Verbied de ideologie

Screenshot_20

(Door: Ton Nijhof)

De islam schrijft gruwelen voor. Niet zomaar een paar gruweltjes in de sfeer van ‘Roodkapje’ of andere sprookjes, maar echte. Homo’s moeten met het hoofd naar beneden in de diepte worden gegooid. Op ongelovigen moet worden ingehakt. ‘Onzedigheid’ van dames levert steniging op. Die gruwelen worden zo links en rechts dan ook met de nodige hartstocht gepleegd door grote of kleine aantallen aanhangers van de moslimse beweging. Het nieuws daarover, willekeurig waar zich de ellende afspeelt, wordt niet gebruikt om die beweging aan te klagen voor wat zij is en volgens de meeste beroepsmoslims ook moet zijn, maar om andere godsdienstige bewegingen die zulke gruwelen niet op het repertoire hebben staan of verbieden, op hun plaats te zetten.

Nu weer is het Manchester. Een zaal vol kinderen die in vervoering zijn geraakt door ritmisch gekerm van een Amerikaanse sirene, wordt op gruwelijke wijze vermoord of verminkt door een spijkerbom. De dader komt voort uit de moslimse beweging met een filiaal in Manchester zelf. Niet zomaar een filiaal, maar eentje met een echte moslimse rechtbank erin. Volgens de beroepsmoslim die er de scepter zwaait, is zijn moskee top. Dat slechts één van zijn schaapjes zelfs ongelovige kinderen de ratsmodee injaagt, valt toch nog best mee? Volgens de kringleider daar in Manchester is zijn moskee best heel gematigd.

Nausica Marbe vatte het mooi samen, vrijdagmorgen in de Telegraaf:

“Een concurrerend rechtssysteem dat vrouwen discrimineert instandhouden, vanuit een religieuze ideologie die wereldwijde bekering tot de islam nastreeft, staat gelijk aan propaganda van Westenhaat en psychologische agressie jegens vrouwen die, zoals bekend, nadelig behandeld worden door zulke (sharia) raden. Zo’n moskee die mensenrechten schendt, schept een klimaat van geestelijke terreur en haat jegens andersgelovigen. Dat staat niet haaks op het gedachtegoed van de jihadist: de moskee en de aanslagpleger tappen uit hetzelfde onverdraagzaamheidsvat”.

Het politiek correcte gejank uit vele monden waar Marbe zich aan ergert, begint vervelend te worden. Er is niets ‘gematigds’ aan de islam, want de club strooit dood en verderf, overal waar zij verschijnt. Denk niet dat bijvoorbeeld luchthavens worden beveiligd tegen Vaticaanse stormtroepen of afscheidingsbewegingen van de Gereformeerde Kerk. Luchthavens worden beveiligd tegen de islam. Listig geformuleerde volzinnen die eindigen met de frase “maar dat heeft niets met de islam te maken” deugen niet. Islamitische terreur heeft altijd met de islam te maken, omdat de islam geweld tegen vrijwel iedereen predikt. Wie niet ziende blind of horende doof is, begrijpt dat.

Wat denkt u: zou de Protestantse kerk in Europa nog bestaan wanneer zij op tientallen plaatsen dodelijke aanslagen doet plegen of daarmee in verband moet worden gebracht? Nee natuurlijk niet, en terecht. Zo’n organisatie behoort direct al te struikelen over artikel 6 van onze Grondwet: “Ieder heeft het recht zijn godsdienst of levensovertuiging, individueel of in gemeenschap met anderen, vrij te belijden, behoudens ieders verantwoordelijkheid volgens de wet”.

