Migratie veroorzaakt financiële catastrofe voor Denemarken

Screenshot_72

(Door: “Freeman” – Vertaling: E.J. Bron)

Een onderzoek van het Deense ministerie van Financiën, dat in april 2017 werd gepubliceerd, laat de nettobijdragen aan de staatsfinanciën voor het jaar 2014 zien, opgedeeld naar de herkomst van groepen personen. Het onderzoek heet “Økonomisk analyse: Indvandreres nettobidrag til de offentlige finanser”. Daarin staat dat de “migranten” en hun nakomelingen de Deense staat per jaar netto 28 miljard Deense Kronen (€ 3,8 mijard) kosten door de sociale uitkeringen die ze krijgen.

Als je daar echter de migranten uit Europa vanaf trekt, die 5 miljard Deense Kronen netto aan de staatskas bijdragen, dan verhogen de kosten voor deze niet-Europese migranten zich tot 33 miljard Deense Kronen (€ 4,46 miljard).

Ter vergelijking: de belastingbetalers van Deense herkomst hebben in totaal 56 miljard Deense Kronen aan de staatsbegroting bijgedragen. Dat betekent dat de door de arbeidsprestatie van de Denen betaalde belastingen tot 59% worden gebruikt voor de immigranten die van buiten Europa gekomen zijn, die, in goed Nederlands gezegd, niets presteren en alleen maar teren op de zak van de Deense staat.

Als dat geen enorme belasting en financiële catastrofe voor Denemarken betekent!!!

Hieronder de tabel, die ik uit het onderzoek heb gehaald:

Screenshot_73

Denemarken is een klein land met een bevolking van 5,641 miljoen mensen. Daarvan zijn volgens het onderzoek 683.000 immigranten en hun nakomelingen. Het land heeft dus een aandeel buitenlanders van 11,3%.

Anders gezegd, de 226.000 Europese immigranten leveren de staat door hun arbeid netto geld en de 413.000 niet-Europese immigranten kosten enorm veel geld, wat meer dan de helft van de belastingopbrengsten verslindt.

De reden hiervan is dat de niet-Europeanen meestal geen vak hebben geleerd en heel moeilijk te integreren zijn in de arbeidsmarkt. Daarbij komt hun verkeerde instelling, want ze denken dat de Deense staat hen moet verzorgen, alles voor hen moet betalen en hiervoor niets te hoeven doen.

Blijft dit schokkende resultaat van het onderzoek slechts tot Denemarken beperkt? Zeker niet, want waarschijnlijk is dit in alle Europese landen met massa-immigratie ook het geval.

Maar wat doen al die vertegenwoordigers van de welkomstcultuur en de voorstanders van open grenzen? Zij willen deze feiten over de enorme kosten niet zien en leven in een luchtbel van ontkenning.

Ze beweren zelfs dat de immigranten niet alleen de cultuur zouden “verrijken”, maar ook de staats- en pensioenkassen vullen. Ze zeggen dat omdat de autochtone bevolking steeds meer veroudert er migranten uit Afrika en het Midden-Oosten nodig zijn.

Alleen, die leveren netto niks op en kosten alleen maar geld, zoals het onderzoek van het Deense ministerie van Financiën bewijst. Zij zijn immers niet zo vlijtig als de gastarbeiders uit Italië, Spanje en Portugal enz. dit tientallen jaren geleden waren.

Zij hebben geholpen om Europa, in het bijzonder Duitsland, na de oorlog weer op te bouwen. Hebben hun hele werkzame leven bijgedragen aan de staatskas, hard gewerkt en nu hun pensioen eerlijk verdiend.

Wie gelooft dat de huidige economische vluchtelingen eenzelfde positieve bijdrage zullen leveren, vergist zich enorm. Ze zullen tientallen jaren lang alleen maar geld kosten.

