“Nieuw bewijs” dat migrantencrisis geplande VN/EU-aanval op Europese landen is

Screenshot_52

Hoewel uit de jongste cijfers uit Duitsland blijkt dat het aandeel echte oorlogsvluchtelingen slechts luttele procenten bedraagt, doen politiek en media nog altijd overkomen alsof we met een ‘vluchtelingencrisis’ te maken hebben, en we geen andere keus hebben dan jaarlijks tien- tot honderdduizenden migranten tot onze landen en sociale zekerheidssystemen toe te laten.

Tal van aanwijzingen en harde bewijzen dat de migrantenvloedstroom reeds lang van te voren uitvoerig is gepland, hebben we al de revue laten passeren. Daar komt nu ook een VN-rapport uit het jaar 2000 bij, waarin letterlijk staat dat het ‘noodzakelijk’ is dat de Europese landen jaarlijks miljoenen migranten gaan toelaten.

Lees verder>>>
(h/t “Drs. P.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, Genocide, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op “Nieuw bewijs” dat migrantencrisis geplande VN/EU-aanval op Europese landen is

 1. Steven zegt:

  Tja..TRIEST..maar wat moet je er aan doen.
  Je kan alleen nog maar wachten totdat vluchten de enige optie nog is….
  Op dit slappe knieën volk met geitenwollensokken en Nana Mouskouri brillen op ga je echt de oorlog niet winnen….sterker nog, die zitten als eerste in het vliegtuig naar Ibiza ofzo…

  Geliked door 2 people

 2. Karen zegt:

  Goed artikel. Wat ik echter nog steeds maar niet kan begrijpen: waarom willen ze zo graag miljoenen zwarten en mohammedanen importeren? Mensen die voor het grootste gedeelte levenslang hun hand op zullen houden en ons en onze cultuur en onze levensstijl bijzonder vijandig gezind zijn. Want onze maatschappij verouderdt zegt men en daarom is het voor de huidige werkenden niet meer op te brengen al die ouderen te onderhouden. Maar als dat zo is, is het toch niet logisch miljoenen mensen te importeren die ook ook bijna allemaal onderhouden zullen moeten worden. Het lijkt mij dan dubbel zo zwaar de eigen ouderen en daar bovenop ook mog eens miljoenen illegalen. Waarom willen ze zo graag onze landen vernietigen, een 3e wereldoorlog veroorzaken en chaos creëren? Ik snap er echt helemaal niets van het enige wat het mij doet is mij bang, verdrietig en onzeker maken.

  Geliked door 1 persoon

  • Gert Jan Reitsma zegt:

   Karen, dit is misschien moeilijk voor je om te lezen, maar de echte reden is een door de onzichtbare wereld gevoede immense haat tegen alles wat zich christelijk noemt of is. Deze cultuur met zijn joods-christelijke wortels MOET in hun ogen TOTAAL kapot. Daar doen zij alles voor. Wees gewaarschuwd.

   Like

  • Steven zegt:

   niet meer op te brengen voor de huidige werkende…haha..
   Dat is natuurlijk een KUL reden om alleen maar 3e wereld knakkers te importeren..en alleen maar kerels. Wat er allemaal binnen komt gaat never nooit werken of iets opleveren…alleen maar OPHALEN.
   De verhouding tussen man en vrouw wordt straks zo scheef dat je straks van geluk mag spreken als je nog een vrouw hebt.
   De verkrachtingsgolf gaat straks explosief toenemen..en de overheid laat het straks gewoon z’n gang gaan…ieder voor zich wordt het dan.
   Ik zie het TRIEST in de komende 3 jaar….

   Like

 3. tippelaar zegt:

  dood aan de vluchtelingen en dood aan de europese regeerders

  Like

  • Steven zegt:

   Ik verwacht dat wij eerder dood zullen zijn dan die lapzwansen van Brussel en Den Haag…want die SMEREN hem naar veiligere oorden als hier de vlam in de pan slaat.
   Die laten de burgers vechten en het eigen leger de blanken afknallen om het 3e wereld tuig te verdedigen.

   Geliked door 1 persoon

   • Tom Hendrix zegt:

    @Steven: 23.21. uur, op 29/5. Zo zie ik dat ook, Steven.

    Like

   • Marian zegt:

    Steven, ik neem aan als inmiddels nu al zoveel mensen dit weten. Waarom laten zij zich dan zo gelaten naar de slachtbank brengen? Wordt het dan niets eens tijd voor geen woorden, maar daden?

    Like

   • Steven zegt:

    Marian: probeer jij maar eens 1000 man op de been te krijgen om zich te verzetten.
    Hier in Nederland gaan ze liever VOETBAL kijken en biertjes zuipen en wachten tot ze straks afgeslacht worden en hun dochters worden verkracht.
    Dan zegt iedereen…DIT ZAGEN WE ECHT NIET AANKOMEN…nee natuurlijk niet…HALF Nederland zijn mietjes en stemmen op GL en de PVDA.

