Russisch-orthodoxe aartsbisschop: Over 30 jaar zal Europa islamitisch zijn

Screenshot_27

(Door: Lorainne Caballero – Vertaling: E.J. Bron)

In de komende drie decennia zal Europa islamitisch worden en christenen zullen zich bang voor vervolging moeten verbergen, waarschuwde de Russisch-orthodoxe aartsbisschop. In een interview met de tv-zender “Soyuz TV” waarschuwde de Russische aartsbisschop Dmitri Smirnov (foto) ervoor dat er niet veel tijd meer zou resten voor de christelijke beschaving tot haar ondergang. Hij voorspelde dat de islam in de westelijke wereld zou heersen, omdat de moslims alles geven in hun strijd voor datgene waarin zij geloven. Maar de mensen in het Westen zouden gewoon te moe zijn om net zo te handelen.

EuropeNews

“Er rest nog maar weinig tijd tot de dood van de complete christelijke beschaving. Enkele decennia, misschien 30 jaar, misschien zullen het in Rusland 50 jaar zijn, maar niet langer”, zei Smirnov tegenover de Russische tv-zender “Soyuz TV”.

De Russische aartsbisschop voegde er aan toe dat de christenen vervolgd en over heel Europa verspreid ondergronds zouden leven en in kleine groepen bij elkaar zouden moeten komen. Het agentschap Interfax-religie bericht dat Smirnov gezegd zou hebben dat Mohammed nu al de meest populaire naam zou zijn voor Britse baby´s.

“Over dertig jaar zal Europa islamitisch worden en zullen de christenen in een soort ondergrondse leven”, voegde Smirnov er aan toe.

De waarschuwing van Smirnov dat de islam in Europa het christendom zou overvleugelen, komt overeen met een onderzoek van het Pew Research Center, dat in het begin van het jaar werd gepubliceerd. Het resultaat van dit onderzoek was dat de islamitische bevolking in Amerika en Europa significant zal toenemen in de komende vijftig jaar, aldus de Britse krant “The Sun”.

Over 50 jaar, aldus Pew, zal de islamitische bevolking met ongeveer 73% toenemen, waaraan de moslims in Europa aanzienlijk zullen bijdragen. Deze trend zou kennelijk versterkt worden door de bevolkingsgroei in Indonesië, Pakistan, Bangladesh, India en andere landen.

De christelijke bevolking echter zou in dezelfde periode met slechts 35% toenemen.

De komende groei van de islam ligt er gedeeltelijk aan dat vrouwen in landen met een islamitische meerderheid gemiddeld 3,1 kinderen baren, terwijl vrouwen van andere geloofsrichtingen 2,3 kinderen baren. Bovendien zou Groot-Brittannië het land zijn dat het meest tolerant is tegenover moslims.

Bron:
https://de.europenews.dk

Bron oorspronkelijk artikel:
www.christiandaily.com
Auteur: Lorraine Caballero

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Christendom, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Demografie, Europa, Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

54 reacties op Russisch-orthodoxe aartsbisschop: Over 30 jaar zal Europa islamitisch zijn

 1. Tom Hendrix zegt:

  We zullen de islam uit Europa dienen te verwijderen, dat is het punt. Deze aarts-bisschop heeft de goede visie op het probleem; de islam. Maar er zal ook met de rode verraderszooi afgerekend moeten worden, dat vieze krapuul van de EUSSR. En ook met de politieke elite; van liberalen en christendemocraten. Als dit niet gauw genoeg gebeurt, zijn we inderdaad “de sjaak”.

  Geliked door 4 people

  • Benesha zegt:

   Ik wou dat het niet zo was, maar ik denk dat het te laat is. Ik voorspel al een aantal jaar dat diegenen die zich nu laten leiden door anti Russische propaganda zullen blij zijn naar Siberië te kunnen vluchten. Europa is verloren. Demografisch kan niets de horden moslims in Europa nog stoppen en over 10 20 jaar zijn zij in de meerderheid. Dan is het gedaan. Een troost. Rusland is een mooi, modern land waar ons nageslacht het goed zal hebben. Misschien wij ook al. Ik ben niet akkoord met deze patriarch betreft zijn toekomstvisie over Rusland. De orthodoxe kerk in Rusland zal nooit onder de voet gelopen worden door de islam. Russen zullen zich nooit overgeven. Het zijn niet zo’n mietjes als hier.

