gevolg van de onlogische dictatuur van de EU in Brussel en haar schoothondje M. Rutte

  Like

 12. Geronimo zegt:

  Zo is het inderdaad. Wanneer maakt het volk er een einde aan, want met verdwaasde (zogezegde) leiders (KRANKZINNIG ! – Schäuble: Christenen zouden van de islam tolerantie en gastvrijheid kunnen leren…) komen we geen stap verder. Maar ja, het volk, daar zit nu precies het probleem, want dat volk is zo stilaan een volk van mietjes geworden, traantjes, bloemetjes, wakes…, en voor zulke mietjes heeft geen enkele moslim ook maar één greintje eerbied. Geen enkele !

  Ondertussen is de balans van het islamitisch geweld wat ze is: van 13 tot 19 mei 2017 werden in 15 landen bij 55 gewone islamitische aanslagen en 12 jihadistische zelfmoordaanslagen 313 mensen vermoord en bijkomend 242 verminkt. De slachtoffers van 20 tot en met 22 mei 2017 in Manchester zijn daar dus nog niet bij geteld.

  Stel je even voor wat er wereldwijd zou gebeuren mochten christenen met een auto of vrachtwagen b.v. inrijden op een meute moslims, biddend op straat, of zichzelf opblazen in de een of andere moskee. Met tientallen of honderdtallen mohammedaanse doden tot gevolg. Hier zouden de mietjes direct ineen krimpen van schrik voor zoveel wereldwijd oproer etc., en zich haastig, tot in het belachelijke toe, verontschuldigen. Linkse organisaties zouden per direct voortdurend oproepen tot het houden van protestmarsen allerhande tegen het eigen volk, en vooral tegen al wat in de verste verte maar naar ‘rechts’ ruikt.

  Maar het protest van moslims wereldwijd na deze zoveelste mohammedaanse misdaad was ook deze keer totaal onbestaande, enkele plaatselijke mohammedaanse imams niet te na gesproken, zich meteen al proactief wentelend in hun geliefkoosde en geveinsde slachtofferrol. Kitman en Murana, zoals gebruikelijk, teneinde het naïeve gepeupel wat extra religieus zand in de ogen te strooien, en zodoende de weerstand t.o.v. hun “fictie allah” zo veel al mogelijk af te zwakken en de implementatie van deze waanzin in onze westerse wereld te vergemakkelijken.. En dat volk, dat loopt met wijdopen ogen in de bewust opgezette imam-val.

  Maar nog eens, het is vooral het eigen volk zelf met zijn ‘leiders’, dat verantwoordelijk is voor al die mohammedaanse moordpartijen, leiders, deze geslepen en totaal immorele politieke maffia, met haar corrupte media, die, uit puur opportunisme naar politieke tegenstanders toe, heel goed beseffen dat ze het volk vooral koest moeten zien te houden, en derhalve de emoties (woede, opstandigheid…) ervan moeten zien te kanaliseren in een ongevaarlijk en moeiteloos te controleren vredevol protest. Vooral niet boos worden is de immer terugkerende valse boodschap. Maar daar heeft de politiek geen probleem mee.
  En de islam is er uiteraard nooit bij betrokken, want een vredevolle religie als elke andere, en dat moet zo blijven. Het veelvuldig genoemde ‘radicaliseren’ op de media als oorzaak voor al dat bloedvergieten, heeft bijgevolg volgens deze maffia-mantra, totaal geen uitstaans met de inhoud van de misdadige koran, waar het nochtans onverbloemd staat te lezen, en dus ook niet met de islam zelf, je ziet van hier, neen, het is enkel en alleen te wijten aan de oorlog in Syrië, m.n. wraakacties van strijders tegen de landen die er aan de westerse militaire acties tegen moslims deelnemen. Niet de religie is bijgevolg volgens deze leugenaars de oorzaak van alle ellende, maar de politieke oorlog die er wordt uitgevochten. De islam staat bewust buiten schot.

