WAANZIN!

Door:
Gerard de Boer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Dhimmitude, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, Krankzinnigheid, linkse gereformeerden. Bookmark de permalink .

42 reacties op WAANZIN!

 1. E.J. Bron zegt:

  Zou deze hypocriete linkse gereformeerde klootzak zich ook verdiept hebben in de leef- en geloofswereld van bijvoorbeeld Nederlandse Joden en Hindoes???

  Geliked door 3 people

  • BertG. zegt:

   Natuurlijk niet, daar score je niet mee in het media wereldje.

   Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ E.J. Bron 26 mei 2017 om 10:53

   Ik denk het niet. Daarmee kan Tijs geen goede sier maken.

   Dus Tijs gaat zich na zonsondergang helemaal klem vreten en suf wippen? Kan Tijs de volgende dag wel naar zijn ‘werk’?

   Ik voorspel dat de islam een zeer gewilde hobby zal worden. Iedereen is woest enthousiast over de ‘reine’ leefwijze van de mohammedaan. De kopvodden en hoerkini’s boerkini’s zijn straks niet aan te slepen, wedden? De mohammedaan lacht zich een kreukel, want hij hoeft helemaal geen moeite te doen om Europa in te nemen. Hij wordt feestelijk onthaald, voorzien van een luizenleventje, beschermd en zelfs nagevolgd. En als hij een groep onschuldige mensen opblaast, gaat hij gewoon vrijuit. Mooier kan het niet voor de mohammedaan.

   Geliked door 4 people

 2. Golden Girl zegt:

  meneer gaat iets spannends doen, ga een leeuwenkooi in en je verdiepen in de leefgewoontes van de leeuwen, de moslims moeten een anders denkende niet heer van den Brink

  Like

 3. bokito zegt:

  dat hij sterft ,aan zijn eigen waanzin slinks stuk verdriet

  Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  Weer zo’n linkse landverrader, lekker slijmen bij de mossel, misschien snijden je dan als laatste je nek door !!

  Geliked door 1 persoon

 5. Tom Hendrix zegt:

  Het wordt echt met de dag “gekker”, in ons Nedrigland/Absurdistan. De RODEN/socialisten en de “deugmensen”, krijgen vrij baan! In een normale samenleving, waren ze afgevoerd in een dwangbuis enkeltje het “gekkenhuis”. Nu lopen ze vrij rond. Wat een gaaf land zijn we toch… Zum kotzen.

  Like

 6. Marian zegt:

  Dit is met recht “TIJS IS NIET WIJS”.

  Like

  • anna zegt:

   ik heb het altijd al een rare snuiter gevonden, moet je zien hoe hij altijd zijn neus optrekt … één van zijn vele rare trekjes …

   Like

 7. hendrikush zegt:

  Dat deden wij vroeger als katholieken ook al; de veertigdaagse vasten heette dat.
  Versterven; snoep bewaren in een blikken doos; kijken hoe lang je dat volhield.
  (Niet lang; dus je was een verderfelijke zondaar en je moest maar hopen op Gods genade)

  Geliked door 1 persoon

 8. Klippie 72 zegt:

  Ieder zijn eigen geloof, waarom moeten we begrip hebben voor die klootzak en voor die klote islam. Voor mijn geloof, katholiek hebben ze ook geen begrip.

  Like

 9. Lis zegt:

  Hoezo, verdiepen? Meneer is ouder dan ik ben en ik heb me jaren geleden al verdiept in deze verderfelijke ideologie. Waar wil hij zich in gaan verdiepen? Als je iets verder leest dan de gebruikelijke taqqiya weet je al gelijk hoe de vork in de steel zit. Wat hoopt hij tegen te komen? Lees de koran en je weet genoeg. Inderdaad, weer zo’n linkse landverrader.

  Geliked door 1 persoon

 10. Thoth zegt:

  Van den Brink sluit zich aan bij de doos Ariana Grande : “Islam is Love”.

  Like

 11. guusvelraeds zegt:

  Aandachtshoeren en niets anders zijn zij. De souteneur van het christelijk geloof verheft misbruik en verdraaiing van zijn geloof tot kunst.

  Wanneer gaan moslims zich verdiepen in de Christelijke feestdagen en perioden van vasten?

  Gaat niet gebeuren hoor!

  Geliked door 1 persoon

 12. Cathja zegt:

  Ik vind dit een walgelijke vorm van verraad jegens ons Nederlandse (niet-islamitische) volk!

  Deze ‘christen’ moet zich de ogen uit zijn kop schamen dat hij zich (en nog wel tijdens de ramadan) gaat verdiepen in die verderfelijke islam.
  Dit is geen onderzoek waaruit hij zal concluderen dat de islam niet in Europa thuis hoort, maar ik ga er vanuit dat Van den Brink positief zal oordelen over de (kuise) handel en wandel van moslims. ‘Prima’ te combineren met alles waar wij hier voor staan…

  Ik vind het een schande, en ik vind het onbegrijpelijk dat hij dit doet.