   Geliked door 2 people

   • Taljaard zegt:

    @Benesha
    Dat denk ik ook.
    Net als de Polen zijn Russen nogal gesteld op hun land en houden ze niet zo van mossels. Bovendien hebben zij 74 jaar onder de marxistische knoet geleefd en moeten ze niks meer van socialisme hebben.

    Like

   • Marc zegt:

    Tom, theoretisch is het mogelijk wél op zijn minst een grens te stellen, namelijk die van de demografie. Dan moeten alle autochtone stellen op zijn minst vier kinderen per paar krijgen, moeten huwelijken bij gemiddelde leeftijd van 24 jaar weer gewoon worden, en moeten ouders bij het krijgen van hun eerste kind gemiddeld 25 jaar oud zijn. Een-kind-gezinnen (traditioneel een-ouder-gezin genoemd) moeten tot het verleden behoren!

    Maar dat moet dan wel nu gebeuren!

    Like

  • koddebeier zegt:

   Met een land vol onbenullen zie ik het somber in !!!
   🙂 maar over 30 jaar ben ik er niet meer 🙂

   Like

  • Marian zegt:

   Ja Tom, daar zouden wij allen blij van worden. Maar wie zou dat moeten doen? Sommige landen in de EU bewaken hun grenzen maar de rest niet. Die luisteren braaf wat Brussel hun voorkauwt.

   Geliked door 2 people

  • john zegt:

   De enige manier om de moslims uit europa te verwijderen mag niet met geweld gebeuren. We moeten ze blijven pamperen met 2 pampers voor maximaal 2 kinderen. Voor de rest, zij die willen blijven moeten zélf gaan werken zoals wij. Laat de poorten gerust zo ver als mogelik open staan zodat ze makkelijk met tien kinderwagens tegelijk erdoor kunnen.Binnen de 6 maand is de eu er niet meer vandoen en sluiten we terug de grenzen.

   Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Bovendien zou Groot-Brittannië het land zijn dat het meest tolerant is tegenover moslims.

  Landen die nu het meest tolerant zijn tegenover moslims zullen straks het hevigst te lijden hebben onder het islamitische juk en de erbij horende terreur.

  Geliked door 3 people

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Deze voorspelling is juist. Maar dat weten de realisten onder ons al jaren. Dat neemt echter niet weg dat alle niet islamitische landen eens overleg moeten plegen om deze situatie tot in de kiem te smoren. Heel Europa inclusief Rusland, China, VS, Canada en Australie. Maar ook landen als Thailand en de Philippijnen.

  Geliked door 1 persoon

 4. fons zegt:

  ik denk dat dat nog veel eerder gebeurt, de dictators van de EU zijn daar nu al volop mee bezig met steun van onze toekomstige klote regering,alleen de PVV en FVD zou ons kunnen redden maar ik vrees dat het te laat is. jammer

  Geliked door 1 persoon

 5. Beschouwer zegt:

  Ik hoop en ik wens dat er heel veel afvalligen komen van de islam.. Die afvalligen worden de islamdictatuur meer en meer zat. Er zijn hier in Nederland vele afvalligen van de islam. Nogal wat van deze afvalligen zijn hun leven niet zeker.

  Uiteindelijk wordt het zo;

  Wil je bij ons horen ?

  Verlaat dan de islam en ga in vrijheid leven want dat kan hier.

  Wil je bij de islamdictatuur horen ?

  Donder maar op.

  Ga naar een moslimland dan. Iran of Saoedi Arabie, Qatar, Pakistan of zo.

  Zo zwart/wit gaat het volgens mij wel worden………….

  Hegeliaans zwart/wit en tegenover elkaar. Geen andere keuzes…..
  Of je bent bij ons of je kiest voor de terroristen zoals Bush zei na 911 (overigens een operatie waarbij explosieven zijn geplaatst in de Twintowers in NYC).

  Graag reactie

  Like

  • Beschouwer zegt:

   en die explosieven zijn tot ontploffing gebracht nadat er een aantal moslimkapers de vliegtuigen de twintowers lieten in vliegen. Dus het moslimterrorisme werd vergroot in deze operatie om satanisch de burger over te doen halen vrijheden in te doen afstaan.

