Plan voor moskee in Openluchtmuseum

Screenshot_65

ARNHEM – Het Nederlands Openluchtmuseum is van plan een stadsdeel met een portiekflat en een moskee te bouwen in het museum. Dat bevestigt een woordvoerster dinsdag. Maandagavond zijn de omwonenden ingelicht.

‘We willen de wederopbouw na de Tweede Wereldoorlog presenteren. De stedenbouw in de naoorlogse periode. Een moskee past daarin, met de gastarbeiders die naar Nederland kwamen’, legt de woordvoerster uit.

De gemeente moet goedkeuring geven voor het plan. Dat wordt volgende week dinsdag door het college van B&W besproken.

Bron:
www.omroepgelderland.nl
(h/t “Lis”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

32 reacties op Plan voor moskee in Openluchtmuseum

 1. de overheid gaf hen ten onrechte een paspoort

  Like

 2. dirkroelofs zegt:

  Zullen we de Nederlandse taal ook gelijk maar afschaffen en vervangen door verplicht Arabisch.

  Like

 3. Flo zegt:

  De teloorgang van nederland gaat met rasse schreden……

  Like

 4. Harry zegt:

  STAPELGEK GODVERDOMME !!!
  Alle subsidies aan die mongolen meteen stoppen !

  Like

 5. “Een moskee past daarin, met de gastarbeiders die naar Nederland kwamen’, legt de woordvoerster uit”…………………..Ja TRUT en daar hebben WIJ nog nog steeds LAST VAN………..

  zijn er nog niet genoeg , ca. 600 haathutten , van in Nederland ???????
  Enne…..wie betaald dat eigenlijk ?

  Ja,ik ben daar als jong meisje vaak geweest……………..

  Like

 6. Edjan zegt:

  Een 5-stappenplan:

  1) In het openluchtmuseum komt een moskee want: de islam gehöhrt zu Europa.
  2) In de moskee gaat gebeden worden door mannen met baarden en vrouwen in boerka
  3) Vrouwen in de rest van het openluchtmuseum dienen zich te bedekken
  4) Die andere racistische troep zoals windmolens dient te worden afgebroken.
  5) Alle bezoekers van het openluchtmuseum, pardon: van de moskee, dienen 5x daags te bidden uit solidariteit met de onderdrukte en achtergestelde mohammedanen..

  Nederland, waar gaat u heen?

  Like

 7. Thoth zegt:

  Rot toch op met die moskee. G a s t a r b e i d e r s horen niet hier. Die hadden allang naar huis gestuurd worden waar ze vandaan kwamen…

  Geliked door 1 persoon

 8. Mirjam zegt:

  Nou, mijn protest ertegen hebben ze.

  Like

 9. Frerik zegt:

  Het linkse gepeupel is goed met het verzinnen van waarom er een moskee moet komen. Wij hier weten dat het weer dezelfde drammerigheid is om de islam door je strot te duwen. En natuurlijk gaat hij er komen. Mijn vader die er al 17 jaar niet meer is zei altijd al op een duidelijke manier. “De rotzooi zal zegevieren”.

  Like

 10. Drs.P. zegt:

  Wie is die nsb-muts die dit naar buiten brengt??
  En, shoot de messenger!!!!
  Stelletje nsb-rasdebielen!!!!

  Like

 11. Jan zegt:

  Iemand die dit voorstelt zou ter plekke geliquideerd moeten worden en wel onder de ergste martelingen, vierendelen lijkt mij prettig.

  Like

 12. Anna zegt:

  Een moskee als NEDERLANDS ERGOED kom nou??? Het wordt steeds gekker….
  Dan ook een kerk in Riyad !!!!!

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  De islamisering van Nederland ligt “op koers”. Het is om wild van te worden, het wordt ons, 24/7 door de “strot”, geduwd, deze achterlijke oorlogsideologie: de islam.

  Like

 14. paulzwueste zegt:

  Die goedkeuring ligt allang klaar.
  De vraag stellen is al genoeg excuus om dit landsverraderlijk plan zonder enige discussie te omhelzen door die laffe linkse angsthazen die zich ambtenaren noemen.

  Like

 15. koddebeier zegt:

  Smerige landverraders !

  Like

 16. Peacepipe zegt:

  Gaan we ook de watersnoodramp, treinkaping en schoolgijzeling een plaats geven?

  Like

 17. Cathja zegt:

  Dan gaan wij nooit meer naar het Openluchtmuseum.

