Demente Nederlandse ouderen in containers, € 160 miljoen voor vluchtelingen in Nigeria, Oeganda en Niger

Screenshot_30

Dat de overheid Nederlandse ouderen, die hun hele leven lang gebuffeld hebben, de generatie van 50 plussers die mede het gezicht van onze politiek bepalen, eigenlijk liever kwijt dan rijk is, zal u niet vreemd voorkomen. Maar wat er momenteel gebeurt, laat zeer nadrukkelijk zien wat je als oude Nederlander nog waard bent : NIETS

Wij beginnen met de kop van het AD van vandaag: Verontruste familieleden: ‘Demente ouderen in snikhete portacabins’. Een van de kinderen van een door stichting Aafje verzorgde demente ouderen vertelde het volgende:

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
GeenNieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Barbarisme, Krankzinnigheid, landverraad, Nederland, Ontwikkelingshulp, Overheid, political correctness, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

26 reacties op Demente Nederlandse ouderen in containers, € 160 miljoen voor vluchtelingen in Nigeria, Oeganda en Niger

 1. Tistochwat zegt:

  SCHANDALIG EN ZELFS CRIMINEEL! Inderdaad, de ‘overheid’ wil de eigen bejaarde bevolking gewoon afmaken en op deze manier gaat dat prima zonder dat de landverraderlijke regenten er zelf een hand naar hoeven uit te steken! Zet * gloeiende gloeiende gloeiende* die op ons parasiterende negers in die hete hokken! Een neger kan goed tegen hitte, daar is hij op gebouwd! Nóg beter is het om de (mohammedaanse) negers in Afrika eindelijk eens in hun sop te laten gaarkoken en ze zéker niet langer te importeren! Het is hoog tijd dat die lui eens voor zichzelf gaan zorgen. Dan kunnen onze oude mensen tenminste krijgen waar ze recht op hebben: uitstekende zorg, die we zelf betalen met ons belastinggeld dat nu voornamelijk wordt verspild aan ‘vluchtelingen’ en ‘ontwikkelingshulp’. Degenen die menen het recht te hebben om ons belastinggeld te ‘beheren’ en uit te geven, zijn gewoon schurken!!! SCHANDE, SCHANDE, SCHANDE!!!

  Like

 2. Elisah zegt:

  Ik heb dit al ergens gelezen, vanwege een verbouwing zijn de ouderen tijdelijk ondergebracht in van die speciale containerwoningen, die echter veel te heet worden bij het oplopen van de buitentemperatuur.
  Bij elke hittegolf blijven er veel ouderen dood omdat ze niet goed meer tegen de hitte kunnen, maar vooral ook omdat ouderen zodra ze gaan dementeren vaak niet meer genoeg drinken. Bij dementie verliest men het honger en dorst gevoel en wordt vaak tevens vergeten om regelmatig te eten en drinken.

  Like

 3. fransdewit zegt:

  Daarom ook willen ze zo graag die euthenasie verplichting er door krijgen bij wils onbekwame. O

  Like

 4. Edjan zegt:

  Dat hoor je ook steeds meer, dat het milieuvluchtelingen zijn (staat ergens in het artikel). Dus het is onze schuld! Wij rijden maar rond in onze autootjes en op onze scooters en daardoor stijgt de temperatuur. Die ouwetjes blijven maar gewoon adem halen en verspreiden CO2 en daardoor stijgt de temperatuur. Daardoor hebben de negertje in Afrika het nu heel warm en vluchten ze hierheen.

  De remedie is duidelijk: het gebruik van autootjes en scooters zeer zwaar bestraffen met torenhoge belastingen, al dat geld opsturen naar de arme negertjes zodat ze beter hierheen kunnen vluchten, en het ademen van onze ouwetjes stoppen. Laat dat maar aan D66 over die hebben daar een pilletje voor en ze hebben daar vast een heel erg mooi verhaal bij hebben verzonnen. Hun leven is voltooid en anders zorgt D66 daar wel voor door ze in vreselijke omstandigheden te plaatsen.

  Het beste worden de problemen opgelost door een kabinet van D66 (19), GL (14), PvdA (9) en SP (14). Totaal 56 zetels. Misschien de VVD (33) er nog bij. 89 zetels!

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Heel goed plan.
   Vraag dan ook gelijk aan dat jongetje of hij zijn duim (of wat hij er ook ingestopt had) uit die verdomde dijk wil trekken, want NL kan dan net zo goed helemaal onder water.