   Allerlei vrijeheidsbeperkende wetten lagen al klaar op de plank..

   En dat is echt wel vals en vies deze achterbakse 911- operatie.. Een laten we zeggen soort vieze valse elitaire (nichten)streek.

   De kostschooljochies zijn laag vies vals een sluw

   Wat dacht u dan ??/

   Like

   • oeps48 zegt:

    Net als met zoveel andere aanslagen, was 9-11 een valse vlag operatie, bekokstoofd door de duivelse illuminati. Ze willen met chaos en paniek hun macht vergroten en het onwetende volk onderwerpen. De Nieuwe Wereld Orde moet en zal er komen. Het doel heiligt de middelen. Ze laten sukkelaars het vuile werk opknappen. De Main Stream Media verspreiden de leugens. En het klootjesvolk slikt de gekunstelde verhaaltjes. De massa wordt gemobiliseerd, maar begrijpt niet, dat ze meewerken aan hun eigen ondergang. De correcte politici zeggen met een strak gezicht “ach en wee” en gaan weer over tot de orde van de dag. Ze treffen wat loze maatregelen en beperken de vrijheden van kiezersvolk nog verder. De volgende aanslag wordt immers alweer voorbereid. En wee degeen, die niet gelooft in de schijn van de duivelse sprookjes !!!

    Like

  • Stef zegt:

   Helaas pindakaas.
   In Algerije heb ik veel gesproken met deze mensen.
   Zij weten zich nog steeds gebukt onder de islam (Turken) maar moeten meedoen.
   Anders tellen ze niet meer mee en of verdwijnen ze.
   De regering doet zijn best net als in Egypte,Syrië,en voorheen Iran enz. Om de stille tegenstanders van de islam te beschermen maar het is spitsbroeder lopen voor de overheid. Maar zij zijn officieel moslims en niets anders.

   Like

  • Steven zegt:

   Afvalligen? Er zijn er net zoveel (waarschijnlijk wel meer dan afvalligen) die zich weer tot de pislam bekeren (blanken).
   Europeanen zijn over het algemeen toch overlopers geworden naar het doen en laten van anderen volkeren. Kijk maar eens naar de babies van blanke naive tiener grietjes.
   Zwanger worden van een allochtoon is HIP..dus dan kunnen vriendinnen niet achterblijven…

   Like

 6. Klippie 72 zegt:

  Hij is gek

  Like

 7. renske sluiter zegt:

  Een ding is zeker. Ze zullen nooit een homogene gemeenschap hier in Europa zijn. Onderling zijn er zoveel verschillen. Turken/ Koerden/ marokkanen. sjiieten/ soennieten/alavieten/ en ga zo maar door. Komen ze in de meerderheid t.o.v. de oorspronkelijke europese bevolking zullen ze elkaar ook naar het leven staan. Het is een feit dat er in de moslimsgemeenschappen veel kinderen worden geboren. In die 6 jaar oorlog in Syrie zijn er minimaal 5 miljoen kinderen geboren. Hun denkwijze is geheel anders dan de westerse denkwijze. Het zal er hier in Europa niet rustiger op worden. Dat is ook zeker. Heel naar idee dat onze kleinkinderen met die shit komen te zitten. Met het journaal zie je weer die domme lui met hun vastengedoe, Niet mogen drinken tot zonsondergang. Dat is om de armen te gedenken. En dan in de avond jezelf volvreten. Laat ze maar 50 dagen vasten en niet drinken. dan gedenken ze echt.
  Hartstikke slecht voor de gezondheid met vooral dit warme weer. Een vrouw die zegt dat haar kind zo ongeveer met 9 of 10 jaar zou kunnen gaan vasten. En dan slapen en beroerd op school komen. Hoe dommer de bevolking hoe sneller je een dicatatuur kan vestigen. Hoe armer de bevolking zal worden.