  Vandaar telkens al die kaarsjes, de plechtige wakes en andere ruggengraatloze, ronduit degoutante onzin. Het is werkelijk beschamend om b.v. de spilfiguur van al die immigratie-ellende, de ex Stasi Merkel, met uitgestreken gezicht te zien deelnemen aan dergelijke rouwplechtigheden. Dergelijke hautaine politieke sujetten voelen ter zake zelfs nooit enige terughoudendheid, zelfs niet als hun onmiskenbaar aandeel in al die moordpartijen uit alles blijkt. Platte politieke recuperatie tot op het bot.

  Maar datzelfde volk had nochtans de keuze in 2017 om de bakens te verzetten. In Frankrijk met het FN, in Nederland met de PVV. Ze hebben het nagelaten. Ook hier is het ontstellend te moeten vaststellen dat bepaalde, op dat vlak toch kritische Nederlandse sites als o.a. GeenNieuws, het bij momenten, zoals vandaag opnieuw, niet kunnen nalaten om Geert Wilders te bashen en belachelijk te maken wegens futiliteiten. Straks wordt het met het AFD niet anders in Duitsland.

  Intussen zijn de plannen tot het vormen van een heuse Europese legermacht volop in uitwerking. Het is nog maar een kwestie van tijd, en dan leven we werkelijk gemuilkorfd in de grote EUSSR-gevangenis, onder de leiding van de mof Angela Merkel uiteraard. ‘Deutschland über alles in der Welt. ‘ Wat 1945 was mislukt, wordt stilaan een feit. Zonder wapengekletter dit keer. Stoemelings en in het geniep, zonder al te veel ruchtbaarheid. Het is zaak dat het volk in zijn lethargische slaag blijft. Het mocht eens wakker komen.

  Dat volk is intussen constant ijverig bezig met brood en speeltjes, met vakantieplannen en traantjes laten in afwachting van de volgende aanslag, in de hoop dat ze er zelf niet bij zullen zijn, en ziet dit niet.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Geronimo: 14.27. uur. Dat heeft U uitstekend onder woorden gebracht. Het is de pure waarheid, we zijn verkocht en verraden door de politieke elite, en de roden/socialisten!

   Like

 13. Bob Fleumer zegt:

  Ik vraag me af als we dat verdrag van Straatsburg opzeggen en de islam in z’n eigen sop gaat laat gaarkoken wat er dan gebeurd? Gaan de Arabieren hun eigen olie opdrinken? Of gaan ze allemaal een bedelnap maken om de oliedollars te compenseren? Het wordt de hoogste tijd dat die gasten op hun plaats worden gezet en dat is zandhappen!

  Like

 14. guusvelraeds zegt:

  Als het aan onze politieke leiders ligt gaat dit nog heel lang door.

  Uiteindelijk zal het aan de Europese volken zijn deze waanzin uit islamitische hoek te stoppen.

  Let wel.

  Er zijn geen radicale moslims. Er zijn geen gematigde moslims.

  Wat zijn er dan wel?

  Er zijn moslims en ex moslims.

  Elke moslim is afgaande op de stichtingsteksten van zijn geloof een geweld risico voor elke samenleving. Zowel islamitisch als niet islamitisch. Mijn voorkeur gaat uit naar het gegeven dat ze hun ideologisch geweld plegen in islamitische landen.

  Ik hoor de linkse nuttige idioten al roepen er zijn vele soorten islam. Alleen heeft de linkse idioot niet in de gaten dat de gemiddelde moslim daar heel anders over denkt.

  Zien we na elke islamitische aanslag tienduizenden, wat zeg ik honderdduizenden protesterende moslims op straat? Nee die zien we niet. Wat we wel zien is dat elke moslim die de moskee bezoekt wekelijks of maandelijks zijn zakaat betaald. Geloof me op mijn woord. Veel van die zakaat gelden stromen via een omweg naar de beurzen van islamitische terreur groepen.

  Waarom?

  Omdat terreur de hardcore is van de islam. Dat was vroeger zo, dat is vandaag zo en dat is morgen ook nog zo.

