Schäuble: “Wij kunnen leren van het nationaal-socialisme” – In het nationaal-socialisme worden “zeer veel menselijke waarden zeer sterk verwezenlijkt.”

Screenshot_23

DE LEUGENS VAN WOLFGANG SCHÄUBLE (CDU) OVER DE ISLAM
“Christenen en ook alle andere mensen in de Bondsrepubliek kunnen van moslims leren.”
“In de islam worden veel menselijke waarden zoals gastvrijheid en tolerantie zeer sterk verwezenlijkt.”

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Aan Schäuble zie je hoe verrot ons politieke establishment is

Natuurlijk heeft Schäuble niet gezegd dat wij kunnen leren van het nationaal-socialisme. Maar hij zou het hebben kúnnen zeggen. Want zijn uitspraak over de islam, die het thema is van het hierop volgende artikel, doet in niets onder voor de bovenstaande, bewust provocatief gehouden titel. In werkelijkheid heeft Schäuble het volgende gezegd: “Wij kunnen leren van moslims”- In de islam zouden “zeer veel menselijke waarden sterk worden verwezenlijkt.” (Bron: www.deutschlandfunk.de)

Michael Mannheimer Blog

Want wie zoals Schäuble de islam anno 2017

 • 16 jaar na 9/11,
 • 16 jaar na meer dan 30.000 terroristische acties in meer dan 70 landen met miljoenen doden en zwaargewonden,
 • een dergelijke uitspraak doet na al die duizenden Duitse en Europese slachtoffers van naar Europa geïmmigreerde moslims,
 • na alle bekendmakingen van islamverenigingen, die zich slechts zo lang voor de democratie inzetten als de moslims in de minderheid zijn,
 • een dergelijke uitspraak doet ten aanzien van de meest veelomvattende informatie over de islam die er ooit geweest is,
 • die er op neerkomt, dat de islam een uiterst vrouw-vijandige, racistische, genocidale theocratie is,
 • die het doden van zgn. “ongelovigen” tot de heilige plicht van iedere moslim verheft
 • en iedere moslim die ongelovigen doodt, beloont met de hoogste genade – het paradijs, het eeuwige seksuele genot met maar meteen 72 maagden inbegrepen,
 • die zou zich, als hij tenminste in die tijd geleefd zou hebben, ook hebben ingezet voor het racisme en de barbaarsheid van het nationaal-socialisme.

Schäuble zou door een gezonde samenleving stante pede politiek in de ban gedaan moeten worden en zich gedwongen zien de benen te nemen. Dat een dergelijk iemand echter onbekritiseerd en zonder te zijn aangepakt in de regering zit, spreekt boekdelen over de staat waarin wij leven. Deze is in zijn grondvesten even verrot als de religie die hij verdedigt en wier aanhangers hij bij miljoenen zijn land binnenhaalde.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Schäuble: “Wij kunnen leren van het nationaal-socialisme” – In het nationaal-socialisme worden “zeer veel menselijke waarden zeer sterk verwezenlijkt.”

 1. Tom Hendrix zegt:

  Deze zich “christen”, noemende pias, is juist een van de grootste land-en volksverraders, net als zijn bazin, Merkel Ferkel, en de andere klootzak de Maiziére, allen van de Communistische Dictatoriale Union. De CDU is geheel in handen van de socialistische gemeente, en de globalisten. Helaas stemmen nog veel te veel Duitsers op deze verraderskliek. Stem AfD, als het leven van uw kinderen en kleinkinderen jullie nog iets waard is. Word wakker Duitse bevolking, voordat het te laat is.

  Liked by 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   In wezen geeft Schäuble ons blanken dus een vrijbrief voor hetzelfde als wat de islam ons zal leren, namelijk geweld en eliminatie.
   Onderdrukking door middel van geweld.
   Chantage door bedreiging met geweld.
   Eliminatie van andersdenkenden.
   “Ongelovigen” is namelijk de verzamelnaam voor diegenen die er anders over denken.
   Of men geloofd niet aan een God, of men geloofd aan een andere God.
   Die andere God kan van alles zijn.
   Ook ’n bepaalde verslaving kan dat zijn.

   Schauble is dus een vriend.
   Hij geeft de weg aan om ons te kunnen verdedigen en de islam zelfs te verdelgen.

