Brenner-pas opnieuw onder druk: Minister-president van de deelstaat Tirol kondigt grenssluiting aan

Screenshot_45

(Vertaling: E.J. Bron)

De nieuwe bestorming van Italië door “migranten” werpt ook verder noordelijk haar schaduw vooruit. Nu heeft de minister-president van de Oostenrijkse deelstaat Tirol, Günther Platter (ÖVP), in geval van een nieuwe bestorming de sluiting van de grens op de Brenner-pas aangekondigd. Platter letterlijk: “Als Italië begint vluchtelingen door te wuiven, zoals dit al eerder het geval was, dan zullen wij de grens op de Brenner-pas sluiten.” De controles aan de grens zouden “met één druk op de knop” op ieder moment kunnen beginnen: “Maar dat betekent dan chaos”, waarschuwde de minister-president.

Duits - Zuerst

De Oostenrijkse autoriteiten zijn al gewaarschuwd en registreren een hogere illegale migratie via Italië naar Oostenrijk. Het gaat niet om “vluchtelingen” uit Syrië, maar om mensen uit Afrikaanse landen. In Oostenrijk zouden dagelijks 30 tot 100 personen worden opgepakt, zegt Gerald Tatzgern van de Oostenrijkse federale recherche. In Tirol zou men samen met de Italiaanse politie controles uitvoeren om hierop tijdig te reageren.

Platter had donderdag in Rome een ontmoeting met de Italiaanse minister van Buitenlandse Zaken Alfano. Hij benadrukte weliswaar dat men “Italië niet in de steek” zou laten, maar ook dat Tirol bij een nieuwe bestorming door “vluchtelingen” duidelijke maatregelen zal nemen: “Ik heb van Alfano de toezegging gekregen dat Italië er alles aan zal doen om de illegale migratie richting Oostenrijk te verhinderen”, aldus Platter.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, Oostenrijk, Rotzakken. Bookmark de permalink .

27 reacties op Brenner-pas opnieuw onder druk: Minister-president van de deelstaat Tirol kondigt grenssluiting aan

 1. Golden Girl zegt:

  Heer Alfano gaat persoonlijk bij de Brennerpas staan met een rond bord en een voetganger met een rode streep erdoor , ik garandeer dat er geen 1 meer doorloopt naar Oostenrijk, succes verzekerd

  Liked by 2 people

 2. Mary zegt:

  Nog niet zo lang geleden was Soros ook in Italie….., ik zou de Brenner-pas maar direct sluiten!!!.

  Liked by 1 persoon

 3. Tom Hendrix zegt:

  Maar sprookjes zijn bedrog. ” Veel geblaat en weinig wol”, ze zullen gewoon komen, de Afrikaanse horden.

  Like

 4. Jean zegt:

  De Europese grenzen moeten dicht, potdicht zodat geen enkele Afrikaan en zeker geen enkele islamiet nog binnen geraakt want het is momenteel al een drama met dat achterlijk barbaars tuig op ons grondgebied.
  Elke dag ellende met dat volk.
  Water en olie kunnen nooit gemengd worden, nooit.

  Liked by 1 persoon

 5. Erica dominicus zegt:

  Mannen mannen
  Geen oorlog vluchtelingen
  Vechten niet voor hun land
  Vechten niet voor hun vrijheid .
  Uganda heeft al een tijd aangeboden
  Deze vluchtelingen op te willen vangen .
  Maar nee
  Ze ruiken het geld
  Ze ruiken gratis huizen
  Ze ruiken vrouwen
  Gratis .tam tam
  Ik begrijp eu denhaag niet .het gaat geheel verkeerd aflopen.
  Afgewezen lopen hier nog gewoon rond . kraken een pand .
  Afgewezen moet per direct terug
  En afrika zijn econom vluchteling..knabbelen aan ons geld
  Er moet een grens komen een halt

  Liked by 2 people

 6. Jan zegt:

  Laat hen op de pas samenscholen, hitte, regen en vorst lost het probleem op.

  Liked by 2 people

  • Marian zegt:

   Mee eens Jan, een heel natuurlijke oplossing.

   Like

  • Nemesis zegt:

   Je moet helaas wel naar twee kanten afsluiten.Zo dat de pas niet oor de hier nog nooit geleefd hebbende gestormd wordt en als tweede, tegen die Gutmenschen, met hun kannetjes hete thee, halal belegde broodjes en een warme muts om te proberen dat de enig overgebleven hersencel niet bevriest, wegspoelt door de regen of verbrand word door de zon

   Like

 7. kampersrene zegt:

  Nog een minister president met een wijs besluit , een voorbeeld voor de overige “voor het zeggen hebbers” die het advies van de Paus naast zich neerlegd . Zoals ik reeds eerder scheef , onze heilige vader is oneindig in zijn naastenliefde maar in wijsheid …nul , komma , nul….Hij moet dit eens in overweging nemen . In het westen organizeren ze Gay Parades maar onze getaande broeders gooien ze te pletter .Dan denken onze “groten der aarde” dat wij in harmonie kunnen samenleven met die troep bloedslurpende middeleeuwers

  Like

  • Nemesis zegt:

   Quote:
   Wat de Duitsers niet of nauwelijks in de gaten hebben, is dat zij andere EU-landen stelselmatig vernederen. Zuid-Europeanen zijn luie schuldenaars, Oost-Europeanen racisten en de Britten xenofobe eilanders; dat is de boodschap die Berlijn, veelal onbewust, afgeeft. Dag na dag……….Unquote

   N.m.m. is juist dit te denken en het ook nog op te schrijven om het wereld kundig te maken een enorm grote en fatale vergissing

   Liked by 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Nederland, dat zich definitief bij Duitsland heeft aangesloten, krijgt geen kritiek en zo hoort het ook vind ik.
    Reuzevolk die Duitsers.
    Als dadelijk de oorlog uit breekt zullen wij zij ze weer helpen, net als in 1940.
    Geen probleem.
    Allemaal für die Blümen, und die Käse…

    Liked by 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Vergeet de tomaten niet, in D ook wel Wasserbomben genoemd.