   Like

   • Edjan zegt:

    Die duim is er al sinds 1975 uit. Hij was niet bedoeld tegen het water maar tegen de mohammedanen. Sindsdien raakt Nederland helemaal onder de mohammedanen.

    Like

 5. Frans Brassens zegt:

  Het is hier zoals overal in de E.U.: DE SCHOFTEN ZIJN AAN DE MACHT.
  En zoals altijd: Daarvoor zijn ontstellende domoren die ‘kiezers’ genoemd worden, de oorzaak.

  Nee, niet de kiezers die hebben nagedacht en zich hebben geïnformeerd op plaatsen waar de waarheid verteld wordt.
  Wel de visieloze domme, luie, onnadenkende, manipuleerbare en wegkijkende massa daarvan.

  Wat kunnen de verstandigen daaraan doen?
  Zeer weinig tot helemaal niets. In het land van de blinden is de dove koning.
  Óp naar de ondergang!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Frans Brassens: 13.05. uur. Helaas moet ik het geheel met U eens zijn. Dankzij de roden, de groenen, en de huichelpartijen VVD en D66; mogen onze ouderen “barsten”. Maar het domme “schapenvolk/kiesvee”, vraagt er ook om. Op 15 maart hadden ze de kans om iets te veranderen. Verder zeg ik: de beschaving van een land kun je afmeten aan, hoe ze met ouderen en met mensen met een beperking omgaan. De tyfus voor CDA,VVD,PvdA en dat klote D66!

   Like

 6. anna zegt:

  Wat deze demente bejaarden moeten doormaken … Niets verwondert mij nog omdat ik weet dat die Stichting Aafje maar eens flink onder de loupe moet worden genomen. Ook de verzorgenden worden daar als slaven behandeld, zijn totaal afgebrand ….. Schande !!!! Als je klaagt kun je het schudden bij deze organisatie, mensen die bang zijn hun baan te verliezen terwijl er grote tekorten zijn ….

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Wees verstandig en stop met alle giften en donaties aan de zogenaamde hulporganisaties !!
  Onze ouderen hebben het harder nodig !!

  Like

  • Edjan zegt:

   Nog een paar jaar geleden doneerde ik aan Artsen zonder Grenzen. Tot ik er achter kwam dat zij van dat geld boten kochten om “vluchtelingen” te redden. Dat redden kon ik (toen) nog wel begrijpen maar niet dat zij ze allemaal naar Europa brachten. Dat leek me een politieke keuze.
   Meteen daarna kwam de baas van AzG op het journaal om hysterisch te eisen dat die “vluchtelingen” betere huisvesting moesten krijgen. Toen heb ik ze opgebeld en ze landverraders genoemd en de donaties stop gezet.

   Nu blijkt dat AzG handjeklap doet met de mensensmokkelaars. Ze laten zich bellen nog voordat die volgepakte bootjes de zee op gaan en varen dan naar de opgegeven coördinaten om die mensen in te laden en naar Italië te varen. Op die manier bevorderen ze de vluchtelingenstroom en het is ook nog eens goed denkbaar dat ze er aan verdienen.

   GEEN CENT voor (artsen) Mensensmokkelaars zonder grenzen! Geen cent voor Landverraders zonder grenzen. Geen cent voor Graaiers zonder grenzen.

   Geliked door 1 persoon

 8. Lis zegt:

  Ik kan niet uitdrukken hoe zeer ik hiervan walg. Ouderen die hun hele leven bezig zijn geweest met het land opbouwen na WOII, spaarzaam zijn, ellende hebben meegemaakt, etc. Om dan nu te worden uitgekotst omdat ze niets meer op zouden leveren. Ik zorg zelf voor een oudere die op D’66 stemt, omdat de PvdA haar zo teleurgesteld heeft. Als ik dan aangeef dat Demonen ’66 een Pia Dijkstra hebben met haar voltooid leven, dan begrijpt ze niet wat ik bedoel. Toen ik aangaf dat, als ze op een partij wil stemmen die voor de ouderen opkomt, ze beter op de PVV kan stemmen, schrok ze enorm.

  Men zou zich diep moeten schamen dat er zo wordt omgegaan met ouderen, zieken en gehandicapten. Ik walg van dit soort bestuurders. Ik walg van organisaties die miljoenen willen spenderen aan ‘zielige kinderen’ terwijl onze ouderen zo in de steek worden gelaten. Alleen de PVV komt nog voor hen op.