Wat daar nog bijkomt is de buitenlander-criminaliteit in Denemarken, die enorme kosten veroorzaakt. 90% van de gevangenen is van buitenlandse komaf, van wie de meesten Arabisch-islamitisch.

Wie bij deze cijfers nog steeds zegt dat de massa-immigratie veel voordelen voor de Europese landen zou opleveren, die liegt!

Overigens, de dader van Manchester, Salman Abedi, heeft ook geleefd op kosten van de Britse belastingbetaler. Hij kreeg o.a. twee jaar lang £ 7000,- als studiegeld voor een opleiding als student economie aan de Salford University, maar hij hoefde niet bij colleges te verschijnen.

In plaats daarvan reisde hij naar Libië en Syrië en leerde daar van de terroristen hoe je bommen maakt. Als dank aan de Britten heeft hij zichzelf opgeblazen na een popconcert van de Amerikaanse zangeres Ariana Grande in de Manchester Arena, waarbij hij 22 mensen mee de dood in sleurde, velen van hen jongeren en kinderen.

Ook zijn ouders, Samia en Ramadan Abedi, werden in 1991 als “vluchtelingen” in Groot-Brittannië opgenomen en kregen tientallen jaren lang volledige sociale ondersteuning van de staat, tot ze in 2011 teruggingen naar Libië. Hoewel de moeder een atoomingenieur was en de beste student van haar jaar aan de Universiteit van Tripoli, heeft ze geweigerd te werken en alleen de Britse ondersteuning geïncasseerd.

———————————————-

De onderstaande kaart laat met rode stippen alle terreuraanvallen van de afgelopen decennia in Europa en omgeving zien. Valt jullie een land op zonder stippen waar geen terreuraanslagen hebben plaatsgevonden?

Screenshot_74

Ja, het gaat om POLEN!

Waarschijnlijk ligt het aan de strikte immigratiepolitiek. Er zijn geen terreuraanslagen, omdat zijn geen vluchtelingen terroristen het land binnenlaten.

De laatste terreuraanslag in Duitsland vond plaats op 29 april in Prien am Chiemsee. Daar had op straat een Afghaan (29) een landgenote (38) eerst in haar hoofd gestoken en daarna haar keel doorgesneden, voor de ogen van de beide kinderen van de vrouw. De reden was dat zij besloten had zich tot het christendom te bekeren.

De dader zou eerst op een bankje tegenover de ingang van de Lidl-supermarkt gezeten hebben. Daarvandaan zou hij als vanuit het niets op de vrouw, die juist met haar winkelwagen en de beide kinderen de supermarkt verliet, zijn afgestormd. “Toen zou hij de vrouw van achteren hebben aangevallen, haar in het hoofd hebben gestoken en de keel doorgesneden hebben. Als in trance zou hij daarna verder op zijn slachtoffer hebben ingestoken. Een ongelooflijk beestachtige moord!”

De vrouw overleed aan haar verwondingen op weg naar het ziekenhuis. De dader heeft in een onderkomen voor “asielzoekers” gewoond, de vrouw in een privéwoning. Ze zouden elkaar gekend hebben.

Bron:
http://alles-schallundrauch.blogspot.nl
Auteur: “Freeman”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Republikein”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Denemarken, Duitsland, Eurabië, Europa, gezond realisme, Graaien, Groot-Brittannië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Polen, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

29 reacties op Migratie veroorzaakt financiële catastrofe voor Denemarken

 1. Republikein zegt:

  Dank Bert, wat een werk.
  Ben ook ooit in Tivoli geweest, ’t zal thans of i.i.g. binnenkort bekend worden als een sprookje uit 1001 nachtmerrie?
  Ze ontdekken alles, als het maar met vreemde cultuur te maken heeft.
  En dan de boel verzieken.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Zeg, lees je dat.
   Die Denen zijn maar met pakweg 5 miljoen.
   Zullen we ze gewoon veroveren?
   We zijn nu toch met drie op een.
   Maar ze zullen wel moeten integreren en dat achterlijke taaltje afleren…

   Like

 2. Geert zegt:

  Elk land krijgt wat het verdiend.