‘Ieders verantwoordelijkheid volgens de wet’, daar staat het dus al. De Venlose politicus Geert Wilders is, althans zo oordeelde een Amsterdamse rechtbank, in zijn verantwoordelijkheid tekort geschoten. Hij riep immers zomaar : “Wilt u meer of minder Marokkanen in dit land”. Maar wat te denken van de imam die de koran citeert:

“O gelovigen, houdt geduldig vol en biedt geduldig weerstand en rust u uit voor de strijd en vreest Allah”. [koran 3:200]

“Zij die geloven, strijden op de weg van Allah, maar de ongelovigen strijden op de weg van de afgod. Bestrijd dus de handlangers van Satan”. [koran 4:76]

“Strijd dan op de weg van Allah, zonder een last op u te nemen tenzij voor uzelf, en spoort de gelovigen aan”. [koran 4:84]

Specifiek tegen degenen die de islam afvallig worden, is het vers: “Als zij zich van u afkeren, grijpt hen en brengt hen ter dood waar ge hen maar vindt”. [koran 4:89]

“Doch de straf voor hen die Allah en Zijn boodschapper bestrijden en verderf (= ongeloof) brengen in het land, is dat zij gedood worden of gekruisigd, dat hun beide handen of voeten afgehakt worden, of dat zij verbannen worden”. [koran 5:33]

Waarom staat zo’n imam niet terecht in de plaats van Wilders? Hij (een imam is altijd een man) propageert immers geweld. Wie de bovenstaande bloemlezing overigens te mager vindt, kan op nog veel andere plekken in de koran terecht.

In de Bijbel staat ook veel geweld beschreven en soms wordt het ook daar zelfs aanbevolen. Het Oude Testament kent talloze geweldsinstructies, maar het Nieuwe Testament veel minder. Van dat Bijbelse geweld hebben wij in onze dagen weinig te duchten, al willen islamitische landen interventies door het Westen al te graag typeren als ‘Kruistochten’. Baarlijke nonsens natuurlijk, want islamitische landen weten niet tot samenlevingen te komen waarin fundamentele mensenrechten en ordentelijke rechtsstaat zijn gewaarborgd. En de wereldgemeenschap heeft nu eenmaal terecht afgesproken niet werkeloos te blijven toezien wanneer sprake is van grootschalige genocide. En uit naam van de islam wordt er nogal gemoord…..

Screenshot_19

Eigenlijk zien we zelden aanslagen door christenen of joden, terwijl hun ‘heilige boeken’ wel degelijk verhalen van geweld bevatten. Nergens zoveel en zo grof als de koran, maar toch. Wanneer de vermeende schepper van het leven vervolgens opdraagt om maar flink wat van die levens per omgaande weer te beëindigen, dan is er toch iets mis met die schepper. De schepping is dan grotendeels mislukt eigenlijk. Maar de schepper is onfeilbaar, dus van een mislukte schepping kan ook weer geen sprake zijn. Bovendien: als die maker van leven dan in staat is om te scheppen, dan zou hij toch niet over grondtroepen hoeven te beschikken om dat weer over de kling te jagen. Voor wie kan scheppen, is de afbraak ervan immers een peulenschil. Toch worden velen gerekruteerd voor de grondtroepen van de schepper, vooral moslims.

In de moderne wereld hebben religies zich neer moeten leggen bij de door mensen gemaakte wetten. Deden zij dat niet, dan volgde er geen vergunning voor het praktiseren van die godsdienst. Artikel 6 van onze grondwet staat de vrijheid van religie toe, mits die religie de wet respecteert. Het christendom en jodendom houden zich eraan, plegen geen aanslagen en drammen niet om verruiming van het toepassingsgebied van hun religie zoals het dragen van keppeltjes of mijters tijdens het werk. De islam wenst dat wel af te dwingen: het hele arsenaal aan ‘kledingvoorschriften’ komt aan bod evenals het op afgrijselijke wijze slachten van vee. Sterker: moslims verklaren onomwonden dat zij eigenlijk een ‘islamitische’ staat willen.

Kijk: nu zijn we er. Moslims willen een andersoortige staatsvorm. Niet de gekozen politici praten over wetten, maar alleen de voorgangers van die religie kunnen distilleren wat hun schepper voor wetten wil hebben. Geen democratie, maar theocratie.