  Moskeeën en portiekflats kunnen we inmiddels door heel Nederland aantreffen, maar die wil ik niet zien in een oer-Hollands museum. Zetten ze hun plannen door, dan kun je erop wachten dat er dan ook gebedsruimtes voor moslims moeten komen, want als het tijd is om te bidden moet er ‘uiteraard’ wel een gelegenheid voor zijn.

  Het hek is van de dam als ze dit onzalige plan doorzetten!
  Wat is het volgende?

  P.s.: het heeft met de wederopbouw van Nederland na de Tweede Wereldoorlog nul komma nul te maken. Maar ze moeten toch iéts verzinnen om protesten te voorkomen?

  Like

 18. Petra DeBoer zegt:

  Graag naast die moskee een synagoge met een groot hek, zoals je in Amsterdam ziet, wat de joden tegen de moslims moet beschermen.

  Geliked door 1 persoon

 19. Claudia M. zegt:

  Dan wens ik ze vanaf nu veel succes met hun bezoekers, want deze komt niet meer.

  Like

 20. leefbarbaar zegt:

  Mooi, hoe leerzaam. Met een kamertje vol gestolen spullen. En jammerende geit op het balkon. Een audi voor de deur. Schotel met haat aan de gevel. Het aanrecht met de ketting en het hangslot. Twee stapelbedden in de bezemkast. Verkrachte meterkast.
  Dat is nog eens een educatief museum.
  En verhoog de entree meteen met 500%, zodat bezoekers gaan beseffen wat de moslim ons kost.

  Geliked door 4 people

 21. Steven zegt:

  Mag hopen dat er straks helemaal NIEMAND meer naar dat museum gaat. Maar dan wordt het vast wel weer door belastinggeld overeind gehouden.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Steven: 20.38. uur, op 30/5. Dat van het belastinggeld, is volkomen waar! Daar zorgen de socialistische partijen, en de andere progressieve partijen en de “goedmensen”, wel voor. En die zitten in alle maatschappelijke geledingen op cruciale posten. Van links zijn we nog niet af!

   Geliked door 1 persoon

 22. Marian zegt:

  Wacht maar tot hier ook aanslagen komen dan kunnen ze die ook in beeld brengen. De barbaren die ze hier binnengebracht hebben en die wij moeten tolereren.

  Like

 23. Marian zegt:

  Misschien ook een leuk idee voor de Efteling. De gruwelijke Islamitische Sprookjes van de 1001 Nacht.

  Like

 24. Aegolius cs zegt:

  Madurodam zal nu niet langer achter kunnen blijven.

  Like

 25. kampersrene zegt:

  Laat ons hopen dat die moskee , voor de nieuwe generatie , inderdaad deel gaat uitmaken van dat openluchtmuseum , zoals wij nu een oorlogmuseum kunnen bezoeken en even teruggaan in beroerde tijden van angst en wanhoop , met foto’s van gutmenschen .Foto’s van medeplichtige politieke collaborateurs Foto’s , slachtoffers van terrorisme , verkrachte meisjes en vrouwen met opschriften “” Laten wij ze nooit vergeten , die onschuldigen , slachtoffers van criminele politiek en wanbeheer .

  Geliked door 1 persoon

 26. Jules Vismale zegt:

  Dames en heren, in 2004 probeerden ze zelfs om in de regio Arnhem smulbossen (een soort bossen waar alleen fruitbomen, noten, bessen en paddestoelen geplant zouden worden) op te zetten voor allochtonen! Aan de autochtoonse inwoners van Arnhem en daarbuiten werd natuurlijk weer NIETS gevraagd en op het moment dat dit onbedoeld uitlekte stonden in de kranten talloze woedende reacties van talloze mensen die dit absurd, dwaas en idioot vonden daar zij geen geldbomen konden planten of dit alles uit eigen zak te betalen! Zelfs groepen allochtonen waren niet eens blij met deze smulbossen omdat ze het idee kregen dat zij als een soort holbewoners werden behandeld en niemand onder hen had ook maar gevraagd of geëist dat zij een smulbos wilden!
  Gelukkig is dit onzalige plan NOOIT doorgegaan door de vele protesten daartegen en naar ik hoop zullen wederom razende inwoners van Arnhem en omstreken het plan om een moskee in het Openluchtmuseum te plaatsen gaan torpederen! Die akelige woordvoerster wil ongetwijfeld vast nog een heel stel van die vrouwenhatende baardmannen om zich heen hebben die haar zodanig gaan aanranden en verkrachten dat ze zou wensen dat ze naar Venus, Mars, Jupiter, Saturnus of Pluto was afgereisd. In geen 1000 jaar mag daar ooit een dergelijke haathut komen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s