  Like

 3. Qvic zegt:

  De migratie veroorzaakt niet alleen een financiële catastrofe in Denemarken, maar in heel de EU.
  Dit zijn nog cijfers van voor dat Duitsland massaal de grenzen open zette voor iedereen die maar wilde komen. Er zijn tussentijds miljoenen moslims bij gekomen. Overal waar moslims komen veroorzaken zij chaos, het zijn net sprinkhanen vreten het gehele land kaal en ontwrichte de gehele economie en laten het land er berooid achter. Daar is de EU in Brussel op de hoogte van en misbruiken dit fenomeen van de moslims om zo alle macht van de lidstaten naar zich toe te trekken en de bevolking monddood en arm te maken. Want dan is de bevolking veel makkelijker te beheersen. Zodat zij alleen heersers worden over Europa (Het derde rijk 2.0). Werken en belasting betalen zoals de autochtonen blanke medemens het in hun landen doen, is iets wat islamieten verafschuwen dat komt door hun ideologie die verbied hen om te intrigeren met andere. Zo ook van hoe meer islamieten in een land zijn, hoe meer zij gaan eisen. Net zo lang totdat zij het gehele land overgenomen hebben en daarna begint de grote zuivering van alle ongelovige. Dus wij autochtonen bevolking hebben alles te verliezen.

  Like

 4. Thoth zegt:

  Ik vraag me af hoe dit in Nederland is, de migranten en hun ‘nakomelingen’. Zij hebben 3,7% moslims over de populatie van 5,6 miljoen. Nederland heeft een 5% moslims over 17 miljoen. Ik kom dan uit over 18,3 miljard Euro wat er aan sociale uitkeringen wordt uitgegeven….

  Ga er maar aan staan…

  Geliked door 1 persoon

 5. Drs.P. zegt:

  Ga er maar van uit dat zo goed als alle aardgasopbrengsten (10-15 miljard/jaar) vanaf 1980 nodig zijn geweest om de enorme invasie van allerlei parasieten te kunnen voorzien van BBB&H(huis) en uitkering. Momenteel gaat het zeker naar de 15 miljard per jaar gezien de instroom van honderdduizenden niet werkende booslim neuqnegerts en ander crimituig de afgelopen 3 jaar.
  Wanneer worden de gsmzombies nu eens wakker om erachter te kunnen komen dat we niet de hele fucking wereld van Bangladesh to mali tot ieder fucking verweggiestan hier in NL kunnen voorzien van BBBH+uitkering!!!!!

  Like

 6. bigljohn zegt:

  Die lege plek op de kaart ? Nederland is ook zo’n lege plek. Onbegrijpelijk waarom. Waarschijnlijk is het de stilte voor de zware storm. Ik zie in de toekomst niet alleen onze a.o.w, maar ook onze pensioenen voorgoed verdwijnen. Als die – zielige asielzoeker – maar niets tekort komt. Als die massa immigratie maar door kan blijven gaan, tot ergernis van velen. Europeanen komen nog steeds niet in opstand. Wanneer dan wel ? Als we met zijn allen op straat moeten slapen en opgejaagd worden door Islamieten. Maar dan hoeft het ook niet meer ! Als ik dit 60 jaar geleden tegen mijn moeder had verteld, had ze mij gezegd dat ik niet goed wijs was, en dat zo’n wereld als ik haar beschreef er nooit zou komen. Intussen weten we wel beter. Nederland komt ook aan de beurt ! En de bedenker van al deze ellende, Duitsland, gaat ons voor de derde keer in successie in de afgrond duwen. Eerst was er de eerste wereldoorlog, toen heil Hitler, nu is het heil Merkel, met haar nieuwe vriendje de cocos macro(o)n uit Frankrijk. Als Europa nu nog niet om zeep geholpen gaat worden dan weet ik het niet meer !