    De enige die weten wat vechten is zijn de oostblokkers en de Russen….Europa laat zich liever afschieten (door eigen leger)

    Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Het artikel is volkomen correct. En zowel het “Coudenhove-Kalergiplan”, alsook ” de Resolutie van Straatsburg”, ondersteunen dit artikel.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Sleep de verantwoordelijke voor een volkstribunaal !!

  Like

 6. Witte raaf zegt:

  Even gegoogeld,
  Resolutie van straatsburg.

  Standaard De resolutie van Straatsburg van 1975 betreffende de islamisering van Europa
  De resolutie van Straatsburg dd. 7 & Juni 1975, al een hele tijd berucht omdat het een schriftelijk akkoord tot islamisering van Europa zou betreffen, wil ik hierbij nog eens onder de loupe plaatsen. De volledige tekst, opgesteld in het Engels, voeg ik als bijlage bij deze bijdrage toe. Ze werd zo gepubliceerd in het tijdschrift Eurabia nummer 2, juli 1975, uitgegeven door het “European Coordinating Committee of Friendship Societies with the Arab World”.

  Laat ons eerst even terugkijken en chronologisch trachten schetsen wat de aanloop was die tot die resolutie heeft geleid, dan zouden we hoop ik toch een redelijk helder beeld kunnen schetsen.

  Wat voorafging:
  De Tweede Wereldoorlog was voorbij. De decennia die er op volgden kenden een nooit eerder gekende economische groei, doordat zowel de wereldbevolking en de welvaartgroei explosief stegen. Tussen 1950 en 1973 verdubbelde de welvaart. Steenkool werd door die stijging al snel ongeschikt als energiebron (de Walen hebben het toen geweten), aardolie en aardgas werden de enige energiedragers die het hoger welvaartsniveau kon ondersteunen. Kunststoffen en plastics werden gemeengoed in die jaren, ook deze worden hoofdzakelijk uit aardolie vervaardigd. Dan nog het stijgende benzine, diesel en kerosineverbuik, kortom, het belang van aardolie had midden de jaren ’60 een centrale positie ingenomen als drijvende kracht voor onze welvaart.

  Ondertussen was de dekolonisatie algemeen ingezet, Engeland en Frankrijk waren hun olierijke gebieden in Noord-Afrika en het Midden-Oosten kwijt. De oliemarkt in de VS verdubbelde tussen 1950 en 1970, in Europa vernegenvoudigde ze. Alle Westerse landen beseften dat import uit het Midden-Oosten de enige mogelijkheid was.

  De olieproducerende landen aldaar hadden ondertussen gesnapt dat men de vroegere macht van de grote oliemaatschappijen met hun consessies gemakkelijk kon breken, dat complete afhankelijkheid van het Westen betekende dat de olieproducerende landen zelf de prijs en productie kunnen bepalen.

  Het Arabisch-Israelisch conflict van 1967 (Zesdaagse oorlog) en de Jom Kipoer-oorlog van 1973 waren het keerpunt. Traditioneel steunden de Westerse landen Israël, ondermeer de VS en Nederland stuurden strijders. In 1973 hebben de Arabieren dan olie als wapen ingezet en de eerste oliecrisis veroorzaakt.

  De Arabische landen verhoogden toen de olieprijs met 70% en verminderden de olieproductie elke maand met 5%. Aan landen die Israel actief steunden werd geen druppel olie uitgevoerd, dus dat waren de VS en heel wat West-Europese landen. De boycot heeft ongeveer een jaar lang geduurd.

  Dit was het einde van de “gouden jaren” zoals de oudere generaties steevast de welvaartsgroei van de ’60er jaren beschrijven. De autoloze zondagen en het zomeruur werden ingevoerd, na de initiële schok werd via achterpoortjes wel aan olie geraakt, maar het bleek als snel dat de VS tegen een oliecrisis veel beter gewapend is dan West-Europa.

  In de nasleep van die eerste grote oliecrisis, waarbij de Arabieren ons eens goed laten merken hebben dat zij de levensvatbaarheid van onze welvaart bepalen, moeten we het opstellen van de resolutie van Straatsburg situeren. “Als onze welvaart, onze moderne samenleving ons lief is, kunnen we maar beter naar hun pijpen dansen”, daar komt het ongezouten op neer.

  De resolutie van Straatsburg
  De auteur van de tekst was een Belg genaamd Tijl Declercq, uit de linkerflank van de CVP en stond bekend om zijn sympathie voor de Sovjetunie (een kind van zijn tijd). In de junimaand van 1975 keurden 200 parlementsleden uit 9 West-Europese landen deze resolutie unaniem goed.