Zolang we de islam toestaan om religie te gebruiken als middel om tot een andere staatsvorm te komen, is het geen religie, maar een ideologie. Verbied de ideologie en beperk de aanstichters van aanslagen in hun mogelijkheden.

Door:
Ton Nijhof
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Dhimmitude, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme. Bookmark de permalink .

36 reacties op Verbied de ideologie

 1. BertG. zegt:

  Als je het door heb, dan besef je dat de koran eigenlijk, een handboek voor de soldaat is.

  Liked by 2 people

 2. Tom Hendrix zegt:

  Het is zo klaar als een klontje. Volgens artikel 6 van de Grondwet, zou de islam verboden dienen te worden. De islam, is een perverse wrede oorlogsideologie, met een religieus sausje.
  Tevens erkent ze de Trias Politica NIET, de grondslagen voor de meeste landen in Europa.
  Namelijk de absolute scheiding der machten; die zijn:
  1. De wetgevende macht,
  2. De uitvoerende macht,
  3. De rechterlijke macht.

  Liked by 2 people

 3. koddebeier zegt:

  Sleep het tuig wat ons met de islam opzadelt voor een volkstribunaal !!

  Like

  • Marian zegt:

   Dat kan alleen als je een een revolutie hebt ontketent koddebeier, maar zover is het nog niet en of het zover zal komen? Dan lijkt mij beter wat Tom hierboven beschreven heeft. Dat de staat wordt aangeklaagd, ter bescherming van het volk.

   Liked by 1 persoon

 4. tippelaar zegt:

  Ik ben het christelijke gelul meer dan zat. De christenen zijn, wat betreft hun opvattingen, gedoemd om slachtoffer te zijn. Jammeren en klagen en aan hun beul smeken om hen te sparen . Ik denk dat het anders moet. Wordt net zo radicaal als de moslims. Gooi uw geweten over boord en doe wat u doen moet om uw leven te redden. Doet u dat niet dan bent u het volgende slachtoffer van de niets ontziende moslimmoordenaars. ALLE moslims zijn potentiele moordenaars, dit vanwege hun spaarpunten bij Allah. Als u de moslimmoordenaars hun gang laat gang zonder verzet, dan verdient u niet beter. Uw verdiende loon. Uw christengod komt u echt niet helpen, simpel omdat deze god niet bestaat, net zo goed als Allah niet bestaat. Dus, zet uw geweten aan de kant en ga ervoor. Ten strijde.

  Liked by 3 people

  • BertG. zegt:

   Toegeven dat er niks is en dat niemand ze komt helpen, zal nooit gebeuren.
   Al rollen de koppen over straat, dan nog zullen ze volhouden dat er een god bestaat, en er weer opnieuw een gebedje tegen aangooien.
   Waar zijn ze anders dan mee bezig geweest hun leven lang.
   Het idee alleen al, dat ze toch echt zelf zullen moeten ingrijpen, daar zijn ze veel te laf voor.
   Ze verschuilen zich wel achter hun denkbeeldige vriendje, dat is veel veiliger.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Ik weet niet of dit berichtje van een week geleden je “gunstig” kan stemmen.
    Of het waar is weet ik ook niet………

    Uit de krant

    http://zimbabwe-today.com/pastor-trying-walk-water-crocodile-river-gets-eaten-3-crocodiles/?_sp=3d71cf19-48fd-4a20-95e3-c8f92e9e2d1f.1495961763670
    ***
    ‘Pastoor die net als Jezus over water wilde lopen opgegeten door krokodil’
    ………
    Een pastoor uit Zimbabwe die wilde demonstreren hoe Jezus over water liep, heeft dat vorige week met de dood moeten bekopen. Toen hij de rivier wilde oversteken, werd hij door drie krokodillen gegrepen en verscheurd. Het onwaarschijnlijke verhaal ging de afgelopen dagen als een lopend vuurtje rond op social media en nieuwssites – waaronder die van ons – maar wordt wereldwijd nu betwijfeld.