  Geliked door 1 persoon

  • Beschouwer zegt:

   Hoe slechter een moslim voor de gezondheid zorgt hoe beter. Laat ze maar vasten tot ze er bij neer vallen. Hoe je het ook wendt of keert elke moslim is je vijand omdat jij geen moslim bent en daarom verachten ze je. Ik heb liever niet dat mijn vijanden gezond zijn maar liever zwak en ziek. Dus ook moslimdiabetici Vasten hop hop

   Geliked door 3 people

   • Steven zegt:

    Het vasten is niet zo erg… maar daarna worden er weer massaal kelen doorgesneden van arme beestjes…

    Like

 8. Kraftavilqa zegt:

  En dan nog zullen ze zeggen dit had niemand kunnen voorzien.

  Geliked door 1 persoon

 9. kampersrene zegt:

  Ik geloof daar niets van ! De katholieke kerk maakte dezelfde fout als de Islam .Ge moet eens Wikipedia raadplegen en Inquisitie intikken dan kun je lezen tot wat het Christendom allemaal in staat was . Folteren , brandstapels enz enz , het hoorde allemaal tot het Christendom een paar honderd jaar geleden . Ze hebben uiteindelijk hun macht verloren omdat de mensen begonnen met na te denken . Als ooit de tijd zal komen dat de Allahneukers ook in staat zullen zijn om kritisch na te denken dan lopen de moskeeen leeg zoals bij ons de kerken .Ze moeten beseffen dat niet God of Allah de mens heeft geschapen maar het is de “mens” die zijn God heeft geschapen om de eenvoudige reden , een antwoord te vinden op al de mysteries . Niets ter wereld heeft zoveel menselijk leed veroozaakt , zoveel oorlogen doen uitbarsten als “religie”
  De grootste fout van Hitler was……Hij vergat er een god bij te sleuren

  Like

  • Edjan zegt:

   Je hebt wel gelijk maar het kan een paar honderd jaar duren voor de mohammedanen gaan nadenken. Dat is te laat. Niet alleen voor ons maar voor de hele mensheid. Een industriële revolutie kan niet voor de tweede keer plaats vinden. De mensheid zal voor eeuwig in de middeleeuwen blijven leven.

   Geliked door 1 persoon

  • Elisah zegt:

   Er zijn gelukkig ook moslims die niet mee doen met extreme geloofsflauwekul omdat ze hier de vrijheid hebben om zelf na te mogen denken, ze zullen nog quasi meedoen met bijv de ramadan, enkel om hun familie te pleasen.

   Like

   • Harry zegt:

    Maar als puntje bij paaltje komt , Elisah , dan worden die gematigden ook weer voor de keus gesteld door de niet-gematigden , meedoen of je sterft hier zelf en dan zijn ze er weer bij .
    Uiteindelijk zullen er geen “gematigden” zijn .
    Iedere moslim zal verworden tot koppensnijder .

    Maak je maar geen illusies !

    Geliked door 1 persoon

   • Theresa Geissler zegt:

    Mag je geen vertrouwen in hebben, Elisah! Te vertrouwen zijn ze alleen als ze openlijke afvalligen zijn zoals Ayaan of Hafid Bouazza, om maar een voorbeeld te noemen.
    Zolang ze zich moslim blijven noemen, rookt de lont nog; pas dan op je tellen!

    Like

  • Asgard zegt:

   Kampersrene,…

   Zegt,..het hoorde allemaal tot het Christendom een paar honderd jaar geleden . Ze hebben uiteindelijk hun macht verloren omdat de mensen begonnen met na te denken.

   Dat denk jij dat ze hun macht hebben verloren,…ik raad je aan om daar toch even wat dieper in te gaan duiken,…want de verloren macht waar jij over spreekt die is groter en levendiger als nooit tevoren,..als ik jou was zou ik maar eens goeie research daarin gaan doen,..

   Like

   • kampersrene zegt:

    Beste Asgard . Ik ben bijna 73 jaar .Indertijd knielden de mensen als de monstrans , bij een proccesie voorbij kwam .De kerken zaten overvol .Ik heb geweten dat de pastoor tijdens zijn preek ons vertelde dat voor de socialisten stemmen , een zonde was ! Dat was ook de reden waarom mijn vader niet meer naar de kerk ging De pastoor en zijn kerk had veel invloed op alles en nog wat , zelfs op sexbelevenis , je mocht er feitelijk niet van genieten. Wat hun invloed nog kan zijn op hoger niveau , dat weet ik niet maar voor het gewone , normale volk heeft de godsdienst veel van zijn pluimen verloren