   Liked by 1 persoon

   • Drs.P. zegt:

    Ik zou deze smerige rat geen vriend durven noemen hoor ook al wijst hij de “weg” die velen van ons niet willen zien.
    Schauble is een eersteklas NAZI door pislam overheersing te verheerlijken.
    Hij verlangt naar het 4 reich met een pislamitisch Europa.
    Kijk naar die nacistische rotkop a la ene ongekozen timmerfranzzzzzzrat.

    Liked by 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Drs.P.
    Het enige wat ik voor je wil terugnemen is het woord “gelooft”.
    Wat erreg…!

    Like

 2. renske sluiter zegt:

  Dat gezicht van Schauble op de foto spreekt boekdelen. In sommige gevallen is aan de uitdrukking op gezichten en de nonverbale acties van mensen het innerlijk te lezen. Als je goed oplet!!! Vraag me af in welke moslimkringen de heer Schauble heeft verkeerd (als hij er al in verkeerd heeft) en of hij uberhaupt de totale moslimwereld wel kent of denkt te kennen. Men glimlacht je graag tegemoet als ze je ergens voor hun belang kunnen gebruiken.

  Liked by 1 persoon

  • Harry zegt:

   Goed opgemerkt , Renske !
   Bij dergelijke boeven kun je de rottigheid vaak van hun gezicht lezen , bij anderen soms de goedheid of de eerlijkheid .
   En er is een categorie waar je niet niet zo gemakkelijk aan afziet , zoals Alexander Pechtold .
   Die ziet er wellicht niet crimineel uit , daarom verkijken mensen zich zo erg op hem , maar smerig doortrapt is hij wél .

   Bij Schauble en Soros druipt het er werkelijk van af , de valsheid .
   Dóór en dóór verrot !
   En dat wordt uitwendig zichtbaar op den duur .
   Net als een houten vat met teer , uiteindelijk wordt ook de buitenkant zwart .

   Liked by 1 persoon

   • hendrikush zegt:

    Zo zie ik in het gezicht van Mogherini haar valsheid en leugenachtigheid.
    Haar ogen tonen echter ook een greintje schaamte omdat ze weet dat ze liegt.
    Mohammedanen is de schaamteloze leugenachtigheid aangeboren en misschien heeft ze het daarvan.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Renske.
   Hoofdzaak is dat Schäuble er bepaald NIET gelukkig uit ziet.
   Dat is voldoende.

   Like

  • oeps48 zegt:

   @ renske sluiter (27 mei 2017 om 18:35)
   Je hebt gelijk, die foto spreekt inderdaad boekdelen. Er zijn DUITSERS, er zijn MOFFEN en er zijn NAZIES. Schauble, deze duitse mof heeft net als Merkel de uitstraling van een NAZI.

   Like

 3. Hans38 zegt:

  Ais Hitler eerder de Koran had gelezen had hij Mein Kampf niet hoeven schrijven
  en had hij de Tweede Wereld Oorlog moeiteloos kunnen winnen.

  Like

 4. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

 5. ReaGluurder zegt:

  Haha, deze Oetlul kan maar zo maar onder hypnose 180 graden omgaan!! Gruss Gott!

  Like

 6. oeps48 zegt:

  Ooh, ooh, die engerd van Schäuble toch. Worden in de islam menselijke waarden, als gastvrijheid en tolerantie, werkelijk verwezenlijkt? Dan heb je zeker niet meegekregen, wat er in het land ven Krengela Merkel nu weer gebeurd is. Foei, foei, foei, Schäuble. Schaam je !!!

  https://pauwnieuws.nl/news/791/berlijn-bosnische-asielzoeker-slacht-35-jarige-ex-vriendin-af