    Like

   • BertG. zegt:

    Waarom moet ik gunstig gestemd worden?
    Ik heb er geen last van wanneer er mensen in een fantasie figuurtje geloven.
    Dat begint pas als ze weer over gaan zeiken, alsof het een waarheid zou zijn en mij er mee lastig vallen.

    Like

  • Steven zegt:

   Misschien helpt het en komt men in verzet als je de jezuiet 200 maagden belooft in het hiernamaals.
   Want mensen worden ook al warm als de reclameblaadjes 10 extra spaarpunten oplevert!!

   Like

 5. Jan zegt:

  Meeste moslims in GB zullen voorbereiding van terreuraanslag niet aan de politie melden

  Wat betekent dat er geen goede moslims zijn en dat dit volk uit de weg geruimd dient te worden

  Liked by 1 persoon

  • louis-portugal zegt:

   Ik durf te wedden dat dat door geen enkele moslim gedaan wordt.

   Liked by 1 persoon

  • my buddy Ezra Levant, now there’s a fighter worth mentioning!
   Ik ben trots op deze vriend and his team at the rebel: Lauren Southern, Faith Goldie etc
   vr gr uit west canada

   Like

   • delamontagne zegt:

    Trudeau, de eerste Minister van Canada, wenst alle moslims een “sallam maleykoum”
    en een geslaagde Rammadan,
    “De muslims hebben een grote bijdrage geleverd om van Canada te maken wat het vandaag-de-dag is.
    Een land in “verscheidenheid”.
    Vanuit Sicilië wenste hij de Canadese muslims een goed rammeldan.
    ////
    Canada: Le premier ministre Trudeau présente ses voeux pour le Ramadan. « Les musulmans contribuent à faire du Canada le pays fort, diversifié et inclusif qu’il est aujourd’hui. »
    ***
    Even opgemerkt dat een “Goede” moslim de ongelovige CHRISTENHONDEN geen Gelukkig Kerstfeest mag wensen.
    Zou hij dat weten ???

    http://lesobservateurs.ch/wp-content/uploads/2017/05/tXOG_H4sw8f896p-.mp4?_=1

    Liked by 1 persoon

  • Elisah zegt:

   Toch zijn er zo’n 5 meldingen, door familie en vrienden, gedaan over de aanslagpleger van Manchester, er werd alleen niets mee gedaan….

   Like

 6. Golden Girl zegt:

  ja hoor ik ga morgen als vrouw alleen ten strijde tegen hen, dat zal ze leren, elke keer als ik er 1 tegen kom roep ik BOE, sorry ben een beetje van de leg door deze temperatuur, voor vannacht slaap lekker in uw snik hete slaapkamer

  Like

  • Steven zegt:

   Heb je wel je ramen dicht en voorzien van extra sloten?
   Want 40 jaar geleden kon je zelfs je deur nog open laten staan…
   Als je dat nu doet dan kan er zomaar een allochtoon je huis binnen komen…en met vrouwen weten ze vaak wel raad heb ik begrepen…

   Like

 7. Bob Fleumer zegt:

  Het feit dat de aanslagplegers niet door de bliksem worden getroffen voordat ze hun aanslag plegen bewijst dat hun allah niet bestaat, want allah herschept de wereld elke dag met de ongelovigen erbij dus zijn wij voor allah best belangrijk!

  Like

 8. Sabeltant zegt:

  Het is gewoon een soort kanker en ons politieke establishment komt met kruidenthee en wierook.

  Liked by 1 persoon

 9. Charles Martel zegt:

  @ Tom Nijhof: “Het Oude Testament kent talloze geweldsinstructies, maar het Nieuwe Testament veel minder.” Waar staan er nog geweldinstructies in het Nieuwe Testament? De geweldinstructies in het Oude Testament worden door niemand nog opgevat als een morele opdracht die vandaag geldt; En de meeste zijn totaal onbekend niet alleen voor de doorsnee christen, maar zelfs voor theologen. Ooit gehoord van Pinhas? De policor media zijn echt op zoek gegaan om dergelijke uitspraken te vinden, waar niemand ooit van gehoord heeft.