  De kernpunten van deze resolutie stellen:

  – dat Arabische immigranten die zich in Europa gaan vestigen gerechtigd zijn hun cultuur en hun godsdienst naar Europa te brengen, te promoten en te verspreiden.

  – dat Europese landen een contributie kunnen verwachten van de Arabische cultuur, vooral wat betreft het gebied der menselijke waarden (!)

  – dat Europese regeringen akkoord gaan de grootste prioriteit te geven aan het verspreiden van Arabische cultuur in Europa.

  – dat onze politici akkoord gaan om een gunstig klimaat te scheppen voor de immigranten en hun families

  -dat onze academische instellingen en persorganen de positieve bijdrage van de Arabische cultuur aan de Europese ontwikkeling benadrukken.

  mijn bedenking:
  Als je dan erbij denkt dat Saoudi-Arabië enkel de letterlijke interpretatie van de Koran met de oproep tot heilige strijd als islam (“wahhabisme”) aanvaardt en actief financiert en verspreidt, dan is het toch duidelijk dat men van Arabische kant toch, toen men die resolutie opstelde, duidelijk eist dat we de islamisering van West-Europa aanvaarden?

  De 9 landen die ze tekenden worden vandaag allemaal als dar-al-harb beschouwd. Stapsgewijs hebben ze ons zover gekregen in nog geen halve eeuw tijd. Liefde voor moslims en Arabieren ging je in het vroegere Vlaanderen tot de jaren 60 er niet in krijgen, te vergelijken met de meeste Oost-Europeanen vandaag. In Polen bv stellen een moslimminderheid van Poolse Tataren zich even vijandelijk op tegen moslimmigranten uit het Midden-Oosten als de Polen zelf.

  Islam is hier maar officieel erkend in…….1975.

  Geliked door 2 people

 7. Witte raaf zegt:

  Nog even voor de duidelijkheid,niet door mij geschreven maar overgenomen van google.

  Like

 8. Wachteres zegt:

  The Truth About ‘Refugees’
  Paul Joseph Watson

  Like

 9. Bas zegt:

  Deze zogenaamde migrantencrisis is een nieuwe vorm van VOC ‘slave trade’ om in dit geval het Euro kapitalisme in stand te kunnen houden. Waarbij de eigen bevolking met veel middelen en propaganda zand in de ogen wordt gestrooid om het te accepteren en tolereren.. Elke tijd kent weer een andere tactiek.

  Like

 10. Republikein zegt:

  We worden belazerd, toch?
  Nu hier alweer een fakestukkie nieuws.
  Men schrijft:

  Het aantal vacatures in de bouw is in twee jaar meer dan verdubbeld. Dit jaar komen er 17.000 banen bij. Door de vergrijzing stromen veel oudere werknemers uit. Er is vooral veel vraag naar timmermannen, metselaars, en installatiemonteurs.
  En verder:

  In alle sectoren groeit het aantal banen, behalve in de financiële sector en bij de overheid. Door het schrappen van bezuinigingen komen er vooral in de zorg veel banen bij.

  Het aantal WW-uitkeringen daalt dit en volgend jaar in een hoger tempo dan vorig jaar. Door de groeiende economie vallen er minder ontslagen en is het makkelijker om snel weer werk te vinden. Volgend jaar is het aantal werkloosheidsuitkeringen met 100.000 gedaald naar 311.000, verwacht het UWV.
  Lees de hersenspoeling op:http://nos.nl/artikel/2175747-juist-in-bouw-en-zorg-nu-schreeuwend-tekort-aan-personeel.html
  En de bomen groeien tot de hemel.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Republikein: 13.27. uur. Geheel met je eens, Republikein. En het is inderdaad een groot leugencircus. Er zijn meer dan 500.000 werklozen in Nederland. We worden belogen: 24/7.

   Like

 11. fleckie zegt:

  NOS teletekst,31 mei 2017. ‘AANTAL bijstandsuitkeringen stijgt’. …Het aantal mensen in de bij stand is in het eerste kwartaal van dit jaar gestegen naar 474.000. Dat cijfer nadert daar mee de record hoogte van de jaren 90, zegt het CBS……De groel komt vooral door het aantal vluchtelingen met een verblijfsstatus dat een uitkering aan vroeg. Zij komen vooral uit SYRIE en ERITREA.Vaak hebben zij te weinig kennis en vaardigheden om snel aan een baan te komen. …..Het aantal bijstandsgerechtigden met een Nederlandse achtergrond daalt maar langzaam ,onder meer door WIJZIGINGEN in de ARBEIDSWETGEVING.Zo komen mensen in de WW sneller in de bijstand terecht.<<<<<<<<<<

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s