  Like

 7. Jules Vismale zegt:

  Of religie heilig is of waardevol kan ik niet over oordelen al zijn er wel sommige mensen in Nederland die het willen ontheiligen waaronder bepaalde atheïsten of geloofsmisbruikers. Nou heb ik er niets op tegen dat mensen atheïstisch willen zijn maar een grote Bijbel- of religiekenner als prof. Bob Smalhout kaartte (1927-2015) dit al jarenlang aan in zijn geweldige columns van de Telegraaf.
  Zo heeft Smalhout zich decennia’s lang gestoord aan hooggeplaatste en “intelligente” atheïsten die het Opperwezen en inheemse geloven (en dus ook gelovigen) belachelijk maken, beledigen of zelfs voor het afschaffen van religie waren! Wat daarbij nogal huichelachtig overkomt is dat deze personen alleen nóóit hebben verkondigd dat de Koran een afschuwelijk boek zou zijn, Allah een vreselijke god zou zijn, Mohammed een valse profeet, de islam een primitieve godsdienst en dat moslims en imams misschien dol zijn op honden, varkens, homo’s of overspelige vrouwen! Want degenen die dat hier in Nederland wél deden werden meteen verketterd door bepaalde linkse bestuurders (of die gek zijn op de islam is me onduidelijk), uitgemaakt voor xenofoben, racisten, neo-nazi’s of mensen die de weg in Nederland totaal kwijt zijn!
  Zo weet ik ook dat een zeer beruchte atheïstische tiran, Jozef Stalin (1879-19530 geheten, in de periode 1924-1953 in de USSR tienduizenden gelovigen (waaronder christenen, orthodoxen, moslims, protestanten en katholieken) heeft laten deporteren of vermoorden en duizenden kerken, kloosters, synagogen en moskeeën liet sluiten of verwoesten! Stalin zag zichzelf namelijk als een godheid terwijl hij, net als iedereen, maar een gewone sterveling was. Hij kwam in 1953 op een afschuwelijke wijze aan zijn einde (misschien door vergiftiging, een hersenbloeding of door een ziekte die God of Allah hem gaf via de engel des doods) en moest zichzelf, samen met miljoenen andere atheïsten, heidense ongelovigen, geloofsmisbruikers, dictators, massamoordenaars e.v.a. mensen die liever kaf dan koren wilden zijn en hem voorgingen, eventueel verantwoorden voor het Opperwezen!
  En om nog even op Bob Smalhout terug te komen: deze schreef twee boeken over ‘Bijbelse Tijdgenoten’ waarin hij de Bijbel vergeleek met onze huidige maatschappij en zelfs dat atheïsten bepaalde bewoordingen van Jezus Christus vaak uitspreken en hen erop attent maken dat de Eeuwige geen politieagent is die alle aardse problemen kan oplossen. Jezus voorspelde zelfs dat er na zijn opstanding gruwelijke oorlogen, revoluties, hongersnoden, ziektes, natuurrampen etc. gingen uitbreken die honderden miljoenen mensen zouden doden in de vorm van de vier ruiters van de Apocalyps; Oorlog, Honger, Pest en Dood!
  Zo zou het tijdens oorlogen en revoluties ook geregeld gaan voorkomen dat mensen (zelfs als ze vrienden, kennissen of familie waren) elkaar gingen verloochenen, verraden, vermoorden of elkaar ter dood brachten wat helaas vaak ook steeds wrede werkelijkheid werd tot op de dag van vandaag toe!
  Dat vreselijke EU-mispunt van een Wolfgang Schäuble (zijn straf heeft hij grotendeels al gekregen toen hij na een mislukte aanslag in 1990 invalide werd daar een vijand van hem Schäuble twee keer in zijn nek schoot ) kan alleen maar van Adolf Hitler (1889-1945), de nazi’s, Stalinistische communisten en radicale moslims leren hoe zij anderen om zeep willen helpen om de wereld in bezit te hebben wat hen toch nooit lukte!
  Daar komt zelfs nog bij dat Vladimir Lenin (1870-1924) in 1918 ook eens slachtoffer werd van een mislukte aanslag, ironisch genoeg door toedoen van een joodse vrouw, Fanny Kaplan (1890-1918), waardoor Lenin jaren later eveneens in een rolstoel belandde, zijn spraak verloor en ellendig aan zijn einde kwam! Hij had de dood van miljoenen Russen op zijn geweten, gelijk aan Leon Trotski (1879-1940), die in Mexico omkwam door een gerichte aanslag van Ramón Mercader (1913-1978), een handlanger van Jozef Stalin die nog meer Russen vermoordde en in 1953, zoals eerder vermeld, ook op een afschuwelijke manier stierf.
  En ik heb daarom echter totaal GEEN medelijden met Lenin, Trotski, Stalin en Schäuble daar zij hun ziel en zaligheid verkochten aan het communisme of de EU en hen alsnog fataal werd of wordt!

  Liked by 1 persoon

 8. Pingback: Duits ramadan-gedroom en het verlies van zelfrespect | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s