Paus Franciscus “intens verdrietig”

Screenshot_32

“Waarom slachten, kruisigen, onthoofden, stenigen jullie en hakken jullie handen af?”
“Om de religie van de barmhartigheid te verbreiden!”

(Vertaling: E.J. Bron)

Vaticaanstad (http://kath.net/news): Paus Franciscus heeft de aanslag in Egypte veroordeeld als “barbaars”. Hij zou “intens verdrietig” zijn over deze “zinloze daad van haat”. Hij herinnerde vooral aan de kinderen die bij vrijdag bij de aanslag om het leven kwamen. In een telegram aan de Egyptische staatspresident Abdel Fattah al-Sisi verzekerde hij alle betrokkenen zijn solidariteit. Hij zou bidden voor de overledenen, hun rouwende nabestaanden en voor de gewonden, stond er in het door staatssecretaris kardinaal Pietro Parolin verstuurde schrijven. Bovendien betuigde Franciscus zijn wens naar “vrede en verzoening voor de hele natie”.

Bij de jongste terreuraanslag op Koptische christenen in Egypte werden minstens 28 mensen gedood en meer dan 20 mensen verwond. Volgens informatie van de Egyptische regering vielen gewapende mannen ´s morgens een bus met pelgrims aan, die onderweg waren naar het Samuel-klooster in het gouvernement Al-Minja ongeveer 250 kilometer ten zuiden van Caïro. De pauselijke ambassadeur in Egypte, aartsbisschop Bruno Muso, sprak ´s middags van een “laffe aanslag”, die gericht was “tegen christenen, tegen de kerk en tegen alle Egyptenaren”.

Franciscus had eind april Cairo bezocht en deelgenomen aan een internationale vredesconferentie van de islamitische Al-Azhar-universiteit. Ook diens groot-moefti Ahmed al-Tayyeb veroordeelde de aanslag. Alle Egyptenaren zouden zich “met het oog op dit brute terrorisme aaneen moeten sluiten”, schreef al-Tayyeb in een statement. De aanslag zou gericht zijn tegen de stabiliteit van het land, aldus de hoogste geestelijke van de internationaal gerenommeerde islamitische universiteit.

Commentaar van “Kopten Zonder Grenzen”

De paus zal, net als ieder ander, zwaar getroffen zijn door deze aanslag. Want hij was onlangs nog in Egypte en heeft kennis mogen maken met de Koptische kerk en het diepe geloof van de gelovigen. En ook groot-moefti Ahmed al-Tayyeb veroordeelde deze aanslag, maar hij geeft niet toe dat het idee van de terreur uit het hart van de islam en van de koran komt. Ook paus Franciscus en alle kerken evenals politici zullen nog moeten leren dat de islam met zijn doctrine levensgevaarlijk blijft. In ieder geval de heer Al-Tayyeb weet dit heel goed, net zo als het kernland van de islam, Saoedi-Arabië, dat immers overal op aarde de terreurislam financiert. Goede islamitische vrienden volstaan niet bij de analyse van de wereldislam. Want alle moslims lezen de koran en zijn haatverzen, die uitsluitend gericht zijn tegen ongelovigen, Joden en christenen.

Alle kerken weten dat Mohammed, de “profeet” van de islam, exact dezelfde terreur tegen Joden en christenen heeft uitgeoefend als de huidige terroristen. De politiek kan niet handelen volgens de woorden van Jezus dat men van zijn vijand moet houden. Zo kunnen alleen het individuele slachtoffer van een terreuraanslag en diens familieleden denken, voor zover ze niet vermoord werden in naam van Allah.

De politiek moet de randvoorwaarden creëren, zodat de terreur wordt drooggelegd ter bescherming van de eigen burgers, ja, ook voor die van de hier geïntegreerde moslims. En de terreur wordt alleen maar drooggelegd wanneer geldstromen radicaal afgesneden en radicale moslims uitgewezen worden.