    Like

 8. Elisah zegt:

  Arm Italië, waar dagelijks vele gelukszoekers aankomen, wat moet dat land met al die mensen?
  Hoe lang dit goed zal blijven gaan….. ik kan me voorstellen dat veel Italianen het helemaal zat zijn en deze waanzin willen stoppen. Het land zit diep in de schulden en er is veel armoede en werkloosheid, vooral in het zuiden. Dan hoor je ook nog dat dit maar het begin is van de grote hoos uit Afrika.

  Like

 9. Qvic zegt:

  Alle NGO’s die de zogenaamde vluchtelingen aan wal brengen en zo ook Frontex zijn beide in strijd met alle grondwetten in alle EU lidstaten. Want beide brengen illegalen aan wal van een EU lidstaat. Die zogenaamde vluchtelingen hebben geen identiteitspapieren, maar wel de nieuwste mobieltjes en voldoende contante Euro’s op zak en lopen allemaal in nieuwe merk kleding. Dus hun identiteit is bekend. Je behoeft enkel hun mobieltje te controleren en je weet precies waar ze vandaan komen en zo kom je ook aan hun identiteit. Zo moeilijk is het niet. Maar dat wordt niet gedaan door de immigratie ambtenaren, want dan klopt het zogenaamde vluchtelingen verhaal niet meer. De autochtonen bevolking wordt keihard voor gelogen door hun eigen regeringen en de EU uit Brussel.

  Like

 10. tippelaar zegt:

  Als de leiders niet willen kan het volk er niet anders aan doen dan in opstand komen. Op de barricaden dus. Verder durf ik niet te gaan want de nederlandse Gestapo is al eens langs mijn deur gelopen, het naambordje gelezen en keek indringend naar binnen. De nl.gestapo heeft bij mijn provider ook al mijn ip.adres opgevraagd anders waren ze nooit achter mijn adres gekomen. Ik ben echt geschrokken van het voorstel van een wethouder om sneltrecht toe te passen op lieden die politici bedreigen.Er zijn al politici die zich bedreigd voelen als je hen alleen maar strak aan kijkt. Dat wordt dus pure willekeur. Ik heb nog oude films gezien over rechtzittingen in de nazitijd. Doet me daar een beetje aan denken aan dat idee van die wethouder. Schiet me een voorval te binnen van die turkse hopman van DENK, die voor de tv, een cameraman van de
  nederlandse propagandaomroep verbood om zijn huis te filmen want “anders wist ie hem te vinden”(citaat). Nou daar gaat de rechtstaat, in dekking.

  Like

 11. Nemesis zegt:

  grite moet grote zijn. sorry

  Like

 12. ronaldo zegt:

  De oplossing is ZO simpel. Nu krijgen ze gratis 350 per maand een gratis huis en gratis med. zorg. Schaf het gewoon af geef ze niets ! Logisch toch dat ze met miljoenen uit Afrika hierheen komen ? In Afrika verdien je ca 150 euro per maand met hele maand werken, heb je geen werk krijg je niets ! Hier krijg je met NIETS doen 350 euro + gratis huis + gratis med. zorg. ! Stel dat je in NL wij als NL 1500 per maand met werken verdient en je kan middels verhuizen 3500 per mnd krijgen met niets doen dat zouden we ook massaal erheen willen. We maken het gewoon te aantrekkelijk

  Like

 13. Mirjam zegt:

  Ik heb me altijd afgevraagd wie Merkel tot minister president en leider van Europa heeft gemaakt? Antwoord: niemand. Ze deed en doet het zelf en de anderen volgen blindelings. Ze zijn het niet waar dat er überhaupt een gedachte aan hun wordt vuil gemaakt, maar we komen er gewoon niet onder uit om dit te doen. We zijn het zóóóó moe, die verdwazing en hoogmoedswaanzin. We zijn HUN zóóóóó zat en willen dat ze optiefen en het liefst hun zogenaamde ‘vluchtelingen’ meenemen als ze gaan. Zij, Merkel en EU consorten zijn het probleem en de pest van deze eeuw en we moeten gauw een antiserum vinden wat deze schijnbaar collectieve ongeneeslijke ziekte voor altijd vernietigd.

  Sluit de Brennerpas, maak hem maar eindelijk dicht. Iets dat allang had moeten gebeuren en niet meer ongedaan gemaakt moet worden. Weer één grens erbij: heerlijk. Ik hou van grenzen.
  Grenzen zetten, grenzen dicht, over de grens uitzetten. Er kunnen niet genoeg grenzen zijn, want onze grens is bereikt en hebben honger naar nieuwe grenzen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Mirjam.
   Merkel heeft zichzelf geen MP van groot-Duisland gemaakt.
   Ook Hitler heeft zichzelf niet Führer van Duitsland gemaakt.
   Achter beiden zat een organisatie van bankiers, groot-kapitaal, Bayer, Krupp (wapens) etc.
   Dat met Hitler is ’n beetje uit de hand gelopen en dat met Merkel moet nog steeds komen.

   Like

   • Mirjam zegt:

    Ik hoop dat er een wonder gebeurt en dat ze met ze allen in een wormgat verdwijnen. Ze maken heel Europa kapot met hun duivelse ego’s.

    Liked by 1 persoon

 14. Mirjam zegt:

  *waard i.p.v. waar

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s