  Geliked door 4 people

 7. ReaGluurder zegt:

  Geen medelijden met de Denen, ook al zo’n naïef volkje. Ze hebben, net als alle andere W-Eu-landen, alle ELLENDE zelf aangedaan. Denk trouwens dat 15% van de Denen al ‘een kleurtje’ heeft. Aan OverheidsCijferbrei wordt altijd gesleuteld als het om dit soort zaken gaat.

  Like

  • Golden Girl zegt:

   wij ontkomen ook niet aan deze kaalvreterij, ik hou mijn hart vast of er nog aow is als ik de aow leeftijd heb bereikt
   U schrijft geen medelijden met de Denen, dus als hier de poen op is dan is het ook onze schuld? ik heb niet om die vreselijke Rutte en zijn vriendjes gevraagd, meeloper met Merkel en Macron, ik wist niet dat die man zo vals is

   Like

 8. hendrikush zegt:

  Denk ook aan de rol van de import bij het zwarte circuit.
  De kapitalen die er omgaan in de drugshandel, de sexslavernij en de roofhandel dragen ook bij aan de economie. En allah keurt dat goed.

  Like

  • fleckie zegt:

   Van begin af aan dat er’GASTARBEIDERS’ in onze landen geherbergd werden, maakte men ook ‘KENNIS!’ met hashies ( uit NOORD-AFRIKA, en marihuana etc.uit TURKIJE)

   Like

   • Edjan zegt:

    Nou, Fleckie, dat is niet helemaal waar. De eerste hash en marihuana werd gesmokkeld door studentjes. Een paar ons, maximaal een kilo. Dat begon al zo rond 1965 voor Nederland. En zeelui eigenlijk nog wat eerder. De Panorama (of was het de Katholieke illustratie) toonde foto’s van “slachtoffers” met 6 tenen (of vingers). Dat was al in 1963. Volgens mij waren er toen nauwelijks nog gastarbeiders.

    Like

   • hendrikush zegt:

    De Marokkaanse economie draait voor een groot deel op import van gastarbeidersbijdragen en export van hash.

    Like

 9. Flo zegt:

  Allemaal “specialisten”maar op d’r eigen gebied ,de ruif leegvreten .

  Like

 10. Thomasson zegt:

  “I Have a Dream”, riep Martin Luther King in zijn toespraak van 4 april 1968, kort voordat hij werd doodgeschoten. https://www.youtube.com/watch?v=3vDWWy4CMhE
  Ook ik en velen met mij hebben een Droom. Een droom over de dag waarin de Politiek-Correcte politiek van verraderlijke politici zouden uit ons leven verdwijnen.
  Een droom over de dag waarin hun plaats zal worden ingenomen door integere en serieuze politieke leiders voor wie Nederland en haar bevolking dierbaar zijn.
  IK HEB EEN DROOM en met mij vele anderen, dat op een dag zouden wij vrij zijn in ons eigen land. Vrij van de gevaarlijke beestmensen die onze leiders naar ons land importeren.
  IK HEB EEN DROOM en velen met mij : dat ons land en de landen om ons heen, zouden eindelijk vrij zijn van de monsterachtige aanhangers van een primitieve god. Monsters dat massaal onze kinderen en tieners in popconcerten vermoorden, richten slachting op jonge mensen die op vrijdagavond een optreden van een rockband bijwonen, vermoorden onze mensen in restaurants, kerken, voetbalstadions of tijdens wandeling op een boulevard.
  Dat wij Vrij zouden zijn van beestachtige verrijking dat dringt onze huizen in, valt ons aan op straat en verandert onze leven in een lange nachtmerrie.
  IK HEB EEN DROOM en velen met mij: dat onze vrouwen, dochters, zusters en kinderen niet hoeven te leven in een onophoudelijke en angstaanjagende realiteit waarin de geïmporteerde beesten ze overal molesteren en verkrachten.
  IK HEB EEN DROOM en velen met mij dat onze rechters zouden vervangen worden door rechters dat een recht systeem handhaven waarin slachtoffers en niet daders worden beschermd. Dat geldt vooral voor daders met een verrijkende achtergrond.
  IK HEB EEN DROOM en velen met mij : dat ons land zal echt van ons zijn en niet vastgebonden aan een lange riem van een dictatoriale bezetters in Brussel en Straatsburg.