Het bewijs wordt geleverd door Hongarije en Polen. Daar vinden geen terreuraanslagen plaats, omdat daar maar weinig moslims zijn. Deze landen hebben verantwoordingsbewuste politici, die nauwkeurig controleren wie het land binnenkomt.

Ook de Filipijnen bewijzen het. Des te meer moslims zich op één plek vestigen, hoe groter het terreurgevaar. De ervaring leert: de radicale islam heeft altijd succes, tot aan de wetgeving van de huidige islamitische regeringen toe. De president heeft daar nu het oorlogsrecht uitgeroepen. Willen we het in Europa zo ver laten komen?

De wortel van alle kwaad zijn de dogma´s van de koran, is de huldiging van de onaantastbare beste moslim aller tijden, namelijk Mohammed zelf, en het desolate godsbeeld van Allah. Als de geestelijke en wereldlijke elites dit niet spoedig inzien, zal Europa, zoals wij het kenden, weldra tot het verleden behoren.

Bron:
https://koptisch.wordpress.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allah, Arabische wereld, Barbarisme, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Egypte, Elite, establishment, Eurabië, Europa, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, katholieke kerk, Kopten, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse christenen, meningsdictatuur, Midden-Oosten, Mohammed, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, Paus Franciscus, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Saoedi-Arabië, sharia, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

37 reacties op Paus Franciscus “intens verdrietig”

 1. Steven zegt:

  Die paus moeten ze opsluiten. Die vent is totaal de weg en realiteit kwijt!

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Of je nou Rutte hoort liegen of die Paus….
   Ze gebruiken allebei dezelfde leugens, intens verdrietig, geschokt, barbaars, zinloze daad van haat, uiterst laffe daad…
   Etc. enz. enoverders..

   Geeuw, geeuw….
   We weten het nu wel. koop bloemen, speelgoedjes, beertjes zijn zeer gewild…
   Maak selfies !

   Geliked door 2 people

 2. koddebeier zegt:

  HUICHELAAR !!

  Geliked door 1 persoon

 3. Marc zegt:

  West-Europa behoort al tot dat verleden!

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Ow, is zijne zaligheid ook al ‘intens verdrietig’?
  Kijk, dát zijn natuurlijk de juiste termen: ‘geschokt’ en ‘intens verdrietig’.
  Moet zijne schijnheiligheid niet gauw nog een paar mohammedaanse poten gaan wassen?

  Geliked door 4 people

 5. hslot4 zegt:

  52 minuten docu voor diegenen die ervan houden wilde m toch even delen .
  Kijkje in het leven van Christenen die de maatschappij en de vervolging zat waren
  https://hslot4.wordpress.com/2017/05/28/true-christians-surviving-in-russian-wilderness-for-70-years/
  Enjoy 🙂

  Geliked door 1 persoon

 6. Marlies zegt:

  Valse profeet! AntiChrist

  Geliked door 1 persoon

 7. hendrikush zegt:

  De wortel van alle kwaad zijn de dogma´s van de koran, is de huldiging van de onaantastbare beste moslim aller tijden, namelijk Mohammed zelf, en het desolate godsbeeld van Allah.

  Like

 8. Marian zegt:

  Daar hebben we wat aan, dat de paus intens verdrietig is. Hij wil toch dat we iedereen binnenlaten. Het wordt pas rustig in Europa, als alle moskeeën plat liggen en alle die zich met de islam en die vervloekte koran bezig houden het land worden uitgezet.

  Geliked door 1 persoon

 9. Ach wie het nu nog niet door heeft, die zal zich hoogstwaarschijnlijk af en toe zich bezig houden met selectieve verontwaardigde reacties. Europa slaat keihard toe tegen het moslim extremisme en terrorisme, met bloemen en brandende waxine-lichtjes (Kuch).

