Oproep ISIS: spaar kinderen niet

Screenshot_8

(Door: Guy Van Vlierden)

Vier dagen na het bloedbad in Manchester riep IS gisteren al op tot nieuwe terreur in Europa. Daarbij klonk het uitdrukkelijk dat kinderen niet gespaard moeten worden. De man die zich maandag al tegen een piepjong publiek richtte, groeide op tussen extremisten.

HLN Be.

“Weet dat de oorlog die wij voeren een algehele oorlog is. Val de vijand dus aan in zijn huizen, markten, straten en pleinen”, zo klinkt het in de geluidsopname die IS gisteren naar buiten bracht. Ze deed dat via hetzelfde kanaal als het opeisen van de verantwoordelijkheid voor het bloedbad in Manchester. Zoals dat ook vorige jaren gebeurde, kadert de nieuwe oproep tot aanslagen in het begin van de ramadan. Die heilige vastenmaand van de moslims start vandaag en voor de extremisten van IS betekent dat een extra motivatie om bloed te vergieten. “Maak deze maand tot een vloek voor alle ongelovigen”, luidt de oproep die in het verleden steevast tot een opstoot van terroristisch geweld heeft geleid.

Opvallend is dat de audioboodschap een fragment bevat waarin het intussen omgebrachte IS-kopstuk Abu Mohammad Al-Adnani vorig jaar ook terreur tegen burgers vergoelijkte. “Het bevalt ons des te meer wanneer jullie zogenaamde onschuldigen treffen”, declameerde die toen. Maar terwijl hij alleen nog maar pleitte om geen onderscheid te maken tussen “gewapenden en ongewapenden” of “mannen en vrouwen”, neemt de Engelstalige ondertiteling nu ook uitdrukkelijk kinderen in het vizier. “Geef hen terug wat zij met onze vrouwen en kinderen doen”, zo staat daar te lezen – wat doet denken aan een rechtvaardiging voor het jonge publiek dat maandag in het vizier werd genomen.

Bron:
www.hln.be
(h/t A.H.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

22 reacties op Oproep ISIS: spaar kinderen niet

 1. Bob Fleumer zegt:

  Nou meneer Rutte zijn we in oorlog of niet?

  Like

 2. kampersrene zegt:

  Waarom die (vasten) maand niet verlengen met een jaar dan lost het probleem zichzelf op

  Liked by 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Héél goed en dan zou ook de aloude waarheid waarbij elke moslim op zijn verjaardag zou moeten sterven ook van kracht moeten zijn, dan waren we er na een jaar ellende helemaal van af…

   Like

 3. Hendrik zegt:

  Nuke Raqqa!

  Liked by 1 persoon

 4. Jean zegt:

  Alles wat ze binnenhalen ‘tussen 1 en 100 jaar’ zijn als ze eenmaal ondergebracht zijn in onze woningen onze grootste vijanden, ze zullen enkel de westerse burgers irriteren, molesteren, verkrachten en vermoorden.
  Islamitische misdaden zijn gekenmerkt door misdaden gepleegd door kinderen.
  STOP met het binnenhalen van misdadigers en start met het verwijderen van misdadigers, dat brengt veiligheid, leefbaarheid en welvaart.

  Liked by 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jean: 10.41. uur. Met U eens Jean. En het binnenhalen van deze moorddadige ORCS/moslims, is de schuld van “de Resolutie van Straatsburg”. En die Resolutie is door de politieke verraders, socialisten, sociaaldemocraten, liberalen, en christendemocraten, aanvaard in 1975. Deze vuile schoften en hun partijen; hebben bloed aan hun handen.

   Liked by 1 persoon

 5. Cathja zegt:

  Vuile schoften! Ik hoop dat de dag snel aanbreekt waarop we met dit moorddadige tuig kunnen afrekenen!!!