  Like

  • stapal zegt:

   Charles:

   (Lukas 19:27) “Doch deze mijn vijanden, die niet hebben gewild, dat ik over hen koning zoude zijn, brengt ze hier, en slaat ze hier voor mij dood”. (tekst van Jezus zelf in Jericho, onderweg naar Jeruzalem)

   (Openbaring 2:18) Dit zegt de Zoon van God, Die Zijn ogen heeft als een vlam vuurs, en Zijn voeten zijn blinkend koper gelijk…………”En haar kinderen zal Ik door den dood ombrengen; en al de Gemeenten zullen weten, dat Ik het ben, Die nieren en harten onderzoek. En Ik zal ulieden geven een iegelijk naar uw werken”.

   Per saldo begrijp ik deze vraag goed. Het Oude Testament is nagenoeg gelijk aan de Joodse Thora en verhaalt van oude Joodse wetten. In het Nieuwe Testament verwijderd Jezus in het bijzonder het geweld en buigt de wettische religie om naar filosofie.

   Like

 10. aquarius4422 zegt:

  Dit artikel wordt door Facebook geblokkeerd.
  De waarheid is ongewenst.

  Like

 11. Pieter G zegt:

  Tja, het is simpel. Zolang een religie een heilige betekenis heeft kan iedereen onder die paraplu de meest vreselijke dingen doen. Onder de dekmantel van godsdienstvrijheid mag alles. Daarbij opgeteld de economische en geopolitieke belangen maakt het wegkijken een doel op zich. En alles wordt op de argeloze kwetsbare bevolking los gelaten omdat het slaven zijn. Slaven zonder enige macht. Wormen die je kan vertrappen.
  Geholpen door extreem links wat zwarte laarzen draagt en een zombie kop heeft…. met de instelling die erbij hoort. Deze wereld is ziek…Doodziek…

  Like

 12. kampersrene zegt:

  De islam schrijft gruwelen voor.! Maar als wij durven zeggen dat Islamieten niet deugen ,krijgen wij van de correcten onmiddellijk de stempel van racist

  Like

 13. d.g.m.holland zegt:

  Elke Moslim, overal ter wereld zegt “inshallah” wat betekent: Als Allah het wil.
  In de Koran geeft Allah ZELF opdracht om alle Joden, Christenen en ongelovigen te vermoorden.

  Elke geslaagde terroristische aanslag gepleegd door Moslims heeft dus Allah’s goedkeuring,
  want elke Moslim overal ter wereld gelooft, dat er NIETS gebeurt, als Allah het NIET wil.

  Dit bewijst toch, dat bijna alle Moslims achter de Jihad aanslagen staan….
  Allah beloont deze “martelaren” toch met 78 maagden en directe toegang tot het paradijs !
  Moslims wordt dit toch van kinds af aan geleerd, in de moskee, koranschool en thuis.
  Daarom horen we soms, dat spelende moslim-kinderen op straat juichen bij aanslagen.

  Moet een geloof, wat als basis wereldheerschappij nastreeft en andere religies wil uitmoorden, vallen onder godsdienstvrijheid en verdedigd worden in onze grondwet ?
  POLITIEK WORD WAKKER !!!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @d.g.m. holland: 04.08. uur. Gelooft U het zelf; dat de “politiek”, wakker zal worden? Helaas, dat zal, m.u.v. de PVV een illusie zijn. De politiek is zelfs schuldig aan de islamisering van Nederland en Europa.