    Geliked door 2 people

  • Jackholland zegt:

   Als ooit de tijd is gekomen dat de allahneukers kritisch na kunnen denken! Dat is juist het probleem door eeuwenlange inteelt heeft dit volk een iq van gemiddeld 84 =zwakbegaafd waardoor ze te lomp zijn om kritisch na te denken laat staan de islam te verlaten. Zwakbegaafden moeten we tegen zichzelf beschermen dus islam verbieden in het westen degenen die islam willen blijven praktiseren :optiefen naar moslimland.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    holland.
    Hoe kom je toch aan dat positieve denken van je.
    De moslims hebben een IQ van 40-45 voor de zwakkeren en 55 voor diegenen die toiletten mogen schoonmaken zonder ze leeg te drinken.

    Vandaar dat we daar blanken voor moeten gebruiken, want men heeft nog altijd geen
    55-plussurs gevonden.
    .

    Like

  • Guardiacivil zegt:

   Dat lag niet aan het Christendom zelf maar aan de talloze foute pausen die in het Vaticaan hebben geregeerd vanaf de 12e eeuw tot nu.

   Like

 10. delamontagne zegt:

  In Genua hield de Paus een preek en verkondigde dat de grenzen van de Europese landen ONVOORWAARDELIJK open moeten blijven.

  Aan het einde van de week werd er op 2 plaatsen ver verwijderd van elkaar, Zuid / Noord over immigratie iets gezegd.
  Terwijl de 7 Groten der aarde in Sicilië, in het Zuiden bijeen kwamen en er waren die spraken over het soevereine recht van elk land om zijn grenzen te beschermen, stelde de Paus in het Noorden, in Genua dat de grensdeuren voor de binnentrekkende invasie WIJD open moeten blijven.
  Op “Apostolische” toer aangekomen in de geboortestad van Christoffel Columbus, Genua, hield hij een betoog over migranten en verklaarde opnieuw zijn mening dat alle grenzen waar migranten zich aandienen onvoorwaardelijk open moeten blijven en zij opgenomen moeten worden.
  ***
  De paus:”Is het normaal dat de middellandse Zee ondertussen een kerkhof is geworden ??
  Is dat normaal ? Is het normal dat er zoveel landen, ik wil niet zeggen Italië, want Italië is erg vriendelijk voor migranten, zijn die hun grenzen gesloten houden voor mensen die gewond en/of op de vlucht zijn ?
  Of voor hen die op de vlucht zijn voor oorlog of hongersnood”.
  ///
  Als in Taormine de 7 krachtigste landen ter wereld een beetje een begin gaan maken in hun realiteitszin betreffende socio-politique, wellicht onder druk van Trump en we bedenken dat de Italianen volop geconfronteerd worden met de toevloed van illegalen, blijft de Paus aantonen dat hij blijft geloven in zijn eeuwigdurende, humanitaire illusies en ontkent de toekomstige sociaal-politiek, religieuze Conflicten………

  Francesca Villasmundo

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Ondertussen houden in Padua de z.g.n. Vluchtelingen een betoging: “Klachten over het verstrekte voedsel………….! ”

   video:
   http://lesobservateurs.ch/wp-content/uploads/2017/05/padova-migranti.mp4?_=1

   Lega Nord Ufficiale
   ( Abbiamo la pasta non è più, basta )

   Like

   • Beschouwer zegt:

    Weer allemaal jonge mannen.

    Like

   • Elisah zegt:

    Willen leven in Europa en dan gaan zeiken over het eten….ongelooflijk.
    De Italiaanse keuken is naast de Franse het populairst in de wereld.

    Like

   • Golden Girl zegt:

    ga bij de paus logeren, die is gek op Afrikaantjes en je zal daar beslist goed te eten krijgen
    Vluchtelingen? aan me hoela

    Like

   • kampersrene zegt:

    En hun eisen zijn niet mals . Ze willen regelmaitig beefsteak met fritten en een klod majonaise of tartarensaus of spagetti bolonaise op grootmoeders wijze Dan pas kunnen er onderhandelingen plaatsvinden over het eten a la carte

    Like

  • oeps48 zegt:

   @ delamontagne (28 mei 2017 om 08:08)
   Paus Franciscus I is een Jezuïet. Hij is de zwarte paus, die een witte jurk draagt.
   Hij heeft de naam Franciscus aangenomen als verwijzing naar Franciscus van Assisi, die zocht immers ook toenadering tot de islam.
   http://www.franklinterhorst.nl/Is%20paus%20Franciscus%20de%20valse%20profeet.htm

   Like

  • john zegt:

   Waarom staat er dan een hogemuur met versterkte poorten rond het vatikaan bij die huicelaar ?