  Ik neem volledig afstand van wat hij ‘zich verdiepen in de leef- en geloofswereld van Nederlandse moslims’ noemt!

  Geliked door 2 people

  • hendrikush zegt:

   In de levensbeschrijving van afvallige moslims kom je vaak tegen dat ze hun geloof verloren toen ze voor het eerst de koran, sharia en hadith zelf gingen lezen.
   De jihad is ook een wanhoopsdaad om het “geloof der vaderen” te verdedigen tegen alle vragen en ongerijmdheden die de confrontatie met het Westen oproept.
   Internet is mede een oorzaak van de islamitische guerilla omdat moslims hun eigen toestand nu kunnen vergelijken met die in het Westen. Het gevolg is boosheid. Het onvermogen om daar rationeel mee om te gaan uit zich in starheid, verongelijktheid, “een grote bek” en straatvechtersgedrag.
   Een mohammedaan die ongelijk kan erkennen, die zich kan verplaatsen in andermans denkwereld, die kan wikken en wegen, is schaars. Ze zitten gevangen in de slavernij van hun familie, stam en de islam.
   Dat de bevrijding maar snel mag komen.

   Geliked door 2 people

 13. Bauernschmaus. zegt:

  Zo spannend is het niet.Diep buigen Tijs en vooral naïef en dom blijven volhouden dat alles wel goed zal komen.

  Like

 14. Claudia M. zegt:

  Tijs van den Brink, die naam zegt mij helemaal niets, maar dat zal wel komen omdat ik al geruime tijd het gezever van bijna alles wat van de NPO komt, mijdt als de pest. Ik kan dit soort klanten gewoon niet serieus nemen.

  Like

 15. Zodra mensen dit soort openbare uitlatingen maakt, dan weten we dat ze leden zijn van de satanische metselaars en illuminatie. https://worldtruth.tv/illuminati-albert-pike-we-will-use-islam-to-start-world-war-3/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=SocialWarfare

  Like

 16. Hij leeft inderdaad alleen maar in z’n vingerschermpje denk ik. Beetje als gristen met de moslims mee gaan keten is net zoiets als dat je als dronken Amerikaan gierend van de lach op een matje in de moskee aan een varkenspeutje gaat liggen knagen. Zal me tegenvallen als ze ‘m niet aan een hijkraan, euh, thijsen.

  Like

 17. Taljaard zegt:

  Ach ja, de Van der Brinkjes.
  Zijn Ome Jan werd in de jaren `90 en `00 nogal eens in geroepen in het seminarie ”Hyde Park” te Driebergen van de NHK (later PKN) om aankomende predikanten, die niet in de politiek correcte ganzenpas wilden lopen, met de psychologische teerkwast te bewerken.
  Neefje Tijs was niet snugger genoeg om de familietraditie van dominee worden te kunnen vervullen. Maar geen nood, dan kun je nog altijd bij de media terecht.
  Of anders, wanneer je niet mediageniek genoeg bent, een flutscriptie schrijven en dan hoogleraartje spelen aan een of ander academisch hersenspoelcentrum.

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Taljaard, dus je zou zo zeggen dat Thijs wel enige kennis van de bijbel zou moeten hebben. Helaas is het niet zo want in 1 Korintiërs 5: 11-13 staat duidelijk genoeg dat je niet zult eten met een afgodendienaar.

   Like

 18. Peacepipe zegt:

  In de periode ’40 – ’45 noemde men zulke mensen, die met de vijand sympathiseerden NSB-ers!

  Geliked door 1 persoon

 19. C Bruin zegt:

  Waanzinnige.

  Like

 20. Harry zegt:

  Steeds als er gesteld wordt dat er de nodige overeenkomsten zijn tussen de diverse soorten religies , springen er steevast een paar op je nek , die de islam wel verwerpen , maar ter compensatie hun christelijke overtuiging nogal overtuigend opdringen .

  Wordt dat niet duidelijk , dat die overeenkomst er is , nu zelfs een fanatiek christelijke presentator gek genoeg is om met de onhebbelijkheden van de islam mee te doen ?
  Wat bezielt die gek ? Wat bezielt die lui ?

  Oeps , je kunt ze natuurlijk niet allemaal over één kam scheren .
  Maar tóch …………….

  Like

 21. Heer M zegt:

  EO, en hun medewerkers, hebben ook niks met Christenen te maken, ze willen alleen geld verdienen aan die doelgroep.

  Like

 22. Peacepipe zegt:

  De uitkomst van zijn ervaringen kan je wel voorspellen. Hij heeft dan heel veel RESPECT (horen moslims graag) voor de manier waarop moslims hun geloof beleven en daar kunnen velen van ons een voorbeeld aan nemen enz. enz. enz. Kortom de zoveelste poging om de islam nog meer “salonfähig” te maken!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s