Gemeenten alert op ramadan-overlast

Screenshot_59

Gemeentewerkers in Almere haalden vorig jaar in de Kruidenwijk de steentjes uit de bloembakken. Zo wilden ze voorkomen dat ’s avonds en ’s nachts de Connexxion-bussen werden bekogeld door “baldadige jongeren”.

(Door: Sophie Kluivers en Koen Nederhof)

AMSTERDAM – Gemeenten nemen maatregelen om overlast tijdens de ramadan te voorkomen. Dat blijkt uit een rondgang van De Telegraaf. Zo zet de gemeente Haarlem extra politie in en geldt in Gouda opnieuw een samenscholingsverbod. Landelijke maatregelen blijven echter uit.

Tijdens de vastenmaand wordt door moslims overdag niet gegeten en gedronken, maar zijn er na zonsondergang wel bijeenkomsten met familie en vrienden. Bij jongeren leidt dat nogal eens tot luidruchtig samenzijn op straat, met veel gepraat en auto’s met ronkende motoren.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Criminaliteit, Eurabië, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, ramadan, Rotzakken. Bookmark de permalink .

19 reacties op Gemeenten alert op ramadan-overlast

 1. tjonge zegt:

  maar gelukkig hebben we geen last van islamisering hoor…….

  Geliked door 1 persoon

 2. is deze overlast een gevolg van het vredelievende boek (‘dood allen die niet in Allah geloven’)?

  Like

 3. Elisah zegt:

  Bah, off topic misschien, maar die doorgedraaide rikko-dominee begint nu alwéér een rel en wil dat de hoofddoek voor politieagentes doorgedrukt wordt. Deze man heeft last van hysterische aandachttrekkerij en geniet ervan om praktisch iedereen demonstratief tegen de haren in te strijken.
  Kan deze horrorpipo niet uit zijn ambt gezet worden???

  Like

 4. Golden Girl zegt:

  zo leuk die vernieuwing=vernieling in ons land dat allemaal maatregelen moeten worden genomen, het kostenplaatje is weer voor de belasting betaler, als iedereen eens normaal deed ,maar ja die tijd is voorbij dat je in de bus voor een ouder iemand op stond, nu wordt je als je al per ongeluk naar iemand kijkt in elkaar gemept

  Like

 5. jackholland zegt:

  Dit is toch gekkenwerk . Extra kosten maken omdat een paar barbaren zich niet kunnen gedragen.
  omdat ze zonodig in een sprookje geloven waarin een of andere idioot verzonnen heeft dat je overdag jezelf moet uithongeren en je jezelf snachts moet volvreten.
  Niets preventief doen, zodra ze in de fout gaan oppakken dat islamitisch tuig.

  Wat zijn wij nederlanders toch een slap klootjesvolk door constant aan alle achterlijkheid wat islam met zich mee brengt toe te geven.

  Excuus aan alle amerikanen,engelsen en canadezen en nederlandse verzetsstrijders die hun leven hebben gegeven in 40-45 voor het terugveroveren van ons land op de duitsers.
  Deze mensen draaien zich terecht om in hun graf omdat ze voor niets gestorven zijn.
  Het is een grove schande
  75 jaar later geven wij nederland met zijn verworven vrijheid en sociaal stelsel en welvaart zonder slag of stoot weer weg aan een stelletje achterlijken genaamd moslims die nog gekker dommer en barbaarser zijn dan nazi s met hun ranzige gedachtengoed.
  Tegen de duitse bezetting kwamen we nog in verzet maar de islamitisce bezetting laten we gewoon maar over ons heen komen , sterker nog we bevorderen het zelfs door meer en meer moslims toe te laten.
  Hoe is het toch mogelijk dat die linkse gutmenschen van gekkigheid niet weten hoe snel dat ze nederland weg kunnen geven aan de islam.
  Het enige waar ze mee bezig zijn is zich afvragen hoe het nog sneller kan.
  En de linksmens maar denken als ik nu maar toegeef aan die moslims dan stemmen ze wel op mijn groenlinks,pvda,d66 of sp partijtije en kan ik lekker in het pluche blijven zwetsen en een inkomen genereren.
  Klopt inderdaad, totdat er genoeg moslims zijn , en dan zeggen alle sp,groenlinks,pvda d66 moslims DAG PARTIJ een hele dikke islamitische middelvinger naar jullie en we gaan allemaal over naar de islampartij nederland met alle gevolgen van dien.

