Noorwegen protesteert: Hulpgelden geïnvesteerd in een naar een terroriste genoemd vrouwencentrum

Screenshot_33

(Vertaling: E.J. Bron)

De Noorse minister van Buitenlandse Zaken Børge Brende heeft de Palestijnse Autoriteit scherp veroordeeld, nadat deze Noorse hulpgelden er voor had gebruikt om een centrum voor vrouwen te bouwen en het de naam van een terroriste te geven die in 1978 had deelgenomen aan de onder de naam “bus van het bloed” bekend geworden terreuraanslag. De minister van Buitenlandse Zaken eist het logo van het Noorse ministerie van Buitenlandse Zaken van het gebouw te verwijderen en de teruggave van het Noorse hulpgeld voor het project.

Israel Heute

De terroriste Dalal Mughrabi was de aanvoerster van de terreurgroep die bij een aanslag op een bus 35 Israëli´s vermoord had, waaronder 12 kinderen. Het nieuwe vrouwencentrum kreeg ondersteuning uit Noorwegen door de Palestijnse Verkiezingscommissie en de organisatie “UN Women – Palestine”, wier doel de deelname van Palestijnse vrouwen aan de verkiezingen is.

“De verheerlijking van terreuraanslagen is onacceptabel en ik veroordeel de beslissing (het geven van de naam van een terroriste aan het centrum) op de meest scherpe wijze”, zei de Noorse minister van Buitenlandse Zaken. “Noorwegen is niet bereid om geïdentificeerd te worden met autoriteiten die de namen van terroristen dragen. Wij staan het gebruik van Noorse hulpgelden voor dergelijke doelen niet toe.” Verder zei hij dat Noorwegen niet meer met de Palestijnse Verkiezingscommissie en de organisatie “UN Women – Palestine” zou samenwerken, totdat zeker zou zijn dat zulke incidenten in de toekomst niet meer zullen voorkomen.

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", antisemitisme, Fatah, Islam, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Naïviteit, Noorwegen, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

11 reacties op Noorwegen protesteert: Hulpgelden geïnvesteerd in een naar een terroriste genoemd vrouwencentrum

 1. Marian zegt:

  Zo houdt je de boel wel lekker in stand. Het wordt inmiddels toch wel een harde leerschool voor velen, of je moet een plaat voor je kop hebben.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA etc…

   Die Noren toch weer…

   Like

  • Mirjam zegt:

   Ik snap niet dat er überhaupt een leerschool nodig is om je gezond verstand te gebruiken en deze dingen dus niet te doen. De Noren trappen er, net zoals zoveel regeringen, met hun grote voeten in en geven maar geld aan wie het wilt. Idioterie, welke ze alleen zichzelf te verwijten hebben.

   Geliked door 1 persoon

 2. aquarius4422 zegt:

  Elke cent die naar “Palestijnen” gaat is een steun aan terrorisme.

  Geliked door 1 persoon

 3. cefas zegt:

  Noorse naieviteit,
  maar ja dat wisten we allang.

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, ik kan zó twee Nederlandse doorgedraaide wijven noemen plús een Nederlandse doorgedraaide vent, die dit een normale gang van zaken zouden vinden:
   Voornamen: Gretta, Anja en Dries.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Theresa Geissler: 16.09. uur. Gretta Duizelberg, Anja Meulenpaard, en “dolle Dries”, van Agt. Met uw welnemen Theresa.

    Like

 4. kruisridder zegt:

  Zulke naievelingen. Dat is de Scandinaviers niet vreemd. Geen enkele islamitische ”goed doel” is een ”liefdadigheidsinstelling”.

  Like

 5. Pingback: Trump is kwaad over Abbas | E.J. Bron

 6. BM Fidel zegt:

  Met de tientallen miljarden hulpgeld die Gaza uit het westen en SA gekregen heeft hadden ze daar allang een Singapore aan de Middellandse zee kunnen bouwen. Maar ja, moslims en bouwen… Slopen en vernielen is het enige wat ze kunnen, en zelfs dat doen we in het westen beter.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s