   Like

  • kampersrene zegt:

   oneindig is zijn naastenliefde , maar zijn wijsheid is nihil

   Like

  • Edjan zegt:

   Humanisme, socialisme en christendom zijn tot op het bot geperverteerd.

   Like

  • oeps48 zegt:

   @ delamontagne (28 mei 2017 om 08:08)
   Paus Franciscus I bedrijft openlijk internationale politiek. Dat is heel gevaarlijk. Politiek bedrijven vanuit de krochten van een religie is vragen om problemen. De paus begeeft zich op heel glad ijs. De kans om uit te glijden is levensgroot. Maar een paus kan zich geen uitglijder veroorloven. Kerk en staat dienen gescheiden te zijn. De problemen, belangen en interesses van beide instituten zijn van totaal andere aard. Deze paus heeft al zoveel religieuze en kerkelijke problemen aan zijn hoofd, dat hij zijn handen meer dan vol heeft, om zijn eigen zaakjes op orde te brengen. De geschiedenisboekjes leren ons, dat pausen, die politiek gingen bedrijven, of zich voor het politieke karretje lieten spannen, zich in een wespennest begaven, waar geen uitweg meer was. Politiek bedrijven is een vies spelletje. Dat valt niet te rijmen met de goddelijke boodschap, die een paus moet uitdragen. Met vieze spelletjes hou je een witte jurk niet zuiver.

   Like

 11. keizer zegt:

  Ach misschien zijn we dan wel beter af. Niet meer werken en lekker in het theehuis aan de waterpijp lurken. O ja en een stuk of 5 vrouwen die al het werk doen.

  Like

 12. boorzalf zegt:

  Die Russische aartsbisschop heeft gelijk, maar dat weten de meeste hier al.
  Even wat anders, heeft U dit al gelezen,
  https://likud.nl/2017/05/fnv-site-verspreidt-antisemitische-aantijgingen/#.WSR0b8cZrc4.twitter

  Like

 13. wannes martens zegt:

  De fout van de katholieke kerk is het deels toelaten van wetenschap etc .. de verlichting was een gegeven feit ze moetsen wel. Daarentegen de Islam laat geen tegenspraak relativering toe en voldoende idioten zweren erbij, commentaar uitstoting en/of dood indien niet akkoord. Nu dergelijke theocratische dictatuur kan als je op een oliebron zit maar in EU moeten we het hebben van toegevoegde waarde. Met zo’n mentaliteit gaat dat niet lukken. Dus EU gaat economisch imploderen, burgeroorlog etc … binnen nu en 30 jaar. Zeer erg, tiest.

  Like

 14. louis-portugal zegt:

  Ik denk dat die bisschop-uitspraak voor west-europa nog optimistisch is.
  De geboortengemiddelden liggen hier bij autochtonen tussen de 1.3 en 1.5 dus ongeveer de helft van 2.3 dat nodig is om het aantal in stand te houden.
  De geboorten bij moslims liggen hier mogelijk hoger door het zeer royale kindergeld en andere faciliteiten.

  Like

 15. Harry zegt:

  Een “oudere” vader met een jongere vrouw en twee kinderen van 9 en 6 ( schat ik ) zei me : oh , dan hebben we nog zo’n dertig jaar te gaan tot het hier echt fout gaat .
  Dan ben ik er toch waarschijnlijk niet meer !
  Nee , jij misschien niet , maar de rest van je gezin dan ?
  Haalde lachend zijn schouders een beetje op .

  Is dát nou niet symptomatisch voor ons , alleen aan jezelf denken en je eigen kinderen zoeken het maar uit !

  Ik ben er dan zéker niet meer , ben ik dan gek als ik blijf vechten om de aarde fatsoenlijk achter te laten ?
  Het is tenslotte veel makkelijker om je schouders op te halen en een blokje om te lopen als er gevaar dreigt en leve de lol .