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Aafje is in handen van het CDA. Daarom werd het personeel daar ontslagen en de vrijwilliger naar binnen gestuurd.
  Dat is nog niet genoeg; de vrijwilliger kan ook worden vervangen door een robot. Quote van de site van de christelijken: ” Daarom brachten CDA-raadslid Muzaffer Cetin, Kees van der Meer en Danielle Knieriem (kandidaat raadsleden) en Michaël Braal (lijsttrekker CDA IJsselmonde) afgelopen vrijdagmiddag een werkbezoek aan de thuiszorgorganisatie. Daar hebben zij kennis genomen van het werken met de “robotstofzuiger”, onderdeel van de nieuwe werkwijze van Aafje.”
  Walgelijk volk.

  Like

  • Elisah zegt:

   Nou, die robotstofzuiger lijkt me toch wel fijn, dan heeft men tenminste tijd over voor de ouderen ipv je rug te breken met stofzuigen.

   Geliked door 1 persoon

   • leefbarbaar zegt:

    Helaas. De robotstofzuiger betekent geen extra aandacht voor de oudjes. Integendeel; er komt nu zelfs geen schoonmaakster meer langs.

    Like

 10. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

 11. Marian zegt:

  Afgedankt en als oud vuil worden behandeld. Velen zijn vergeten dat juist deze mensen na WO II onze maatschappij hebben opgebouwd tot wat hij nu is geworden. Veel jonge mensen zeggen zo hard hebben zij niet gewerkt, dat misschien niet. Maar wel veel en veel langer. Het lijkt er inderdaad op dat de ouderen een last voor de maatschappij zijn geworden. Daarom vind Mengele Pechtold maar bij als het leven klaar is het dan maar beeindigd moet worden. Dat is een makkelijke manier nadat je eerst alles kapot bezuinigd hebt. Zo houdt je ook nog zelfs geld over.

  Like

 12. bigljohn zegt:

  De Nederlandse overheid kent voor zichzelf geen Marokkanen-probleem, maar een ouderen-probleem. Hoe zouden ze toch die oudjes zo snel mogelijk kunnen laten verdwijnen, om geld vrij te maken voor die gelukszoekers en aanslagplegers uit Noord Afrika. Wat een vette pech, he overheid, nu er airco’s aangeschaft zijn voor die oudjes. Pechtold, ook een hekelaar van oudjes, doet ook nog een duit in het zakje, door te proberen de pil van Drion, en andere soortgelijke middelen, vrij verkrijgbaar te maken voor o.a die oudjes. Ik roep de heren Rutte, Pechtold en Klaver op om, met behulp van de pil van Drion, tot vrijwillige levens be-eindiging. Maar daar zullen ze wel niet op ingaan. Dit lot hebben ze voorbestemd voor oudjes en de in hun ogen lastige Nederlanders die koste wat kost dienen te verdwijnen !

  Geliked door 2 people

 13. delamontagne zegt:

  De egoïstische Zorg[elijke] Directie is natuurlijk ook bang voor de kosten.
  Sinds de boel geprivatiseerd is in NL draait alles, maar dan ook alles om……..GELD.
  Een kleine, mobiele airco zou de oplossing zijn.
  Maar daar zijn kosten aan verbonden………
  Die wijk ken ik een beetje. Iets verderop ligt het Gereformeerde Rusthuis “Salem”.
  Dat wilde men uitbreiden.
  Gevolg: handtekeningen-akties in de buurt om dat tegen te gaan.
  Ik denk omdat het een streng, Christelijke instelling is.
  Ook een familie-lid daar woont. Vroeg ik:”Heb je dan liever een moskeet ? ”
  Door al die bezuinigingen steeds minder personeel dat zwaar overbelast is.

  Like

 14. Ok vindt het rond uit schandalig hoe de regering met onze oudere omgaan mensen die na de oorlog Nederland weer hebben opgebouwd. Worden nu weg geduwd. Dat moeten ze eens net hun ouders doen dan zeggen ze wel wat anders . Ook deze oudere hebben recht op een mens waardig bestaan met alle zorg die ze verdienen. Dat ze mensen in andere landen helpen vindt om goed maar dat moet niet op kosten van onze oudere gaan en ook niet van de Nederlandse burgers.
  Met vriendelijke groeten.

  Heinz schroer

  Like

 15. jan schattenkerk zegt:

  Men moet alles weer opnieuw opstarten,, de zorg moet goed blijven,,,,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s