   Like

 14. Flo zegt:

  Al dit soort nieuws wordt ons onthouden door de NPO, die brengen nieuws wat ver van de realiteit staat, waarom worden de mensen verplicht ,belasting te betalen voor complete onzin ,en dat stelletje leugenaars in stand te houden. Ze wonen in paleizen ,verdienen tonnen per jaar,en dat alleen als dank om de propaganda vanuit Brussel te verkondigen .
  Neutrale media,en Brussel is 90 procent van zijn macht kwijt .Opheffen, en wel zo snel mogelijk ,de media is de hoofdverantwoordelijke voor deze vluchtelingenstroom van “gelukszoekers”

  Like

 15. Beschouwer zegt:

  Dit artikel geeft het alweer aan. DE ISLAM IS VERROT ! Elke aanhanger van de islam is je VIJAND. Elke afvallige van de islam is GOED !

  Like

 16. Marian zegt:

  Koran en bijbel zijn door mensenhanden geschreven en misschien ik weet niet hoeveel keer aangepast. Wat is daar dan nog geloofwaardig aan. Het goede en liefde en respect moet in de mens zelf zitten.

  Liked by 1 persoon

 17. Marc zegt:

  Het Westen schaft zichzelf af!

  Als we dat niet willen zullen we echt uit andere vaatjes dan die van islam-kritiek moeten tappen!

  Like

 18. Gwnmezelf zegt:

  Enige oplossing voor ons Nederlanders is massale bijeenkomsten organiseren. En dit aanpakken met goeie tactische bewegingen. politiek zal dit zo goed als bijna niet lukken. Wel als heel Nederland bij elkaar komt uit liefde en respect voor onze cultuur, land, kinderen en toekomst.
  Praten en politiek heeft geen zin, niemand die luistert naar dit zoals bijvoorbeeld onze Geert Wilders heeft zelf niet altijd goeie punten maar betreft de islam heeft hij groot gelijk.

  Islam leert uit de Qoran om mensen te vermoorden of en het land over te nemen.
  De dood staat hier tegenover mochten mensen ook niet willen bekeren zoals het onthoofden van onze Nederlanders bijvoorbeeld. Steeds meer wijken zoals in zweden, Engeland en Frankrijk worden no go zones dit betreft omdat de politie daar ook gewoon niet durft te komen en hebben niks te zeggen in deze wijken dit betekent dat je dus gewoon vermoord kunt worden dmv deze lui.

  Dit zal ook gebeuren der zijnde tijd alles wat de moslims doen op dit moment is veel kinderen produceren en zodoende hun de les stoffen leren uit de Qoran wat voor ons niet gunstig is.
  Reken maar uit hoe dit over de aantal jaren zal zijn voor ons met kwa getallen zwaar in de minderheid te zijn en hier totaal niet opgewassen tegen te zijn. De actie moet nu gebeuren en z.s.m oftewel ook bijeenkomsten organiseren. Via het internet en andere gangbare middelen die er zijn om dit tot een goed project te kunnen leiden zijn er mensen nodig met ballen.

  Ik zou mijn leven geven om jullie en ons nederlanders te redden van deze onheil. Maar we kunnen dit niet alleen net zoals de moslims dit niet alleen doen maar met z’n allen zo moeten wij ook opereren dit is helaas de enige oplossing aangezien de politieke macht geen ruk doet dan maar koppen die rollen..

  Ik weet ook niet anders meer wat we hier tegen kunnen doen zou willen dat je met dat rot volk kon praten maar dit willen ze niet en mocht dit wel zo zijn zullen ze wel weer met een leugen komen want ook dit volgens de Qoran mag, liegen tegen ongelovigen zoals wij varkens in hun ogen die afgeslacht moeten worden. Waarom zouden we hierop wachten op dit moment die zeker ter zijnde tijd zal komen. Ik ben zelf geboren in Nederland en half bloed maar ik wordt misselijk van de manier hoe moslims met mensen omgaat die geen moslim is. Ook hoe er in syrie elke dag mensen dood gaan en kinderen ook dmv USA coalitie bv die dit allemaal gesteunt heeft en maar niet wilt samen werken met Putin et. Helaas de waarheid is hard maar dan maar een burger oorlog maar dan beter goed voorbereid met z’n allen tegen hun vind je niet?

  mvg het beste

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s