  We zijn verworden tot ( in het algemeen ) een volk van slampampers en niksnutten .
  Eigenbelang eerst en het moet ons vooral niks kosten !

  Als ik dan reacties lees van mede-reageerders , die denken dat we de strijd nog aan zullen gaan met de moslims , dan ben ik bang dat die als enkeling op de straat blijven staan !
  Alleen .
  De Nederlander is murw !

  Geliked door 2 people

  • Tom Hendrix zegt:

   @Harry: 15.42. uur. Inderdaad Harry. De Nederlander is compleet gehersenspoeld door de rode pers en media, en is een zombie geworden. Helaas, maar het is de waarheid.

   Like

 16. rony stokart zegt:

  In Antwerpen zijn nu al in de meeste lagere scholen meer dan 90% muslim kinderen. En als die in een tiental jaar beginnen kweken… dan is 30 jaar wel zéér optimistisch.

  Like

 17. Gwnmezelf zegt:

  Enige oplossing voor ons Nederlanders is massale bijeenkomsten organiseren. En dit aanpakken met goeie tactische bewegingen. politiek zal dit zo goed als bijna niet lukken. Wel als heel Nederland bij elkaar komt uit liefde en respect voor onze cultuur, land, kinderen en toekomst.
  Praten en politiek heeft geen zin, niemand die luistert naar dit zoals bijvoorbeeld onze Geert Wilders heeft zelf niet altijd goeie punten maar betreft de islam heeft hij groot gelijk.

  Islam leert uit de Qoran om mensen te vermoorden of en het land over te nemen.
  De dood staat hier tegenover mochten mensen ook niet willen bekeren zoals het onthoofden van onze Nederlanders bijvoorbeeld. Steeds meer wijken zoals in zweden, Engeland en Frankrijk worden no go zones dit betreft omdat de politie daar ook gewoon niet durft te komen en hebben niks te zeggen in deze wijken dit betekent dat je dus gewoon vermoord kunt worden dmv deze lui.

  Dit zal ook gebeuren der zijnde tijd alles wat de moslims doen op dit moment is veel kinderen produceren en zodoende hun de les stoffen leren uit de Qoran wat voor ons niet gunstig is.
  Reken maar uit hoe dit over de aantal jaren zal zijn voor ons met kwa getallen zwaar in de minderheid te zijn en hier totaal niet opgewassen tegen te zijn. De actie moet nu gebeuren en z.s.m oftewel ook bijeenkomsten organiseren. Via het internet en andere gangbare middelen die er zijn om dit tot een goed project te kunnen leiden zijn er mensen nodig met ballen.

  Ik zou mijn leven geven om jullie en ons nederlanders te redden van deze onheil. Maar we kunnen dit niet alleen net zoals de moslims dit niet alleen doen maar met z’n allen zo moeten wij ook opereren dit is helaas de enige oplossing aangezien de politieke macht geen ruk doet dan maar koppen die rollen..

  Ik weet ook niet anders meer wat we hier tegen kunnen doen zou willen dat je met dat rot volk kon praten maar dit willen ze niet en mocht dit wel zo zijn zullen ze wel weer met een leugen komen want ook dit volgens de Qoran mag, liegen tegen ongelovigen zoals wij varkens in hun ogen die afgeslacht moeten worden. Waarom zouden we hierop wachten op dit moment die zeker ter zijnde tijd zal komen. Ik ben zelf geboren in Nederland en half bloed maar ik wordt misselijk van de manier hoe moslims met mensen omgaat die geen moslim is. Ook hoe er in syrie elke dag mensen dood gaan en kinderen ook dmv USA coalitie bv die dit allemaal gesteunt heeft en maar niet wilt samen werken met Putin et. Helaas de waarheid is hard maar dan maar een burger oorlog maar dan beter goed voorbereid met z’n allen tegen hun vind je niet?

  mvg het beste

  Like

 18. Guardiacivil zegt:

  Russische aardbisschop heeft helemaal gelijk, alleen 30 jaar is wat ruim, met wat ik zie en lees denk ik dat het zelfs binnen 20 jaar al zo ver is.
  Als de elite orde en regeringsleiders niet diep weg gestoken worden in kerkers dan is het lot bezegeld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s