  Ik schaam me kapot.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @jackholland: 14.16. uur. Precies wat U zegt. Slap en decadent zijn veel Nederlanders en Europeanen geworden. En daar redden we het nooit mee tegen de Islam, en zijn volgelingen.

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   ik lees helemaal niks over marokkanen die Nederland hebben bevrijd…
   Je weet wel, hun kindskinderen voetballen hier immers toch met kransen op de Dam.
   Weet je wel…

   Like

 6. Cleo zegt:

  Hoe schizofreen is dat ramadan-gedoe: bij daglicht heel vroom voor de buhne, maar in het donker de beest uithangen….
  Wat is hier het nut van?

  Like

 7. Cathja zegt:

  En wie betaalt de rekening voor het inzetten van politie mensen? Het is toch te idioot voor woorden dat een (zogenaamde) vastenperiode inzet van de politie vereist vanwege overlast gevende moslims?
  Als onze Joodse medeburgers iets te vieren hebben veroorzaken zij nooit overlast. Het zijn dus WEER moslims die op negatieve wijze in de schijnwerpers staan. Zijn wij racisten als we dit zeggen? Ik denk het niet. Moslims vertikken het gewoon om zich aan te passen. Hun leefwijze en hun manier van ‘feesten’ passen gewoon niet in onze cultuur.
  De rekening van de extra uren die de politie moet maken moet dus naar de moskee gestuurd worden. Wij hoeven niet op te draaien voor wat zij veroorzaken. Dat ze hun gezondheid schaden kost ons al meer dan genoeg.
  Een optie is om elk jaar de ramadan in het land van herkomst te vieren…..

  Like

 8. anna zegt:

  en dat noemen ze dan “baldadig”, ik noem het anders …

  Like

 9. Thoth zegt:

  Vrouwen die studeren op de Polytechnische hogeschool in de ’70 jaren Kabul. Nu is het omgekeerde. En, in Nederland volgt ze hun sporen. Nu Ramadan… de volgende komt eraan..

  Like

 10. Thoth zegt:

  Ook deze :

  Like

 11. ReaGluurder zegt:

  Rammeldan, Ja Gezellie…. Taatuu taatuu taatuu taatuu taatuu taatuu…

  Like

 12. bigljohn zegt:

  Wat mij veel meer verontrust is dat de huidige generatie allochtonen al van de derde generatie zijn, en steeds verder gaan radicaliseren. Je zou eerder verwachten dat iedere generatie zich beter aan onze cultuur gaat aanpassen. Met Joden, Molukkers en Chinezen hebben we toch ook nooit problemen ? Hier is duidelijk geworden dat de allochtone jongeren allemaal afkomstig zijn uit een huishouden van Jan Steen. Dat ze van hun ouders alle soorten van rottigheid mogen uithalen, omdat die ouders dat wel welletjes vinden. Dat hun jongeren de basis aan het leggen zijn voor een Islamitische staat. Dat is het namelijk wat er gaande is. En die ouders van die jongeren hebben precies dezelfde instelling als die klojo’s die daar in Den Haag zitten. Je kunt ze er op aanspreken, maar ze hebben lak aan je, maken je zelfs uit voor een racist die zelfs nog eens in de gevangenis terecht komt. Dat is het Nederland waar we met zijn allen in leven !

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Dat komt doordat die allochtonen niet naar hier komen om te integreren met een westers land, maar om te profiteren.
   Zo simpel is het.
   Natuurlijk zal dat profiteren nooit genoeg zijn.
   Men zal zich altijd achter gesteld voelen. Het zal nooit genoeg zijn.
   Men neemt geen genoegen met de modale staat van leven, want méér krijgen ze niet.
   Hun einddoel is méér te krijgen dan wij voor ons zelf opbrengen.

   Bovendien is er de islam die integreren met ongelovigen verbiedt, en daar haat voor in de plaats stelt.
   Zo eenvoudig is het.
   Die mensen mogen hier dus niet zijn, mogen hier niet blijven maar moeten zo snel mogelijk weg omdat ze altijd een gevaar zullen vormen, een bron van haat en vijandschap t.o.z.v. de sociale samenleving en de cultuur.
   Bovendien zullen ze door hun massa onze economische structuur volledig verwoesten.

   Like

 13. Marian zegt:

  Het schijnt dat juist de jongeren meer geloviger zijn als de ouderen bigljohn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s