  De weg naar de vrijheid zal lang zijn. Maar als wij dat willen zal onze droom werkelijkheid worden.

  Like

 11. Stef zegt:

  Vandaag weer in de krant. Twee daders vermoorden vermoorden vader van gezin in Landgraaf.
  Geen spoor van deze daders. Het dagelijkse nieuws.
  Als we deze dagelijkse aanslagen eens meenemen is ons landje rood gekleurd.
  Maar volgens Rutte gat het beter. De lul.

  Like

 12. Marian zegt:

  Ze zullen alles uitvreten tot we niets meer over hebben, dan zijn wij aan de beurt.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Marian. Ja Marian, groot gelijk. Als zij hier niets meer te vreten hebben, zijn wij aan de buurt. Kannibalisme is een grote hobby bij de rebellen in Syrië en in grote delen van Afrika. Kennelijk worden zij hier door onze politieke Grand Signors toegelaten, als remedie tegen overbevolking.

   Like

 13. koddebeier zegt:

  En………………..zou het hier anders zijn ??????????????? Of zijn de doofpotten groter en de deksels zwaarder ??

  Geliked door 1 persoon

 14. koddebeier zegt:

  Deze invasiërs zijn uitvreters/parasieten en echt ging vluchtelingen !!

  Like

 15. Thoth zegt:

  Hier heb je iets van het ‘CBS’ :

  Geliked door 1 persoon

 16. Thoth zegt:

  Vragen van de PVV aan Ascher (MvS&W) :

  Geliked door 1 persoon

 17. Aegolius cs zegt:

  Gelukkig hebben “wij” het goud binnengehaald:

  Aantal bijstandtrekkers neemt toe door migranten
  Door Elif Isitman – 31 mei 2016
  Het aantal bijstandontvangers in Nederland is in het eerste kwartaal van dit jaar gegroeid. Er kwamen bijna elfduizend bijstandsgerechtigden bij.
  Syriërs
  De toename is groot: het zijn er achttienduizend meer dan in 2015 rond dezelfde tijd. Het CBS schrijft de toename toe aan de instroom van migranten. Zodra een vluchteling een verblijfsvergunning krijgt, mag hij of zij namelijk een beroep doen op de bijstand.
  http://www.elsevierweekblad.nl/economie/achtergrond/2016/05/aantal-bijstandsontvangers-neemt-toe-door-migratiestroom-311289/

  Like

 18. Jo Banjo zegt:

  Ikzelf had voor Nederland het op 3 miljard per jaar geschat maar als het voor Denemarken al bijna 4 miljard is en dat voor 683.000 asielzoekers, dan zal het voor Nederland met het dubbele aantal asielzoekers, volgens leugenaar Mark Rutte wel te verstaan, wel 8 miljard per jaar kosten !!! Volgens insiders zijn er niet 1 miljoen maar wel 2 miljoen en misschien nog wel meer asielzoekers in Nederland, die leven op kosten van het Hollandse volk !!! De kosten zijn: voor huur asielzoekerscentra, voeding, salarissen hulpverleners, uitbreiding gezondheidszorg, bouw van extra ziekenhuizen, salarissen van extra dokters, specialisten verpleegkundigen en ondersteunend personeel, daarna huisvesting, inrichting voor hun huis, geld voor de bouw van meer huizen, gratis bijstand, want er is geen werk voor hoogopgeleiden, volgens Mark Rutte dan, kinderbijslag want fokken kunnen ze enz. enz. !!!

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s