  Geliked door 4 people

 10. bigljohn zegt:

  ….Als de geestelijke en wereldlijke elites dit niet spoedig inzien, zal Europa, zoals wij het kenden, weldra tot het verleden behoren…. Waar heeft de schrijver van dit stukje het toch over ? De geestelijke elites c.s kunnen alleen maar dagdromen, en rare praat uitslaan, gelijk leden van Groen Links dat ook zo doen. Terwijl in de tussentijd de Islam de wereld verovert ! Ook de Jehova’s Getuigen kunnen er wat van; En de leeuw zal naast het lammetje slapen. Ja, ja, lust je nog een peul, zeggen ze bij ons in Schinnup heule. En de wereldse elites schenken er alleen maar een genoegen in om van Europa zo snel moegelijk te laten veranderen in een kalifaat. Het is dus niet de vraag OF Europa ten prooi gaat vallen aan de Islam, maar wanneer het zover is dat we met zijn allen gaan bezwijken onder de Sharia ! En nadien zullen toekomstige aardbewoners zich achter de oren krabben en zich afvragen, HOE het toch mogelijk was dat zowel Allantis, alsmede Europa, zo geruisloos van het toneel verdwenen, zonder sporen achter te laten !

  Geliked door 2 people

 11. Golden Girl zegt:

  ik ben intens verdrietig dat deze man paus is, hij is een trekpop van die weer boven hem staan, het spijt me dat ik als baby ben gedoopt en mijn ouders die beslissing hebben genomen

  Geliked door 2 people

 12. john zegt:

  Weet die geschifte nog wat hij wil. Verleden week http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/05/Paus-geeft-Trump-klimaat-encycliek-die-miljarden-mensen-wil-doen-verdwijnen en vandaag is diezelfde gek “intens verdrietig” om wat in Egypte gebeurde , namelijk 23 doden. Ik sluit me volledig aan bij Steven (13.39)

  Like

 13. Ik heb Timmerfranz nog niet gehoord, die is ook goed in janken. Maar misschien waren er te weinig trouwringen en zuurstofkapjes. Ze zullen binnenkort toch wel een Top Ten instellen voor de beste jankers, waxinelichtjeszwaaiers en in-gedachten-ben-ik-bij-de-slachtoffers-wauwelaars..

  Geliked door 2 people

 14. Henri zegt:

  Deze paus is net zo policor als Rutte en Merkel. Het is onbegrijpelijk dat hij niet opkomt voor de Kopten, en voor alle andere christenen elders in de wereld, die moeten vechten voor hun leven. Misschien vreest hij een aanslag op het Vaticaan, tijdens de wekelijkse audiëntie op woensdag bijvoorbeeld. Maar vrees mag geen drijfveer zijn voor de aperte lafheid, die deze man tentoonspreidt.

  Geliked door 1 persoon

 15. fons zegt:

  deze paus moeten ze onmiddellijk aan het kruis nagelen

  Geliked door 1 persoon

 16. Bob Fleumer zegt:

  De paus is een religek die moet worden afgevoerd is een jasje zonder mouwen.

  Geliked door 1 persoon

 17. Als je ze allemaal op een rijtje zet – en hopelijk gebeurt dat nog eens een keer – dan zul je zien dat ze allemaal met hetzelfde kruit gewassen zijn. De ene met en de andere zonder stropdas, met opgerolde mouwen of een werkelijk gedateerde jurk aan, het maakt niet uit. Allemaal hetzelfde gajus dat ze in vroegere tijden ook zo mooi voor het karretje konden spannen. Dat braaf het Toverpad kon afwandelen zonder zich tegen de Heren te keren en die lesjes op konden zeggen. Vaak werden ze uitverkoren omdat ze konden schaterlachen waardoor de schapen walgend ineen krompen en om hulp riepen naar een andere beul, die nog erger was. Gebruikt worden ze voor valse vlaggen, voor het spelen voor kampbeul en het uitdenken van Endlösungen of het verstoppen van stenen. O Heere, geef ze veere dan zorgen wij wel voor pek of een hakblok!