  Nadat het kalifaat na de eerste wereldoorlog opgeheven werd werden meteen de grondteksten van de islam tot leven geroepen door bepaalde groepen. Wat zagen we toen de geboorte van de moslimbroederschap. De moslimbroederschap door vele moslims gesteund openlijk of verborgen.

  De islam kan niet hervormd worden. Wat je moet doen is het monster de kop afsnijden. Uiteindelijk zullen de moslims dat zelf moeten doen. Maar wij hebben in Europa niet de tijd hierop te wachten.

  Is de islamitische bejaarde vrouw een gevaar voor de samenleving. Nee niet direct, maar zij is wel onderdeel van het geheel. Het is de islamitische gemeenschap met haar extreme sociale controle, met haar geschreven en ongeschreven wetten, haar eerwraak, haar huwelijksdwang en haar hang naar segregatie die een gevaar vormen voor elke samenleving en die ondanks miljoenen subsidies zal werken als een splijtzwam.

  Hoofdschuldige voor dit verderf in Europa is de negatieve vrijheid afremmende dynamiek van de islam en de linkse ideologie die de weg heeft vrijgemaakt hiervoor.

  Wat moeten we doen?

  We moeten de aantallen moslims in onze Europese samenlevingen met alle middelen omlaag brengen. Grenzen sluiten voor moslims. Geld prikkel voor remigratie. Kunnen we ontwikkelingsgelden voor gebruiken. Zodat die na vijftig jaar ook een keer goed besteedt zijn. Doen we dat niet zal de dag komen dat we zelf etnisch gezuiverd worden van onze oorspronkelijke woongebieden. Simultaan uitzetting samen met complete familie bij misdaden gepleegd door moslims. De islam heeft geen thuis in Europa. Zij werd met open armen ontvangen maar heeft dit open arm beleid beschaamd.

  Waarom?

  Omdat de hoogte van het aantal islamitische aanslagen met wiskundige zekerheid gekoppeld kan worden aan de hoogte van de aantallen moslims in een bepaald gebied.

  Brengen we de aantallen moslims drastisch omlaag dan brengen we ook de aanslagen drastisch omlaag.

  Hoe te beginnen?

  Door eerst het beestje bij de naam te noemen en hier beleid op af te stemmen. Alle andere problemen die Europa heeft zijn verwaarloosbaar.

  Het is geen discriminatie aan moslims te vertellen dat we hun ideologie niet willen in onze Europese landen. Elke subsidie voor moslim activiteit per direct stop. Moslims die hier blijven kunnen onder controle hun cultus blijven beoefenen. Willen ze dat niet dan terug naar hun moslimlanden alwaar ze hun islamitische hersenvervuiling naar hartenlust kunnen beleven.

  Kijk je naar het Midden Oosten dan zie je het voorland van Europa.

  Europa heeft maar een probleem en dat is een moslim probleem.

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @guusvelraeds: 16.56. uur. Precies. En daarom weet ik zeker, dat de Serven gelijk hadden ten aanzien van de moslims en de islam. En daarvoor werden zij gebombardeerd, en let wel, juist op bevel van dezelfde politieke verraders die nu samen zitten in de EUSSR, maar ook in Den Haag. En in Den Haag zijn het de PvdA,CDA,VVD en D66, die de aanvallen en bombardementen op Servië toejuichten. De VIJAND bestaat echt, het politieke kartel en de rode kerk!

   Like

  • Perfide Albion zegt:

   Uitstekend verwoord guusvelraeds. Hulde!

   Like

 15. Jan zegt:

  Ik zou als MP direct de regering buiten werking stellen en moslims het ultimatum geven dat zij 1 maand de tijd hebben hun biezen te pakken, zo niet help ik hen na 30 dagen hier bij. Wie de straat opgaat en daar met zijn reet omhoog gaat zitten om te protesteren wordt direct dood geschoten, moskeeën direct afgebroken en opgeblazen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s