  Liked by 1 persoon

 6. Lis zegt:

  Wat doet Trouw? Die laten een paar verdwaasde filosofen los: https://www.trouw.nl/religie-en-filosofie/waarom-we-het-geweld-moeten-begrijpen~a5a619f7/
  De lezers hier (die wat beter zijn in begrijpend Nederlands dan de gemiddelde mens) heeft het allang gezien, er ontbreekt één woord: koran. Geneuzel over Mein Kampf, maar het boek waaruit alle islamitische ‘inspiratie’ komt, wordt niet genoemd. Stelletje lafbekken.

  Like

 7. Gert Jan Reitsma zegt:

  Dus weet iedereen dat de vreedzame islafieten net zo een grote tegenspraak is als witte bietjes, zwart eierdooi, bruine ijsschotsen enz enz. Wees gewaarschuwd!!

  Liked by 1 persoon

 8. Beschouwer zegt:

  En nog steeds hebben de vieze valse linkse media het over terrorisme en niet over MOSLIMTERRORISME !

  Like

 9. Marian zegt:

  Ze spelen liever spelletjes met elkaar om een kabinet te vormen. Het is toch duidelijk dat Geert geen kans krijgt. Ze zijn bang voor hem als hij het voor het zeggen krijgt, dan zal er heel wat gaan veranderen. Ieder geval uit de EU en onze grenzen dicht. En dan de boel zuiveren wie hier wel en niet hoort. Maar voorlopig is het afwachten en dat in oorlogstijd.

  Liked by 1 persoon

 10. Golden Girl zegt:

  ik schreef hier poos terug dat er een tijd komt dat we uit onze huizen worden gesleurd, en in hun oproep staat val de vijand aan in hun huizen, en kampersrene laat ze een jaar vasten dat zal niet helpen na zonsondergang vreten ze zich vol, en na hun maand lekker honderduizenden dieren vreselijk vermoorden

  Like

 11. renske sluiter zegt:

  Vorige week met een vriendin gewinkeld in Den Haag. Het viel ons beiden heel erg op dat de Hagenaars zo vriendelijk zijn als we b.v. de weg vroegen. Ook snel mee gingen praten met ons als ze ons hoorden. Mannen en vrouwen. Heel opvallend en ook heel leuk. Maar ik zag daar ook veel vrouwen met hoofddoek. Mij viel het op dat sommige me zo arrogant van top tot teen opnamen. De arrogantie op die gezichten. Het bevalt met niets. I

  Liked by 1 persoon

  • Golden Girl zegt:

   Ze hebben een bloedhekel aan ons
   Zij komen hier wonen en haten de autochtonen, ze voelen zich superieur aan ons , Sorry wij wonen hier ik ga ook niet in Somalië wonen als ik de schurft aan de bevolking heb

   Liked by 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @renske sluiter De Hagenaren zijn overwegend aardig en behulpzaam. Als de Hagenezen te maken hebben met andere Nederlanders, Surinamers en Chinezen is de sfeer gemoedelijk en goed. Natuurlijk zag u daar veel vrouwen met hoofddoek. Den Haag is al een geruime tijd geen Nederlandse stad meer. Het aantal allochtonen is daar veel hoger dan het aantal autochtonen. En het aantal hoofddoeken zal daar steeds verder groeien doordat autochtonen en niet moslims proberen de stad uit te vluchten; vooral degenen die in achterstandswijken wonen. De kopvodden wijven zijn arrogant omdat ze weten dat in de nabije toekomst zou hun bende de stad overnemen. Het Binnenhof zal midden op een afvalberg staan en daarvandaan proberen het land te regeren; als het zou lukken.

   Liked by 2 people

 12. Flo zegt:

  Wij gaan het nog meemaken dat er niet een meer een hoofddoek durft te dragen ,en dat roepen ze over zichzelf af.

  Like

 13. Jan zegt:

  Katie Hopkins: “Business as usual,carry on as normal?”

  Like

 14. Jan zegt:

  Gezellig met de trein er op uit in GB anno 2017

  Like

  • Elisah zegt:

   Zo zag ik politie én leger ook rondlopen in een winkelcentrum vlak over de grens in Luik, Wallonië, ik had een foto willen nemen maar wilde geen problemen krijgen.
   Bij twee grote Vlaamse winkelcentra hier vlak over de grens zie je dit totaal niet.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s