  Geliked door 2 people

 18. BertG. zegt:

  26-05-2017 +23 doden.
  2+6=8 , 2+0+1+7=10, 2+3=5 , 8+10+5+5=28 , 2+8= 10
  En we zijn er, het bewijs van de illuminatie. Weer een valse vlag dus.
  Je moet het even door hebben, maar dan zie je het ook meteen.

  Geliked door 4 people

  • BertG. zegt:

   Als dat geen duidelijke aanwijzing is naar de 10 geboden waar wij van zijn afgedwaald, dan weet ik het meer.

   Geliked door 1 persoon

   • Edjan zegt:

    BertG. Je hebt mij Verlicht! Gij zijt de Verlosser!!
    En ik ben uw profeet.
    Bekeerlingen dienen een foto van de Verlosser te kopen.
    Of anders …

    Like

  • tinekevanschagen zegt:

   @Bert
   Ik lig hier in een deuk van het lachen om je getallen.
   Dat vind ik wel weer humor.

   Like

  • We komen dus voor het sluitende bewijs nog 1 dode tekort maar die kunnen we dan wel ergens lenen.

   Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Hier is rekenkundig geen speld tussen te krijgen , Bert .
   Als jij de administratie verricht voor derden , die steeds maar in de knoei komen , zou je mooi een nieuwe carriere op kunnen bouwen !

   Like

   • BertG. zegt:

    Als complot bedenker, om met numerologie overal een draai aan te geven.
    En het mooie is dan, het klopt altijd.
    Voor elk cijfer is wel een argument te bedenken.

    Like

   • Edjan zegt:

    BertG = 25 = 7
    7 – De analist – innerlijke wijsheid. De ware geestelijke vorser die aan zeifbespiegeling doet en die dol is op technische bijzonderheden en wetenschappelijk onderzoek, valt onder het getal 7. U bent geïnteresseerd in feiten. Dit is tevens het ge-tal van innerlijke wij sheid en leiding geven en daarmee bent u spîritu­eel, intuitief en over het algemeen vol geloof en vertrouwen. U houdt van stilte en rust om u heen, dan kunt u nadenken over alles wat be­langrijk voor u is en bij uw activiteiten let u in de eerste plaats op kwa­liteit. U bent evenwichtig en straalt innerlijke rust en vrede uit. U bent volhardend en getuigt van vertrouwen. Uw optreden is beschaafd; u beschikt over een zekere wij sheid en streeft naar perfectie. Het laatste woord kan men bijna altijd van een 7 verwachten. U bent niet zelden een expert op het terrein van de zaken waarover u praat. U bent bo­vendien edelmoedig en sensitief; u kunt bijzonder goed geheimen bewaren. In negatieve zin is het getal 7 zwaarmoedig, ontoeschietelijk, sarcastisch, sceptisch, verward en verlegen, nerveus en bedrieglijk; het ont­breekt u ook aan vertrouwen. U kunt een dief worden en aan de drank raken. U moet er tevens voor waken u te veel terug te trekken en een soort kluizenaar te worden. Hoewel u er de voorkeur aan geeft alleen te zijn, moet u er wel voor zorgen u zich dan niet eenzaam te gaan voelen. U moet trachten ande­ren beter te begrijpen en uzelf losmaken van uw angsten en depressies.

    http://www.numerologie-online.nl/numgetal.html

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Het klopt als ’n bus.
    De Arabieren hebben maar liefst 9 cijfers uitgevonden.
    Ze kwamen daarmee tot het jaar 624 nChr., en toen wisten ze het niet meer.

    De blanken hebben alleen maar ’n 0 uitgevonden en nu zitten we zèlfs al in 2017 !
    Kan je na gaan hoe dom die Arabieren zijn !

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Meer zeg ik niet, want anders klopt het niet meer.

    Like

 19. adminnageltjesbe zegt:

  Franciscus I is een volslagen dementerende idioot.

  Geliked door 1 persoon

 20. dirkroelofs zegt:

  Er wordt gemanipuleerd door het geboefte waaronder ook deze clown behoort.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s